צפייה בגרסה מלאה : עזרה! מה עדיף למתחיל?
Orr4more
17-01-2010, 07:09:49
אז ככה אנשים, ממש התלהבתי מהקטע הזה של המסוקים ורציתי שתמליצו לי על מסוק למתחילים..
יש את ה Nine eagles שעולה 60 דולר בחו"ל - מחיר מעולה, מצד שני חשבתי להשקיע אולי קצת יותר ולקחת כבר את גרסאת ה PRO - זה שווה את זה?מה ההבדלים?ומה ההבדל בין הPRO ל PRO 2?
יש לכם מסוקים אחרים מומלצים למתחילים?
וראיתי בנעוץ את האתרים שהמלצתם עליהם אבל בכל זאת אני קצת מפחד שהמשלוח של כזה דבר לא יגיע או משהו, אז אם מישהו יוכל להמליץ לי אתר אתר שהוא בוודאות אמין, נחשב לזול, ועושה משלוחים יחסית מהירים זה יהיה מעולה :)
תודה לכולם
wind556
17-01-2010, 09:35:29
כל האתרים המומלצים כאן הם אמינים ביותר
וכשאתה שואל שאלה על מסוק מסויים, שים קישור שלא נצטרך לחפש אותו
אז ככה אנשים, ממש התלהבתי מהקטע הזה של המסוקים ורציתי שתמליצו לי על מסוק למתחילים..
יש את ה Nine eagles שעולה 60 דולר בחו"ל - מחיר מעולה, מצד שני חשבתי להשקיע אולי קצת יותר ולקחת כבר את גרסאת ה PRO - זה שווה את זה?מה ההבדלים?ומה ההבדל בין הPRO ל PRO 2?
וראיתי בנעוץ את האתרים שהמלצתם עליהם אבל בכל זאת אני קצת מפחד שהמשלוח של כזה דבר לא יגיע או משהו, אז אם מישהו יוכל להמליץ לי אתר אתר שהוא בוודאות אמין, נחשב לזול, ועושה משלוחים יחסית מהירים זה יהיה מעולה :)
תודה לכולם
ה NineEagle הם חקויים של ה Eflite mCX וה mSR.
אלה מסוקים מצוינים ללמוד עליהם את הדברים הבסיסיים. כמו כוונים ורחוף ביחוד עם ה SoloPro2.
הם קטנים וקלים פחות מ30 גרם ולכן גם נתן להטיס אותם בבית בכיף גם אם הם מתרסקים לתוך קיר או רצפה ב 95% מהמקרים לא יקרה דבר
טיסן חיפה מוכר את הדגם ה Coaxial בכ 600 ש"ח כדאי לשאול אותו מדוע הוא אינו מוכר את ה PRO II.
לדעתי אלה יכולים להיות בהחלט מסוקי מבוא מצוינים.
בהצלחה
Orr4more
17-01-2010, 14:23:58
ל wind - אין אתר מסויים שאני יוכל להביא לך קישור למסוק ממנו, אני מאמין שכולם פה מכירים את ה NINE EAGLES SOLO
ל znok - מהו דגם ה Coaxial?זה הדגם הרגיל?(לא ה PRO)
ואשמח לדעת מה ההבדל בין PRO ל PRO2
Coaxial זה מסוק שיש לו שני Rotors בראש המסוק כמו ה SOLO ואין לו רוטור זנב.
ה SOLO PRO 2 יש לו רוטור ראשי אחד ורוטור זנב.
ההבדל הוא גדול ואני מציע לך לקרוא באינטרנט על ההבדלים.
בגדול Coaxial הוא מסוק יציב וקל בדרך כלל להטסה לעומת ה Single Rotor שדורש יותר מיומנות בהטסה.
אם תתחיל עם Coaxial ותעבור אחרי זה ל single rotor תצטרך ללמוד כמעט הכל מההתחלה.
בהצלחה
תודה לכולם
מה התקציב שלך?
האם יש לך כבר ציוד? (רדיו,סוללות וכו..)
ultras
17-01-2010, 19:02:44
ממליץ על הMSR, יותר יקר מהסולו פרו אבל החלפים הרבה יותר נפוצים.
לפני הMSR בחיים שלי לא הטסתי מסוק, אחרי קיזוזים הוא ממש טיפה פחות יציב מהMCX.
אבל הוא עדיין נותן לך מקום לאן להתפתח עם המהירות שהוא יכול לפתח.
יש גם מצב בשלט RDF שמקטין את התזוזה של הסרוואים בחצי, שעוזר מאוד לא להשבית את המסוק ביום הראשון..
מקווה שעזרתי..
hatul
17-01-2010, 22:07:07
עם משלוח
http://cy-model.com/osc/index.php?cPath=21&sort=3a&filter_id=37&osCsid=0i86lgmusm25iajmbgtq6p6mn3
בלי משלוח
http://www.miracle-mart.com/store/index.php?main_page=index&cPath=66_79&sort=20a&filter_id=68&alpha_filter_id=0
Orr4more
18-01-2010, 12:07:13
האתר cy model נחשב אמין?ואתה בטוח שהוא עושה משלוחים לישראל?
73 דולר כולל משלוח לארץ ל NINE EAGLES SOLO נשמע לי מחיר פיצוץ זה יוצא משהו כמו 300 שקל שבארץ זה עולה 600++
נראה לי אני אלך על הגרסא הרגילה ואחרי זה אני אתקדם כבר למשהו יותר רציני אם אני ארצה להמשיך בתחביב, בסה"כ עכשיו אני רוצה להשתעשע איתו בסלון וכאלה
תנסה www.clubheli.com אני קונה ממנו פשוט תענוג.
Orr4more
18-01-2010, 16:53:18
zvok, האתר שנתת הוא כולל משלוח או לא?ואם לא איך אני יודע כמה משלוח יעלה לי?
בקשר לעניין של הרדיו והסוללות, חשבתי לקנות סט של סוללות נטענות 2700mA אם לזה התכוונת, אבל מה זאת אומרת רדיו? יש דברים שצריך לקנות חוץ מהמסוק עצמו וסוללות לשלט?
המחיר לא כולל משלוח.
רצוי שתרשם לאתר (לא עולה כסף).
בכל מקרה אם לא נרשמת ל PayPal, תרשם.
תכניס את מה שאתה רוצה לקנות לסל.
תלחץ על Checkout ושם תראה את התעריפים למשלוח.
תסמן את צורת המשלוח.
תסמן את אמצעי התשלום.
בהצלחה:):)
אגב בטריות לשלט הייתי קונה בארץ או באתרים שמוכרים בטריות כולל משלוח כמו DealExtreme.com
hatul
18-01-2010, 18:21:06
מהנסיון שלי cy-model אמין ,אני הייתי מרוצה ממה שהזמנתי ומהמחירים
seadoo
18-01-2010, 20:51:02
אני מתלבט מה לקנות ,אבל אני מעדיף את המסוק הזה
http://www.ehirobo.com/shop/product_info.php?cPath=334_272&products_id=8937
מה דעתכם ? אני מתחיל ורוצה משהו להנות ממנו וגם ללמוד
המחיר שלו רק 47 דולר + משלוח
ultras
18-01-2010, 22:47:16
המסוק שהבאת בקישור הוא 3 ערוצים, צעצוע נטו, אם אתה רוצה מסוק ברמה הזאת יש לך בדיל אקסטרים מסוק 3 ערוצים בסביבות 25 דולר עם משלוח.
המסוק שהבאת בקישור הוא 3 ערוצים, צעצוע נטו, אם אתה רוצה מסוק ברמה הזאת יש לך בדיל אקסטרים מסוק 3 ערוצים בסביבות 25 דולר עם משלוח.
אתה צריך להחליט אם אתה רוצה צעצוע או משהו שנותן לך אפשרות ללמוד ולאן להתקדם.
לא מדובר באותו מסוק, שים לב שאורך המסוק הוא 720 מ"מ בערך בגודל של מסוק 450.
Orr4more
19-01-2010, 06:30:06
האמ רק תשימו לב שזה לא אני אלא מישהו אחר חח.. אני כבר די נעול על Nine eagles solo/solo pro
האמ רק תשימו לב שזה לא אני אלא מישהו אחר חח.. אני כבר די נעול על Nine eagles solo/solo pro
אני מציע לך לשקול לקנות את ה Solo Pro (לא Coaxial) את ההנאה מה Coaxial תמצה די מהר.
אני התחלתי עם ה mCX שמקביל ל Solo Coaxial ותוך זמן קצר הוא מוצה. רציתי משהו כמו ה Solo Pro אבל בזמנו לא היה גם mSR לא היה.
בהצלחה
wind556
19-01-2010, 08:50:57
אתה צריך להחליט אם אתה רוצה צעצוע או משהו שנותן לך אפשרות ללמוד ולאן להתקדם.
זה מצחיק שמדברים על מסוקים כאלה בהקשר ללימוד והתקדמות
מנסיוני ולדעתי כל המסוקים האלה זה זריקת כסף לפח, ועיכוב בהתקדמות לכיוון למידה על מסוק אמיתי.
זה לא יותר מצעצועים , שלעיתים מאד מעצבנים ולעיתים שעשוע חביב.
אין דבר כזה מסוק 3 ערוצים....
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.