PDA

צפייה בגרסה מלאה : עזרה! עוד טירקס 500 עומד להיוולד !

guylederer
28-01-2010, 20:21:22
אהלן
סוף סוף אחרי זמן מה שאני חוקר ואחרי שקצת נמאס לי מה450 החלטתי לקנות רקסי 500
לפי כל מה שאומרים \ רואים המסוק הזה הוא חובה לכל דבר !
הדבר היחידי שנשאר לי ואני צריך עזרה ממכם היא לבחור ג'יירו וסרוו זנב
הסטאפ שיהיה עליו הוא הקומבו הפשוט של אליין ללא ג'יירו וסרוו זנב
אני מוכן להשקיע כ 170$ לג'יירו ו 60$ לסרוו זנב ( לא כולל משלוחה )
אני אשמח אם תעזרו לי לבחור מהמבחר של http://flying-hobby.com
ראיתי כמה אפשרויות שתפסו לי את העניים אבל אני ממש רוצה לעשות את הקניה הטובה ביותר

בקשר לסרוו זנב אני חושב שאפשר לקחת את ה 9257 אם לא יהיו לכם הצעות אחרות

1. Curtis Youngblood Solid G Heading Hold Gyro - 170$
שמעתי רק טובות על הג'יירו הזה והוא התחיל להיות נפוץ ... אבל החיסרון היחידי ששמעתי עליו הוא שאין לו מצב RATE MODE וזה קצת מתריע אותי ...

2. Spartan DS760 SMM AVCS Gyro - 170$
וואלה לא שמעתי הרבה עליו רק שהוא די הרבה זמן קיים ונחשב לג'יירו ה"טוב" שיש ובכן הוא משך את עיני יותר ...

3. Futaba GY520 Micro Gyro - 160$
ובכן בחו"ל כולם ממליצים עליו ( הרוב ) ואומרים שזאת ההשקעה הכי טובה ...

סה"כ חרשתי את העניין פשוט אני צריך את עזרתכם כדי לקבוע עמדה ולהחליט כי אני כל הזמן בוחר אחד ומתחרט ... שוב תודה על עזרתכם אני יודע שהנושא טיפה חרוש ...
גיא

wonderd
28-01-2010, 20:25:37
אני מצאתי את המיני G ב 140$ כולל משלוח. אחלה ג'יירו באחלה מחיר.
סרוו זנב אצלי הוא MKS 8910 - מהיר יותר ועולה פחות מה 9257 של פוטאבה.

its
28-01-2010, 22:03:42
לך על ה SPARTAN עם ה 9257 הוא עומד בתקציב שלך, ולא תתחרט.

עומר בנימיני
28-01-2010, 22:38:44
אהלן
סוף סוף אחרי זמן מה שאני חוקר ואחרי שקצת נמאס לי מה450 החלטתי לקנות רקסי 500
לפי כל מה שאומרים \ רואים המסוק הזה הוא חובה לכל דבר !
הדבר היחידי שנשאר לי ואני צריך עזרה ממכם היא לבחור ג'יירו וסרוו זנב
הסטאפ שיהיה עליו הוא הקומבו הפשוט של אליין ללא ג'יירו וסרוו זנב
אני מוכן להשקיע כ 170$ לג'יירו ו 60$ לסרוו זנב ( לא כולל משלוחה )
אני אשמח אם תעזרו לי לבחור מהמבחר של http://flying-hobby.com
ראיתי כמה אפשרויות שתפסו לי את העניים אבל אני ממש רוצה לעשות את הקניה הטובה ביותר

בקשר לסרוו זנב אני חושב שאפשר לקחת את ה 9257 אם לא יהיו לכם הצעות אחרות

1. Curtis Youngblood Solid G Heading Hold Gyro - 170$
שמעתי רק טובות על הג'יירו הזה והוא התחיל להיות נפוץ ... אבל החיסרון היחידי ששמעתי עליו הוא שאין לו מצב RATE MODE וזה קצת מתריע אותי ...

2. Spartan DS760 SMM AVCS Gyro - 170$
וואלה לא שמעתי הרבה עליו רק שהוא די הרבה זמן קיים ונחשב לג'יירו ה"טוב" שיש ובכן הוא משך את עיני יותר ...

3. Futaba GY520 Micro Gyro - 160$
ובכן בחו"ל כולם ממליצים עליו ( הרוב ) ואומרים שזאת ההשקעה הכי טובה ...

סה"כ חרשתי את העניין פשוט אני צריך את עזרתכם כדי לקבוע עמדה ולהחליט כי אני כל הזמן בוחר אחד ומתחרט ... שוב תודה על עזרתכם אני יודע שהנושא טיפה חרוש ...
גיא

בקשר לג'ירו - זכיתי במכירה פומבית באייבי ב - Futaba GY520 ואני לא צריך את זה, המחיר של הג'ירו כולל משלוח לארץ הוא רק 132 דולר (!), אם אתה רוצה אני יכול איכשהו לתת לך לקנות את הג'ירו במקומי.

תתחדש ובהצלחה!

guylederer
28-01-2010, 22:41:05
תודה רבה =]
המחיר הוא לא פרקטי פה ... שוב תודה על ההצעה !
אשמח לעוד תגובות ...
גיא

sagi
28-01-2010, 22:49:16
גיא קודם כל תתחדש !
דבר שני אני יכול להמליץ לך
על הג'ירו של אליין שאני מטיס
איתו כבר 2 מסוקים שעומדים ב-3D
ה-750 מאוד פשוט לתכנות ונוח סגנון לוג'יטק
והוא שומר זנב כמו שאר הג'ירוים כגון ספרטן ....
המחיר שלו נע עד 130 דולר ועם סרוו זנב אתה תגיע ל-160 דולר בערך
אני ממליץ לך על ה-520 למסוק 500 !
אם תרצה יותר חוות דעת וסרטונים של הגי'רו הזה אל תהסס לפנות אלי !

bendisar
28-01-2010, 23:42:40
שלום גאי
שלושת הג'ירואים שנתת כאן הם הג'ירואים המובילים בשוק כיום, שלושתם יספקו לך את הסחורה בצורה מדהימה, שלושתם יתנו לך שמירת זנב מעולה ושלושתם יתנו לך אחידות קצב פירואט מציויינת, בתאכ'לס השאלה מי מהם יותר או פחות טוב היא לא כל כך רלוונטית מכיוון שזה כבר עניין של העדפה אישית של המטיס
אם הסוליד G אין לי ניסיון, אני אם כבר הייתי הולך על ה- MINI G מכיוון שזה יותר קטן ומספק את אותן התוצאות

הג'ירו של פוטאבה (520) עושה רושם של ג'ירו מדהים והמון אנשים אוהבים אותו, כפי שהזכרתי מקודם זה יותר עניין של העדפה אישית

הספארטן, לי יש אותו ומהנסיון המועט שיש לי בהטסה איתו מדובר בג'ירו מדהים!! שמירת זנב מעולה ובנוסף אתה יכול להשיג את הספארטן קווארק ב-140$ שזה אותו ג'יירו רק קטן יותר ככה שלא יהיו לך סתם עודפי חוטים על המסוק, עוד מאפיין מגניב הוא שלוקח לכוון את הספרטן בדיוק 2 דקות (או פחות:p) פשוט ג'ירו קל לתפעול ומצויין

בנוסף שלושת הג'ירואים הנ"ל ניתנים לתכנות ע"י מחשב שאגב זה ממש ממש לא מחייב (וגם צריך לקנות כבל כדי לעשות זאת) בעזרת הכבל ניתן להגיע לפרמטרים מאוד מתקדמים בכיוון הג'ירו, אבל אפשר בלי שום בעיות להטיס בלי בכלל להתעסק בפרמטרים האלה

סרבו זנב בתקציב של 60$ ה-S9257 של פוטאבה בהחלט הוא בחירה מצויינת (שים לב אם תיקח את הספארטן קווארק ב-140$ יהיה לך יותר תקציב לסרוו זנב טוב יותר, הסרוו זנב הכי טוב בשוק כרגע הוא ה-JR DS3500G שעולה כ-73$ (אם הכסף שיתפנה לך מהג'ירו תוכל לקנות אותו :))

עכשיו לגבי הג'ירו של אליין (GP750) בהחלט גירו מצויין והכי משתלם מבחינת יחס תועלת למחיר במיוחד בקומבואים אם סרוו זנב, שמירת הזנב שלו מצויינת אבל הוא נופל בשמירת אחידות קצב הפירואט משלושת הג'ירואים שהוזכרות לעיל
אם כבר להשקיע אז ללכת עד הסוף;)
בסופו של דבר הספארטן המיני G (גם הסוליד ג'י שהוא פשוט סתם גדול יותר) והפוטאבה 520 הם שלושתם ג'ירואים שיספקו אותך והם המובילים בשוק, בקשר למי ביניהם טוב יותר? פשוט עניין של העדפה אישית:cool:
מקווה שעזרתי ואל תהסס לשאול עוד:D

guylederer
29-01-2010, 00:10:10
אלעד ושגיא תודה רבה על התגובות !
הערת אותי ונתת לי קצת מידע שעוזר ... אתה בעצם אומר שהמיני G והספארטן קווארק הם בעצם אותו דבר רק בגירסא קטנה יותר ...
הצלחתי לסנן בין השלוש ועכשיו אני עומד על המיני G או הקווארק ...
בהעדפה אישית יש איזה אפשרויות\ג'ימיקים שיש לשני הג'יירואים והם בולטים ?
ממה שהבנתי במיני G או יותר נכון בסוליד G לא צריך לכיוון מכאנית את הזנב ורק לוודא שהלהבים האחוריות בזווית 0 ( באמצע ) ... וגם אין לו מצב של RATE MODE ... האם אני צודק ?
בקשר לספרטן אין לי כל כך מידע עליו ...
שוב תודה !!!
גיא

bendisar
29-01-2010, 00:36:39
אין לי מושג לגבי הכיוונים של המיני והסוליד G
לגבי הספארטן והספרטן קווארק, החברה טוענת שהקווארק הוא יותר מתקדם (בינינו אני לא רואה כל כך מה היה להם לשפר:p)
לספארטן יש מצב RATE וגם נועל ראש, כדי לכוון אותו צריך לכוון את הלהבים להיות בזווית 8 מעלות (עושים זאת ע"י המרחק בין הלהבים שהם מקופלים) דקה אחת לוקח לכוון את הג'ירו עצמו רק מכוונים גיין בטיסה
ככה או ככה שני הג'ירואים הם מדהימים

nirgo
29-01-2010, 02:48:34
לגבי סרוו זנב, ממליץ בחום על SAVOX SH1257- זול יותר ובעל נתונים טובים יותר מ9257 וחוסך את הצורך בסטפ דאון- עובד ב6V.
ניתן לקנות אותו בFLYING HOBBY

szgal
29-01-2010, 06:33:49
גיא,
אם אתה רוצה ללכת על הMINI-G , יש יבואן רשמי ומסודר בארץ ,ממליץ לך להרים טלפון - להתייעץ איתו בנוגע לכל השאלות ,וגם לקבל מחיר אטרקטיבי.

אשלח לך את הפרטים שלו בפרטי, כדי לא "לפרסם" פה.
בהצלחה.

guylederer
29-01-2010, 17:23:06
למישהו יש עוד להוסיף בקשר ל Spartan Quark ? האם לקחת אותו ולהיות בראש שקט ?
כבר מתפוצץ לי הראש ...

bendisar
30-01-2010, 00:24:58
למישהו יש עוד להוסיף בקשר ל Spartan Quark ? האם לקחת אותו ולהיות בראש שקט ?
כבר מתפוצץ לי הראש ...

רע הוא לא יכול להיות, מצויין כן, יספק אותך מעל ומעבר ובנוסף המחיר אטרקטיבי

guylederer
30-01-2010, 00:53:00
אוקיי ... החלטתי ... קווארק + 9257 ...
היום בידיוק קיבלתי אותו וכבר סיימתי את מכלול הראש והגוף ...
תגידו הלוקטייט הירוק של אליין שבא עם הקיט הוא טוב ? כי השתמשתי בו מחוסר לוקטייט ירוק ...
אני כבר בקושי יכול לחכות ... מת להטיס אותו :)
תודה רבה על העזרה ! אם הכל ילך טוב תראו גם חופה יפיופה ;]

bendisar
30-01-2010, 01:09:14
אוקיי ... החלטתי ... קווארק + 9257 ...
היום בידיוק קיבלתי אותו וכבר סיימתי את מכלול הראש והגוף ...
תגידו הלוקטייט הירוק של אליין שבא עם הקיט הוא טוב ? כי השתמשתי בו מחוסר לוקטייט ירוק ...
אני כבר בקושי יכול לחכות ... מת להטיס אותו :)
תודה רבה על העזרה ! אם הכל ילך טוב תראו גם חופה יפיופה ;]

הוא טוב למטרה מסויימת, לוקטייט ירוק נועד לקבע מייסבים ופיניונים למקומם, (ולא לקיבוע ברגים!!)
אני השתמשתי בו להחזיק את הפיניון בטירקס 250 שלי והוא עובד מצויין
תהנה מהבנייה- אני בטוח שהרבה יותר קל לבנות אותו הא?:) הרבה יותר גדול מקווה שתהנה ממנו מאוד

guylederer
30-01-2010, 01:28:40
טוב אז כנראה שהלוקטייק הירוק יחזיק את כל המסוק למשך זמן P:
כבר שמתי בכל המכלולים וכ'ו ...
כן אין מה להגיד ... הבניה פשוט כייפית ! קלה לחלוטין במיוחד שאני נעזר בסירטונים של בוב ...

wonderd
30-01-2010, 07:31:54
תודה רבה =]
המחיר הוא לא פרקטי פה ... שוב תודה על ההצעה !
אשמח לעוד תגובות ...
גיא

לא הבנתי איך זה לא פרקטי, הרי זה באותו סדר גודל של האחרים..

בקשר לספרטן והמניני G - הם לא אותו דבר, התבלבלת, ההשוואה נעשתה בין המיני G לבין הסוליד G.

s.mario
30-01-2010, 11:42:28
תתחדש על הכלי החדש בחור...
ואל תשכח לתת בראש!

guylederer
30-01-2010, 17:12:26
תודה איתי ... :)
הקווארק הוזמן ... מחכה בקוצר רוח ...
יש לכם עוד כמה טיפים לבניה ? האם להמשיך ולהשתמש בלוקטייט הירוק בשאר החלקים ? ( חוץ מהגוף שהשתמשתי בכחול )
תודה

glsa
31-01-2010, 09:36:40
חברה אני רוצה לשים על הטירקס ה500 שלי גיירו פוטבה 401 חדש עם סירוו 9257 .

שאלתי עם זה יעשה את העבודה.

wonderd
02-02-2010, 12:51:25
אחלה, תתחדש, אני זוכר את ההרגשה שלי מלפני כמה שבועות...
בכל מקרה, מהניסיון שהיה לי עד עכשיו שכלל גם הטסות באיידל, הסוללה הכי זולה שמתאימה מאוד היא סוללת 3 אמפר 20C של טורניגי. רק לך תמצא אותה במלאי..
אני חיכיתי כמעט חודש ואתמול הגיעו למלאי כ 80 סוללות, 60 הלכו על ה'מינוס' והעשרים הנותרות נעלמו תוך כשעתיים. מזל שהספקתי להזמין לי אחת.

guylederer
02-02-2010, 17:33:58
אחרי בנייה מהנה וקלה ... ( הכל תודות לסירטונים של בוב וויט ) הגוף מוכן ... רק חסר ג'יירו וסרוו זנב ומקלט
חייב לציין שהבניה הייתה איטית וקלילה מאד ממליץ לכל מי שמתחיל לבנות להיסתכל בסירטונים של בוב ממש עוזר ... היו שלבים שהייתי צריך להתעמק יותר בחוברת הוראות כמו בשלב של הטורק טיוב ( שאין אותו בסירטונים ) אבל הלך חלק ...
האם להזמין סוללה 6 תאים או להשתמש בסוללות הישנות של ה 450 יש לי זיפי 25C 3 ו זיפי 20C 2
קצת תמונות ...

guylederer
02-02-2010, 19:52:12
אהלן אני צריך עזרה בכמה שאלות קטנות ...

סוללות - ZIPPY Flightmax 2650mAh 6S1P 40C קראתי בתגובות והם לא ממש טובות ... הרבה אומרים שעדיף את ה 30C ... אני קניתי את המסוק כדי להתקדם יותר בעניין ה 3D אז אני צריך עזרה בלהחליט ...

מאש\כיסוי לסרוואים - מדובר בזה
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=9552&Product_Name=Wire_Mesh_Guard_Black_6mm_(1mtr)

רציתי לדעת איזה מידה לקחת לחוטים של הסרוואים וגם לשל המנוע ... אני ממש לא טוב במידות ... אם מישהו הזמין ומשתמש אני אשמח לדעת איזה מידה ( וגם צבע ) הוא הזמין

BEC - אני מאד רוצה להזמין פשוט אני לא יודע איזה ואילו נתונים עלי לחפש ... האם זה מתאים ?
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=6320

אשמח מאד לתשובות ... תודה רבה לעוזרים ומצטער שאני מציק בעין ...
גיא

wonderd
02-02-2010, 21:48:22
למה אתה צריך BEC, לא קיבלת בקר של אליין עם המסוק? הבקר שמגיע עם הקומבו מגיע עם BEC פנימי.

guylederer
02-02-2010, 21:51:10
אני יודע שיש לו BEC פנימי ... אך בכל זאת אני מעוניין בחיצוני ...

guylederer
15-02-2010, 20:24:55
עידכון:
אחרי הרבה זמן הגיע אלי כמה מתנות :)
ג'יירו וסרוו זנב ... כמו כן המאזן של הסוואשפליט וסטאפ דאון ( כי אני רוצה להריץ את הסרוואים של הסוואש על 6V )
אחח ... נתחיל בהרכבה ... Wish me luck ;)
אגב ... החופה שלי אמורה לצאת לדרך בקרוב ...
http://www.canomod.com/shopping/product_info.php?cPath=116_86&products_id=1049&osCsid=df1712698ec350730e8dced236c17c7c

wonderd
15-02-2010, 20:36:30
תתחדש..
מה זה החלק הכחול שבתמונה?

guylederer
15-02-2010, 20:43:56
תודה
אה זה המתאם ששמים על השלט ...

sharonx
15-02-2010, 23:56:52
תתחדש. חופה מדהימה.

sagi
16-02-2010, 00:09:47
תתחדש ! וכמו שכבר שרון אמר חופה ממש יפה !

guylederer
16-02-2010, 02:02:40
תודה ... באמת חופה יפה ... נדלקתי עליה :)
עוד כמה תמונות מהמשך העבודה
אני מחכה להזמנה מהסיני ששם יגיע לי סוללה וכיסויים של הסרוואים ... ככה הוא בכלל יהיה נקי ומסודר ...
מת לראות את הקווארק בפעולה ...

s.mario
16-02-2010, 10:32:37
א***....לפנק , לפנק , לפנק....
תתחדש ילד!

wonderd
16-02-2010, 14:09:28
למה הג'יירו על מגש המקלט ולא במקומו למעלה?

guylederer
16-02-2010, 14:58:13
שאתה מתכוון במקומו אתה מתכוון על בית הבום ? אם כן כי זה מקום פגיע ... אני מעדיף שיהיה מוסתר כמה שאפשר מהלהבים :)
חברים ... כנראה היום טסט פלייט במגרש !!!

עומר בנימיני
16-02-2010, 16:43:10
תתחדש, מסוק מדהים.

בהצלחה בטסט.

guylederer
16-02-2010, 19:28:44
הטסט עבר בהצלחה !-!-!
פשוט תענוג ... הכל חלק הכל יציב ממש נהנתי ב3 דקות האלו לרחף איתו במגרש ...
נתקלתי בכמה בעיות:

1. הזנב זז למעלה למטה ולצדדים - אני יודע שזה חוסר במהירות ראש אז העלתי בשלבים עד שנעלמו הקפיצות בזנב ( הגעתי לאחוזים של 0 65 75 85 100 האם באמת הוא צורך סל"ד כזה גבוה ? )
2. המסוק התחיל לרעוד ואין לי מושג למה אני לא מאמין שהסל"ד נמוך כל כך

אני משתמש ב 2 סוללות 3 תאים 2200 ו25C
התקשרתי לגיל הכריש והוא אמר לי לבדוק מרכז כובד ... בדקתי בבית ואין לי משיכה לא לאף ולא לזנב כנ"ל לצדדים
הוא גם הזכיר שיכול להיות שהסוללות לא מוציאות מספיק זרם בישביל המנוע והמליץ לי לבדוק את זה ... אני אשים בפעם הבאה מד הספק \ זרם של הסיני ונראה מה התוצאות ...
אני חייב לציין שאין טראקינג אפילו הכי קטן והלהבים מאוזנות לגמרי
המסוק הורכב בצורה מצויינת לדעתי והכל יושב כמו שצריך ...
אם למישהו יש רעיון אני אשמח לשמוע ...
אחח אין דברים כאלו מסוק מדהים !
תודה לכולם :)
גיא

עומר בנימיני
16-02-2010, 21:55:40
הטסט עבר בהצלחה !-!-!
פשוט תענוג ... הכל חלק הכל יציב ממש נהנתי ב3 דקות האלו לרחף איתו במגרש ...
נתקלתי בכמה בעיות:

1. הזנב זז למעלה למטה ולצדדים - אני יודע שזה חוסר במהירות ראש אז העלתי בשלבים עד שנעלמו הקפיצות בזנב ( הגעתי לאחוזים של 0 65 75 85 100 האם באמת הוא צורך סל"ד כזה גבוה ? )
2. המסוק התחיל לרעוד ואין לי מושג למה אני לא מאמין שהסל"ד נמוך כל כך

אני משתמש ב 2 סוללות 3 תאים 2200 ו25C
התקשרתי לגיל הכריש והוא אמר לי לבדוק מרכז כובד ... בדקתי בבית ואין לי משיכה לא לאף ולא לזנב כנ"ל לצדדים
הוא גם הזכיר שיכול להיות שהסוללות לא מוציאות מספיק זרם בישביל המנוע והמליץ לי לבדוק את זה ... אני אשים בפעם הבאה מד הספק \ זרם של הסיני ונראה מה התוצאות ...
אני חייב לציין שאין טראקינג אפילו הכי קטן והלהבים מאוזנות לגמרי
המסוק הורכב בצורה מצויינת לדעתי והכל יושב כמו שצריך ...
אם למישהו יש רעיון אני אשמח לשמוע ...
אחח אין דברים כאלו מסוק מדהים !
תודה לכולם :)
גיא

מזל טוב על הטסט.

לגבי הסוללות - בהנחה שהן חדשות הן צריכות להיות חזקות, חזקות מאוד אפילו, מה שכן לדעתי אתה יכול להטיס אפילו עם שתי סוללות 2000mah שיהיה פחות משקל.

בקשר לבעיות - אם הזנב זז כנראה שהוא לא שומר, תעלה את ה-Gain ותבדוק שוב, אם לא עוזר אולי הסרוואים בסייקליק לא מסונכרנים יחד פיקס, בנוסף תעבור על כל הלינקים והפושרודים, אולי צריך לשמן אותם קצת.

מה הסל"ד ראש שלך בלי עומס? אם הוא כבר ממש גבוה כדאי שתבדוק את ההרכבה של הגריפים, אולי לא הכנסת את המיסבים או את הדמפרים נכון.

guylederer
16-02-2010, 22:12:18
הסוללות לא חדשות אלא ישנות מאד וטיפה מזייפות
הזנב שומר מצויין ... אין בעיה בזנב
הסייקליק זז מצויין גם כן והפושרודים והלינקים זזים חופשי וחלק
אין לי מושג בקשר לסל"ד כי אין לי אפשר לבדוק
הכל מורכב מצויין ... חוץ מה"שרוול" ששמים על הספינדל שכן בסירטונים של בוב הוא לא הראה צורך לשים אותו

עומר בנימיני
16-02-2010, 22:22:46
הסוללות לא חדשות אלא ישנות מאד וטיפה מזייפות
הזנב שומר מצויין ... אין בעיה בזנב
הסייקליק זז מצויין גם כן והפושרודים והלינקים זזים חופשי וחלק
אין לי מושג בקשר לסל"ד כי אין לי אפשר לבדוק
הכל מורכב מצויין ... חוץ מה"שרוול" ששמים על הספינדל שכן בסירטונים של בוב הוא לא הראה צורך לשים אותו

איזה "שרוול" יש לספינדל? O.o

ולדעתי הבעיה היחידה שלך היא סל"ד נמוך מדי בכל זאת, יכול להיות שהערכים שלך גבוהים יחסית אבל זה לא מעיד בהכרח על סל"ד גבוה מדי כי יכול להיות באמת שהסוללות שלך מספקות פחות מתח והמנוע יותר חלש.

guylederer
16-02-2010, 22:26:46
*** כן גם אני הופתעתי מהשרוול הזה ... במנואל מראים שהספינדל נכנס בתוך השרוול ומוכנס בראש
אני גם חושב שזה קשור לסל"ד נמוך מידי ... הסתכלתי בפורומים אחרים והתופעה הזו די נפוצה ... אני אנסה לעדכן מחר נעלה את האחוזים בקיצוניות ...
תודה על העזרה
גיא

עומר בנימיני
16-02-2010, 22:36:48
*** כן גם אני הופתעתי מהשרוול הזה ... במנואל מראים שהספינדל נכנס בתוך השרוול ומוכנס בראש
אני גם חושב שזה קשור לסל"ד נמוך מידי ... הסתכלתי בפורומים אחרים והתופעה הזו די נפוצה ... אני אנסה לעדכן מחר נעלה את האחוזים בקיצוניות ...
תודה על העזרה
גיא

שים לב שסל"ד גבוה מדי ללא עומס על הראש יכול לפרק את כל המכלול, אם אתה מגיע ל-90% (בהדרגה!!) באמצע בערך ובכל זאת המסוק רועד פשוט תחליף לו סוללות, למרות שבכל זאת כדאי לך להחליף כבר לסוללות חדשות (בהנחה שהסוללות הנוכחיות חלשות כבר) כי אתה מאמץ אותן יותר מדי בשביל להגיע לסל"ד רצוי.

guylederer
16-02-2010, 22:55:41
כמובן שאני לא אריץ סל"ד גבוה ללא עומס
בקשר לסוללות ... מחכה לחבילות מהסיני :)

guylederer
17-02-2010, 17:26:57
עידכון קטן ...
העלתי סל"ד ראש והכל הסתדר ... המסוק מ-ד-ה-י-ם !!!
עשיתי כמה הקפות והפכתי אותו פעם אחת בישביל להרגיש ... אני חייב להתרגל אליו :)
הג'יירו עושה עבודה נפלאה ואני מאד מרוצה ממנו ... בטיסה רגועה והקפות הסוללות החזיקו ל 4:40 שזה הרבה מאד בישבילי ואפילו היה אפשר יותר ( לא הגיעו בכלל ל 3.7 ) פשוט מסוק חובה לכולם ...
אני מקווה להגיע לגעש בשבת בבוקר ... אז עד אז שבוע טוב ... ותודה רבה לכל מי שעזר והיה לו סבלנות אלי ...
גיא :D

אופטימי10
17-02-2010, 19:00:29
אולי אפשר שתכניס
לינק של הסרטונים לפה ?

guylederer
17-02-2010, 19:07:12
אין סירטונים לבנתיים ... אני מהאלו שיש להם אמונה טפלה לגבי צילום של מסוק בפעם הראשונה שהוא ממריא P: ( תופס אצלי רק על וידאו ... סטילס יש ים )
מקווה לצלם בגעש אולי ...
גיא

guylederer
17-02-2010, 19:37:28
הייתי חייב !
אחח ... יפיוף

wonderd
17-02-2010, 20:13:41
איזה כיף לך! אני זוכר את הפעם הראשונה שהרמתי את שלי באויר לפני איזה חודשיים..מדהים כמה שהוא בלוק מדויק וכיף להטסה (בעיקר יחסית ל 450).
גם אצלי הבנייה והכיוונים היו מצויינים וחוץ מהעלאת סל"ד ראש (כמו אצלך) לא הייתי צריך לשנות או לתקן כלום.
דרך אגב, אני מטיס עם סוללת 3000MAH, 20C, כ 7 דקות הטסה באיידל, אולי טיפה יותר.

guylederer
17-02-2010, 20:19:36
בנתיים יש לי בדרך 2650 40C :]
מזדהה איתך לחלוטין ... ייאלה בלאגן !

אריה הלפרין
17-02-2010, 21:03:06
יללה תגיע לגעש נעשה מפגן 500 ESP
זה היפיוף שלי
http://www.fastup.co.il/images/6059221.jpg
http://www.fastup.co.il/images/5158600.jpg

sagi
17-02-2010, 21:07:34