התחברות

צפייה בגרסה מלאה : חוות דעת על להבי קרבון ל 500 מהסיני

sharonx
28-01-2010, 21:10:39
קיבלתי היום את להבי הקרבון של הסיני למסוקי 500 (430mm) :

http://www.hobbycity.com/hobbycity/store/uh_viewItem.asp?idProduct=10696

טרם היטסתי איתם. מהתרשמות על השולחן (שעליו יש ציוד מדידה דיגיטלי) :
1. משקל להב 58 גרם. הבדלי משקל בין הלהבים : 0.11 גרם.
2. הבדל בין מרכז הכובד של הלהבים : 2mm
3. הגימור נראה מעולה (שפת זרימה והתקפה מהודקות כראוי אם כי פחות "סכין" בשפת הזרימה מלהבי ראדיקס ואליין, אך ללא אזורים חלשים או מנופחים) + עיצוב יפה עם הקרבון השחור והכיתוב "3D".
4. רק חבל שהם 9mm ומצריכים שימסים לגריפים. טוב שאליין נתנו בקיט המסוק שימסים...

לדעתי לא שווה להשקיע באיזון בגלל ההפרשים הזניחים במשקל ומרכז הכובד. מה דעתכם ?
כאשר אטיס איתם אדווח איך הם בהשוואה לALIGN ו ראדיקס.

http://www.hobbycity.com/hobbycity/store/catalog/CF430-3D.jpg

wonderd
28-01-2010, 21:28:56
אהלן שרון.
בהטסה שלך אתה מסתכל על הדיסקה של הלהב? איך הלהבים הלבנות מסתדרות לך בהקשר הזה?

lior_bar_ami
28-01-2010, 21:29:19
הטסתי את הלהבים של אותה החברה על ה 450 ועל ה 600 - נותנות ביצועים לא רעים בכלל ביחס למחיר הזול שלם!!!
אתה תהנה מהם - ויותר מכך, תוכל לעשות אוטורוטציות כאוות נפשך בנזק פוטנציאלי קטן מאוד (טפו טפו טפו, מלח מים מלח מים, חמסה חמסה וכו' ;))

bendisar
28-01-2010, 22:06:20
חוות דעת מעניינת, שרון אני מציע לך לאזן את הלהבים, זה לוקח בדיוק 2 שניות ותתפלא כמה שהמסוק שלך יעבוד חלק אחרי שתעשה את זה, מסוק בלי וויברציות טס הרבה יותר יפה, אני נוהג לאזן כל להב שלי עד 0.1 גרם והתוצאות מדברות בעד עצמן

s.mario
29-01-2010, 08:35:08
סתם לידע כללי ,
את האיזון אתם מבצעים ע"י הוספת או גריעת משקל מהלהב?

sharonx
29-01-2010, 09:42:19
הטסתי את הלהבים של אותה החברה על ה 450 ועל ה 600 - נותנות ביצועים לא רעים בכלל ביחס למחיר הזול שלם!!!
אתה תהנה מהם - ויותר מכך, תוכל לעשות אוטורוטציות כאוות נפשך בנזק פוטנציאלי קטן מאוד (טפו טפו טפו, מלח מים מלח מים, חמסה חמסה וכו' ;))

שמח לשמוע שהיית מרוצה מהם. בכל זאת - במה הם היו נחותים לעומת המותגים ?

סתם לידע כללי ,
את האיזון אתם מבצעים ע"י הוספת או גריעת משקל מהלהב?
הוספת משקל ע" טייפ דק שנסגר לכיוון שפת הזרימה כדי שזרם האוויר על הלהב לא ישאף לפתוח אותו אלא להדק אותו. מודדים טייפ כמשקל ההפרש ומוסיפים ללהב הקלה במקום כזה שיאזן גם את מרכז הכובד שיהיה כמו הלהב הכבדה. ברור ?

חוות דעת מעניינת, שרון אני מציע לך לאזן את הלהבים, זה לוקח בדיוק 2 שניות ותתפלא כמה שהמסוק שלך יעבוד חלק אחרי שתעשה את זה, מסוק בלי וויברציות טס הרבה יותר יפה, אני נוהג לאזן כל להב שלי עד 0.1 גרם והתוצאות מדברות בעד עצמן
will do

אהלן שרון.
בהטסה שלך אתה מסתכל על הדיסקה של הלהב? איך הלהבים הלבנות מסתדרות לך בהקשר הזה?
קצת, אבל להב לבנה ידועה וויזיביליות גבוהה לעומת שחור ששוה שקוף באוויר. נכון שעדיף לבן מקוטע. אני אדווח איך רואים אותה אחרי שאטיס.

s.mario
29-01-2010, 10:47:01
;)

הוספת משקל ע" טייפ דק שנסגר לכיוון שפת הזרימה כדי שזרם האוויר על הלהב לא ישאף לפתוח אותו אלא להדק אותו. מודדים טייפ כמשקל ההפרש ומוסיפים ללהב הקלה במקום כזה שיאזן גם את מרכז הכובד שיהיה כמו הלהב הכבדה. ברור ?

הכי שאפשר...
תודה;)