צפייה בגרסה מלאה : תיקון Hunting על קופטרX
על הקופטרX שלי מותקן ג'ירו של לוגיקטק עם הסרוו התואם. המסוק מתפקד יפה בריחוף וטיסה רגועה גם ברוח די חזקה. בשבת אחרונה שמתי לב שבטיסה ישרה מהירה הזנב נכנס ל-Hunting עד שהמהירות יורדת.
בשלט מוגדר הג'ירו על 50% במצב 1 ו-100% במצב 0.
מה מומלץ לשנות על מנת לפתור את הבעיה?
HeliDraco
29-01-2010, 08:31:06
על הקופטרX שלי מותקן ג'ירו של לוגיקטק עם הסרוו התואם. המסוק מתפקד יפה בריחוף וטיסה רגועה גם ברוח די חזקה. בשבת אחרונה שמתי לב שבטיסה ישרה מהירה הזנב נכנס ל-Hunting עד שהמהירות יורדת.
איזה שלט זה?
ערכי Gain לא מוצגים באותה צורה בשלטים שונים.
wind556
29-01-2010, 10:09:42
זה נכון שערכי גיין מוגדרים שונה בשלטים שונים, אבל בדרך כלל הגיין למצב נועל זנב נע בין 70-75%.
הערך המוגדר במצב ללא נעילה אינו משמעותי בטיסה עצמה, כי אינך טס ללא נעילה
bendisar
29-01-2010, 10:48:37
שלום איזי,
קודם כל שהגיין נמצא על 50% הג'ירו במצב ניטרלי, לא מצב נעילת זנב ולא מצב RATE, אלא הוא פשוט לא עובד לכן הגיוני שיהיה לך מצב 1 בו הגיין מתחת ל-50% ומצב אחד שהגיין מעל 50% אני מבין שאתה מטיס על הערך 100% שהוא גבוה מאו ולכן אתה מקבל האנטינג, הג'ירו פשוט מתקן יתר על המידה ולכן אתה מקבל את 'כשכוש' הזנב הזה
הייתי מציע לך להתחיל מ-65% להטיס ולאט לאט להעלות באחוז אחד-שניים כל פעם ככה עד שאתה מקבל האטנטינג ואז להוריד % אחד או שניים, זוהי הדרך לכוון גיין כמו שצריך בזנב
סתם עוד שאלה, באיזב מרחק הבול לינק נמצא מהציר בסרוו זנב שלך?
תעדכן אם נפתרה הבעייה:D
אני מטיס עם DX6i וכשנחזור מהשטח נראה אם נפתרה הבעיה.
HeliDraco
29-01-2010, 13:02:41
זה נכון שערכי גיין מוגדרים שונה בשלטים שונים, אבל בדרך כלל הגיין למצב נועל זנב נע בין 70-75%.
הערך המוגדר במצב ללא נעילה אינו משמעותי בטיסה עצמה, כי אינך טס ללא נעילה
הערכים שאתה מציין מתאימים לשלטים של JR\Spectrum. אצלי מתחילים "כשכושים" בזנב כבר בערכים של כ-60% (ב-Futaba) עם אותו ג'ירו.
לפינלס יש באיזה מקום סרטון שהוא מסביר בו את היחס בין הערכים בפוטאבה וספקטרום.
הערכים שאתה מציין מתאימים לשלטים של JR\Spectrum. אצלי מתחילים "כשכושים" בזנב כבר בערכים של כ-60% (ב-Futaba) עם אותו ג'ירו.
לפינלס יש באיזה מקום סרטון שהוא מסביר בו את היחס בין הערכים בפוטאבה וספקטרום.
אם אני זוכר נכון, היחס לפי מה שאומר הסירטון של פינלס הוא כפולה ב-1.44.
בכל מקרה אצלי אחרי שינוי ל-65% הזנב נעול ונעלמה התופעה של "כישכוש" הזנב. מחר נתחיל לעלות את האחוזים ונראה מתי התופעה חוזרת.
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.