צפייה בגרסה מלאה : חדש ישן....
טאנדר טייגר שלדעתי קצת נרדמה בשמירה ונתנה לאליין את הבמה
ביצעה מתיחת פנים לרפטור, שילדה מקרבון ומערכת CCPM (סוף סוף)
תמונות בלינק הבא....
http://www.infinity-hobby.com/main/images/news/100131/X50flyer-2.jpg
liran
01-02-2010, 14:49:26
חדש חדש, לא חדש ישן!
מה שאהבתי זה שהם לא ביטלו את הליין של מסוקי ה-50 mccpm (טיטאן 50 SE) אלא יצרו ליין חדש לאלה שרצו מסוקי CCPM, קארבון, טורק טיוב, כלוב פלייבר חדש, כל אלה ועוד ב-X50. אגב יש גם מנוע חדש RL-56, בקיצור יהיה מאוד מעניין לראות איך יראו הדברים.
אני לא חושב ש-TT נרדמו בשמירה, אלא יותר ישבו על הגדר והקשיבו ל"קול ההמון" וממה שאני קורא מפורום אוהדי הראפטורים ב-RR הם די יישמו את כל הבקשות ב-X50.
הנה קישור: http://rc.runryder.com/helicopter/t567551p1/
נראה שהם קצת איחרו את הרכבת :rolleyes:
תרתי משמע :)
גם אני חושב כך... השוק מוצף היום במסוקי טירקס לסוגיו!
אני בתור מטיס אליין לא יחליף את הרקס 600N שלי ובטח לא בשביל רפטור שעבר מתיחת פנים!
מה שכן יכול להזיז אותי מהרקס זה הHIROBO SDX... נראה מעניין עד כדי שאני מוכן לוותר על אחד המסוקים שלי כדי לנסות אותו!
liran
01-02-2010, 19:34:58
קל לחשוב ככה כשחיים בביצה ששמה מדינת ישראל שאת ה"שוק" שלה אפשר לספור על שתי ידיים וחצי בערך :D
ההירובו כבודו במקומו מונח, וקראתי לא מעט שרשורים בחו"ל בהם חבר'ה מצטערים על כך שעברו מראפטור לטירקס וההיפך, כך שכמו רוב הדברים בחיים גם זה עניין של טעם וריח לדעתי.
בוא ואשאל אותך שאלה מאד פשוטה,
אתה(במצב היפוטטי), היום כבעלים של טירקס 600NSP תחליף מחר את הטירקס בX50?????
תשובתך לבטח תהיה לא!
גם שלי, וגם של 99.9 אחוז מהמטיסים בארץ....
ALIGN הצליחה לתת את התמורה הגבוהה ביותר לכסף שתשךם עבור הכלי!
ולכן היא הנמכרת והמובילה היום בשוק בארץ ובעולם כולו....
יש כלים איכותיים יותר מסדרת הטירקס אך המחירים גבוהים בהרבה כך שלא משתלם לקחת
כלים אחרים!
מה שטענתי (ואולי לא הובהרתי כהלכה...) הוא שאם חברת TT המכובדת לכל הדיעות!
הייתה מוציאה את הX50 לא היום?! אלא לפני שלוש שנים כאשר החלו להופיע הטירקסים....
אולי היינו עדים לשוק רחב יותר ומגוון של כלים בארץ!
אך לא כך הדבר בארץ בפרט ובעולם כולו בכלל... ALIGN כבשה את השוק בסערה!
ובשיווק חכם למדי לדעתי גם דואגת להישאר עם מחזורי מכירה הגבוהים בתחום!
(דאגו להוציא את הטירקס 700 ולאחר כמה חודשים את ה700LE ועכשיו את המערכת פלייברלס...)
מקווה שהובהרתי כראויי ;)
liran
01-02-2010, 19:58:48
לשאלתך אני לא יכול לענות מכיוון שלא היטסתי מעולם את ה-600NSP, ואני מטיס עד היום את הראפטור המקביל לו. אבל אם אתה לוחץ אותי לפינה ממש אז סביר להניח שלא, אבל רק מכורח ההרגל ולא ממגמות שוק כאלו או אחרות. מחזורי מכירה ו"שיחקו אותה" או "איחרו את הרכבת" פחות מעניין אותי כי אני לא הבן של אף אחד מבעלי החברות הנ"ל כך שכסף לא אראה מהן ככה או ככה :D מה שיותר מעניין אותי זה לקרוא איך ה-X50 טס ורשמים מההרכבה ואשמח לקרוא זאת בעברית אם מישהו יקנה אותו כאן (מי יודע אולי אפילו אני :)) ואם לא אז תמיד יש את RR .
כבעלים של רפטור 50SE בעבר, אני יכול לומר עם יד על הלב שנהנתי ממנו!
מאחל לך להתחדש בX50! ועוד יותר אשמח לקבל סיבוב:eek:;):D
motti-74
02-02-2010, 21:10:15
אני בתור מטיס אליין לא יחליף את הרקס 600N שלי ובטח לא בשביל רפטור שעבר מתיחת פנים!
מה שכן יכול להזיז אותי מהרקס זה הHIROBO SDX... נראה מעניין עד כדי שאני מוכן לוותר על אחד המסוקים שלי כדי לנסות אותו!
SDX - נפילה בטוחה.........אם יש לך כסף פנוי אני מוכן לתת לך את מס' החשבון שלי ...אני מתכנן לקנות טירקס!!!;)
guyro
02-02-2010, 21:59:22
עם הרפטור יכנס במחיר אטרקטיבי , יש מצב שהוא יקלט היטב,צריך לזכור שיש לו קהל גדול בעולם שאוהב רפטור וחיכה הרבה זמן לשינויים אילו.
asafsee
02-02-2010, 22:26:34
אני נדבקתי בטירקסים, בעיקר עקב קוסטפקטיביות של מוצרי אליין
אני מכיר אותם לעומק, את צורת הבניה הקלילה והנוחה מאוד לדעתי וכמובן האמינות
ולכן משהו שעובד טוב, ומרוצים ממנו לא מחליפים בכזאת קלות...
סהכ במסוק אחר מדובר בגוף שונה, מחומרים שונים ומיקום רכיבי אלקטרוניקה שונים
כל אחד יעדיף להישאר עם משהו שמוכר לו
חן תם
02-02-2010, 22:38:02
כבעלים של שני טירקסים ועוד אחד של אחי הגדול הכלים עובדים טוב
כן ההיתי מחליף את אחד מהם ואפילו את ה 600 החשמלי שלי עבור מסוק אחר, לא רפטור אלא LOGO600 של חברת מיקאדו
כיוון וזה חלום רחוק אני נשאר ונהנה מאוד מהטירקסים שברשותי
רפטור מבחינתי זה מסוק מחוק שחוץ מהקפות צולעות לא יודע לעשות כלום
לא רוצה להעליב את בעלי הרפטורים יש אוליי רפטורים שאובזרו טוב וטסים טוב,לא שאני ראיתי,
זו דעתי האישית בלבד
למרות שהחדש נראה טוב;)
חן לדעתי אתה טועה בנוגע לרפטורים,
היה לי רפטור 50SE פצצתי!!! לא מימשתי את היכולות שלו כי לא הייתי ברמה,
לאחר שרוסק, הוצאות התיקון עלו בהרבה על הוצאותת על חדש והחלטתי לקחת טירקס 600N
אני ראיתי רפטור 30 שעשה הכל כמו רקס 600... זה הכל תלויי במטיס!
לדעתי הטעות של TT הייתה ההמתנה הארוכה עד להוצאת המוצר לשוק (שאגב עדיין לא יצא X50
לשוק באופן רשמי אלא פרסומים כגון זה שהעלתי בתחילת השירשור!)
על כל פנים גם אם מחירו יהיה ממש אטרקטיבי לא אחליף... התעייפתי מזה כבר!
כל מה שמעניין אותי היום זה להטיס נטו!!! ולא מה שמסביב!
SDX - נפילה בטוחה.........אם יש לך כסף פנוי אני מוכן לתת לך את מס' החשבון שלי ...אני מתכנן לקנות טירקס!!!;)
מעניין אותי לדעת למה אתה טוען כך? (וזה באמת מעניין אותי! חברה שלי רוצה לרכוש לי מסוק ליום הולדת! וחשבתי עליו כאופציה!)
mosheg
03-02-2010, 13:02:31
מסוק זה לא רק מטיס זה גם המסוק. ויש הבדלים בין המסוקים. אם לוקחים את כל מכלול הנתונים שהם עלות ,אמינות ,איכות טיסה, זמינות ועלות חלפים ,נוחות בתחזוקה וכו'. מבינים מדוע הטירקסים תפסו את השוק. זה שייש מסוקים שטסים יותר טוב יפים יותר וכו' מסכים אבל צריך לצרף את שאר הפרמטרים בכדי לקבל החלטה נכונה שמתאימה למטיס. יש מטיסים מתחילים, מתקדמים, 3D ,ו טיסה מדויקת ( F3C ) ושאר ירקות.
בגדול הנפוץ ביותר בארץ לדעתי גם בעולם זה ה 3D והטירקסים מעולים לעניין.
מי שרוצה להוסיף / להשמיץ וכו' מוזמן. ( זו דעתי ).
משה בגדול אני בדעתך, אמרתי את אותם הדברים בשינויי אדרת.
אני רק חושב שגם רפטור 50 יכול לעשות כל מה שטירקס עושה... הכל תלויי במטיס.
אם אתה מדבר על זמינות חלפים? אתה יכול להשיג היום חלקי חילוף גם לרפטור כמו לרוב המסוקים
שיש מהאינטרנט באתרים שונים,
כך שזה לא קשור כל כך לזמינות כי אם נשים את הדברים על השולחן אין היום בארץ שום חנות שמחזיקה חלקי חילוף אם זה לטירקסים למיניהם ואם זה למסוקים אחרים.
אז הזמינות היום עבורנו שווה כלפי כל המתחרים.... להזמין מחו"ל ולהמתין למשלוח!
על מה שאין ויכוח זה אמינות הכלים, התמורה, ועלויות חלקי החילוף! מסכים עם כל מילה שלך!
asafsee
03-02-2010, 14:44:52
אז קדימה.... טירקסים בשיגעון :D:D:D
לוי שלומי
04-02-2010, 21:17:49
מה שכן יכול להזיז אותי מהרקס זה הHIROBO SDX... נראה מעניין עד כדי שאני מוכן לוותר על אחד המסוקים שלי כדי לנסות אותו![/QUOTE]
אמיר!!! לא להיתקרב!!!!
הבוררר
04-02-2010, 23:34:21
חבר'ה בתור מטיס sdx אני לא אומר לקפוץ עליו אבל אני גם לא אומר לרדת ממנו!! לדעתי (וזה אני אומר לאחר הרבה נסיון עם המסוק) המסוק טס מדהים בהשוואה לטירקס פרו (לא סופר פרו) נא לא לשכוח שלמסוק הזה יש ראש מפלסטיק!
שלומי נראה לי שאתה מגזים מעט עם התגובה שלך ואתה יותר ממוזמן לבוא ולהטיס את המסוק שלי (אם ריסקת אני לוקח אחריות) ולומר את דבריך ממקום יותר אובייקטיבי...
מוטי לך לא היה בכלל נסיון עם המסוק אל תבוא ותאמר עליו דברים ששוללים אותו כאשר לך אין כלל נסיון!!! זה לא לעניין ואתה בהחלט גורם לנזק תדמיתי למסוק שלא לצורך (אמנם זו דעתך ואני מכבד אותה אבל קצת פרופורציות)
רק כדי להוכיח את טענתי בנושא יש לי גם לא מעט עדים אשר צפו בתקופה האחרונה ואף הטיסו (מעל 5 איש) את המסוק ויכולים להעיד שהביצועים שלו הם הרבה מעל למה שרוב האנשים היו מצפים ממסוק של חב' הירובו (חלקם אף חשבו שמדובר בטירקס 600).
מוטי ושלומי כמובן שדברי באו ונכתבו ממקום טוב ואמיתי ואין לי כל אינטרס בעניין קידום המסוק (ואף מעבר לכך אם תשאלו את דעתי בהשוואה לשני המסוקים בשכלול של כל הפרמטרים תקבלו תשובה די מפתיעה..... :) ) והכל באהבה ורצון טוב לא לפגוע במי שלא מגיע לו שיפגעו בו.
מקווה שהבנתם אותי.
רק כדי להוכיח את טענתי בנושא יש לי גם לא מעט עדים אשר צפו בתקופה האחרונה ואף הטיסו (מעל 5 איש) את המסוק ויכולים להעיד שהביצועים שלו הם הרבה מעל למה שרוב האנשים היו מצפים ממסוק של חב' הירובו (חלקם אף חשבו שמדובר בטירקס 600).
+1
אמת ויציב !
ניתן להתווכח על עליות התחזוקה, אבל מבחינת ביצועי הטיסה המסוק לא נופל בביצועיו מהמסוקים של אליין ומי שמכיר את ישראל יודע שהוא לא בדיוק מרחם על המסוק כשהוא באוויר :)
asaf_aloush
05-02-2010, 06:50:56
חבר'ה בתור מטיס sdx אני לא אומר לקפוץ עליו אבל אני גם לא אומר רק כדי להוכיח את טענתי בנושא יש לי גם לא מעט עדים אשר צפו בתקופה האחרונה ואף הטיסו (מעל 5 איש) את המסוק ויכולים להעיד שהביצועים שלו הם הרבה מעל למה שרוב האנשים היו מצפים ממסוק של חב' הירובו (חלקם אף חשבו שמדובר בטירקס 600).
+1 לא הטסתי אותו אבל הוא טס מדהים, אפשר לראות את זה בסירטונים של הרכבת
ניסן וצחי
05-02-2010, 08:41:17
[QUOTE=הבוררר;122649]חבר'ה בתור מטיס sdx אני לא אומר לקפוץ עליו אבל אני גם לא אומר לרדת ממנו!! לדעתי (וזה אני אומר לאחר הרבה נסיון עם המסוק) המסוק טס מדהים בהשוואה לטירקס פרו (לא סופר פרו) נא לא לשכוח שלמסוק הזה יש ראש מפלסטיק!
שלומי אל תכפיש את השם של המסוק כאשר אתה מתפעל ומרכיב את המסוק לא בצורה הנכונה ואז יש לך בעיות ואז אתה מתלונן (בגלל זה הצעתי לך לבוא אלי לכיוונים בהתנדבות כדי להוכיח לך שאתה זה שגורם לבעיות ולא המסוק)
מוטי לך לא היה בכלל נסיון עם המסוק אל תבוא ותאמר עליו דברים ששוללים אותו כאשר לך אין כלל נסיון!!! זה לא לעניין ואתה בהחלט גורם לנזק תדמיתי למסוק שלא לצורך (אמנם זו דעתך ואני מכבד אותה אבל קצת פרופורציות)
מוטי ושלומי כמובן שדברי באו ונכתבו ממקום טוב ואמיתי ואין לי כל אינטרס בעניין קידום המסוק (ואף מעבר לכך אם תשאלו את דעתי בהשוואה לשני המסוקים בשכלול של כל הפרמטרים תקבלו תשובה די מפתיעה..... :) ) והכל באהבה ורצון טוב לא לפגוע במי שלא מגיע לו שיפגעו בו.
מקווה שהבנתם אותי.[/QUOTE
וואו ישראל נסחפת קצת:eek: כולו מדובר בצעצוע לילדים מגודלים, לא בבן משפחה:D אל תקח קשה;)
צחי
הבוררר
05-02-2010, 08:47:05
צחי אם היית מכיר אותי קצת יותר טוב היית מבין שהכל באהבה ובכוונה טובה ותהיה בטוח שאני לא לוקח את זה קשה...
זו בסך הכל הודעה קצת קשה לבטא את איך באמת אני מתייחס לנושא בהודעה פשוטה..
:)
חמודי
05-02-2010, 11:03:20
אני אומר , נראה מה החבר החדש יודע לעשות ואז נפצה את פינו.......
הבוררר
05-02-2010, 12:29:53
אני תמיד בעד להיות אובייקטיבי.
לוי שלומי
05-02-2010, 14:57:30
אתה נשמע כמו איש נחמד ואדיב. אתה קראתה משהו שאני אמרתי על ביצועי המסוק?? מעולם לא הטסתי את הדגם הנ"ל.ותמיד שמשווים בין הירובו לטירקס קם לו איזה מטיס שיגיד שאליין נותנים את מירב התועלת במנימום הוצאה.שהמלצתי לחברי היקר לא להיתקרב זה מישום שאכלתי מרורים עם המותג הלא איכותי הזה (שגם יקר טילים.וזה לא ברור למה)ולא רק אני.איני יודע באיזה רמה אתה מטיס וכמה אתה מעמיס עליו.אבל לפחות האבו שהיה לי היה מיתפרק בלי סוף (באוויר)כנ"ל גם לגבי הפריאה הנחותה.(לא מי נסיון אישי).אגב גם האבו היה יותר ביצועיסט באוויר מהTT אז מה?!?!
levyoram
05-02-2010, 18:37:19
אתה נשמע כמו איש נחמד ואדיב. אתה קראתה משהו שאני אמרתי על ביצועי המסוק?? מעולם לא הטסתי את הדגם הנ"ל.ותמיד שמשווים בין הירובו לטירקס קם לו איזה מטיס שיגיד שאליין נותנים את מירב התועלת במנימום הוצאה.שהמלצתי לחברי היקר לא להיתקרב זה מישום שאכלתי מרורים עם המותג הלא איכותי הזה (שגם יקר טילים.וזה לא ברור למה)ולא רק אני.איני יודע באיזה רמה אתה מטיס וכמה אתה מעמיס עליו.אבל לפחות האבו שהיה לי היה מיתפרק בלי סוף (באוויר)כנ"ל גם לגבי הפריאה הנחותה.(לא מי נסיון אישי).אגב גם האבו היה יותר ביצועיסט באוויר מהTT אז מה?!?!
שלומי, זה דוגמית להנאתך, ממה שישראל עושה עם ההירובו SDX בלילה (תחשוב מה הוא מסוגל ביום) :
http://www.youtube.com/watch?v=PsSpdTtL8RY
gal15260
05-02-2010, 18:54:49
שלומי
ישראל תאמין לי בראש ובראשונה בן אדם מדהים!!
ישראל הוא אדם בעל ידע רב בתחום ... ומטיס בצוררה מדהימהה!!!
ולפי הסרטון אוכל לומר לך שזו רק דוגמית ממה שהוא מסוגל וממה שהוא ...
בקשר לסקאדי שהיה לך אוכל לומר לך שאולי אתה התאכזבת ממנו אבל זה היה בגללך ! בגלל תחזוקה לקויה (מבלי לפגוע בך או להשמיץ וכו... כי אין לי שמץ איזה אדם אתה וכמה מקצועיות יש בך)
אך אני אוכל לומר לך שישראל ! בנה לי את המסוק שלי (לפני 3-4 שנים אם לא יותר ) ישראל יודע את המספר המדויק אני חושב ....
ולי לא הייתה בעיה אחת ולא התפרק לי שום דבר ולא נהרס לי דבר באוויר ! אני לא בא נגדך אך אני רוצה להדגיש שאתה סתם עושה עוול למסוק ולחברה כולה !!
כי הירובו היא חברה עולמית בעלת מקצועיות רבה ! ותאמין לי שכמה שההירובו הוא פלסטיקים בלבד הוא מצויין מאוד ואין לי מה להגיד מילה אחת רעה עליו....
אם אתה רוצה לראות סרטון של הסקאדי שלי שהוא היה בן 3-4 שנים או אפילו יותר איך הוא טס (לא שאני כיאלו ברמה 3D מסטרס ) אתה יכול להקיש ביו טיוב " גל והסקאדי "...
שבת שלום !:);)
לוי שלומי
05-02-2010, 18:57:00
לא יודע למה אבל לא ניפתח לי.אני באמת מקווה שהירובו תיקנו את הליקויים שלהם בדגם הנ"ל.והיה להם המון... ליקויים.
gal15260
05-02-2010, 19:09:38
שוב שלומי יכול להיות שזה היה לך ספציפית !
אני יכול להעיד שמשך כל השנים אללו שהמסוק היה ברשותי אני יכול להגיד לך שחוץ מבעיה של ריסוק או שקיבל מכה לא הייתי נוגע בו (אף פעם !! לא מצאתי בו ליקוים או שיחרורים!!!!)
גל
טוב... הלכתי היום לחקור את הSDX, לומר את האמת??? נראה מצויין!
לאחר שיחה עם הבורר, ישראל אסולין, שאני מעריך מאד בתחום אם ברמת הידע הבלתי נגמר ואם
ברמה הבין אישית! הבחור פשוט מקסים!
הבנתי מישראל שהוא עבר קברת דרך ארוכה עם הSDX והיום הוא טוען שהגיע עם המסוק לרמה שהיה
רוצה את המסוק! ראיתי את ישראל מטיס לא פעם, הוא מעמיס את המסוק ומטיס ברמה גבוהה.
אני חייב לציין שהמסוק לא מזכיר ולו בטיפה את הסקאדי.
אני עדיין רוצה לראות את המסוק עובד ואולי גם להביא איזה סיבוב ואז אגבש דיעה מסודרת.
שלומי???? חבר יקר אתה!!! תבדוק את ההודעות הפרטיות שלך!
motti-74
05-02-2010, 22:30:09
מעניין אותי לדעת למה אתה טוען כך? (וזה באמת מעניין אותי! חברה שלי רוצה לרכוש לי מסוק ליום הולדת! וחשבתי עליו כאופציה!)
שלום,
בעבר היה לי סקידו * 2 ....כפי שציינתי כבר בעבר הייתי טכנאי ולא מטיס....כל היום מתקן ולא מטיס.
כל היום מתפרקים דברים.....חוסר הנאה מוחלט מהתחביב!!!
עברו מס' שנים ויצא ה- SDX ....פרסומים עיניינים תחרויות וכדומה......מישהו שאני מכיר קנה אותו וסיפר עליו דברים באמת טובים ...רק מה.....שבמהל הזמן אתה רואה שהוא עסוק בלחפש לה יש ויברציות בזנב...בראש......וכל מה שמטיס מתיחל ומנוסה לא רוצה להתעסק.......
אני מהרגע הראשון שללתי את המסוק עקב ניסיון רע ...ופלסטיקה דפוקה שבשפע במסוק בתואנה שבריסוק זה זול יותר .....שטויות במיץ לוקטייט!!!!!!!!!!
טירקס זול יותר!!!נפוץ יותר!!!אטרקטיבי יותר!!!!! עמיד יותר בטיסות קשות - !!!
ח"ח זולים מאוד!!!!דילים משתלמים מאוד עם מס' ואריאציות של מנועים וכדומה!!!
וללא בעיות מיוחדות!!!
אני הטסתי את שלי שנה וחצי ...החלפתי מנוע ...ולא החלפתי ...שום חלק אבל ממש כלום!!!
ריסוקים ...זה כבר עניין אחר ..תליוי בגובה ,עוצמה וזווית פגיעה....ח"ח זולים להחריד במיוחד היום...
בנוסף 2 הסרים היחידים שראיתי של ה - SDX וה- טורבלנס התפרקו חלפים באוויר ...מסוק באדמה.
מחיר - מרקיע שחקים בגלל ש"הפלסטיק איכותי" ;)
תוסיף טיפה למחיר של ה- SDX בארץ או בחול ותקנה TREX600 עם מנוע 55 כולל סרבויים גיירו רגולטור סוללה להבים זנב וראשיות ,גוברנור ומה לא....והכל קרבון ומטל מהמם!!!
מקווה שהצלחתי להעביר למה לא SDX!!!!!!
בכל אופן שיהיה במזל טוב!!!
ושלא יעבדו עלייך :D
מוטי.
לוי שלומי
06-02-2010, 11:35:20
סוף סוף מישהו זורם איתי;).תישמעו חברים! אני אישית שמתי פס אחד ארוך על המותג הזה.יכול באמת ליהיות שהם הישתפרו.אני ארגיש די "נעל" ללכת ולהיתחתן איתם שוב.אמירוש! ראיתי את ההודעה שלך ואני שוב חוזר ואומר לך עזוב אותך מהרפתקאות.הייתי שמח ליראות אחד מי קרוב ולסתכל על הקלצ'.חד כיווני.רצועה.ספינדל.תושבת מנוע.גג"ש.גריפים זנב.וליראות באמת אם יש שינויי.
לוי שלומי
06-02-2010, 11:59:40
בקשר לסקאדי שהיה לך אוכל לומר לך שאולי אתה התאכזבת ממנו אבל זה היה בגללך ! בגלל תחזוקה לקויה
אני תיחזקתי ומתחזק אותם יותר טוב ממך!
הבוררר
06-02-2010, 18:42:03
שלומי היקר (שלחתי לך מסר) הנה לינק נחמד לסירטון שמשהו צילם הסרטון לא מראה טיסה מלאה ומסודרת אבל יש בו בהחלט כמה קטעים קיצוניים!!
נ.ב לגבי כל הבעיות שהזכרת אני אישית לא מכיר ולא נתקלתי אבל בהחלט מסכים איתך שבדגם הראשון היו בעיות שאגב החברה פתרה מהר מאוד, מוטי ויברציות אכן אחת הבעיות המוכרות יותר במסוקי הירובו במיוחד בדגמי ה90... אני רק להוסיף ולומר שאצלי כבר תקופה ארוכה אין כלל בעיות והמסוק אכן טס מדהים (אתה באמת תופתע לראות כמה)
והנה הסירטון http://www.youtube.com/watch?v=CDppgEmLnLs
תהנו ואני כבר אצלם סירטון שימצא את כל מה שאפשר לומר על המסוק הזה.
guyro
06-02-2010, 19:09:54
תגידו, לא דיברנו על רפטור חדש ? אולי נפסיק את הדיון ה"מעמיק" על הירובו....;)
motti-74
06-02-2010, 20:40:00
שלומי היקר (שלחתי לך מסר) הנה לינק נחמד לסירטון שמשהו צילם הסרטון לא מראה טיסה מלאה ומסודרת אבל יש בו בהחלט כמה קטעים קיצוניים!!
נ.ב לגבי כל הבעיות שהזכרת אני אישית לא מכיר ולא נתקלתי אבל בהחלט מסכים איתך שבדגם הראשון היו בעיות שאגב החברה פתרה מהר מאוד, מוטי ויברציות אכן אחת הבעיות המוכרות יותר במסוקי הירובו במיוחד בדגמי ה90... אני רק להוסיף ולומר שאצלי כבר תקופה ארוכה אין כלל בעיות והמסוק אכן טס מדהים (אתה באמת תופתע לראות כמה)
והנה הסירטון http://www.youtube.com/watch?v=CDppgEmLnLs
תהנו ואני כבר אצלם סירטון שימצא את כל מה שאפשר לומר על המסוק הזה.
שלום לכם, והנה דוגמא לטיסה של טירקס 660 עם מנוע 55.
תהנו אנשים.
http://www.youtube.com/watch?v=t_on0ZpmT2o&feature=related
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.