צפייה בגרסה מלאה : ערכים בשלט DX6i עבור קופטרX
אני מכוון מחדש את המסוק שלי, קופטר 450, שעליו מותקן ג'ירו לוגיקטק עם הסרוו התואם.
מעניינים אותי הערכים הבאים (ברור לי שלכל מסוק, שלט, ג'ירו ועוד ערכים משלהם):
TRAVEL ADJ לערוץ ה-Rudder?
מה הערכים תחת תפריט GYRO? אצלי מופיעות השורות הבאות:
RATE SW-GYRO
0: 65.0%
1: 40.0%
תודה
wonderd
03-02-2010, 23:04:17
בטרוול שים על הכי גבוה לשלב הכיוונים ואז תוריד ל 100%, הערכים בג'יירו אצלי היו בסביבות ה 72% ו 38%.
ברור לך שאי אפשר לכוון את שלך לפי מה שכתבתי או לפי כל מה שאחרים יכתבו לך, נכון?
guylederer
03-02-2010, 23:33:53
אם תעשה חיפושון קטן פה בפורום תראה שפרסמתי כמה שירשורים לגבי זה + מדריך איך לכוון את הגיי'רו הנ"ל + לעשות לו ריסט ועוד כמה דברים ...
תודה לשניכם. המסוק כוון על ידי לפני מספר חודשים וכעט לאחר שצברתי לא מעט ידע נוסף החלטתי לטפל במכלול הזנב ולכוון את המסוק "לפי הספר".
ה-Travel ADJ עבור ערוץ ה-Gyro היה מוגדר +125% ו-60% -. כעט הוא מוגדר ל-100% בשני המצבים. היות שלא זכרתי מה היתה הסיבה למספרים מעל בחרתי לשאול את השאלה כמו שהיה.
ברור לי שלא מעתיקים הגדרות משלט אחר ומטיסים. נקווה למספר שעות רגועות מחר כדי לסיים את הכיוונים שדורשים ריחוף.
שאלה נוספת, אם הבנתי נכון לא משנים את קיזוז הזנב או את ה-Sub Trim אלה משנים את מיקום הסרוו על הבום במצב Rate?
wonderd
04-02-2010, 17:21:59
שאלה נוספת, אם הבנתי נכון לא משנים את קיזוז הזנב או את ה-Sub Trim אלה משנים את מיקום הסרוו על הבום במצב Rate?
זה נכון אבל אין קשר בין הדברים - מקיזוז/סאבטרים אפשר להימנע ע"י איפוס הסרוו (הדלקה ראשונית של המסוק ב RATE ללא נגיעה בסטיק תביא את הסרוו לשם) והכנסת הזרוע בכיוון הכי קרוב ל 90 מעלות, בד"כ צד אחד יוצא בול.
את מיקום הסרוו על הבום משנים כדי שהזרוע של הזנב תשב נכון למען קבלת זוית נכונה של הלהבים.
צריך לבצע את שניהם כדי לקבל זנב מאופס.
guylederer
04-02-2010, 17:59:55
ביגלל שאתה מתעצל אז עשיתי במקומך ...
http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?t=12664
יש שם מידע גדול לגבי הג'יירו + קישור למדריך טוב ..
ביגלל שאתה מתעצל אז עשיתי במקומך ...
http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?t=12664
יש שם מידע גדול לגבי הג'יירו + קישור למדריך טוב ..
למה מתעצל? הקישור שנתת כבר עזר לי בעבר. כמו שכתבתי בתחילת השרשור מאז למדתי דברים נוספים וגיליתי את בוב והסירטונים שלו. הפעם השתמשתי באוסף הסירטונים לכיוון ה-HG5000 שנראה כמו אחיו התאום של הג'ירו של לוגיקטק.
guylederer
04-02-2010, 18:43:06
הכל היה בצחוק :]
אם זה עזר בכיף ... אם תרצה עוד שאלות לגביו אני אשמח ...
גיא
wind556
04-02-2010, 19:40:16
אם תרצה עזרה און ליין, אתה מוזמן להתקשר
עודד, אם מזג האויר יאפשר אני מתכנן להגיע לגעש. אם תיהיה שם אשמח אם תביט במסוק.
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.