צפייה בגרסה מלאה : עזרה|המלצה על מסוק
Amir-Cosworth
07-02-2010, 13:12:20
שמעו אני מחפש להתחיל אם איזה שהוא מסוק למתחילים 4 ערוצים פשוט לבית ולבחוץ.(ברוח חלשה)
אני דיי מבין ויש לי סימלטור אני מטיס דיי סבבה עכשיו רציתי קצת עזרה על איזה מסוק אתם ממליצים פה?
משהו בסביבות הLAMA V4, AXE MICRO או משהו כמו המיני 4 ערוצים האלה?
מה באמת יותר טוב???
תודה על העזרה.
galoz
07-02-2010, 13:54:49
וואו ידידי, מה יותר טוב ..שאלת המיליון :)
אתה יודע למה אתה יכול לקבל תשובות שונות לשאלה כזו ? כי לאחד יותר טוב יהיה חלקים זולים (המסוק מתרסק המון בהתחלה), לשני יהיה טוב יותר יציבות גבוהה, לשלישי יהיה טוב יותר מסוק מהיר..
המלצתי האישית היא, לך על מסוק 4 ערוצים זול... אני זוכר את המסוק הראשון שלי (קואקסיאלי), הוא היה באוויר בדיוק יום אחרי הרבה נשיקות בקיר :eek: כבר הייתי צריך להזמין חלקים :cool:
נשמח לענות על שאלות ספציפיות :)
בכל מקרה זה תחביב כייפי לאללה ..אז בהצלחה !!!!
Shahars
07-02-2010, 14:08:05
תחסוך כסף אל תתקרב ללאמה.
יש למסוק הזה המון יתרונות- זול, יחסית לא שביר והמון חלקי חילוף.
החיסרון היחידי שלו שהוא לא טס יותר מידי, תמיד תהיה לך איתו בעיה ואתה תקלל את הרגע שקנית אותו.
מניסיוני האישי ממליץ להתרחק.
שחר
galoz
07-02-2010, 14:11:09
היי שחר,
אני מעולם לא מתווכח עם נסיון אישי ;) אגב האם תוכל לפרט מה זאת אומרת "לא טס יותר מידיי" ?
אתה מתכוון סוללה שמחזיקה זמן מועט מדיי ?
תחסוך כסף אל תתקרב ללאמה.
יש למסוק הזה המון יתרונות- זול, יחסית לא שביר והמון חלקי חילוף.
החיסרון היחידי שלו שהוא לא טס יותר מידי, תמיד תהיה לך איתו בעיה ואתה תקלל את הרגע שקנית אותו.
מניסיוני האישי ממליץ להתרחק.
שחר
+1
Shahars
07-02-2010, 14:21:01
היי שחר,
אני מעולם לא מתווכח עם נסיון אישי ;) אגב האם תוכל לפרט מה זאת אומרת "לא טס יותר מידיי" ?
אתה מתכוון סוללה שמחזיקה זמן מועט מדיי ?
נראה לי שהסוללה הייתה הדבר היחידי שבאמת תפקדה בצעצוע המעופף הזה.
חוץ מאיזה 2-3 טיסות ראשונות שעברו חלק, תמיד הייתה איזושהי בעיה: או שהמקלט (4IN1) הלך, או שהלכו הגבישים, או שסתם המסוק השתגע, או שהשלט הראה בטריות ריקות והן היו מלאות או להיפך
בקיצור כל מה שאתה יכול לחלום עליו ועוד קצת. ניסוי מעניין יכול להיות לשים אלקטרוניקה איכותית על זה ומנוע של טירקס 500 זה יכול להיות משעשע (למי שיש מספיק כסף...)
תראה בשורה התחתונה, אתה תוציא עם המסוק הזה כל פעם כסף על תיקונים וחלקית והוא בכלל לא יטוס רוב הזמן.
תקופה ארוכה השלט שלו (לאחר שנשרף לו פיוז פעמיים) שימש אותי כשלט סימולטור בלבד והמסוק תפס אבק, בסוף נתתי אותו לחבר שלי שלא מפסיק לקלל אותי על זה :-)
תחסוך לעצמך הרבה כאב ראש ותסכול, תחסוך קצת בצד ותקנה משהו ראוי יותר.
אם אתה רוצה משהו באמת קטן שיתאים לבית ולחוץ ברוח חלשה- שמעתי הרבה דברים טובים על MSR אבל לא היה לי אחד ככה שקשה לי להביע דעה.
בהצלחה
שחר
Amir-Cosworth
07-02-2010, 14:28:54
הבנתי תודה על העצות.
אם משהו לא הבין או נוצרה אי הבנה אז...
אני כבר מלא זמן בתחום אך חדש בפורום הזה.
אני מתמחה במכוניות...
טיסנים גם דיי טוב...3D בעיקר.
ומסוקים עכשיו בא לי להתחיל.
על הAXE MICRO מה אתם אומרים?
galoz
07-02-2010, 14:32:24
תודה שחר, טוב לדעת ממה להתרחק.. אגב יש לי MSR .. מסוק מדליק ואני מרוצה ממנו מאוד, הרבה פעמים נשברו לו תפסני הלהבים הראשיים שהם מפלסטיק, עד שהחלטתי לקנות תפסן מאלומיניום וסוף לסיפור של ההזמנות.. אגב מסוק מהיר ביותר יחסית לגודלו.
אמיר- אין לי נסיון עם ה - הAXE MICRO , מקווה שמישהו שיש לו כזה מסוק יגיב...
Shahars
07-02-2010, 14:44:54
הבנתי תודה על העצות.
אם משהו לא הבין או נוצרה אי הבנה אז...
אני כבר מלא זמן בתחום אך חדש בפורום הזה.
אני מתמחה במכוניות...
טיסנים גם דיי טוב...3D בעיקר.
ומסוקים עכשיו בא לי להתחיל.
על הAXE MICRO מה אתם אומרים?
אני הגעתי מתחום הטיסנים.. לדעתי אם אתה כבר ברמה של 3D בטיסנים אתה די תתבאס ממסוק קטן לבית וישר תחפש משהו חזק יותר שיטוס בחוץ (ככה היה אצלי).
במקומך היית מחפש משהו שאוכל להתקדם איתו.
בהצלחה
שחר
Amir-Cosworth
07-02-2010, 15:51:47
באלי עכשיו איזה משהו חמוד ואולי אחר זה אני יביא איזה מפלצת.....
יש משהו שיש לו או היה לו AXE MICRO?
חייב לשאול ,על איזה למה אתם מדברים פה?כי יש המון.
Amir-Cosworth
08-02-2010, 06:24:25
לפי מה שהבנתי אהם מדברים על הV4
Shahars
08-02-2010, 09:03:35
חייב לשאול ,על איזה למה אתם מדברים פה?כי יש המון.
ה V4 של ESKY
זה מה שהיה לי ולכן רק עליו אני יכול לחוות דעה..
שחר
אהה נכון,עכשיו ראיתי.
אגב,למה לכל כך הרבה חברות יש כמה וכמה דגמים בשם הזה?נגמרו השמות בסין?
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.