צפייה בגרסה מלאה : זנב מכשכש בgain נמוך...
יש לי בעיית כשכוש בזנב... לפעמים במהלך ריחוף ישנן תנודות קטנות בזנב ימינה שמאלה ... אני יודע שצריך להוריד Gain, עשיתי את זה כבר עד שהגעתי ל55 אחוז והתופעה עדיין קיימת... לפי הבנתי במידה ואכוון את הgain ל50 אחוז אז הג'ירו כבר לא ממש ינעל זנב לא??
הצעות כלשהן?
הסטאפ:
ג'ירו ספרטן עם ds3500
שלט פוטבה 7c
wind556
10-02-2010, 21:07:57
תמשיך להוריד את הגיין, ותעקוב אחרי מצב נועל זנב
לעיתים ההגדרות בשלט אומרות משהו אחר ממה שאתה רגיל
bendisar
10-02-2010, 21:08:51
יש לי בעיית כשכוש בזנב... לפעמים במהלך ריחוף ישנן תנודות קטנות בזנב ימינה שמאלה ... אני יודע שצריך להוריד Gain, עשיתי את זה כבר עד שהגעתי ל55 אחוז והתופעה עדיין קיימת... לפי הבנתי במידה ואכוון את הgain ל50 אחוז אז הג'ירו כבר לא ממש ינעל זנב לא??
הצעות כלשהן?
הסטאפ:
ג'ירו ספרטן עם ds3500
שלט פוטבה 7c
באיזה מרחק הבול לינק נמצא מזרוע הסרוו?
יש מצב שהוא רחוק מידי וזה מה שגורם את התופעה, תבדוק גם האם הזנב זז חלק
תעדכן
יש רק שני חורים להתקין את הבול לינק והא נמצא על הרחוק מבניהם... אני אנסה להזיז אותו לחור הקרוב יותר במידה והצעתו של עודד (להוריד עוד gain) לא תעזור...
אני אעדכן אם התופעה תעלם...
תודה לשניכם!
אצלי היה מצב דומה ואחרי כל מה שעשיתי במשך חודש ניסיונות
ולא עליתי על הבעיה
לבסוף גיליתי שהבורג שמיתחבר לסרוו האחורי היה משוחרר וזה שיגע את הגירו
לכן תיבדוק חופשים
wind556
12-02-2010, 00:12:35
יש רק שני חורים להתקין את הבול לינק והא נמצא על הרחוק מבניהם... אני אנסה להזיז אותו לחור הקרוב יותר במידה והצעתו של עודד (להוריד עוד gain) לא תעזור...
אני אעדכן אם התופעה תעלם...
תודה לשניכם!
לא אמרת איזה מסוק אתה מטיס, במסוקי 450 אורך הזרוע אמורה להיות 8-10 מ"מ, ובמסוקי 500 טיפה יותר 11-12 מ"מ.
כאשר אורך הזרוע בסרוו ארוכה נוצרות תופעות של חוסר יציבות, כאשר היא קצרה זה מאט את מהירות התגובה
תודה חבר'ה! הבעיה נפתרה, זה היה הgain כמו שאמרת עודד...
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.