צפייה בגרסה מלאה : שאלה אני צריך יעוץ לגבי מסוקי ה-450
firefox3
10-03-2010, 13:43:17
טוב תראו בזמן האחרון אני מעוניין במסוקי ה-450
יש לי כמה אופציות כמו kds 450 rtf ב- 2900 הגרסא מקרבון ואלומיניום
עכשיו יש גם תטירקס שהוא מסוק מעולה עכשיו בטיסני חולון הוא עולה 2990 שח הוא מגיע מוכן לטיסה או שצריך להשלים אלקטרוניקה ? מקלט סרוואים וכו' ?
אם צריך להשלים אלוקטרוניקה עוד כמה כסף אני יצטרך בשביל אלקטרוניקה טובה ? (לא הכי הכי טובה ממוצעת כזאת שיוכלה להביא תמסוק לביצועי 3d טובים כמו לופים טיסה הפוכה סלטות קדמיות ואחוריות במהירות)
הינה קישור לטירקס
http://tholon.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=605478
תודה לכל העוזר :)
wonderd
10-03-2010, 13:56:59
הטירקס בקישור מגיע ללא מקלט וללא שלט, אני במקומך הייתי מחפש פה: http://www.flying-hobby.com
firefox3
10-03-2010, 13:58:37
אוקיי עם איזה סרוואים הוא מגיע hitec ?
איזה ג'ירו ?
wonderd
10-03-2010, 14:00:30
אתה לא רציני נכון?
firefox3
10-03-2010, 14:04:01
אני לא מבין בזה עד היום הטסתי מסוק 4 ערוצים .....
עדיף לקחת כבר kds וזהו... ?
wonderd
10-03-2010, 14:11:59
כן
firefox3
10-03-2010, 14:14:25
ראית את המסוק בביצוע ת-kds איך הוא ?
ואגב איפה אפשר להשיג חלקי חילוף ל- t-rex 500 ?
tisanir
10-03-2010, 14:18:55
אוקיי אז ככה:
ה KDS הוא אחלה מסוק 450 ומשתווה לטירקס עם אלקטרוניקה מתאימה.
האלקטרוניקה של ה KDS תספק את צרכיך בהתחלה אבל, כשתרצה להתחיל להתקדם ולבצע תרגילי 3D תצטרך להחליף מנוע ורצוי גם ג'ירו.
המחיר של ה KDS לא רע והחלקים זולים מאוד (אפילו בארץ.... :D)
לך על ה KDS ותהנה ממסוק איכותי וזול.
ניר
firefox3
10-03-2010, 14:22:15
***חח זה אני דברתי איתך קודם בטלפון וגם אתמול :) !!!!!!
לאיזה מנוע וג'ירו ? שווה גם להחליף סרוואים ל-hitec ?
הטירקס 450 מאוד מומלץ כולל תרגילי 3D
כמה חבר'ה מאילת קנו את ה-KDS ונחלו אכזבה.
האלקטרוניקה שמגיעה עם הטירקס מספיקה לרמת מטיס
מתחיל ועד מתקדם ללא צורך בשדרוג כזה או אחר לעומת
ה-KDS שתכנס להוצאה של שדרוגים ברגע שתתקדם !
לעומת זאת החלקים של ה-KDS מעט יותר זולים וזאת
בהשוואה לטירקס 450 ..... אני אישית הייתי ממליץ לך
על הטירקס אבל אתה תיחשף פה להרבה חוות דעת לכן
ההעצה הכי טובה לי אליך .... צא לשטחי ההטסה תראה
מה מטיסים שם תתרשם ותבקש חוות דעת בשטח.
גם מסוק HONEY-BEE יראה מסוק טוב ביידים של מקצוען !!!
בהצלחה וברוך הבא לתחום !
wind556
10-03-2010, 14:40:23
איש יקר, אתה הקורבן הפוטנציאלי הבא .
בעלויות האלה אתה יכול לקנות ים של דברים שטובים פי אלף,או דברים שטובים רק פי 2 בחצי מהעלות הנ"ל, אבל לך עצמך אין מושג מה מתאים לך.
אם תרצה באמת עזרה והכוונה, אתה מוזמן להתקשר
בהצלחה
firefox3
10-03-2010, 14:44:18
אז מה אתם אומרים לי פה בעצם חברה ?
שעדיף לי לקנות t-rex 450 עם חלקי סטוק לקנות שלט ומקלט 6 ערוצים
וכשאני יעבור לתרגילי 3d לשפר אותו עם סרוואים של hitec ג'ירו מתקדם מנוע יותר חזק וכזה ?
גם קבלתי הצעה כזאת שבהתחלה ללמוד בלי מדריך עם צלב אימונים הטסה רגילה של הארבע הערוצים הבסייסים וכשאני ירצה לעבור ל-3d לשדרג אלקטרוניקה כמו למעלה^^^^ ולקחת מדריך טוב לעשות ככה ?(אני גר בחיפה)
אני בן 14 הטסתי בעבר מסוק 4 ערוצים שזה חמוד .. והתקציב שלי עומד על 4000 גגגגגגג
לך תדבר עם גיא ידיד הוא גר בחיפה.
firefox3
10-03-2010, 14:53:46
אני באמת יודע מי זה גיא איפה הוא גר ומה הטלפון שלו בבקשה תענו לשאלות שלמעלה ^^^
wonderd
10-03-2010, 14:57:50
ואני חושב שאתה מתחזה
firefox3
10-03-2010, 15:00:07
אני מתחזה ? מתחזה למה *** אני מעוניין במסוק 450 מה הבעיה ?
אטקין ש
10-03-2010, 15:20:27
******ח
בחור חדש / מתחזה !!!!
בקיצור אני גם חדש ואני רוצה להגיד לך דבר אחד יש לך בהחלט סכום מכובד!!!
אחד תתקשר לעודד אין לך מה להפסיד(הוא אוהב שמתקשרים והכי חושב על תשאל אותו מתי אפשר פשוט תתקשר).
שתיים תעשה באמת בדיקה בשטח תבדוק תתרשם ותגיע להחלטה יותר נכונה.
שלוש תחפש ביד שנייה יש הרבה מציאות אני קניתי BELT CP במחיר מצחיק!!!(נכון שהוא לא המסוק הכי טוב שיש בשטח אבל לנתונים שלי זה הכי התאים תקציב, חנות שיש חלקי חילוף זמינים ולא צריך לנסוע לרחובות או למקום קרוב יותר).
ארבע תבין בדיוק לאיזה עולם אתה נכנס כי יש הרבה דברים שחשוב לדעת ואת זה תקבל פה מאנשים טובים(אז תקח את מה שמתאים לך).
חמש אחרי שבדקת הכל ורכשת מסוק חדש שיהיה בהצחלה זה שווה כל רגע..
אטקין ש
wind556
10-03-2010, 15:25:01
אני מתחזה ? מתחזה למה *** אני מעוניין במסוק 450 מה הבעיה ?
מתחזה לרציני.....
קיבלת את ההצעה הכי טובה שאפשר, אתה אפילו לא טורח
החנויות מחכות לך....
guylederer
10-03-2010, 15:26:50
קנה רק מחו"ל ולא בארץ ( חדש )
לפעמים יש מציאות ביד 2 פה ...
אל תקנה בחיים RTF ...
אם זה כל כך חשוב לך תעשה חיפוש פה בפורום ותראה ים על גבי ים שירשורים שפתחו בנושא הזה ... לא מזיק לחפש ...
firefox3
10-03-2010, 15:37:49
אני לא יודע מאיפה הבאתם תידיעה שאני מתחזה אני תמיד רציני פשוט אני מתחיל ... (אני יחסית טיפש בתחום)
עכשיו התקשרתי לחולון ה-t-rex לא עומד לי בתקציב אז כך:
אני הולך לקנות ת-kds 450
לשים לו 3 סרוואים hitec מטאל גיר
ג'יירו כזה:
http://tholon.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=666145
מה אתם אומרים על הג'יירו הזה ?^^^^
וכך הרמה שלו תהיה פחות או יותר של הטי-רקס
ואולי בעתיד שיפור מנוע
דברתי פעם אם מישהו והוא אמר לי ללמוד בלי מדריך עם צלב אימונים הטסה רגילה של הארבע הערוצים הבסייסים וכשאני ירצה לעבור ל-3d לרכוש לי מדריך לעשות כך לידיעתכם ?
guylederer
10-03-2010, 15:45:18
תקשיב לי אתה עושה טעות ... אל תקנה בארץ ! חבל על הכסף ועל התיסכול ...
s.mario
10-03-2010, 17:11:46
יש רשימה של ג'יירואים טובים יותר במחירים עדיפים בהרבה!
wind556
10-03-2010, 17:18:45
אני לא יודע מאיפה הבאתם תידיעה שאני מתחזה אני תמיד רציני פשוט אני מתחיל ... (אני יחסית טיפש בתחום)
עכשיו התקשרתי לחולון ה-t-rex לא עומד לי בתקציב אז כך:
אני הולך לקנות ת-kds 450
לשים לו 3 סרוואים hitec מטאל גיר
ג'יירו כזה:
http://tholon.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=666145
מה אתם אומרים על הג'יירו הזה ?^^^^
וכך הרמה שלו תהיה פחות או יותר של הטי-רקס
ואולי בעתיד שיפור מנוע
דברתי פעם אם מישהו והוא אמר לי ללמוד בלי מדריך עם צלב אימונים הטסה רגילה של הארבע הערוצים הבסייסים וכשאני ירצה לעבור ל-3d לרכוש לי מדריך לעשות כך לידיעתכם ?
ילד, אם בא לך לזרוק כסף, אתן לך כיוון
הג'יירו הזה מצויין, אבל המחיר שלו 400 ש"ח
והמסוק שאתה הולך לקנות יקר בטירוף, אתה יכול בסביבות 450 ש"ח לקנות מסוק סביר כולל רדיו והכל.
אבל אתה מתחזה כאמור, מתחזה לחכם......
יש הבדל בין מתחיל לבין טיפש, תהיה מתחיל, אל תהיה טיפש
תגיד לאבא שלך שידבר איתי, נראה לי שאחרי שהוא ישמע אותי הוא לא ירשה לך לעשות שטויות יותר
תראה לו את מה שכתבתי כאן...
עומר בנימיני
10-03-2010, 17:23:39
שלום,
הנה חבילת קומבו מעולה שמתאימה גם למתחילים וגם למתקדמים + השלט, המקלט, הסוללות והג'ירו יכולים לשמש אותך למסוקים גדולים יותר בעתיד!
http://flying-hobby.com/catalog/product_info.php?cPath=3_317_318&products_id=5220
סה"כ עולה 3477 שקלים חדשים כולל משלוח, מכס, טיפ לעובדים וכשהדולר גבוה יחסית!!
tisanir
10-03-2010, 17:25:37
ילד, אם בא לך לזרוק כסף, אתן לך כיוון
הג'יירו הזה מצויין, אבל המחיר שלו 400 ש"ח
והמסוק שאתה הולך לקנות יקר בטירוף, אתה יכול בסביבות 450 ש"ח לקנות מסוק סביר כולל רדיו והכל.
אבל אתה מתחזה כאמור, מתחזה לחכם......
יש הבדל בין מתחיל לבין טיפש, תהיה מתחיל, אל תהיה טיפש
תגיד לאבא שלך שידבר איתי, נראה לי שאחרי שהוא ישמע אותי הוא לא ירשה לך לעשות שטויות יותר
תראה לו את מה שכתבתי כאן...
בנקודה הזאת אני מסכים עם עודד.
אתה קונה מסוק במחיר מאוד גבוהה!
יש המון מסוקים שלא חשבת עליהם, לא שאלת ולא בדקת שהם יותר טובים מה KDS ובחצי מחיר!
ה KDS מסוק מצויין לפי דעתי אבל להיות טיפש וללכת לקנות את המסוק הראשון שאתה רואה זו שטות.
תחשוב טוב טוב לפני שאתה מוציא כסף לשווא.
ניר
לא יאומן מה שקורה פה ..... הילד ביקש עצה
וכבר הכריזו עליו מתחזה ואף כינו אותו טיפש !!!
שכחתם איך התחלתם ואיזה דילמות היו לכם ?!?!??!?!
תנסו להיות כנים ומציאותים עם תשובות חיוביות והכוונה נכונה !!!
במקום לנסות למשוך אותו לאלף כיוונים תמליצו מניסיון שלכם
ושיצא לשטח ! כולכם פה הייתם חכמים אחרי שהגעתם לשטח
וראיתם ונגעתם וקיבלתם חוות דעת ממישהו שכבר מטיס מסוק
כזה או אחר !!!
שיהיה לך שוב בהצלחה וברוך הבא לתחום !
wonderd
10-03-2010, 17:41:19
שגיא היקר,
שים לב לשאלות שלו, לתשובות שהוא קיבל ולהתייחסות שלו.
בנוסף, איך זה שהוא מתעקש לקנות במקום מסוים ולא חושב אפילו על שאר ההצעות שהציעו לו (ולא שאני מזלזל בחנות שהוא הזכיר אבל הוא נראה די נעול על הרעיונות שלו...).
שים לב לכך שהוא 'טיפש' ו'מתחיל' כהגדרתו אבל מכיר את כל המונחים שצריך ואת מה צריך להחליף כדי שה KDS יהיה ברמה של הטירקס..גם אם הוא קצת טועה זה נשמע לי קצת מוזר.
אני עוד לא ראיתי 'ילד' שמוכן לזרוק בלי לחשוב 3000 ש"ח על מסוק ועוד לא הוספנו סוללות ורדיו..
בחור חדש..אם אתה באמת מתחיל ומבקש עצה אמיתי ולא מתחזה, אז קודם כל אני הראשון להתנצל ושנית - תבדוק את התשובות שקיבלת ואת ההצעות השונות, זה ישתלם לך כלכלית בסכומים די גבוהים.
אל תהיה מקובע בדרך מסויימת אלא תישאר עם ראש פתוח ותקשיב לאחרים שמבינים דבר אחד או שניים.
דרך אגב - מאיפה קנית את הטירקס 500?
firefox3
10-03-2010, 17:51:43
שגיא היקר,
בנוסף, איך זה שהוא מתעקש לקנות במקום מסוים ולא חושב אפילו על שאר ההצעות שהציעו לו (ולא שאני מזלזל בחנות שהוא הזכיר אבל הוא נראה די נעול על הרעיונות שלו...).
שים לב לכך שהוא 'טיפש' ו'מתחיל' כהגדרתו אבל מכיר את כל המונחים שצריך ואת מה צריך להחליף כדי שה KDS יהיה ברמה של הטירקס..גם אם הוא קצת טועה זה נשמע לי קצת מוזר.
אני עוד לא ראיתי 'ילד' שמוכן לזרוק בלי לחשוב 3000 ש"ח על מסוק ועוד לא הוספנו סוללות ורדיו..
בחור חדש..אם אתה באמת מתחיל ומבקש עצה אמיתי ולא מתחזה, אז קודם כל אני הראשון להתנצל ושנית - תבדוק את התשובות שקיבלת ואת ההצעות השונות, זה ישתלם לך כלכלית בסכומים די גבוהים.
אל תהיה מקובע בדרך מסויימת אלא תישאר עם ראש פתוח ותקשיב לאחרים שמבינים דבר אחד או שניים.
בסדר אני סולח אני ינסה לקחת את עצותכם וישכול את זה רציני תודה באמת לכולם !!
אני לא זוכר עם רשמתי יש לי ניסיון עם הליקופטר ביתי 4 ערוצי ם אני יודע לטיס אותו פרפקט !
שגיא היקר,
קודם כל אני לא יקר אני מאוד זול וב-1.90 ש"ח אפשר להגדיל אותי :)
לגבי כל השמות שהוא זרק פה יכול להיות שהוא ראה או שמע את זה
ומי אנחנו שנשפוט אותו או נזלזל בכספו ?! כל אדם רשאי לזרוק את כספו
שלו על מה שהוא רוצה ! אני אישית זרקתי על הבלייד 400 קרוב ל-5,000 ש"ח
זה מאוד כאב לי בכיס בזמנו וממש לא הקל עלי את הכניסה לתחום !
אבל בגלל עקשנותי והפקת הלקחים שלי למדתי לבדוק טוב טוב לפני שאני קונה
ולא תמיד העסקאות מחו"ל משתלמות ולא כל אחד בנוי להזמין משם.
היום אני יכול איכשהו להגדיר את עצמי כחכם ובעל ניסיון "זעיר" אבל בל
נשכח כי למדתי בדרך הקשה באמצעות בזבוז כספים מיותרים !
אנו פה על מנת להתייעץ ולעזור אחד לשני בלי לכפות את דעותינו לטוב ולרע !
כמו כן אף אחד לא יכול להגיד שלא ניסו לעזור לו אבל כן אפשר להגיד שזה מאוד
מבלבל ובמיוחד שיש היום מגוון רחב של מסוקים כגון KDS, קופטראיקס, טירקס וכדומה.
בסופו של דבר הוא יבין בדרך הקלה או הקשה מה כדאי לו ומה עדיף !
firefox3
10-03-2010, 17:53:37
שלום,
הנה חבילת קומבו מעולה שמתאימה גם למתחילים וגם למתקדמים + השלט, המקלט, הסוללות והג'ירו יכולים לשמש אותך למסוקים גדולים יותר בעתיד!
http://flying-hobby.com/catalog/product_info.php?cPath=3_317_318&products_id=5220
סה"כ עולה 3477 שקלים חדשים כולל משלוח, מכס, טיפ לעובדים וכשהדולר גבוה יחסית!!
אגב זה חלקי סטוק ?
firefox3
10-03-2010, 17:54:34
רגע יש מורים בחיפה מישהו יודע במקרה ?
wonderd
10-03-2010, 19:28:24
יש כמה מטיסים טובים באיזור הקריות, חפש אותם פה בפורום ותיגש לבקר אותם בשטחי ההטסות.
אתה תלמד הרבה רק מלשאול שאלות ופשוט מלצפות בהם מטיסים.
בקשר לקומבו, אני לא הייתי קונה עם שלט אלא רק קומבו ואת השלט הייתי קונה בארץ, אפילו משומש.
לדעתי תנסה למצוא פה בלוח המוכרים, יש מסוקים טובים וחלקם חדשים שרק הורכבו במחירים מצויינים שיחסכו לך את המשלוח והמסים של מסוק חדש ובד"כ תקבל גם קצת חלקי חילוף באותו המחיר.
firefox3
10-03-2010, 20:05:30
יש כמה מטיסים טובים באיזור הקריות, חפש אותם פה בפורום ותיגש לבקר אותם בשטחי ההטסות.
אתה תלמד הרבה רק מלשאול שאלות ופשוט מלצפות בהם מטיסים.
בקשר לקומבו, אני לא הייתי קונה עם שלט אלא רק קומבו ואת השלט הייתי קונה בארץ, אפילו משומש.
לדעתי תנסה למצוא פה בלוח המוכרים, יש מסוקים טובים וחלקם חדשים שרק הורכבו במחירים מצויינים שיחסכו לך את המשלוח והמסים של מסוק חדש ובד"כ תקבל גם קצת חלקי חילוף באותו המחיר.
יש לך אולי מושג כמה עולה שיעור אצל מורה טוב שמלמד 3d ?
עומר בנימיני
10-03-2010, 20:40:22
יש לך אולי מושג כמה עולה שיעור אצל מורה טוב שמלמד 3d ?
150 ש"ח.
ואם זה מסוק ראשון שלך באמת כדאי שתקנה יד שנייה, ככה תקבל מסוק מוכן לטיסה, ערכה מלאה עם כל הציוד שצריך, אולי גם חלקי חילוף ואולי גם עזרה בהתחלה.
firefox3
10-03-2010, 20:44:48
150 ש"ח.
ואם זה מסוק ראשון שלך באמת כדאי שתקנה יד שנייה, ככה תקבל מסוק מוכן לטיסה, ערכה מלאה עם כל הציוד שצריך, אולי גם חלקי חילוף ואולי גם עזרה בהתחלה.
אתה רציני ******ח ? 150 שקל זה לא הגזמה חשבתי 100 גגגגגגגגג
ושנית אני לא הולך ישר למורה פרטי אני לומד לבד ריחופים וכו' (לומד עם הארבע הערוצים בסייסים)
ואז עובר למורה כמובן שאני לומד עם צלב אימונים בפארק פתוח
עומר בנימיני
10-03-2010, 20:49:24
אתה רציני ******ח ? 150 שקל זה לא הגזמה חשבתי 100 גגגגגגגגג
ושנית אני לא הולך ישר למורה פרטי אני לומד לבד ריחופים וכו' (לומד עם הארבע הערוצים בסייסים)
ואז עובר למורה כמובן שאני לומד עם צלב אימונים בפארק פתוח
80-150 ש"ח.
ואתה אומר שבעצם אתה לוקח מדריך כדי ללמוד 3D? הצעה שלי - קח מדריך שילמד אותך את הבסיס, ריחופים, לופים, רולים, טיסה בכל המצבים, אולי גם אוטורוטציות, אחרי שתדע לשלוט פיקס על המסוק תתחיל ללמוד 3D, וכבר עדיף ללמוד ללא מדריך כי כל אחד לומד בדרך שלו.
wind556
10-03-2010, 21:28:36
איך זה שתמיד ככל שהפוסט יותר טפשי ככה הוא מתארך יותר?
איך זה שכולנו יודעים מה יהיה הסוף ובכל זאת משחיתים מילים על אוזן ערלה?
אתן לך עוד טיפ: אל תתקשר אלי, חבל על העלות של שיחת טלפון, אתה תזדקק לכל אגורה כדי לממן את מיקבץ הטעויות שתעשה וממילא לא תקשיב לעצות
firefox3
11-03-2010, 12:14:01
80-150 ש"ח.
ואתה אומר שבעצם אתה לוקח מדריך כדי ללמוד 3D? הצעה שלי - קח מדריך שילמד אותך את הבסיס, ריחופים, לופים, רולים, טיסה בכל המצבים, אולי גם אוטורוטציות, אחרי שתדע לשלוט פיקס על המסוק תתחיל ללמוד 3D, וכבר עדיף ללמוד ללא מדריך כי כל אחד לומד בדרך שלו.
אפשר לדעת מה ההבדל בין לופים רולים וכו' ל-3d ? כאילו לופים זה 3d לא ?
אמרו בחנות טיסניר שאני לומד את ה-4 הערוצים הבסייסים לבד למעלה למטה ימינה שמאל קדימה אחורה וסיבובים במקום לבד על מתקן אימונים אחרי שאני שולט בהם טוב אני לוקח מדריך ללופים ול-3d
עומר בנימיני
11-03-2010, 13:39:31
אפשר לדעת מה ההבדל בין לופים רולים וכו' ל-3d ? כאילו לופים זה 3d לא ?
אמרו בחנות טיסניר שאני לומד את ה-4 הערוצים הבסייסים לבד למעלה למטה ימינה שמאל קדימה אחורה וסיבובים במקום לבד על מתקן אימונים אחרי שאני שולט בהם טוב אני לוקח מדריך ללופים ול-3d
רולים ולופים זה יותר טיסת ספורט, ולא תרגילי 3D קיצוניים.
וזה כל הקטע, שכדאי לך ללמוד את הבסיס כמו שצריך עם מדריך, ולא ללמוד לבד כשיש סיכוי שתטעה בדרך, וכשתגיע למצב שאתה יכול ללמוד כבר 3D לא תבין מה המדריך אומר לך או איך עושים את זה.
tisanir
11-03-2010, 14:41:52
לא יאמן איך אתם ממשיכים להגיב ולהאריך את האשכול הלא נחוץ הזה.
ממילא הבחור מתעקש ללמוד את "ארבעת ערוצי השליטה לבד" ורק את תרגילי ה 3D עם מדריך שזה דבר לא נחוץ ממילא. ולא משנה כמה נסביר לו הוא לא יתייחס או יקשיב לעצותינו.
הבחור קיבל כבר מספיקים תגובות והודעות פרטיות ועדיין לא מבין שהוא לא בדרך הנכונה.
חבל שאתם מבזבזים עליו כוחות.
ניר
firefox3
11-03-2010, 16:57:47
לא יאמן איך אתם ממשיכים להגיב ולהאריך את האשכול הלא נחוץ הזה.
ממילא הבחור מתעקש ללמוד את "ארבעת ערוצי השליטה לבד" ורק את תרגילי ה 3D עם מדריך שזה דבר לא נחוץ ממילא. ולא משנה כמה נסביר לו הוא לא יתייחס או יקשיב לעצותינו.
הבחור קיבל כבר מספיקים תגובות והודעות פרטיות ועדיין לא מבין שהוא לא בדרך הנכונה.
חבל שאתם מבזבזים עליו כוחות.
ניר
גבר אתה אמרת לי בלטפון שצריך ללמוד לבד את ארבעת ערוצי השליטה לבד עם צלב אימונים !!!!! וכשאני ירצה לעבור ל-3d אני צריך מדריך
זה לא אותו טיסניר, טיסניר שהגיב לך בפורום הוא אדם פרטי
תכנס לאתר שלנו ותיצור איתו קשר הוא יסביר לך הכול(בחתימה->צור קשר->ניר בורשטיין)
tisanir
11-03-2010, 17:42:32
גבר אתה אמרת לי בלטפון שצריך ללמוד לבד את ארבעת ערוצי השליטה לבד עם צלב אימונים !!!!! וכשאני ירצה לעבור ל-3d אני צריך מדריך
אני לא קשור בשום צורה ל- http://tisanir.co.il/
אני אדם אחד והוא אדם אחר :D
ואתה מוזמן ליצור קשר דרך האתר שבחתימה שלי.
ניר בורשטיין
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.