צפייה בגרסה מלאה : עזרה! מערכת 2.4G
amifi
22-03-2010, 10:26:49
מה אתם חושבים על המערכת הזו ? לינק (http://cgi.ebay.com/500mW-Wireless-SLIM-AV-Camera-Transmitter-Receiver-2-4g_W0QQitemZ320469866982QQcmdZViewItemQQptZLH_Defa ultDomain_0?hash=item4a9d7e19e6)
איציק רונן
22-03-2010, 12:05:24
המחיר הוא מצויין והמפרט הוא טוב.
הדגמים לא מוכרים לי ואין לי מושג על איכות הרכיבים!
amifi
22-03-2010, 12:36:24
בהתחשב בכל הנתונים
שווה בדיקה ?
נ.ב.
אפשר לקבל ממך את המתכון של הצלי ?
איציק רונן
22-03-2010, 12:46:26
בהתחשב בכל הנתונים
שווה בדיקה ?
נ.ב.
אפשר לקבל ממך את המתכון של הצלי ?
במחיר הזה, שווה בדיקה.
אתה משלם בPAYPAL על המתכון?
נתתי לאילן והוא התעלף מרמת מורכבות המתכון.
- חביתה אתה יודע להכין?
- לעקוב אחרי 10 הוראות פשוטות אתה מסוגל?
במדיה וכל התשובות חיוביות, אני מפרסם את המתכון :D
amifi
22-03-2010, 12:52:00
אני משלם בPAYPAL על המתכון במידה
והצלי משדר ב 2.4G :D
איציק רונן
22-03-2010, 13:09:41
מתכון ממש לא מסובך לצלי (רוסטביפ בתנור), עם סינטיסייזר, משדר בכל החושים.
אתם מכינים אותו, האורחים נופלים מהרצפה...
המתכון:
רוכשים גוש סינטה, מולץ מינימום 2 ק"ג, וטרי בלבד.
- שעתיים לפני הבישול מוציאים אותו מהמקרר (הוא לא היה קפוא!!!! רק טרי) שיתרגל ויתחמם לטמ"פ החדר.
- שוטפים יפה ומייבשים במגבת נייר.
- במידה ואוהבים, אפשר לנעוץ שיני שום לתוך הגוש. תוקעים בבשר סכין צרה, מוציאים את הסכין ובאותו המקום מחדירים את שן השום.
- לוקחים תבנית מהקטנות, רצוי בגודל הגוש, ומשמנים אותה בשמן זית.
- מכניסים פנימה את הבשר, עם הצד של הרצועה והשומן (החלק הלבן שעל הסינטה, לא להוריד אותו) כלפי מעלה.
- מעסים את הגוש עם שמן זית.
- מפזרים מלמעלה פלפל שחור גרוס גס. רצוי לגרוס במקום ולא לפזר פלפל שחור שגרוס מראש. לא להתקמצן, לפזר הרבה.
- על הכל מניחים גבעולי עלים של רוזמרין.
- מכסים את הכל בנייר כסף.
- מכניסים לתנור שחומם מראש (אפיה או טורבו, לא גריל) ל180 מעלות, למשך 50-60 דקות (לא דקה יותר).
- לאחר תום הזמן מורידים את הכיסוי וממשיכים לבשל עוד 20-30 דקות.
- במידה ואוהבים בשר עשוי לחלוטין אז מבשלים 60+30. במידה ואוהבים אותו קצת אדום בפנים אז מבשלים 50+20. עד כאן הכל היה בסדר, נכון שבשורה הזו נפלתם? :D
- מוציאים את הבשר מהתנור ונותנים לו להתקרר כמה דקות לפני החיתוך. פורסים כמובן נגד הסיבים, זה הצד הצר של הגוש.
- כדי לא ללכלך יותר מידי, אני שם את הקרש חיתוך בתוך תבנית תנור רגילה שאוספת את כל הנוזלים....
בתאבון.
בשבוע הבא נכין עוגה
Boogle
22-03-2010, 14:41:22
אפשר לבשל את הצלי עם המשדר :p תוך צפיה בסרט:D
איציק רונן
22-03-2010, 23:25:54
אפשר לבשל את הצלי עם המשדר :p תוך צפיה בסרט:D
רק מ 1 ואט, אחרת זה יוצא כמו צ'ולנט
IttaiP
23-03-2010, 10:29:20
אין משמעות לפורמט של הגוש (וגם הציוד) :confused:
Pal/NTSC?
:confused:
amifi
23-03-2010, 14:44:16
שאלה מצוינת
לא כתוב.
יגיע לארץ מבדוק ונעדכן.
איציק רונן
23-03-2010, 21:04:34
שאלה מצוינת
לא כתוב.
יגיע לארץ מבדוק ונעדכן.
למשדרים/מקלטים לא חשוב סוג השידור.
amifi
31-03-2010, 12:37:51
המערכת בבית עכשיו צריך מצלמה (http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?p=136645#post136645)
amifi
20-05-2010, 10:53:40
טוב
אחרי כמה טיסות ממש נחמדות אפשר לתת את סקירה.
המערכת ממש נחמדה בתצורה הבסיסית
הטווח של קליטה טובה בסביבות 100 מטר
amifi
27-05-2010, 11:22:24
http://www.youtube.com/watch?v=r9iAMVfs9eI
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.