צפייה בגרסה מלאה : מסוק למתחילים
arany
28-03-2010, 22:59:21
מתלבט בין וולקרה 4 לבין ESKY V2 הני בי
tisanir
28-03-2010, 23:05:43
שני מסוקים שלא כדאי לגעת בהם.
יש תקציב מסויים?
נסיון קודם?
ניר
אף אחד מהם
תקנה סולו פרו
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=10998&Product_Name=S-Pro_FP_II_2.4Ghz_Micro_Heli_w/_2.4Ghz_Tx
arany
29-03-2010, 06:23:41
תודה על העזרה אני קניתי מסוק FREE SPIRET ואני מאוד נהנה עכשיו קניתי סימולטור ואני מחפש מסוק גם קצת לדשא. אבל למתחילים אני לא יודע אים אני רוצה ליקנות במאות דולרים אני מעדיף קצת הדרגתיות בעקומת הלמידה אני מעריך שהמחיר אים מישלוח לא צריך לעבור את ה200$ ולכן המסוק וחלקים נישברים יעלה בערך 150# אני יודע שבסוף אולי אני ישלם קצת יותר אבל אני נהנה עוד לא מכור ראיתי שESKY עולה כמו FREE SPIRET וראיתי גםשUFLY יכול לבוא בחשבון אוCB180D ואני לא יודע להחליט איזו חברה טובה יותר והאים אני מתקדם בכיוון נכון בעליה ברמת המסוק או שצריך לחשוב על מסוק כמו BIG LAMA כהמשך בלמידה .מודה מראש על העזרה ומקווה לא ליכתוב הרבה שטויות.
arany
29-03-2010, 06:29:45
אים אפשר שאלה קטנה נוספת .יש לי מסוק FREE SPIRET האים השלט שלו יעבוד אים המסוק של הסיני. SOLO PRO.תודה*
אייל שפירא
29-03-2010, 06:54:53
אים אפשר שאלה קטנה נוספת .יש לי מסוק FREE SPIRET האים השלט שלו יעבוד אים המסוק של הסיני. SOLO PRO.תודה*
תיאורטית כן.
לגבי "עקומת הלמידה" זה בדיוק הפוך. מסוק יקר קל יותר להטיס. לא צריך מסוק של 2000$ אבל כן כדאי לא פחות מ220$ (http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?t=19167&highlight=%E9%EB%E5%EC%FA).
arany
30-03-2010, 08:04:37
תודה רבה על העזרה.האים יש צורך בלמידה או שצריך סימולטור וישר מסוק איכותי?
wind556
30-03-2010, 12:35:03
לפני שאתה משקיע אגורה, תשקיע בשיחת טלפון אלי
אעזור לך לגבש כיוון הכי נכון ומתאים עבורך אישית
arany
30-03-2010, 16:38:00
עודד אני מציק נאמן הטלפון יגיע. תודה
arany
02-04-2010, 18:37:09
האים המסוק הזה ניראה סביר
http://secure.hobbyzone.com/search/HMXE0801.html תודה.
שני מסוקים שלא כדאי לגעת בהם.
יש תקציב מסויים?
נסיון קודם?
ניר
Tisanir
תגיד אתה יודע מה שאתה כותב או שאתה כותב מה שאתה יודע??
אתה מכיר את ה Walkera או שאתה סתם חוזר אחרי מה שאחרים אומרים??
tisanir
02-04-2010, 20:20:03
Tisanir
תאמין לי שכל תשובה שלי היא מנסיון אישי ומהכירות עם המוצר.
אני- לא ממליץ לגעת בהם. אתה יכול להמליץ משהו אחר. זו זכותך.
הכל בידידות.
ניר
tisanir
02-04-2010, 20:22:03
Tisanir
מהתגובה שלך אני גם מבין שיש לך כנראה את המסוק הזה.
ולכן אתה מהלל אותו. לא ניכנס לויכוחים על זה על מנת שלא נוריד את רמת השרשור.
ניר
asafh1
02-04-2010, 20:41:12
תאמין לי שכל תשובה שלי היא מנסיון אישי ומהכירות עם המוצר.
אני- לא ממליץ לגעת בהם. אתה יכול להמליץ משהו אחר. זו זכותך.
הכל בידידות.
ניר
אם איזה מהמוצרים יש לך היכרות אישית ????
ומה הנסיון שלך ההמוצרים הללו אם אפשר לשאול
בכל בידידות :D
מהתגובה שלך אני גם מבין שיש לך כנראה את המסוק הזה.
ולכן אתה מהלל אותו. לא ניכנס לויכוחים על זה על מנת שלא נוריד את רמת השרשור.
ניר
Tisanir,
מי שמוריד את רמת הויכוח זה אתה ולראיה מה שכתבת. בכלל בוא לא נדבר על רמה כי את הרמה שלך אני מכיר היטב.
אני מצטרף לבקשה של Asafh1, אולי תגלה לנו אם איזה דגם של Walkera יש לאדוני נסיון??
ולא אני לא מאמין שאתה מכיר. אם היית מכיר לא היית כותב את מה שאתה כותב.
הכל בידידות וברצון לשפור הרמה.:):)
tisanir
02-04-2010, 21:16:31
לי אישית יש נסון עם הדגם 4G6 זה שמו נכון? אכן נראה מסוק חביב אך לא אמליץ עליו כמסוק למתחילים. וכמובן שהטסתי את הלאמה שהיא בהחלט לא כניסה חלקה לתחביב לדעתי.
זה מובן שיש לך את אחד מהמסוקים שלהם ואנחש שמדובר ב 4G6 כי הוא מהמתקדמים שבדגמים שלהם ולכן אתה נהנה להלל אותם כ"כ.
שבת שלום, ניר
לי אישית יש נסון עם הדגם 4G6 זה שמו נכון? אכן נראה מסוק חביב אך לא אמליץ עליו כמסוק למתחילים. וכמובן שהטסתי את הלאמה שהיא בהחלט לא כניסה חלקה לתחביב לדעתי.
זה מובן שיש לך את אחד מהמסוקים שלהם ואנחש שמדובר ב 4G6 כי הוא מהמתקדמים שבדגמים שלהם ולכן אתה נהנה להלל אותם כ"כ.
שבת שלום, ניר
אתה אפילו אינך יודע את שמו אז איך נדע שמה אתה כותב ראוי להתיחסות.
כמו שכבר צינתי נראה לי עכשיו שאתה לא יודע מה שאתה כותב ובטוח כותב על מה שאתה לא יודע.
אני מציע שתהיה קצת יותר רציני ואז נתן גם יהיה להתיחס אליך בהתאם.
תצליח בחיים...........
wind556
02-04-2010, 21:43:04
האים המסוק הזה ניראה סביר
http://secure.hobbyzone.com/search/HMXE0801.html תודה.
מחיר מטורף למסוק ירוד
tisanir
02-04-2010, 21:47:36
zvok- אני אעצור פה ולא אכנס איתך לריבים מטופשים.
זה שאתה לא מעריץ גדול שלי- כבר הבנתי משרשורים קודמים בהם התייחסת אלי בזלזול.
כבר הבנתי שאתה אוהב שמספרים לך כמה שהמסוק שלך טוב וכמה כל השאר גרועים ושזה המסוק הכי טוב בעולם! וכבר הבנתי שאתה אוהב להיות צודק כל הזמן אז- נכון, אני לא יודע שום דבר על מה שאני כותב ואני ממש לא רציני ואתה כמובן מטיס יותר טוב ממני ומבין הרבה יותר ממני בתחום. בוא לא נשכח שאני ממש מתחיל בתחום ואין לי מספיק נסיון כדי להתווכח עם אדם גאון שכמוך.
מרוצה? בבקשה. עכשיו אתה יכול ללכת לישון בשקט.
חלומות פז, ניר
Tisanir,
מצד אחד אתה אומר שאתה מפסיק ומצד שני אתה ממשיך. זאת כנראה שיטה אצלך או שזה מה שנקרא פצול אישיות. זה די מדאיג...........
אדוני הנכבד אני לא מזלזל בך. מי שמזלזל בך זה אתה עצמך מכיוון שצורת הכתיבה שלך היא לא ראויה ואינה רצינית.
שיהיה לך בהצלחה בפורום "צעד ראשון".
tisanir
02-04-2010, 22:18:00
בהצלחה בחיים.
asafh1
02-04-2010, 22:21:28
שבת שלום, ניר
שלום ניר
אחזור על השאלה .....
איזה נסיון יש לך במסוק ה 4G6 ? או איזה נסיון יש לך במסוקים האחרים .... בכלל
שאתה פוסל את המסוק על הסף ?
כל מה ש ZVOK כותב ..... הוא מנסיון אישי של שעות טיסה רבות על המסוק המדובר .
ולכן כאשר משהו שואל על דעתו בהקשר של מסוקי ה WALKERA הקטנים לטוב או לרע
יש לו נסיון רב ! ולכן בהחלט יש לקחת בחשבון את התשובות שלו .
בניגוד לתשובות שלך בנושא הזה ....
wind556
02-04-2010, 22:47:54
נראה לי שמשהו מתחיל להתבהר
כולנו קוראים לכל דבר מעופף עם רוטור "מסוק" אבל צריך להשוות תפוחים לתפוחים ובננות לבננות
נראה לי שחוסר ההבחנה בקטגוריות מביא להרבה אי הבנות
אין דין וולקרה כדין טי רקס 700, הם לא נועדו לאותו שימוש, ואיך שום אפשרות להשוות ביניהם
נראה לי שעלינו לבנות קטגוריות ולאפיין את אופיה של כל קבוצה, ורק אז יהיה ניתן לדון מי יותר טוב ומי פחות
dbrosh
02-04-2010, 23:25:15
השאלה היא אם ב-wallkera יש לוקטייט
אריה הלפרין
02-04-2010, 23:55:32
השאלה היא אם ב-wallkera יש לוקטייט
לך לישון כבר
לא תוכל לקום מחר
שורה תחתונה ? יהיה מכות איפשהו או שאני אתחיל :D
כן צודק כן יודע לא יודע כן חכם שחררו לחץ אנשים !!!!
כולה תחביב וישנם חילוקי דעות וישנם בעלי ניסיון אחר !
מה שכן הזמן מוכיח הכל !!! ZVOK תסמוך עלי כשאני אומר את זה !
ניר ממך לא ציפיתי לרדת לרמה הזאת ! וזה בטוח לא מוסיף לחתימה שלך !
אנא ממכם אל תהפכו כל הודעה פה לוויכוח מגעיל !!!
שגיא - היו לי אתך ועם עודד ויכוחים עניניים רק בחודש האחרון ללא ירידה לפסים אישיים. אין גם סיבה לירידה לפסים אישיים. מה שלא מקובל עלי הוא שאנשים כותבים בלי שהם יודעים, חוצפתם עוד מתגברת כאשר הם נתפסים בקלקלתם. לא לחינם שאלתי אותו אם הוא יודע מה שהוא כותב או שהוא כותב מה שהוא יודע. יש לא מעט אנשים שעונים בלי שיש להם מושג על מה הם כותבים, סתם מקשקשים. אתה שואל X והם עונים Y.
dbrosh - ההערה הצינית שלך התקבלה בחיוך. אם תרצה תשובה רצינית אתן לך.
עודד - אני מסכים אתך לחלוטין אין להשוות Trex 500 עם ה 4G6. אפילו את ה 4#3B או ה CB-100לא נתן להשוות ל 4G6 ואם מסתכלים ב Helifreak.com נתן לראות חלוקה לכל דגם. הייתי מאוד שמח אם היו באתר הזה מדורים שונים. אמנם יש דברים משותפים אבל לכל מסוק יש את הדברים הייחודיים לו. אותו הדבר נתן לראות שתחת TRex או Gaui יש חלוקה לגדלים השונים.
שגיא - היו לי אתך ועם עודד ויכוחים עניניים רק בחודש האחרון ללא ירידה לפסים אישיים. אין גם סיבה לירידה לפסים אישיים. מה שלא מקובל עלי הוא שאנשים כותבים בלי שהם יודעים, חוצפתם עוד מתגברת כאשר הם נתפסים בקלקלתם. לא לחינם שאלתי אותו אם הוא יודע מה שהוא כותב או שהוא כותב מה שהוא יודע. יש לא מעט אנשים שעונים בלי שיש להם מושג על מה הם כותבים, סתם מקשקשים. אתה שואל X והם עונים Y.
ויכוחים אני לא זוכר שהיו לנו אבל חילוקי דעות כן.
ואני יכול להגיד לך שיהיו לנו עוד כאלו אבל אני ואתה
זה לא פונקציה כי אנחנו יכולים להיות ענינים ואף להתנצל אם לא צריך.
אני מבין על מה אתה מדבר וגם אותי זה מעצבן לפעמים אבל מה שלמדתי
פה זה שבסופו של דבר כולם נחשפים ובמיוחד אלו המתיימרים להיות מקצועים.
לכן ישנם הודעות שאני לא נכנס להגיב כי אני כבר יודע מי יגיב ומי יהיה המומחה לאותה הודעה.
מה שכואב או הכי מפריע זה שהמתחילים והחדשים לומדים בדרך הקשה.
אבל כנראה שזו דרכו של עולם או עד שמישהו ירים את הכפפה ויפתח קורס/ים
להבנת המסוק, בניית המסוק, ידיעת המסוק ואולי אף תהיה בחינת בגרות בזה :)
אני יכול להבטיח לך כי אני כרגע מכין מאמר לכיוון והגדרת המסוק לרמת מתחיל
בשביל למנוע את התלות הזאת. אני מקווה שבקרוב אוכל לסיים אותו והוא היה מספיק ברור.
ZVOK שיהיה אחלה חג שמח אחינו היקר והמשך שבת שלום !
אני מחכה לראות את המאמר שלך.
חג שמח גם לך ולמשפחתך
arany
03-04-2010, 21:33:03
רציתי לדעת האים המסוק הזה שווה הוא כבר מורכב וזה יתרון לאיש שלא מבין מספיק
http://www.miracle-mart.com/store/index.php?main_page=product_info&cPath=66_78&products_id=3388 תודה.
אני כבר קניתי מהאתר אנשים נחמדים ויש חלקים אני מחפש מסוק לדשא ולגינה מול הבית לא לטוס בוא לחו"ל אני מטיס כבר סימולטור אבל מתחיל.
האמת..... זה אחלה מסוק למתחילים אבל יש יותר טובים ...
הכל ענין של תקציב וכמה אתה רוצה להתקדם.... היום יצאתי
עם חבר מהפורום להטיס מסוק כזה.... אני חושב שתקבל ממנו
חוות דעת כי אני אישית חובב טירקס ולא קופטר...
הוא קנה את אותה ערכה .... מה שכן השירות של הקופטר בארץ פשוט מעולה...
אני כמעט בטוח שאם היבואן של קופטר היה מוכר טירקס היו קונים בארץ ולא בחו"ל !!!
אם תרצה יותר חוות דעת והסבר מעמיק אתה מוזמן ליצור קשר.
שיהיה חג שמח ושבוע טוב !
asafh1
03-04-2010, 22:08:48
המסוק גדול מידי ל "דשה וגינה מול הבית"
אסף אני הצלחתי להפוך אותו בדשא ובגינה אני חושב שהוא יוכל לרחף איתו :D
arany
04-04-2010, 08:23:15
אני מבין באופנים ואני רוצה לקחת מנסיוני שווה לפעמים להתחיל בשלבים, גם אים יש סף כניסה לאופנים אין ספק שאופנים ב20000 אלף טובות יותר, רק למתחילים קשה למצות פוטנציאל שווה להתחיל אים 2000 ולעלות אחרי חצי שנה, אים רוצים וזה מתאים אני חושב שנקודת המבט היא לא אתה ,אלה האדם השואל אני חושב שהמבט שלכם והוויכוח הוא על טיסה הפוכה ואני רוצה לרחף ולעשות סיבוב בגינה ואים היה כייף ניתקדם, אני נהנה מהפורום וגם מהוויכוח על מסוקים חג שמח וכשר לכולכם.תודה
wonderd
04-04-2010, 09:13:11
תשמע, גיסי קנה blade cx2, מאותה הסיבה שלך; להתחיל בקטן, ואם יהיה חשק אז להתקדם.
הוציא 1200 ש"ח על מסוק RTF כולל השלט. מאז הוציא עוד סכום זהה על תיקונים, שיפורים וחלפים שונים. לקח לו זמן לדוגמא להבין שהלהבים הקבועים זה דרעק והיה צריך לקנות ראש עם להבים מתקפלים.
אני קניתי במקביל אליו קופטר 450, עלה לי כ 1800 ש"ח, הוספתי שלט (DX7) בעוד 2000 ש"ח (למשומש תשלם כ 1000 ש"ח..).
ההתקדמות שלי היתה הרבה יותר מהירה משלו, ואני גם נהניתי הרבה יותר.
אחרי כחודשיים הוא קנה טירקס 450 משומש ושלט חדש. מאז הוא רק מקלל את הקנייה של הבלייד ומתקדם יפה מאוד בהטסה. עד ששנינו עברנו לטירקס 500, הוא הוציא הרבה יותר ממני בגלל הבלייד הזה ואני הגעתי לרמת הטסה הרבה יותר גבוהה בזכות העובדה שלא נגעתי בבלייד אלא ישר הלכתי על מסוק 450.
מסוק זה לא אופניים, אין מה להשוות.
מאז גיסי הספיק
arany
04-04-2010, 09:39:39
אני חושב שהמסוק אליו יש קישור לא מגיע לסכום שאתה אומר אני לא יכול להוציא כל כך הרבה בהתחלה העתיד עוד לפני, אני מדבר על 1500 אים חלקים או 4000 שאתה שילמתה יש קצת הבדל אני יודע אבל אני צריך פרופורציה.
arany
04-04-2010, 09:43:21
http://www.miracle-mart.com/store/index.php?main_page=product_info&cPath=66_78&products_id=3388
זה הקישור.
wonderd
04-04-2010, 13:25:48
אז אל תקנה שלט יקר, תקנה DX6I, ילה לך כ 2000-2500 ש"ח מוכן לטיסה. לדעתי זה שווה יותר מהשלט והמקלט של קופטרX שמגיע ב RTF ושווה לת**, גם המנוע והסרוואים שם לא משהו בלשון המעטה ואת הסרוואים לדוגמא אתה תצטרך להחליף/לתקן אחרי ריסוק או שניים.
בכל מקרה, בכל מה שתבחר אני מאחל לך הצלחה וכניסה הכי חלקה שאפשר לתחום.
אלעד.
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.