צפייה בגרסה מלאה : שאלה בעיה בהפעלת סימולטור FMS באמצעות השלט
נראה שיש התנגשות בין העכבר והג'ויסטיק לבין השלט (4 ערוצים של Honey Bee) ולכן לא מצליח להטיס המסוק בסימולטור בטמצעות השלט.
השלט והגויסטיק מחוברים USB, העכבר מחובר דרך הכניסה הרגילה.
הסימולטור והכבל USB לשלט סופקו כחלק מערכת המסוק.
האם בעית הגדרות במחשב / בעיה בכבל / תקלה בשלט ?
האם הסימולטורים האחרים המוזכרים בפורום (שלהבנתי מקצועיים יותר) תומכים במסוק זה ?
תודה !
אייל שפירא
31-03-2010, 18:16:40
נראה שיש התנגשות בין העכבר והג'ויסטיק לבין השלט (4 ערוצים של Honey Bee) ולכן לא מצליח להטיס המסוק בסימולטור בטמצעות השלט.
איזה ג'ויסטיק?
איזה ג'ויסטיק???
אם הכבל והתוכנה מגיעים עם השלט אז זה אמור להיות בסדר. אני ממליץ לך לקרוא את ההוראות לחיבור השלט למחשב. אולי תנתק את הג'ויסטיק...?
האם הסימולטורים האחרים המוזכרים בפורום (שלהבנתי מקצועיים יותר) תומכים במסוק זה ?
אני לא יודע אם הם תומכים בשלט הזה, אבל מנסיוני שלט הסימולטור של ESKY עובד עם REAFLIGHT שהוא סימולטור הטסה. התוכנה החינמית FMS תקבל פה מחמאות בערך כמו ההאני בי שלך...
תודה !
בהצלחה.
rafulikos
31-03-2010, 18:19:40
תודה !
אנשים טובים (ויש כאן לא מעט) אנא עיזרו לנו <<<<<<<<<!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
גם אני כמו חברי לפורום נתקלתי בבעיה יחסית דומה ??????????
המחשב ואפילו התוכנה מזהים לי את השלט (לצערי ESKY 4 CH) אבל התוכנה לא מגיבה למרות שניסתי כל אפשרות ב - CONTROLS .....???? מה עושים ????
אנא עזרכתכם .
*
אופטימי10
31-03-2010, 18:38:02
אנשים טובים (ויש כאן לא מעט) אנא עיזרו לנו <<<<<<<<<!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
גם אני כמו חברי לפורום נתקלתי בבעיה יחסית דומה ??????????
המחשב ואפילו התוכנה מזהים לי את השלט (לצערי ESKY 4 CH) אבל התוכנה לא מגיבה למרות שניסתי כל אפשרות ב - LSCONTRO .....???? מה עושים ????
אנא עזרכתכם .
*
לפני שנכנסים ל CONTROLS נכנסים
ללוח הבקרה לבדוק ולכוון בבקרי משחק
ורק אחרי שמתפקד שם נכנסים CONTROLS
בסימולטור ...
דניאל דקל
31-03-2010, 21:18:26
חבל להתפתות ולשחק במשחק הזה
FMS אינו סימולטור טיסנים !!!
זה בערך כמו לשחק באטרי ולנסות ללמוד דרכו להטיס מטוס :D
תשיגו ממישהו סימולטור טיסנים אמיתי כגון
REAL FLIGHT
AEROFLY
וכו'
ובכל זאת, בהינתן שאנחנו רק מתחילים ולכן רוצים ללמוד באמצעות סימולטור למתחילים עם מסוק למתחילים...
האם מישהו הצליח להפעיל FMS באמצעות השלט ?
נ.ב. 1) יש לי ג'ויסטיק LOGITECH וגם כשאני מנתק אותו עדיין השלט לא מגיב.
2) בדקתי כל ההגדרות בבקרי המשחק. השלט מזוהה אבל רק עם 3 ערוצים ?!
ביצעתי קליברציה והגדרתי כ- DEFAULT.
למרות הנ"ל בעת ניסיון להפעיל הסימולטור אין שום תגובה מהשלט ואולם ניתן להזיז המסוק באמצעות העכבר ?!
בדקתי באתר של FMS. נראה שפעלתי במדויק על פי ההנחיות. אין שם איזכור לבעיה דומה.
מ"ה - XP.
SomeDude
01-04-2010, 00:44:13
אני לא מבין גדול, אבל זה מה שמצאתי בחיפוש :
Common Issues
If your transmitter is capable of both PCM and PPM (FM), switch to PPM mode. FMS requires PPM mode for operation.
If you have the E-Sky 0406A transmitter you need to change the settings on the DIP switches on the back of the radio.
Remove the third battery and there will be an access hole. There will be two switches under there. Change both to disable CCPM and allow it to be compatible with the sim software.
מתחת לסוללה אמורים להיות מפסקים לניתרול CCPM וע"י ניתוקם השלט יזוהה ויעבוד.
מקווה שהבנתי את בקשתך וזה יעזור,
בכל מקרה - קישור למדריך הגדרות מפורט (באנגלית) (http://www.helihobby.com/html/fms_manual.html)
בהצלחה :)
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.