צפייה בגרסה מלאה : המלצה לקניית מסוק מקצועיי
gkonikox
09-04-2010, 07:27:36
בוקר טוב ,
אחריי שקניתי לשעשוע מסוק קטן, ממש נדלקתי להכנס לתחום, וכן אני חדש בתחום.
לפני שכולם כאן יפציצו אותי בתגובות תעשה חיפוש בנושא , או יגיבו תגובות לא לעניין , אז עדיף שלא תגיבו, מצטער שהתחלתי בנימה כזאת פשוט ראיתי כבר שירשורים של אנשים חדשים כאן.
אז כן עשיתי שיעורי בית וישבתי שעות בפורום, במשך כמה ימים, וקראתי המון ולמדתי המון.
כמובן שאחריי שקראתי הבנתי שיש כל כך הרבה חברות וסוגים של מסוקים וחלקים שפשוט נכנסתי לבלבול.
אם אני לא טועה כל חברות והסוגים של מסוקים שיש לא מומלצים כאן בפורום, חוץ מי תי חברות
COPTREX TREX
אם אני טועה אשמח לקבל עוד חברות טובות.
אז אחריי כל זה , אני מעוניין לקנות מסוק שילווה אותי לא רק בתחילת הדרך ,אלה שאני ישאר איתו גם אחריי שאני ידע להטיס אותו ברמה גבוה.
אז חברים אשמח לקבל חוות דעת של האנשים בפורום המדהים הזה, המלצות למסוקים, גם מבחינת אורך חיים תקלות וכדומה.
כמו כן אוליי לקישורים שפציפים באתר שאוליי עוד לא ניתקלתי בהם שיתנו לי עוד ידע.
ואם משהוא באמת יוכל לרכז בהודעה אחת את כל מכלולי המסוק ואת תפקידם.{אוליי יש שירשור כזה אבל לא מצאתי אחד מרוכ, ופשוט המון חומר חדש בילבל אותי}.
מקווה שתעזרו לי למצוא את המסוק הטוב ביותר...
כמובן שחכתי לציין את הסכום הכספי שאני מוכן להכנס איתו לעסק , אבל מעדיף כמה שפחות אבל אני בראש פתוח , אז כמה אלפים אני יעמוד בזה.
חברים בתודה מראש מחכה לתגובות.
יש חברות מצויינות. עדיפות בהרבה על שתי החברות שציינת.
כמו סדרת המסוקים של Logo mikado. מסוקים תוצרת גרמניה. ניתן לקנות אותם במגוון אתרים בארה"ב או באירופה. מצויינים, יציבים אמינים.
http://www.readyheli.com/Mikado_c_4896.html
אריה הלפרין
09-04-2010, 08:04:25
המסוק שהומלץ לך למעלה הוא נהדר
אבל לא נפוץ בארץ כך שלא תמצא אנשים לעזרה בחלקים
הטירקס 500 לסוגיו השונים
יתנו לך את היכולת להכנס בתור מתחיל בצורה טובה
וגם בהמשך שתתקדם יתר
הוא יציב מאד ואיכותי
ויש אותו להרבה מטיסים בארץ כך שיש סיכוי לחלקים זמינים
בהצלחה
אייל שפירא
09-04-2010, 08:12:08
מסוק "קטן" בקטגוריית 450 יהיה זול יותר לאחזקה ולתיקון, אבל יושפע בקלות מרוח ויגביל אותך היכן ומתי תוכל להטיס אותו. בין מסוקי ה450 יש רמות שונות של איכות והמחיר בהתאם, הן בדרך כלל מתייחסות לחומר שממנו עשויים חלקי המסוק - פלסטיק, אלומיניום או קרבון.
מסוק "גדול" בקטגוריית 500-700 יהיה יקר יותר מכל הבחינות, אבל יהיה יציב יותר באויר, בולט יותר ועם האלקטרוניקה האכזרית הנכונה - מפלצת פעלולים של ממש. שים לב שההבדל בין 500 ל700 הוא כמעט פי שניים בגודל כך שהקטגוריה הזו היא בעצם תחום מאוד רחב וראוי לדיון שלם בפני עצמו.
אם תקנה טי-רקס תקבל מסוק איכותי חד וחלק, בלי שאף אחד יוכל להתווכח איתך. אם תקנה קופטרX תקבל 50% מהזמן תגובות של "חיקוי נחות", אבל בפועל סביר להניח שאם תצליח להתעלם מהן תוכל ללמוד ולהינות באותה מידה ובפחות כסף.
אם תבחר ללכת לכיוון המסוקים הגדולים אז יש לך אפשרות שלישית שאינה קופטרX או טי רקס - הוריקאן 550, שמחירו נמוך מהטי רקס והוא מאוד נעים להטסה.
(אני רק יכול להזהיר אותך שלאחרונה נושאים שקשורים לטעם אישי הופכים למלחמת בוץ בפורום, אז קח צעד אחורה ונסה לסנן את השטויות שהולכות להיכתב פה כפי הנראה בקרוב)
דבר אחד שלא ישתנה זה הדברים הנלווים למסוק - אתה צריך מערכת רדיו איכותית 6 ערוצים לפחות, אתה צריך סוללות ומטען ואתה צריך ללמוד להשתמש בהן נכון, אתה צריך שלט נפרד לסימולטור ואפילו עדיף שתתחיל ממנו וכך תלמד על ההבדל בין גדלי המסוקים. אתה צריך כלי עבודה כגון מברגי אלן בגדלים הסטנדרטיים למסוקים, פלאייר ל"בול לינקים" (עוד תלמד מה זה), מכשיר למדידת זוית הלהבים, וברוב המקרים גם קצת ציוד הלחמה.
הדרך האידיאלית לצמצם את השאלות היא תמיד אחת - פגוש מטיס ותיק בפגישה אישית תן לו לשאול אותך מה אתה רוצה.
הבוררר
09-04-2010, 08:35:11
לגבי מלחמות בוץ למיניהם...על וטעם וריח אין מה....
אני אישית ממליץ לך מסוק דלק, וזה אני אומר מנסיון הדרכה של המון חניכים אשר התחילו גם עם חשמליים לסוגיהם וגם עם דלק.
הדלק זה פשוט קבלן עבודה, שכאשר באת עם הסוללה הראשית טעונה מהבית אז כנראה שכל מה שאתה צריך כדי לעלות לאויר זה כנראה דלק!!
יציב יותר חזק יותר(ברוב המקרים) עושה כל דבר אפשרי והאפשרויות אינסופיות, תופעה די נפוצה אגב היא שאנשים מתחילים נוטים לחשוב "יותר קטן יותר פשוט וקל" ההיפך הוא הנכון ועוד הייתי מוריד את "הקל" כדי להקצין ולאמר שהקטנים הם הכי בעיתיים אל תתפתה לחשוב כך ולהשקיע באיזה צעצוע 200 שח ואפילו יותר(חבל על הכסף) אם החלטת שהתחום מושך אותך ומעניין אותך כמו את כולנו אז כנס כבר בכל הכוח(כמובן לפי התקציב) תשקיע על כל מה שצריך מהתחלה, היצמד למשהו מנוסה ואמין(בדגש על אמין!!!) ואני מעריך שההוצאות היחידות שתשמע עליהן יהיו בעיות תחזוקה מינימליות והוצאות הדלק!
בסופו של דבר אני מאוד מכבד את דעתם של חברי מלמעלה אבל זו דעתי ואני דובק בה אך ורק מנסיון!
בכל אופן אם אוכל לעזור בעצמי אתה מוזמן לשלוח מסר אישי ואשמח לענות\להכווין\כל דבר!
בהצלחה!!!
edoman
09-04-2010, 09:46:46
gkonikox- קודם כל ברוך הבא ...
אז ככה לגבי מסוקים להתחלה יש המון דרכים לדעתי השאלה מה התקציב שלך וכמה אתה מוכן להשקיע ..
אני יכול להגיד לך שאייל צדק בעיניין עם קופטר איקס וטירקס
שוב אני אציין שלי יש קופטר איקס 450 ועם זה אני התחלתי
זה מסוק טוב לדעתי שמספק את צרכיו למרות זאת אני כבר בשלב שאני רוצה לעלות דרגה
ולפעמים אני חושב שחבל בכלל שלא התחלתי מהשלב הבא שהוא מסוק בקטגורית ה500/600
בקיצור כדי שלא תתבלבל שוב אם אתה רוצה להתחיל ממסוק בקטגורית 450 לך על קופטר איקס / טירקס אם אתה רוצה להתחיל ממסוק הרבה יותר יציב אבל תחזוקה יותר יקרה זה השלב של ה500/600 ובזה אני ממליץ על הTREX פשוט מסוק אחר לגמרי בעל כח עצום או הPROTOS אין לי נסיון איתו אבל מכל התגובות ששמעתי עליו מסוק מעולה
קופטר 450- מסוק מעולה להתחלה חלקים זולים וזמינים -קצת פחות מדוייק בהשוואה לTREX
TREX450- מסוק מעולה מדוייק אם זאת חלקים טיפה יקרים ופחות זמינים...
TREX500/600 - מסוק מעולה מדוייק עם הרבה כח אם זאת חלקים יקרים ופחות זמינים.
PROTOS- לפי הבנתי מתגובות מסוק טוב עם הרבה כח ניתן להטיס אותו עם סוללת 3 תאים והוא יהיה יחסית רגוע וניתן להטיס עם סוללת 6 תאים והוא יהיה קילר- חלקים יותר זולים ויותר זמינים.
שיהיה בהצלחה...
נ.ב
ממליץ לך להתקשר לעודד הוא יכוון אותך לאן שאתה צריך... תאמין לו..
כפי שכבר נאמר פה הטירקס הוא המסוק הנפוץ פה במדינת ישראל.
אני מצטרף להמלצות של אייל ואריה ואף של הבורר (ישראל)....
אתה צריך להבין כי התחביב איננו זול וכי הינך צריך במקביל לרכישת
המסוק להתחיל עם סימולטור. כל זאת על מנת לחסוך לך בעלויות ריסוק.
חשמלי או ניטרו זה ענין של טעם וריח והכי חשוב התעסקות....
אין ספק שמסוק ניטרו יקנה לך יותר זמן אוויר אבל הקטגוריה שלו מתחילה
ממסוק 600 ומעלה.... וכן גם עלות הריסוק אצלו.
המלצה חמה שלי היינה ה-500 שהינו מסוק יציב כמו 600 וזול כמו 450.
בהמשך אתה תוכל גם להכנס איתו לתרגילי 3D לעומת חברות אחרות כגון הוריקאן.
על מנת שיהיה לך יותר קל להחליט תעשה השוואת חלקים בין המסוקים השונים,
תעשה סקר מה המסוק הנפוץ ביותר ואני כמעט בטוח שאתה תמצא טירקס 500ESP.
במעמד הקניה ישנם כמה חלקים או יותר נכון כלי עבודה שהינך צריך לרכוש
לטובת כיוון המסוק וכל זאת כדי שלא תהיה תלוי בכיוונם של אנשים אחרים.
במידה ותצטרך עזרה או מפרט לכלי כיוון וכדומה אשמח לעזור לך.
ברוך הבא לתחום ובהצלחה !
JohnnyBlack
09-04-2010, 11:35:21
כשכולם מתעסקים באיזה סוג מסוק ,שכחו לציין בפניך שהוצאה חשובה ולא קטנה מהמסוק (ניטרו או חשמלי) זה השלט והאלקטרוניקה שתנחה את המסוק.
אני יכול לומר לך אישית שהוצאתי המון כסף על ריסוק חשמליים קטנים..:(
בקיצור יש לך הרבה לחקור ,המלצה שלי תיצמד למישהו שמבין ואתה סומך עליו שינחה אותך ויענה על כל שאלה שתתעורר לך ,כי יש לך הרבה ללמוד והדרכה בתשלום עם מדריך מנוסה תחסוך לך אלפים!
ובהצלחה הכי חשוב:D
guylederer
09-04-2010, 12:17:14
מצטרף למה שכולם אמרו ... הדבר הראשון והכי חשוב זה סימולטור סימולטור סימולטור ...
אחרי זה תעשה לך סקר שוק במנחתים ותשאל מטיסים ... אישית אני אמליץ לך על הטריקס 500 שיש לי אותו והוא מסוק נהדר ... כמובן שהתחזוקה שלו לא כמו של 450 אבל היא לא כל כך גבוהה
לדעתי להתחיל עם מסוק 600 זאת הוצאה גבוהה מידי ובמיוחד שאתה מתחיל ועושה טעויות ...
אני ממליץ לך לבחור בין מסוק 450\500
gkonikox
09-04-2010, 21:36:21
שלום,
קודם כל תודה לכל העונים, אבל אני עדיין מאוד מבולבל.
האם יש חברות שגם מרמה גבוה אבל יותר זולים מהמוזכרים למלה?
והאם משהוא יכול לכתוב לי בסדר עדיפויות שם של חברה וסוג מסוק ?
בגדול אני רוצה מסוק 450 או 500 שיקנה ויהיה מורכב בחלקים טובים ומתאימים ושאני לא יתחיל להחליף בו חלקים, אז אם אפשר להמליץ לי אל דגם כזה .
בגדול אהבתי את COPTER אך גם ממנו יש הרבה דגמים איזה דגם מומלץ ביותר?
TREX כנראה לא יעמוד בתקציב שלי, כיוון שהמחיר שלו גבוה ואיך שהבנתי הוא מגיע ללא שלט.{תקנו אותי אם אני טועה.
תודה מראש
guylederer
09-04-2010, 21:45:16
gkonikox
כנראה לא הבנת נכון את העניין והטעת אותנו שכתבת שהתקציב שלך פתוח ...
ללא תקציב סביר לא תוכל להביא מסוק ולהתחיל ברגל ימין ...
בלי קשר לאיזה מסוק אתה לוקח אתה קודם כל צריך סימולטור
אחרי זה אתה צריך שלט טוב ... ושאני אומר שלט טוב זה שלט שנע בין 1800 ל 2500 +
מאד לא מומלץ להתפשר במיוחד בשלט שהוא משחק תפקיד חשוב ...
לא משנה אם אתה קונה טירקס או חיקוי שלו ( קופטר ) תמיד מומלץ לקנות קיט ( זה מסוק ללא אלקטרוניקה אלא רק הגוף ) ואז להרכיב לו אלקטרוניקה משלך ( יש גם דבר שנקרא קומבו ששם אתה מקבל אקלטרוניקה בסיסית לדוגמא מנוע ובקר וסרוואים ולפעמים יש קומבואים טובים שיש עליהם אלקטרוניקה מכובדת )
אישית ... אני מאד ממליץ לך לקחת אך ורק Align שכן האיכות שם לדעתי האישית מאד גבוהה בכמה רמות מהקופטר ...
בכל מצב ... אל תתפשר ותקנה חבילת RTF ואל תשכח משהו שאני למדתי והרבה אנשים למדו על הכיס שלהם ... מה שעולה זול עולה יקר !
my 2 cents
גיא
wonderd
09-04-2010, 22:08:11
מאיפה אתה בארץ?
gkonikox
09-04-2010, 23:15:43
אני מאשדוד, ועכשיו אני עוד יותר הסתבכתי:)
קודם כל בקשר ל-Align, קראתי והבנתי שהוא לא מומלץ כאן בפורום.
דבר שני למה לא לקחת מסוק שהוא מורכב נגיד הדגם הבא , האם החלקים שהוא בא איתם לא טובים?
http://www.copterx.co.il/catalog/product_info.php?products_id=31
והאם השלט לא מספיק טוב כדי להטיס אותו?
אני יסכם אני רוצה מסוק שילווה אותי בתחילת הדרך ולאורך הדרך, אבל מציין שלא את החבילה הכי טובה שיש אלה חבילה שתהיה מהנה תהיה שליטה טובה ושאני יהיה מרוצה., כמו כן תקציב עדיפות לא יותר מ 2500 ש"ח..
כנראה עדיף לפנות טלפונית לאנשים שמבינים ...
אבל עדיין מחכה לעוד המלצות ותגובות
26112611
09-04-2010, 23:20:00
בקשר לחבילת הRTF שהצגת
כל האלקטרוניקה היא באיכות ירודה שתהיה חייב להחליף כל הזמן, דבר שיגרום לבזבוז של עוד הרבה כסף
לדעתי ההבדל בין השלט של קופטר איקס לבין השלט של הסיני הוא המדבקות, שום דבר אחר. זה שלט שניתן לטכנות רק מהמחשב שזה חיסרון גדול, בקיצור חרא שלט ולא כדאי לחשוב עליו בתור אופציה, ואם כן, אז לקנות אותו מהסיני ב-30$
את הקופטר שלי אני הרכבתי ב-2800 שקלים, שלט לא עולה 1800~2500, אני לא יודע למה אמרו לך את זה פה, שלט 7 ערוצים של פוטאבה עלה לי 1200 שקלים (חדש)
align היא חברה מעולה, איפה ראית שזה לא מומלץ פה? פשוט לעומת הקופטר אליין קצת יקרים (זה לא שהם יקרים, פשוט קופטר מאוד זולים)
לדעתי פשוט תקנה קיט של קופטר איקס ותרכיב לו אלקטרוניקה מהמדריך של עודד בנעוץ
SomeDude
09-04-2010, 23:40:17
שלום איש,
אני מתחיל מאוד בתחום (תקופה ארוכה) ולמדתי כמה דברים על בשרי, קבל כמה המלצות (שוב, ממבט שלי):
1. לא להתחיל עם מסוק ניטרו, אלא חשמלי.
* הרבה יותר קל למצוא שטח אימון בקרבת מגורים, פחות רעש, אין עשן.
(בהנחה שתשים אלקט' שלא תישרף אחרי כמה דקות)
2. לקנות שלט טוב++ שישרת אותך ברוב ממסוקים מקטנים עד גדולים, לא חובה שלט סופר מקצועי.
(כ-1800 ש"ח)
3. אם חשמלי, אז מסוק ראשון - 450 הכי זול וסביר = משתלם בתווח הקצר והארוך, במיוחד למי שמחפש את דרכו במסוקים.
( כמו שהשקיעו כאן בהסברים בפורום מסוק HK-450/COPTERX למיעותי יכולת כ-1000 ש"ח)
*** תרכיב לבד לא RTF !!! - תלמד את המבנה והחלקים לצורך טיפולי המשך וריסוקים, כמובן שתעזר באנשים לכיוונים והגדרת המסוק והשלט ***
תלמד עליו ריחופים, הקפות, ניהוג קליל ותכוש מיומנויות בסיסיות ללא 3D.
אם תגיע למצב שתרצה לשדרג מסוק אז תוכל בראש שקט וידיעה שלא השקעת במסוק עם אלקטרוניקה יקרה
להרכיב לך את מסוק ההמשך 500/600 מהשורה הראשונה ולפי אלקט' עדכנית במחירים יותר זולים מהיום.( הרי גם תצבור ידע וניסיון בתחום ).
אם תחליט שהתחביב לא בשבילך, תוכל לצאת עם נזק מינימאלי, למכור את השלט שלך בלי בעיה
ואולי גם את המסוק בהפסד לא גדול מדיי (יחסית להשקעה ראשונית כוללת) או שתשמור אותו לזכר הימים והתחביב.
אני עשיתי את הטעויות שמהם ממליץ לך להימנע, קניתי מסוק ראשון ניטרו (לפי המלצות)
ב-6000 ש"ח ואחרי תקופה קצרה מכרתי (החיים לא איפשרו להגיע לשטח הטסה מסודר בתדירות מספקת).
קניתי חשמלי TREX 450 HDE עם אלקטרוניקה מתקדמת מאוד לתקופתה ולא היה בה צורך
לשלבים ראשוניים בכלל ועד שהתאפשר לי ללמוד את הדברים הבסיסיים (שוב בגלל חוסר זמן)
יצאו רכיבים יותר מתקדמים.
אחת הטעויות שאני שומע עליהם זה להיכנס "במלוא הכוח" (וכסף) לתחביב,
דבר שהוא מעין הימור ויכול סתם לעלות ביוקר, במיוחד ביציאה מהתחביב.
IMHO.
בהצלחה.
אני מאשדוד, ועכשיו אני עוד יותר הסתבכתי:)
קודם כל בקשר ל-Align, קראתי והבנתי שהוא לא מומלץ כאן בפורום.
שתף אותנו איך הבנת או יותר נכון מי אמר לך ?
דבר שני למה לא לקחת מסוק שהוא מורכב נגיד הדגם הבא , האם החלקים שהוא בא איתם לא טובים?
האיכות של החלקים לא ברמה גבוהה אבל סבירה
http://www.copterx.co.il/catalog/product_info.php?products_id=31
והאם השלט לא מספיק טוב כדי להטיס אותו?
גם שלט של YES יספיק השאלה למה ?
אני יסכם אני רוצה מסוק שילווה אותי בתחילת הדרך ולאורך הדרך, אבל מציין שלא את החבילה הכי טובה שיש אלה חבילה שתהיה מהנה תהיה שליטה טובה ושאני יהיה מרוצה., כמו כן תקציב עדיפות לא יותר מ 2500 ש"ח..
כנראה עדיף לפנות טלפונית לאנשים שמבינים ...
זה בטוח אבל עדיף לקבל כמה חוות דעת ואז להחליט
אבל עדיין מחכה לעוד המלצות ותגובות
בכל מקרה שיהיה בהצלחה !
guylederer
10-04-2010, 04:18:47
פותח התרד ... אני גר קרוב מאד לאשדוד ... יש חבורה שמטיסים ליד הרכבת מסוקים ( יש שם כמה של 500 ו 600 נייטרו )
מאד ממליץ לך לקפוץ לשם להתרשם ... אם תרצה אני אקפוץ גם ואני אשתדל לענות ולהסביר לך את כל מה שתרצה לדעת ... כמובן שכדאי לך לשמוע עוד דעות של אנשים הרי לכל אחד יש את ההמלצה והדרך שלו ... אל תשכח שכל אחד מתקדם ומתחיל בדרך שלו אז ככה שתצטרך לגבש דעה ארוכה ורצינית לגבי הכניסה שלך לתחביב ...
0547446557
שבת שלום
גיא
אייל שפירא
10-04-2010, 06:12:04
בתקציב של 2500 שקל אני ממליץ לך לקנות שלט מעולה ומסוק בינוני ולא ההיפך.
Somrdude,
מסכים מאוד עם הגישה שלך שהיא מאוד מאוזנת. אני לקחתי אותה עוד יותר רחוק.
אני התחלתי עם מסוק 450 (ועם mCX). מחוסר זמן ומרחק ממקום הטסה מסודר הלכתי למסוקים קטנטנים שנתן להטיס בבית.
לדעתי אם המסוק הוא RTF או לא זה לא משנה הרבה ממילא אחרי כמה פגיעות לא מתוכננות תצטרך לפרק ולהרכיב ולכוון ולא פעם אחת אלא הרבה פעמים. החסרון של ה RTF הוא כמו שנאמר האלקטרוניקה. יש אתרים שמאפשרים לך בחירת אלקטרוניקה טובה וקבלת המסוק מורכב. זה כמובן עולה יותר קנית kit להרכבה וקנית אלקטרוניקה אצל הסיני.בפורום תראה שאומרים ה"סיני" הכוונה היא ל Hobbyking.com.
באתר הזה תמצא שרוב האנשים ממליצים על ה 450 או ה 500 שיש ביניהם טובים יותר וטובים פחות השאלה אם אלה גדלים טובים בשבילך.
תלוי כמה זמן אתה יכול להשקיע. כדי להנות מההטסה צריך Stick Time. אם תקנה מסוק 500 ובגלל מחסור בזמן הוא יהי באפסון רוב השבוע לא תפיק ממנו דבר.
לעומת זאת מסוק קטן שנתן להטיס בבית שילמד אותך את השליטה הבסיסית במסוק במינימום השקעה ובמינימום השקעה בחלפים לדעתי היא הכוון הנכון יותר. שליטה במסוק קטן ובשטח קטן תלמד אותך רבות ואחרי זמן לא ארוך תוכל להטיס כל מסוק באותה רמת הטסה ויותר ם פחות חשש. חשש גורם לנו לעשות טעויות ולבסוף לנזקים.
גם מבחינה בטיחותית מסוק קטן הוא פחות מסוכן וביחוד למתחיל.
בכל מקרה בהצלחה:)
gkonikox
10-04-2010, 16:03:12
שלום לכלום,
לפני שאני מתחיל להתקשר לגדולים כאן..
רציתי לדעת עוד כמה דברים..
אז מה החברה כאן ממליצים איזה מערכת רדיו { שלט} מומלץ, אבל משהוא שיהיה כמה שיותר בפחות כסף, ראיתי הרבה מאוד דגמים מתחיל ב-400 ש"ח נגמר ב3000 ש"ח, ראיתי שלהרבה יש DX6 ...
בקיצור מה תמליצו איזה שלט ילווה אותי לאורך כל הדרך ויתן לי את כל ההנאה שיש?
gkonikox
10-04-2010, 16:04:51
כמובן ששחכתי לציין שהמסוק שיהיה הוא 450 או מקסימום 500.
של איזה חברה וחלקים, את זה אני עוד יחקור המון....
Dx7 + T-rex 500 ואולי אף שווה לחפש ביד שניה בפורום פה !
gkonikox
10-04-2010, 16:17:05
DX7 הבנתי ששלט טוב ויש גם כמה דגמים של DX7 , אבל כוונתי האם יש שלט , שיעשה את אותה עבודה בפחות כסף ? כי ראיתי שחדש הוא עולה יותר מ -2000 ש"ח , וזה קצת כבד עליי.
איך שאני מבין לקנות שלט שהמצלת זה ללכת אל הכי טוב שיש , אז בטוח יש שלטים שיעשו את אותה עובדה בקצת פחות כסף.
אם אני טועה תקנו אותי ..
בתודה מראש
תחפש שיצוץ יד שנייה יעלה לך כ-1200 שקלים ורובם במצב ממש טוב
gkonikox
10-04-2010, 17:21:30
חברים , האם משהוא יכול להסביר לי במה השלט DX7 יתן לי מענה לצרכים שלי יותר מ DXI6
ויותר נכון למה הוא לא מומלץ?
ועוד שאלה איזה חנויוץ טובות יש באזור אשדוד? { אני רוצה מחר במהלך יום לקפוץ לחנות אך לא יודע איפה יש}...
בתודה מראש,
חייב לציין שהחברה אוזרים לי כאן מאוד
אייל שפירא
10-04-2010, 17:34:49
חברים , האם משהוא יכול להסביר לי במה השלט DX7 יתן לי מענה לצרכים שלי יותר מ DXI6
ויותר נכון למה הוא לא מומלץ?
ועוד שאלה איזה חנויוץ טובות יש באזור אשדוד? { אני רוצה מחר במהלך יום לקפוץ לחנות אך לא יודע איפה יש}...
בתודה מראש,
חייב לציין שהחברה אוזרים לי כאן מאוד
תשתמש בכלי החיפוש ותמצא בעיקר תלונות על הDX6i
גם אם אפשר להתווכח על חלק מהתלונות - אתה מוכן לקחת סיכון איתו? אתה רוצה לגלות שחסכת 500 שקל על שלט וריסקת את אותו הסכום ברכיבי מסוק (אם לא פגעת חס וחלילה במשהו יקר יותר בדרך)?
26112611
10-04-2010, 17:40:10
אתה יכול פשוט לקנות פוטאבה 7C ב-1360 שקלים
http://www.helicenter.co.il/product_info.php?cPath=20&products_id=3073
guylederer
10-04-2010, 18:11:53
אין חנויות באשדוד של טיסנים ... הכי קרוב אליך זה רחובות\חולון
כמו שאמרו תעשה חיפוש על DX6I ותראה כמה אנשים לא מרוצים ממנו ...
לא סתם אנשים אומרים לך שהדבר הכי חשוב זה להשקיע בשלט טוב ...
אם תרצה אמרתי לך אני מוכן להפגש איתך ולהסביר לך מה שאתה רוצה ...
גיא
0547446557
gkonikox
11-04-2010, 19:15:28
טוב חברים , אל משהוא אני כבר סגור וזה השלט DX7,
כנראה אותו אני יביא מחוץ לארץ..
רציתי לדעת כמה אמור לעלות בארצות הברית?
ולמה יש הבדלים כל כך גדולים בEBAY.?
לדוגמא?
http://cgi.ebay.com/DX7-7Ch-Air-w-AR7000-4-DS821-MD2-by-Spektrum-SPM2710_W0QQitemZ200321607770QQcmdZViewItemQQptZRa dio_Control_Parts_Accessories?hash=item2ea419285a
והרבה יותר זול
http://cgi.ebay.com/BRAND-NEW-SPEKTRUM-DX7-TRANSMITTER-AIR-VERSION-MODE-2_W0QQitemZ330361251816QQcmdZViewItemQQptZRadio_Co ntrol_Parts_Accessories?hash=item4ceb10a7e8
http://cgi.ebay.com/SPEKTRUM-SPMR77001-TRANSMITTER-ONLY-MODE-1-EU-DX7-NEW_W0QQitemZ290418724763QQcmdZViewItemQQptZRadio_ Control_Parts_Accessories?hash=item439e4e0f9b
26112611
11-04-2010, 19:17:46
היקר יותר כולל סרוואים ומקלט
אייל שפירא
11-04-2010, 19:48:35
לפני שאתה קונה רדיו בחו"ל קרא את זה:
http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?t=2661
gkonikox
11-04-2010, 20:12:57
המטרה היא לא לקנות דרך האינטרנט, אלה שיביאו לי את המסוק והשלט קרובים מארצות הברית ונקווה שלא יאצרו במכס:)
gkonikox
13-04-2010, 16:37:56
שלום אנשים,
בהמשך לחקירת הנושא,
שלט יש ..
עכשיו שמשהוא ימליץ לי מטען, וכל האביזרים הנילווים..
עכשיו הבנתי שלא ממליצים לקנות RTF' , אבל בכל זאת האם למשהוא יש המלצה למסוק בלי שלט מורכב , דגם שכבר בא אם חלקים איכותיים?
אשמח לקישור...
wind556
13-04-2010, 16:46:09
קיבלת את הטיפ הכי חשוב ויעיל שאפשר, התעלמת ממנו...
בהצלחה
אגב, אף אחד מהשלטים שציינת לא מתאים לך, בלי קשר למחיר
האחד MOD1
השניים האחרים AIR
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.