צפייה בגרסה מלאה : מה חסר בשביל RTF?
coolooc
12-04-2010, 15:56:20
שלום רב
אני מתעניין בקיט הבא:
http://cgi.ebay.com/CopterX-450AE-V2-Kit-Helicopter-T-rex-Trex-450-450SE-SE_W0QQitemZ120553100645QQcmdZViewItemQQptZRadio_C ontrol_Vehicles?hash=item1c11865565
איך אני יכול לדעת מה חסר וכמה זה אמור לעלות על מנת להגיע למצב של RTF?
תודה,
שלומי.
אייל שפירא
12-04-2010, 16:15:17
חסרים לך 3 סרוואים לראש, סרוו לזנב, ג'ירו, בקר מהירות, מנוע, פיניון, סוללות, מקלט, שלט, סוללות לשלט, מטען סוללות, לוקטייט, כלי עבודה, ומדריך שילמד אותך לבנות ולהטיס.
edoman
12-04-2010, 20:00:15
מציע לך את הקיט הזה הוא במבצע מטורף של 60 דולר לSE V2
http://www.ehirobo.com/shop/product_info.php?cPath=462&products_id=5579
ועכשיו תוסיף שלט, סרוואים לראש, סרוו זנב, ג'יירו, מנוע ובקר, מקלט, סוללות מטען ובקיצור מה שאייל רשם
26112611
12-04-2010, 21:01:26
זה שמעלי, אל תשכח את ההמשלוח שמקפיץ את המחיר ל-90$ ובכך לא עשינו כלום
דרך אגב ב-90$ אפשר לקנות מאיביי את הSE, למה לך לקנות AE?
אייל שפירא
12-04-2010, 21:35:00
קומבואים טובים תמיד צריך לבדוק ולהשוות מול www.infinity-hobby.com ומול flying-hobby.com
במחירים שהם מוכרים קומבו קונים במקומות אחרים רק את האלקטרוניקה שבו.
coolooc
13-04-2010, 07:05:27
תודה לכל המגיבים, עכשיו 2 שאלות נוספות:
1. נניח שיש לי את הקיט, עכשיו אני מעוניין לקנות את שאר הרכיבים, איך אני יכול לדעת מה מתאים ואיפה לקנות, יש אולי איזה קישור שיכול להשלים לי את החבילה?
2. האם משתלם בסופו של דבר לקנות בחלקים מאשר את ערכת ה-RTF?
תודה.
guylederer
13-04-2010, 07:42:32
כמובן שמשתלם לקנות חלקים בנפרד כי ככה אתה בוחר מה נכנס ועולה על המסוק שלך ...
יש לך פה בנעוץ סטאפ למסוקי 450 שעודד כתב אתה תוכל להשתמש שם ...
עצה שלי ... שים אלקטרוניקה איכותית ותהנה ממנה גם לעתיד ...
אייל שפירא
13-04-2010, 07:43:25
1. יש קישור שיכול להשלים לך את כל החבילה, בלחיצה אחת.
הוא גם ילחים לך את הקונקטורים בלי לעשות קצר או נזק, הוא יבריג לך את כל הברגים אחרי שניקה אותם משמן וטיפטף עליהם לוקטייט, והוא יכוון לך את הסוואשפלייט בצורה מושלמת עם פיץ' מדוייק לאיידל.
הקישור הזה כל כך מוצלח שהוא גם ילמד אותך את העקרונות החשובים מאוד של בטיחות בזמן עבודה וההטסה, ויתן לך הרבה מאוד עצות לשימוש נכון בסוללות ליפו.
זה קישור חובה שבעלדיו אין טעם להתחיל אפילו. הנה: הקישור שיפתור את כל השאלות שלך. (http://i151.photobucket.com/albums/s124/kl00m/ImportantMedium.jpg)
2. בדרך כלל קומבו יוצא זול יותר מסך החלקים שלו. גירסת RTF בדרך כלל מגיעה כוללת שלט, וכאן דווקא לא בטוח שזה שלט איכותי מספיק.
דניאל דקל
13-04-2010, 07:45:00
מתי כבר תפנימו? למתחיל עדיף שילדת אלומיניום, דהיינו AE
אלומיניום לא נשבר, רק מתכופף ולמתחיל אי הדיוק ממש לא משנה...
מחיר שילדת אלומיניום וקרבון זהה
guylederer
13-04-2010, 07:56:38
אישית ואולי זה רק אני ... אבל לא היה לי צורך בשלדת אלומיניום ... כל ריסוק שהיה לי על ה 450 לא הגיע לרמה של גוף נשבר והיה לי קארבון ... והיו לי כמה ריסוקים ממש מכוערים ... לעומת זאת לחבר יש שילדת אלומיניום ואחרי ריסוק אחד היא כבר התחילה להתעוות ולשנות צורה ... הוא כל פעם מיישר אותה אבל כמה שלא ירצה היא לא תהיה ישרה כמו פעם ... מה שכן אין על השחור של הקארבון ;]
wind556
13-04-2010, 09:28:47
מתי כבר תפנימו? למתחיל עדיף שילדת אלומיניום, דהיינו AE
אלומיניום לא נשבר, רק מתכופף ולמתחיל אי הדיוק ממש לא משנה...
מחיר שילדת אלומיניום וקרבון זהה
ידידי היקר, האלומיניום לא עמד במבחן הזמן
מגיעים אלי לא מעט מסוקים שהשילדה שלהם צברה עיוותים בלי סוף, לעומת זאת לא נתקלתי באף אחד מבין מאות מבקרי ששבר את הקרבון.
כדי לשבור את הקרבון אתה צריך שהמסוק יחטוף כזאת מכה שתרשם רעידת אדמה מכובדת
במבחן הסטטיסטיקה הקרבון מנצח בגדול , במיוחד אצל מתחילים.
coolooc
15-04-2010, 14:31:15
קודם כל תודה על המידע, עכשיו יש לי כמה שאלות לאחר שיטוט קצת יותר מעמיק, בכל מקרה תהיו עדינים:
1. אני מתעניין בסט אפ הזול יותר של עודד, האם כל הרכיבים יתאימו לקיט של Copterx SE v2?
2. האם הקיט מגיע עם חוברת הרכבה, כלומר בשלב זה לא חייב ידע מיוחד?
3. האם צריך כלים מיוחדים להרכבת הקיט או בכלל, כמו מלחם וכו'?
4. האם ניתן להרכיב את הקיט בשלמותו ולאחר מכן להתחיל להרכיב את שאר החלקים ללא עבודה מיותרת כמו פירוק חלקים מהקיט והרכבתם מחדש?
5. ראיתי בפורום שמישהו שואל היכן ניתן להשיג ברגים, האם הקיט לא מגיע עם כל הברגים?
זהו בשלב זה,
תודה.
אייל שפירא
15-04-2010, 14:42:28
2. האם הקיט מגיע עם חוברת הרכבה, כלומר בשלב זה לא חייב ידע מיוחד?
לא יודע לגבי החוברת אבל כן, צריך ידע "מיוחד" ואני ממליץ לך לחפש סרטונים של Bob Finless שבהם הוא מדריך איך להרכיב מסוקי 450. אני הרכבתי מסוק בעזרתו כמעט עד הסוף.
3. האם צריך כלים מיוחדים להרכבת הקיט או בכלל, כמו מלחם וכו'?
צריך מלחם וציוד הלחמה, צריך מברגי אלן משושים בקטרים המתאימים (לא זוכר כרגע את כולם), צריך מד-פיץ' ללהבים, צריך דבק הברגות כמו לוקטייט, צריך דבק CA כמו סופרגלו, צריך פלאייר ל"בול-לינקים", צריך מברג פיליפס. זה המינימום, זו לא בהכרח כל הרשימה.
4. האם ניתן להרכיב את הקיט בשלמותו ולאחר מכן להתחיל להרכיב את שאר החלקים ללא עבודה מיותרת כמו פירוק חלקים מהקיט והרכבתם מחדש?
סביר להניח שכן. יש דברים שהם חלק אינטגרלי מההרכבה כמו הסרוואים והמנוע. את הג'ירו, המקלט והסוללות תוכל לסדר יפה מאוחר יותר.
5. ראיתי בפורום שמישהו שואל היכן ניתן להשיג ברגים, האם הקיט לא מגיע עם כל הברגים?
ברגים גם "נטחנים" וגם הולכים לאיבוד, ולא מטיסים עם ברגים חסרים. עדיף שיהיו עוד בבית ולא תיתקע בגלל זה. גם חלפים מסויימים כדאי שיהיו לך בבית, מה שנקרא "קראש קיט" שזה הדברים שנהרסים כמעט בודאות בכל ריסוק.
זהו בשלב זה,
תודה.
בהצלחה
wind556
15-04-2010, 14:47:48
באופן כל כך מפתיע, התשובות לכל השאלות שלך עד הפרט האחרון כתובות בפורום מזמן...
ואם כל המידע העצום הזה לא מספיק לך, נשאר רק דבר אחד לעשות: (מי ישלים את החסר?)
אייל שפירא
15-04-2010, 14:50:29
אוי אוי אני! אני רוצה!
התשובה מסתתרת פה:
תמצא מדריך!!!!!!!
(מי ישלים את החסר?)
לאלו שיש סבלנות ולא מתייאשים ממטיסים מתחילים :eek:
wind556
15-04-2010, 15:11:52
אוי אוי אני! אני רוצה!
התשובה מסתתרת פה:
תמצא מדריך!!!!!!!
אייל, צריך לגהץ את המסך כדי לקבל את התשובה?
אגב, אתה בכיוון הנכון למרות שההמשך היה צריך להיות "תתקשר אלי" :D
(זה המקום שבו המתחילים מקבלים הרבה יותר מסבלנות ללא גבול)
arany
15-04-2010, 17:02:47
אני חושב שלמדתי שצריך לישרוף את הבורג קצת ליפני לוקטיט ואחרי נקיון
wonderd
15-04-2010, 17:56:51
בקשר ל AE ו SE, לי היה AE, המשילדה התעקמה יותר מפעם אחת, פשוט הוצאתי אותה, הנחתי אותה על משטח ישר לחלוטים ועם פטיש גומי יישרתי אותה לגמרי. עד היום המסוק יציב באויר כמו בלוק (טוב נו...יחסית ל 450 כמובן).
לעומת זאת חזיתי במו עיני בחבר'ה שהתעקשו לקנות קרבון ושברו למסוק את הצורה. בקרבון אין להדביק או ליישר, צריך לקנות חדש.
גם היום אם הייתי מתחיל הייתי קונה אלומיניום. זאת דעתי.
26112611
15-04-2010, 18:00:55
אני מתחיל, וקניתי את הSE ועד עכשיו אפילו אחרי כמה וכמה נחיתות קשות לא קרה לו כלום
אולי קארבון נשבר, אבל בשביל לשבור קארבון צריך כישרון מיוחד ;)
(זאת דעתי :))
wind556
15-04-2010, 18:03:58
אני מתחיל, וקניתי את הSE ועד עכשיו אפילו אחרי כמה וכמה נחיתות קשות לא קרה לו כלום
אולי קארבון נשבר, אבל בשביל לשבור קארבון צריך כישרון מיוחד ;)
(זאת דעתי :))
אתה לומד מהר...
ראיתי המון ריסוקים, ממש המון, ולא ראיתי במו עיני אפילו פעם אחת קרבון נשבר (רק שמעתי על כך), לעומת זאת כמעט ואין תאונה שהאלומיניום לא מתעקם, ולהוציא אותו וליישר זו עבודה רבה
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.