התחברות

צפייה בגרסה מלאה : סלח לי אבי כי חטאתי

MDreamer
15-04-2010, 00:28:11
היי,

לפני 3 שבועות רכשתי באופן מודע, תוך הכרה מלאה חפץ מעופף בעל כנף סובבת.
היום הגיע לי בדואר המסוק הראשון שלי - Nine Eagle Solo Pro II. ת'כלס יצא לי להטיס מסוק כמה פעמים אבל לא שלי. אחרי שאסגר על כל האורינטאציה.. הוריקאן 550-FPV אני בא.

מעיין

נ.ב.
אני לא מאמין שכרגע כתבתי את הפוסט הזה.

נ.נ.ב.
אין איזה שרשור של מדריך 'איך לריב כמו מסוקאי מקצועי?' אני די חדש ולא יודע איך.

sagi
15-04-2010, 00:38:37
מעיין מי מסוגל עליך ?!?!?!?!?
איתך לא יכנסו לדיון הזה :D
ותתחדש !!!
כשתרצה להתקדם ל-3D אל תשכח אליין :D

its
15-04-2010, 01:44:53
איך לריב ? לא בעיה- למה הוריקן ? עד הבוקר תראה את השרשור :D

פה לא רבים מתווכחים מוגזם.

ZvikaF
15-04-2010, 06:06:43
תתחדש... זה בא עם סגנון ההטסה ...
ככה זה שמטיסים נגזרת שניה ולא ראשונה (של מצב) :)

b1yossi
15-04-2010, 06:08:48
פרסמת מודעת אבל על אובדן השפיות ? :D

נ.ב
בעצם לא בטוח שהיתה לך אי פעם....:)

eitan-ro
15-04-2010, 06:27:11
היי,

היום הגיע לי בדואר המסוק הראשון שלי - Nine Eagle Solo Pro II. ת'כלס יצא לי להטיס מסוק כמה פעמים אבל לא שלי. אחרי שאסגר על כל האורינטאציה.. הוריקאן 550-FPV אני בא.

מעיין

נ.ב.

נ.נ.ב.

אני אעזור לך בזה....
יא חתיכת אידיוט אילג!! מה זה המסוק הדרעק הזה?!? מה אתה חושב לעצמך? מי אתה בכלל!? את פשוט ביזיון וחרפה למין האנושי!
ואם זה עדיין לא עזר - המסוק שטרודל 3D מדגם Shtroudle-housen-drichten-GTI! הוא הכי טוב בעולם! אין עליו!
מקווה שעזרתי :D
גילוי נאות - זאת הפעם השניה בחיים שלי שנכנסתי לפורום מסוקים וגם זה בגלל שבמקרה ראיתי שדרימר פירסם מודעה ולא יכולתי להיתאפק...
איתן.
נ.ב - איך הדרדס שלי בתמונת פרופיל?? :D:D

wonderd
15-04-2010, 06:50:20
אני אתן לך שיעור איך מתחילים ריב מסוקאים -
למה קנית את המסוק פלסטיק הזה? ח** של מסוק, ככה חבר שלי אמר לי, אתה לא יכול ללמוד ממנו כלום, כדאי שתעבור למסוק 'אמיתי' אם אתה לא רוצה סתם לזרוק כסף. ואם כבר מסוק אמיתי, למה הוריקאן? תשקיע במסוק נורמלי כמו למשל טירקס 500, לא תתחרט. יש לי אחד למכירה אם אתה רוצה.

אלעד.

אייל שפירא
15-04-2010, 07:51:14
נראה לי שאפשר לנסח במודול myefly מנגנון שיריב עם מסוקאים כשאתה לא מול המחשב... :D
זה מאוד פשוט, צריך לזרוק משפטים אקראיים בסגנון ״ה[הכנס דגם מסוק] שלך מתפרק באויר, לא הייתי משתמש בו כדי לעשות רוח על המנגל, כולו עשוי [בחר: פלסטיק, פלסטיק זול, אלומיניום עקום, חיקוי קרבון] ומסוכן להטיס אותו ליד אנשים, חוץ מזה [בחר: לא שמת מספיק לוקטייט, הסרוואים שלך חלשים, הג׳ירו שלך חרא, אתה עובד עם סוללות חלשות מדי] והסוואש שלך עקום. בקיצור תקנה [דגם המסוק שלי] ותפסיק לבלבל לנו את השכל״.

bendisar
15-04-2010, 08:12:02
אוי דרימר דרימר
מתי תבין שאתה לא חוטא, אלא חוזר בתשובה:):D:p
ולכל אלה שקופצים למעלה כבר עם אליין, אין מסוק שמתקרב להוריקאן 550 מבחינת יחס כוח למשקל, זה מסוק כמעט בגודל 600 ששוקל משקל טיסה רק 2 קילו ולכן הוא המסוק האידיאלי להרמת ציוד כבד ודרימר עשה בחירה נכונה מאוד

guyst
15-04-2010, 08:15:12
גם לא מסוקאי אבל כן יודע לריב כמו מסוקאי....:
בשום מצב אל תשים לוקטייט
רק DX6!

:D:D:D

s.mario
15-04-2010, 08:33:55
א***...איזה נפילה חבר.

sagi
15-04-2010, 09:46:05
ולכל אלה שקופצים למעלה כבר עם אליין, אין מסוק שמתקרב להוריקאן 550 מבחינת יחס כוח למשקל, זה מסוק כמעט בגודל 600 ששוקל משקל טיסה רק 2 קילו ולכן הוא המסוק האידיאלי להרמת ציוד כבד ודרימר עשה בחירה נכונה מאוד

אלעד תיקון קטן..... אני היחידי שקפץ עם השם הזה .... ואני בהחלט מסכים איתך :eek:
אין כמו הוריקאן 550 ובטוח גם שלא צריך לשים עליו לוקטייט, נכון ?! :eek:
ועל מנת שתבין למה התכוונתי הנה תוספת :D:D:D:D:D

dani2002
15-04-2010, 09:51:26
היי,

מעיין

נ.ב.

נ.נ.ב.
לפי איך שראיתי אותך מטיס את ה- BLADE MCX בביתי (פעם ראשונה בחיים נוגע בסטיק של מסוק) וכבר מטיס
האוריינטציה שלך כבר סגורה ומסודרת.

wonderd
15-04-2010, 09:58:24
בשום מצב אל תשים לוקטייט
רק DX6!

:D:D:D

אל תדבר שטויות, מותר לשים לוקטייט, אבל שים הרבה שיידבק טוב!
ו DX6 זה השלט הכי טוב אבל המקלטים שלו חרא, אז כדאי אולי להחליף ל DX7, שם המקלטים הרבה יותר טובים.
וחוץ מזה, ההוריקאן סתם רזה מדי, זה מקמצנות של היצרן..

MDreamer
15-04-2010, 10:12:08
לפי איך שראיתי אותך מטיס את ה- BLADE MCX בביתי (פעם ראשונה בחיים נוגע בסטיק של מסוק) וכבר מטיס
האוריינטציה שלך כבר סגורה ומסודרת.
תודה דני. זאת הייתה הפעם הראשונה שהטסתי מסוק(לאחר לחץ פיסי מתון) ועוד כזה פיצפון האמת שרעדו לי הבייצים. אני עדין לא מרגיש בטוח לגבי האוריינטציה יש לי כזה delay של מאית שניה שאני צריך לרגע לחשוב - אני חושב שקוראים לזה 'למידת שריר' - מצב שבו הגוף כאילו יודע לעשות את הדבר הראשון מבלי להרגיש. באמנויות לחימה זה שכיח. אני זוכר את התחושה של להטיס פיילון בפעמים הראשונות והבייצים רועדות מחוסר ביטחון מלא ומה delay - לא מהתרגשות. אחר כך זה הופך להיות טבע שני ואז הרעידות נובעות כבר מהתרגשות. כאשר יפסיקו לרעוד לי הבייצים ההוריקן יגיע :)

guylederer
15-04-2010, 10:51:25
עזוב אותך שטויות ... קנה צוללת וזהו :)
אם כבר חכה לרקסי 550 :D:D:D:D

asafsee
15-04-2010, 12:07:01
תודה דני. זאת הייתה הפעם הראשונה שהטסתי מסוק(לאחר לחץ פיסי מתון) ועוד כזה פיצפון האמת שרעדו לי הבייצים. אני עדין לא מרגיש בטוח לגבי האוריינטציה יש לי כזה delay של מאית שניה שאני צריך לרגע לחשוב - אני חושב שקוראים לזה 'למידת שריר' - מצב שבו הגוף כאילו יודע לעשות את הדבר הראשון מבלי להרגיש. באמנויות לחימה זה שכיח. אני זוכר את התחושה של להטיס פיילון בפעמים הראשונות והבייצים רועדות מחוסר ביטחון מלא ומה delay - לא מהתרגשות. אחר כך זה הופך להיות טבע שני ואז הרעידות נובעות כבר מהתרגשות. כאשר יפסיקו לרעוד לי הבייצים ההוריקן יגיע :)

ואז יקח הרבה זמן עד שהביצים יפסיקו לרעוד מההוריקאן:D