PDA

צפייה בגרסה מלאה : צלבי קרס

mixerfix
21-04-2010, 01:46:22
היה לי היום דיון עם השלטונות (זוגתי, ליתר דיוק).

חשקה נפשי ביונקרס 87 שטוקה.

בכוונתי בהחלט להלביש לה צלבים - גם רגילים (כנפיים, גוף) וגם קרס (מיצב אנכי).

השלטונות טוענים שזה פויה. אני טוען שפויה זה יחסי אבל שטוקה בלי צלבים זה יותר פויה.

מה אתם עושים? אומרים? וכו'. הייתם שמים? לא? למה?

מרק

נ.ב. כן - אני רציני. לא - אני לא רגיש. לא - המשפחה שלי לא הייתה במחנות השמדה. לא - מטוסים בריטיים ואמריקאים מעניינים אותי כמיכל ציקלון ב' ריק. כן - מטוסים גרמניים, יפניים, איטלקיים ורוסיים כן מעניינים. אותי, זו שריטה שלי, פסדר?

נ.נ.ב. לקלל בבקשה רק ב- (א) הודעות פרטיות ו- (ב) בצורה מעניינת. אני ארכז את דברי הבלע המוצלחים...

נ.נ.נ.ב. למי שזה נורא מדגדג את בלוטת הויברגר: המשפחה שלי לא הייתה במחנות השמדה כי היא השמדה ע"י האינזאצ-גרופן בוויניצה.

מרק

אייל שפירא
21-04-2010, 05:43:53
אתה לא חייב להיעלב אישית מצלבי קרס, אבל לדעתי ראוי להתחשב ברשות של אנשים אחרים שכן מוצאים את זה פוגעני ולא לעטר בהם את המטוס שלך.
זה כמו לספר בדיחות על ילדים עם פיגור, כמו ללבוש חולצה עם מילים גסות במקום קדוש, זו בריונות רגשית.
ועובדה שאתה לא מניאק כי אתה שואל (וגם יצא לי לפגוש אותך ואני יודע שאתה בנאדם טוב, רק קצת מכור לסקיילים).

Xעמרי
21-04-2010, 06:17:16
דווקא שטוקא בצבעי כחול-לבן עם מגן דויד כעיטור נשמע לי יותר מוצלח מצלבי קרס
בטח יהיה איזה גרמני או שניים שיתהפכו קצת בקבר.

אייל שפירא
21-04-2010, 06:20:43
שטוקה בסכימת חיל האויר שבמקום סירנה מנגנת את מארש צה״ל בצלילות... :D

mixerfix
21-04-2010, 06:29:10
בריונות רגשית! אהבתי את המינוח. תודה! עכשיו אני יודע מה אני :).

למה לא לספר בדיחות על... בעצם, שאלת המשך - ומה עם מסרשמיט 109G-2 עם צלבי קרס הפוכים בצבע כחול? זה Ok?

mixerfix
21-04-2010, 07:35:09
שמע! זה סוטה כמעט כמו פורנו שואה מתקופת שנות ה- 50 וה- 60....

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3463773,00.html

מרק

שטוקה בסכימת חיל האויר שבמקום סירנה מנגנת את מארש צה״ל בצלילות... :D

Ido
21-04-2010, 08:18:47
כל טיסן מגיע מתי שהוא לסופו. בייחוד שטוקה שצוללת בצריחת מנועים כלפי שיירות תמימות של מטיסים. לפיכך, שים צלבי קרס, ואל תשכח לצלם אותם אחר כך בין הריסות הבלזה.
נ.ב. היה לי מקרה דומה. הביטחון העצמי קצת התערער כשראיתי את התגובות הרגשיות שהדבר מעורר. לעיתים מתוך התחסדות אולם לפעמים מתוך הסטוריה אישית שפשוט אי אפשר להתווכח איתה. אפריים קישון נשאל פעם למה הוא מתנגד לתוצרת גרמנית. "הרי זה לא הגיוני כבר", הוא נשאל. "איפה ההגיון שלך ?" הקשה עליו בן שיחו.
"נשרף באושוויץ", ענה לו קישון.

דוד פלד
24-04-2010, 21:50:08
אתה תביא שטוקה אנחנו נביא לך...

http://www.youtube.com/watch?v=joE_L5gPPgI&NR=1
תגיד רק מתי.:D