התחברות

צפייה בגרסה מלאה : לא יאמן כמה האמריקאים יכולים להיות מרגיזים

דניאל דקל
23-04-2010, 22:53:05
אני מעביר חוג טיסנאות בישוב שלי המבוסס על האפרנטיס של EFLITE

בד"כ חסרים חלקי חילוף בארץ, ולכן החלטתי הפעם להזמין מ HORIZON HOBBY שהם המשווקים

הבלעדיים של מוצרי EFLITE

הבעיה, הם מבצעים משלוחים רק בארה"ב.

אז מצאתי פיתרון לבעיה והשתמשתי בשירותים של USONESTOP

אתה נותן כתובת בארה"ב, והם כבר גובים ממך את המשלוח+מכס+מע"מ לישראל

הבעיה, האמריקאים מרובעים מדי עד כדי פתטיות

לאחר ביצוע ההזמנה, שעברה בהצלחה, כיוון שהזנתי כתובת ***אמריקאית** כנדרש, ואף קיבלתי

מסרון על חיוב לנייד שלי, קיבלתי באופן מפתיע מייל בנוסח "אין אפשרות לעבד את הזמנתך כעת"

לאחר בירור, קיבלתי תשובה כי כיוון שכתובת כרטיס הויזה שלי אינה אמריקאית, הם אינם יכולים לאפשר את ההזמנה

מישהו נתקל בדבר הזה פעם? מה לכל הרוחות עניינם מה כתובת היזה שלי?

עובדה שהצליחו לחייב את הכרטיס שלי

אני חושב שאני חוזר לקנות בארץ :D

אייל שפירא
23-04-2010, 23:01:31
זה לא יותר פשוט?
http://myatomic.com/catalog/search?q=Apprentice+mfrid%3A143

המרסק
23-04-2010, 23:11:10
נתקלתי בזה בחנויות אחרות (מחשבים).
וזה פחות או יותר ההסבר שקיבלתי בזמנו (6 שנים):
היות וכרטיס האשראי שלך הוא תחת החוק המקומי הישראלי, חברת האשראי האמריקאית המבצעת סליקה בארה"ב אינה יכולה להתחייב לחנות שאכן הכסף יועבר במקרה שתחליט לתבוע אותו בחזרה.הם גם זרקו משהו בנוגע להלבנת הון, לא זכור לי בדיוק מה.

Boogle
23-04-2010, 23:48:49
PAYPAL ניסית?

shaharg
24-04-2010, 00:33:44
זה לא יותר פשוט?

מצטרף בהחלט - גם לי עשו HORIZON HOBBY את אותו הסיפור וביטלו לי הזמנה למרות שהיתה לכתובת בארה"ב , מכיוון שכרטיס האשראי משויך לארץ וכתובת המשלוח שונה מכתובת הכרטיס ( ישראל ...) ו- PAY PAL הם לא מקבלים ...
בכל מקרה באתר הזה כבר עשיתי עשרות הזמנות כולל מוצרי EFLITE במחירים זהים ולעיתים אף זולים יותר בכמה דולרים מהאתר הרשמי ... והם גם שולחים לארץ ... במחירים סבירים בהחלט ...
אפשרות נוספת - מצאתי המון מוצרי EFLITE באתר AMAZON.COM שהפלא ופלא המוכר במכירות הללו הם HORIZON HOBBY אך מכיוון שאתה משלם דרך כרטיס האשראי לAMAZON אין להם בעיה לקבל כרטיס אשראי ישראלי :D- אך חשוב לזכור שכתובת למשלוח חייבת להיות אמריקאית - AMAZON לא שולחים לישראל שום דבר פרט לספרים ודיסקים ...

דניאל דקל
24-04-2010, 01:39:01
זה לא יותר פשוט?

תודה !

לא הכרתי את האתר, גם המחירים שם טובים

אנסה להזמין משם...

עדכון, כמה לא מפתיע... ISRAEL אינה מופיע באתר שלהם ברשימת המדינות להם יש משלוח

אבל IRAN כן !

כנראה שהמשלוח לשם מגיע עם כמה כורים גרעיניים :D

umbo
24-04-2010, 07:56:03
אני נתקלתי בענין פעם או פעמיים וקבלתי הסבר משכנע. מכוון שהכתובת בארה"ב והכרטיס ישראלי הם חוששים שהכרטיס פשוט ... גנוב !
אני הזמנתי פעם נוספת ומיד אחרי ההזמנה צלצלתי לחנות והסברתי להם את הענין והמשלוח יצא לדרך ללא בעיות.
הענין פשוט להגנתך, לא נגדך !

roydor
24-04-2010, 15:51:19
זה נכון גם ל- TOYS R US בארה"ב, אשתי ניסתה להזמין ולשלוח אלי למלון ולא ניתן.
מציע שתחפש דילרים אחרים שעובדים עם הציוד של E-FLIGHT שגם עובדים עם PAYPAL.

wonderd
24-04-2010, 19:49:12
אני נתקלתי בענין פעם או פעמיים וקבלתי הסבר משכנע. מכוון שהכתובת בארה"ב והכרטיס ישראלי הם חוששים שהכרטיס פשוט ... גנוב !
אני הזמנתי פעם נוספת ומיד אחרי ההזמנה צלצלתי לחנות והסברתי להם את הענין והמשלוח יצא לדרך ללא בעיות.
הענין פשוט להגנתך, לא נגדך !

+1.
אני יודע בוודאות שהעניין נועד כדי לשמור על הלקוחות מגניבת כ. אשראי.