PDA

צפייה בגרסה מלאה : איך קרה שהאיזיסטאר שלי עצר בשמיים

dbrosh
25-04-2010, 18:40:23
קצת הפוגה מכל המריבות על געש.

אז הרופא המליץ לי, וכדי למנוע את התקפות הלב של הטסת המסוקים החלטתי לקחת גם איזיסטאר, ככה להירגע, לפי המפתח הקבוע של שתי טיסות מסוק, ירידת סוכר והתעלפות, בית הבראה של סוללה אחת איזיסטאר וחזרה לעינוי של טיסות מסוק.
אז לפני חודשיים נכנסתי גם לעניין טיסנים, רכשתי איזיסטאר, למדתי להטיס, ואני נהנה, על פי המפתח שרשם לי הרופא, מעל הראש. אתמול, כלומר שבת, אחרי יום ממש פנסטסטי של טיסות מסוק ושילוב איזיסטאר, אני אורז את הכלים, אומר לעצמי בהנאה, עוד יום שבו כל הכלים שבו בשלום לבסיסם, כל הסוללות ריקות, שרק ירבו ימים כאלה.
ואז מציצה לי סוללה אחת אחרונה של איזיסטאר. אני מתלבט. להטיס או לא? אמרתי, יום נהדר כזה, למה לא? עליתי לאוויר. דואה, לופים, רולים, החיים נהדרים. בא לנחיתה באיגוף גדול - והיי! למה האיזיסטאר שלי עצר באמצע האוויר? למה הוא לא ממשיך לטוס? איך זה יכול להיות מבחינה אווירודינמית? ומה הקשר שלו לצמרת העץ הכי גבוה ליד קניון געש? למה הוא מתנדנד באוויר באותו קצב שצמרת העץ מתנדנדת? רגע - הייתכן שהאיזיסטאר שלי והעץ נפגשו? למה העץ קפץ גבוה לשמיים? איזה מין התנהגות זאת?
ובקיצור, אני דוהר לשם, והאיזי שלי יושב כמובן על צמרת העץ, וכמובן על צמרת העץ הכי גבוה, וכמובן על כזה שאי אפשר לטפס עליו. ידעתם אגב שיש שם בית קברות קטן ופסטורלי? למה שתדעו? אני עכשיו יודע. ואנשים מניחים אבנים על הקברים - יש פחות אבנים על הקברים שם - יסלחו לי הנפטרים ויקיריהם - כי מרבית האבנים הושלכו בנסיון לפגוע באיזי שלי - נסיון כושל כמובן.
אחסוך מכם את תיאור כל הסאגה, אתן לכם רק את תיאור התמונה האחרונה והיא: אני על העץ - מחזיק בידי מוט ברזל באורך שני מטר. בקצה המוט נעוצה חכה - למי תהיה חכה באוטו אם לא לדני לאדו הגדול - ואני מנסה לדוג בצורה נואשת את האיזיסטאר שלי על צמרת עץ, באמצע בית קברות, באמצע הצהרים.
זה לקח שעה, ולא הייתי עושה את זה בלי דורון גבאי - אלף תודה רבה לדורון גבאי שעם שתי אצבעות עם תפרים אחרי שפגש פרופ עצבני של פייפר היה איתי שם - עד שהאיזי שלי חזר אלי לאדמה, קצת מצולק, אבל שוב בבית.
והמסקנה? מי אמר שיש מסקנה. עוד סיפור לרזומה, עוד יום גדול בחיינו, המטיסים. מה היינו עושים בלי התחביב הענק הזה?

titleman
25-04-2010, 18:59:21
חח סיפור מעניין
גם אני התחלתי עם האיזיסטר וקרה לי משהו דומה איתו
אני מטיס לי בכיף ביום רוח אחרי אחרי השעה 4
פתאום הרוח מתחילה להעיף ולהרחיק לי את האיזיסטר
הוא היה איזה 200 מטר מימני חצה אתה הכביש הראשי שליד מנחת אשרד
וזהו נעלם לא ראיתי אותו יותר
אחרי חיפושים נכנסתי לשדה של חלאי או משהו דומה
פתאום אני רואה את האיזיסטר שלי שוכב על הריצפה בלי פגיעות כאילו לא קרה לו כלום

Ashaman
25-04-2010, 19:40:08
מבחינת כלים - אנחנו באותה סירה. גם לי יש מסוק כבת זוג ואיזיסטאר כרומן מהצד.
מבחינת עצר באוויר - גם קרה לי, אבל לא בגלל עץ אלא בגלל שהוא פשוט דאון מדהים!
שמח לשמוע שהכל עבר בשלום :)

Xעמרי
28-04-2011, 13:10:21
מעולה!!!

קרה לי לי מקרה דומה עם "בום" (טיסן פרופיל קטן חשמלי ושובב)
אבל במקרה שלי הטסתי בשכונה (אני יודע, אדיוט)
ובשכונה היה ועדיין ישנו עץ דקל
הטיסן פגש את אחד הענפים והמנוע כרך סביבו את אחד העלים

מה עשיתי? ניגשתי לעץ תוך שאני מתנצל עמוקות בפני דרי הבית ובעלי העץ
נעמדתי מתחת לטיסן והפעלתי את המנוע קצרות

העלה נתלש והמטוס צנח מטה ללא פגע

כאמור - עוד סיפור טוב לרזומה, ואיפשהו יש גם תמונה. לא מוצא אותה כרגע

אייל שפירא
28-04-2011, 14:10:53
ברצינות, מה נסגר עם האופנה החדשה הזו להקפיץ שירשורים ישנים?

Hagay
28-04-2011, 14:14:53
כן, אבל פה עברה שנה מהפוסט האחרון

guyst
28-04-2011, 14:16:25
אנשים עושים ח י פ ו ש ... שיבורכו...! ;)

אייל שפירא
28-04-2011, 14:19:13
טוב נו, לפחות הוא לא הקפיץ בשביל לכתוב "אחלה" אלא הוסיף סיפור מגניב... :)

guyst
28-04-2011, 14:20:34
שמתם לב שזה פורום מסוקים...? איזיסטאר...? ברוש...?

guy1a
28-04-2011, 14:44:06
פשוט סיפור מעולה

אני אלוף בזה :-)

Xעמרי
28-04-2011, 15:00:46
להגנתי אומר שהגעתי לסיפור הזה כי ראיתי קישור תחת "נושאים דומים" בשרשור אחר
חשדתי שמדובר בתאריך ישן אבל ראיתי את התאריך 25.4
הייתי צריך לשים לב גם לשנה.

חוץ מזה, מה קרה? קצת נוסטלגיה!