התחברות

צפייה בגרסה מלאה : הטסה בלטרון !!!

אטקין ש
26-04-2010, 13:23:41
אז היום הלכנו ללטרון להטיס!!!

היה איתי בחור נחמד גיא חנוך(לא כזה נחמד אבל בסדר):D:D

התחלתי להטיס את ה BELT CP שלי ובאמת שוב הכלי הזה טס לא לאמין!!!!

ואני אומר לגיא אני אלמד על המסוק הזה תבסיס ואחרי זה אני אעבור למשהו יותר איכותי שיכול לבצע 3Dכי כל מי שדברתי איתו אומר שלא ניתן לעשות איתו כלום.

גיא מבקש ממני להטיס ,איך אני יכול להגיד לו לא הבחור שבכל רגע בכל שעה עוזר לי ונותן לי הדרכה.

ואז כן כן לא לאמין עודד במיוחד בשבילך המסוק עושה לופ עודד כן מדובר בBELT CP ונעמד הפוך לצערי אין צילום אבל תאמינו לי אני לא כותב סתם!!!

אז נשארתי:eek::eek::eek: כי כולם אמרו לי שאין סיכוי במסוק הזה עם האליקטורוניקה הזאת לבצע דברים כאלו!!!

אז כייף לדעת שזה אפשרי וברור לי שזה רק ההתחלה אני מאוד שמח שיש לי מזל ויש לי מסוק כזה ושבאמת אפשר ללמוד תבסיס של הטסת מסוק.

שוב גיא שחקת אותה ותודה על ההדרכה.:):D

asafh1
26-04-2010, 13:36:39
קודם כל יפה מאד .

מוסר השכל ..... "גם תרנגול עיוור מוצא לפעמים גרגר"

tkolber
26-04-2010, 13:42:23
לא צריך להתפעל כ"כ (מצטער על הצינון...), אני עשיתי LOOP וגם ROLL (די קרוב לזה :D) עם King 3.

ברור שהם לא כמו ה - 450 ומעלה, אבל גם הם יכולים לעשות דברים נחמדים (תסתכל בשניה ה - 40):
http://www.youtube.com/watch?v=VPFNsEtDHbg

אייל שפירא
26-04-2010, 13:43:40
גיא חנוך, אתה עוד עלול להוציא לESKY שם טוב!

dbrosh
26-04-2010, 13:49:50
כל הכבוד לך, ואל תהיה כמו כל העדר פה שהולך כמו עוור אחרי העודד הזה. אני אגב מאוד ממליץ לך על מדריך 3D מצויין בגעש, קוראים לו חתול. בוא לשטח, תבקש ממנו קצת הדרכות בלופים, הוא יראה לך איך עושים את זה בלי איידל אפ, אפילו בלי אלקטרוניקה.
כשתרצה להתקדם אגב, יש לי בלייד סי פי פרו למכירה. אתה מזומן להתקשר. בכל אופן בהצלחה

אייל שפירא
26-04-2010, 14:00:36
כל הכבוד לך, ואל תהיה כמו כל העדר פה שהולך כמו עוור אחרי העודד הזה. אני אגב מאוד ממליץ לך על מדריך 3D מצויין בגעש, קוראים לו חתול. בוא לשטח, תבקש ממנו קצת הדרכות בלופים, הוא יראה לך איך עושים את זה בלי איידל אפ, אפילו בלי אלקטרוניקה.
כשתרצה להתקדם אגב, יש לי בלייד סי פי פרו למכירה. אתה מזומן להתקשר. בכל אופן בהצלחה

"הטריק הכי מוצלח של השטן הוא לגרום לך להאמין שהוא לא קיים..." (-בודלייר)

bartovmoti
26-04-2010, 14:36:33
לא צריך להתפעל כ"כ (מצטער על הצינון...), אני עשיתי LOOP וגם ROLL (די קרוב לזה :D) עם King 3.

ברור שהם לא כמו ה - 450 ומעלה, אבל גם הם יכולים לעשות דברים נחמדים (תסתכל בשניה ה - 40): http://www.youtube.com/watch?v=VPFNsEtDHbg

לא ברור מה הטסת שם.. מה שבטוח זה היה יום יפה יפה.. :D:D

alonnavon
26-04-2010, 14:47:58
מי הצלם המעולל על מה בדיוק הוא חשב בזמן הצילום :)

tkolber
26-04-2010, 15:46:39
העב"מ הינו King 3 עם חופה של Bell והצלם אכן לא קיים :D. היות והלכתי לבד, שמתי את המצלמה על השטח עם הפנים כלפי מרחב ההטסה ונתתי לה לעשות את העבודה :)

גיא חנוך
26-04-2010, 21:39:49
אז היום הלכנו ללטרון להטיס!!!

היה איתי בחור נחמד גיא חנוך(לא כזה נחמד אבל בסדר):D:D

התחלתי להטיס את ה BELT CP שלי ובאמת שוב הכלי הזה טס לא לאמין!!!!

ואני אומר לגיא אני אלמד על המסוק הזה תבסיס ואחרי זה אני אעבור למשהו יותר איכותי שיכול לבצע 3Dכי כל מי שדברתי איתו אומר שלא ניתן לעשות איתו כלום.

גיא מבקש ממני להטיס ,איך אני יכול להגיד לו לא הבחור שבכל רגע בכל שעה עוזר לי ונותן לי הדרכה.

ואז כן כן לא לאמין עודד במיוחד בשבילך המסוק עושה לופ עודד כן מדובר בBELT CP ונעמד הפוך לצערי אין צילום אבל תאמינו לי אני לא כותב סתם!!!

אז נשארתי:eek::eek::eek: כי כולם אמרו לי שאין סיכוי במסוק הזה עם האליקטורוניקה הזאת לבצע דברים כאלו!!!

אז כייף לדעת שזה אפשרי וברור לי שזה רק ההתחלה אני מאוד שמח שיש לי מזל ויש לי מסוק כזה ושבאמת אפשר ללמוד תבסיס של הטסת מסוק.

שוב גיא שחקת אותה ותודה על ההדרכה.:):D

שמח שנהנת היום שרון
אני אמרתי ואגיד לך שוב תודה שהצלחת לגרור אותי בשעה מוקדמת להטיס קצת אחרי הפסקה כל כך ארוכה ... ממסתבר שהטיסן שלי זוכר איך טסים :D:D:D

רק תיקון קטן , זה היה פליפים קדמיים וריחוף הפוך, לופים זה בפעם הבאה :D

guyst
27-04-2010, 07:22:11
העב"מ הינו King 3 עם חופה של Bell והצלם אכן לא קיים :D. היות והלכתי לבד, שמתי את המצלמה על השטח עם הפנים כלפי מרחב ההטסה ונתתי לה לעשות את העבודה :)

בשנייה ה-40 רואים רק ציפורים....:D

tkolber
27-04-2010, 12:07:29
תסתכל טוב - הוא נמצא ליד הציפור :D