PDA

צפייה בגרסה מלאה : הטסה בגעש-פיתרון בינים!

eranb
30-04-2010, 21:34:52
לאור מבול התגובות וחוסר שביעות הרצון של חלק מן הקהל...
זו הצעתי שתגשר על הפערים ב"מחנות":

מי שמוכן לשלם סכום כסף ע"מ להמשיך להטיס
בגעש יועיל וירשום את שמו-שם מלא ולא כינוי כולל מ"ס טלפון.
נערוך רשימה שמית ונעריך כמותית את מ"ס החברים.
הרעיון הוא פשוט -הקיבוץ אמור לקבל "דמי שכירות/שימוש" שנתים, ככל שיהיו יותר
רשומים העלות הכוללת תתחלק יותר.
נקבע תאריך יעד לפגישה בא יגיעו כל אותם המעונינים להירשם(בתקווה שתקדים הפגישה
של היום לא יחזור על עצמו),הגעה לפגישה והסכמה להישתתף הינה מחייבת!
ביום הפגישה ייגבה סכום מכל משתתף אשר יועבר לקיבוץ ותוצע חשבונית כנגדו.
באם תיהיה היענות מספקת נדבר מראש עם נציג הקיבוץ ע"מ לסכם מחיר גלובלי שנתי.
בדרך זו אני מאמין שניתן יהיה להוזיל את מחיר המנוי בצורה ניכרת!
לגבי הביטוח: כנ"ל! מ"ס גבוה של אנשים יביא ליצירת פול אותו ניתן למנף כדי ליצור
פוליסה ייחודית לשטח הנ"ל במחיר סביר-מחייב בדיקה ותלוי בהיענות!

הכפפה בידיכם !
במידה ודרך זו לא תצלח -ההסכם המקורי עם הקיבוץ יעמוד על כנו!

ערן בן-יוסף 0544820263

tisanir
30-04-2010, 21:41:22
אהיה הראשון בתקווה שבמחיר יירד:

ניר בורשטיין
0542457838

eranb
30-04-2010, 21:45:34
התכוונת השני...תסתכל מעליך...:)

אייל שפירא
30-04-2010, 21:48:05
גם אני מצטרף, ואת הטלפון אשלח בה"פ כשיהיה צורך.
הבהרה: אני מצטרף לרשימה במטרה ליצור קבוצה מגובשת לניהול מו"מ, ולא כהצהרת כניעה למחיר הנוכחי.

dbrosh
30-04-2010, 21:49:13
מצטרף בשמחה

דורון ברוש
050-7778877

RonTo
30-04-2010, 21:55:10
רון טוסמן 0544420231
שמואל טוסמן 0544420236

eranb
30-04-2010, 21:58:04
גם אני מצטרף, ואת הטלפון אשלח בה"פ כשיהיה צורך.
הבהרה: אני מצטרף לרשימה במטרה ליצור קבוצה מגובשת לניהול מו"מ, ולא כהצהרת כניעה למחיר הנוכחי.
אייל זו לא מלחמה ואף אחד לא נכנע או מנצח!
יש רק ניצחון אחד:לא לעוף מגעש...מטרת הצעתי הינה הוזלת המחיר ותו לא.
לא מדובר במו"מ אך מ"ס גדול של חברים יביא להורדת המחיר לאדם
SIMPLE AS THAT!
בכל מקרה אני שמח על כוונתך!

wind556
30-04-2010, 22:32:38
הרעיון טוב, אבל משאיר כמה סוגיות פתוחות:

למה נוצר קשר בין התשלום לגעש לבין הביטוח? אני לבדי אחראי על כך שאהיה מבוטח או לא ואין לזה כל קשר לשטח המדובר

למה התשלום חייב להיות שנתי? זה מרחיק אפשרות לפגוש חברים בשטח שמטיסים בכמה מינחתים (וכאמור החברה זו הסיבה העיקרית לבוא לגעש ולא הדשא).
הדבר הנכון היה תשלום על פי כניסה

האם יש סיכוי שהנושאים האלו ישתנו?

המרסק
30-04-2010, 22:52:11
למה נוצר קשר בין התשלום לגעש לבין הביטוח? אני לבדי אחראי על כך שאהיה מבוטח או לא ואין לזה כל קשר לשטח המדובר

היות והקיבוץ גובה כספים על השימוש במקום ולכן מהווה למעשה מפעיל אתר,יש להם אחריות "By Proxy" על המטיסים והאנשים שעלולים להפגע כתוצאה מההטסה.

זה בעצם קנס שנובע מקנס.

eranb
01-05-2010, 06:43:26

למה התשלום חייב להיות שנתי? זה מרחיק אפשרות לפגוש חברים בשטח שמטיסים בכמה מינחתים (וכאמור החברה זו הסיבה העיקרית לבוא לגעש ולא הדשא).
הדבר הנכון היה תשלום על פי כניסה

האם יש סיכוי שהנושאים האלו ישתנו?

האם אדוני מתנדב ליהיות הכרטיסן שייגבה את דמי הכניסה בכל יום הטסה?
אם התשובה היא כן: נלך ביחד לנציג הקיבוץ ונציע הצעה חד יומית.
אם התשובה היא לא: נאלץ לעבור לתשלום שנתי.
לגבי ביטוח: ניתן יהיה לנסח הסכם כתוב בו המטיס חותם כי הוא פותר את קיבוץ געש מכל אחריות או נזק
שייגרם לגוף שלישי כתוצאה מזה שלמשהו הלך ה-BINDING באוויר,מי שייבחר להטיס ללא ביטוח
שלפחות ייפתור את בעל השטח מאחריות.
אתה רואה? יש גם פיתרונות,נשארה הבעיה שצריך גם לשלם קצת..

אריה הלפרין
01-05-2010, 07:22:33
גמאני גמאני
0522495360

חן תם
01-05-2010, 14:52:23
מסרב בכל תוקף לשלם עבור שטח פתוח שלא מציע לי כלום חוץ מדשא ושביל גישה רעוע! כמו כן שהשטח פתוח לכל איש וניתן לשהות בו ללא הגבלה!
מה לגבי המבקרים שבאים באמצע שבוע לשטח, לא קהילת המטיסים, אלא סתם משפחה שבאה לעשות פקניק בדשא וכד'? מה לגבי אנשי הקיבוץ שבאים עם טרקטורונים ונוסעים בפרעות בשטח?
כמו כן, היני חייל ואין ביכולתי לשלם סכום כסף שכזה, שכן 600 ש"ח זה כמעט כפול ממשכורתי
אם כך, כנראה מה-1.6.10 לא אגיע יותר לשפיים ואחפש לעצמי מקום הטסה אחר

drgabbay
01-05-2010, 16:43:31
כל החברה שלי מצטרפים אני בפנים
העיקר שימשיך להיות כיף

dbrosh
01-05-2010, 16:53:45
מסרב בכל תוקף לשלם עבור שטח פתוח שלא מציע לי כלום חוץ מדשא ושביל גישה רעוע! כמו כן שהשטח פתוח לכל איש וניתן לשהות בו ללא הגבלה!
מה לגבי המבקרים שבאים באמצע שבוע לשטח, לא קהילת המטיסים, אלא סתם משפחה שבאה לעשות פקניק בדשא וכד'? מה לגבי אנשי הקיבוץ שבאים עם טרקטורונים ונוסעים בפרעות בשטח?
כמו כן, היני חייל ואין ביכולתי לשלם סכום כסף שכזה, שכן 600 ש"ח זה כמעט כפול ממשכורתי
אם כך, כנראה מה-1.6.10 לא אגיע יותר לשפיים ואחפש לעצמי מקום הטסה אחר

תקשיב טוב, משוגע, אתה תבוא לדבר איתי ונסדר הכל. אחרת איפה אתה וכל המשפחה שלך, האחים, ההורים, האחיינים, תבלו שבתות. ומי יניע לי את האוטו כשהמצבר נגמר. אתה תמשיך להגיע והכל יהיה בסדר

אריה הלפרין
01-05-2010, 16:56:24
חן אתה ממשיך איתנו
לא ניתן לך לעזוב
משפחה לא מחליפים !!!!
יהיה בסדר

asafh1
01-05-2010, 17:07:00
אסף
052-5529084

haimgil
01-05-2010, 17:16:47
כולכם פריירים אני יבוא ויטיס חינם אין לקיבוץ שום רשות חוץ מלגדל דשא לבצע עסקים אחרים בשטח של המדינה אשר מסופח לצורך חקלאי ותו לא כל אחד שרוצה לשלם שיישלם בעצמו ולא יחליט בשבילך כולם מה המחיר ובאיזה תנאים אין מצב שהם יכולים להעיף אותנו ברגע שאף אחד לא יסכים לשלם וזה לא קשור לביריונות צריך להתנגד בכול תוקף לתשלום רק ביגלל שהקיבוץ חושב שהוא יכול לימצוץ מאיתנו כסף
תיקראו תגובות נוספות של עוד כמה חברה בפורום טיסנים חשמליים עלק מסיג גבול שטיות במיץ עגבניות מה הם יעמידו נציג מהקיבוץ יום שלם או ישכירו שוטר לשבתות מה הם יעשו מה לא שמעתם על לחץ חברתי הפגנות או החלטה גורפת שכל הטיסנאים שלא משלמים שהקיבוץ ילמד לחיות עם זה כמו שחיו שנים רבות לפני וחוץ מיזה מה הלאה יבוא לנו דייר מהקיבוץ ב 8:00 בבוקר וגיד לנו לא להרעיש עם המטוסים שלנו כי הוא רוצה לישון ואז מה יגידו לנו לא לבוא ליפני 9:00 בבוקר ובין 2:00 עד 4:00 הפסקת צהריים מה השטיות האלו שייחפשו ניראה כאילו ישנם אנשים שכסף זאת לא הבעייה שלהם ולכן בשבילהם עדיף שיעופו כמה מטיסים שאין להם כסף ויהיה להם שטח יענו שקט ופרטי

SEVEN
01-05-2010, 17:34:53
עד כמה שידוע לי, העובדה שאתם מתבקשים להצטייד בביטוח המגן עליכם מתביעות אפשריות כתוצאה מנזק שנגרם לצד שלישי אינו פוטרת את הקיבוץ אם הנזק נעשה בשטחו. אני הייתי מברר את החוקיות של כל העניין הזה. ישנם יותר מידי דברים שמריחים לא טוב ב"הסכם" הזה שלא ברור מי ניסח אותו ואם למי שניסח אותו יש בכלל סמכות לגבות תשלום עבור שטח שחלק כאן טוענים שלא ברור ברשות מי הוא.
האם הקיבוץ מבטח את מי שנפגע ממטרה בשטחו לדוגמא ?
האם השטח שייך לקיבוץ ומוקצה למטרה שלכם בלבד ?
האם למי שחותם על ההסכם יש סמכות לחתום עליו ?
כל העניין הזה נראה מאוד חובבני מצד הקיבוץ. נראה שמישהו מנסה לעשות קופה בלי לחשוב על ההשלכות של זה. קחו בחשבון שמי שנפגע תובע את כל מי שהוא רק יכול. איפה עומד החוזה מהבחינה הזו ?

גילוי נאות: אני לא מכיר את השטח והנפשות הפועלות (משני הצדדים) ואין לי נסיון הטסה בכלל ובגעש בפרט.

haimgil
01-05-2010, 17:37:41
לא רוצים לדבר עם אף אחד מהקיבוץ ושלא ידברו איתנו אנחנו ממשיכים להטיס חופשי חופשי יש להם בעייה שיפנו לרשויות ויגדרו את השטח שלהם ניראה מי ייתן להם אני מזכיר לכולם שלא תעזו לשלם ולא להסכים לשום תשלום כנראה שלקיבוץ ישנם עניים גדולות ושימשיך לחיות באשלייה אני מבקש מכולם לא לדבר בשם המטיסים אם לקיבוץ יש בעיה ניראה אותו יבוא ויוציא אותנו אחד אחד מה הוא כבר יכול לעשות להרים ידיים הוא לא יכול מקסימום ליצעוק עד שהטיסן יבהל והסוללה תיגמר אם הם יכולים על פי החוק שישימו שלט על הדשא עם מיספר סעיף של אותו החוק באישור בית המישפט שאוסר על הטסה בשטח הדשא אחריי זה אולי נסכים לשלם.??????????????????

eranb
01-05-2010, 17:50:13
כולכם פריירים אני יבוא ויטיס חינם אין לקיבוץ שום רשות חוץ מלגדל דשא לבצע עסקים אחרים בשטח של המדינה אשר מסופח לצורך חקלאי ותו לא כל אחד שרוצה לשלם שיישלם בעצמו ולא יחליט בשבילך כולם מה המחיר ובאיזה תנאים אין מצב שהם יכולים להעיף אותנו ברגע שאף אחד לא יסכים לשלם וזה לא קשור לביריונות צריך להתנגד בכול תוקף לתשלום רק ביגלל שהקיבוץ חושב שהוא יכול לימצוץ מאיתנו כסף
תיקראו תגובות נוספות של עוד כמה חברה בפורום טיסנים חשמליים עלק מסיג גבול שטיות במיץ עגבניות מה הם יעמידו נציג מהקיבוץ יום שלם או ישכירו שוטר לשבתות מה הם יעשו מה לא שמעתם על לחץ חברתי הפגנות או החלטה גורפת שכל הטיסנאים שלא משלמים שהקיבוץ ילמד לחיות עם זה כמו שחיו שנים רבות לפני וחוץ מיזה מה הלאה יבוא לנו דייר מהקיבוץ ב 8:00 בבוקר וגיד לנו לא להרעיש עם המטוסים שלנו כי הוא רוצה לישון ואז מה יגידו לנו לא לבוא ליפני 9:00 בבוקר ובין 2:00 עד 4:00 הפסקת צהריים מה השטיות האלו שייחפשו ניראה כאילו ישנם אנשים שכסף זאת לא הבעייה שלהם ולכן בשבילהם עדיף שיעופו כמה מטיסים שאין להם כסף ויהיה להם שטח יענו שקט ופרטי

סתם לסבר את אוזניך:
השטח המדובר הינו פרטי! לא מינהל לא מוחכר ולא נעליים (בדוק ),אתה טוען שאתה ממילא מטיס במסובים
ומגיע פעם בחודשים לגעש-על מה אתה עושה רעש בדיוק?
אל תשלם ,תטיס חופשי(אנחנו לא מתנגדים לכך) ותתעמת עם הקיבוץ בעצמך-אותנו תעזוב בשקט
ואל תגיד לנו אם לשלם או לא!, הכסף שלי יכול ללכת לאן שאני רוצה ומתי שאני רוצה!
נראה אותך גיבור כשיזמינו לך משטרה ..
ובוא אני אגלה לך עוד משהו שהחברה מהקיבוץ יודעים לעשות-הפעלת ממטרות כל רבע שעה,
הריסת שבילי גישה ועוד(לא המצאה שלי אלא ציטוט של דבריהם).
עכשיו לחשוב על תשובה הגיונית ולא גיבור שמגיע לו הכל.

eranb
01-05-2010, 17:51:12
עד כמה שידוע לי, העובדה שאתם מתבקשים להצטייד בביטוח המגן עליכם מתביעות אפשריות כתוצאה מנזק שנגרם לצד שלישי אינו פוטרת את הקיבוץ אם הנזק נעשה בשטחו. אני הייתי מברר את החוקיות של כל העניין הזה. ישנם יותר מידי דברים שמריחים לא טוב ב"הסכם" הזה שלא ברור מי ניסח אותו ואם למי שניסח אותו יש בכלל סמכות לגבות תשלום עבור שטח שחלק כאן טוענים שלא ברור ברשות מי הוא.
האם הקיבוץ מבטח את מי שנפגע ממטרה בשטחו לדוגמא ?
האם השטח שייך לקיבוץ ומוקצה למטרה שלכם בלבד ?
האם למי שחותם על ההסכם יש סמכות לחתום עליו ?
כל העניין הזה נראה מאוד חובבני מצד הקיבוץ. נראה שמישהו מנסה לעשות קופה בלי לחשוב על ההשלכות של זה. קחו בחשבון שמי שנפגע תובע את כל מי שהוא רק יכול. איפה עומד החוזה מהבחינה הזו ?

גילוי נאות: אני לא מכיר את השטח והנפשות הפועלות (משני הצדדים) ואין לי נסיון הטסה בכלל ובגעש בפרט.

אז על איזה תקן אתה בדיוק מייעץ?

SEVEN
01-05-2010, 18:00:15
אתה רואה את הקשר בין התגובה שלי לבין ניסיון ההטסה העשיר שיש לך ואין לי ?

ניסיתי לתת כמה נקודות למחשבה, עושה רושם שאתה לא ממש מבין. חבל.
תמשיך לנגוח בקיר.

dbrosh
01-05-2010, 18:07:48
ערן, בתחנונים, עזוב. חבל על הזמן. כל רגע קופץ מישהו אחר עם חוכמה משלו. זה לא ייגמר. הסכמנו על דבר, נלך עליו. מי שלא רוצה, כמו שכתבתי קודם, המפתחות בפנים

eranb
01-05-2010, 18:22:27
אתה רואה את הקשר בין התגובה שלי לבין ניסיון ההטסה העשיר שיש לך ואין לי ?

ניסיתי לתת כמה נקודות למחשבה, עושה רושם שאתה לא ממש מבין. חבל.
תמשיך לנגוח בקיר.

דורון על תדאג אני לא מחפש מריבות ואני שקט לגבי הישארותנו בגעש.
למר. 7 אני לא נוגח בקירות ולא בא לזלזל בך על היותך מטיס או לא,קצת
מציק לי התכונה הישראלית של להיתערב בדברים מבלי לדעת את העובדות.
אני בטוח שהכוונה שלך טובה היא ,אך בגלל שאינך נמנה על קהל המטיסים של המקום
אין לך יכולת לדעת את ההיסטוריה והבעייתיות שנמשכת בשנתיים האחרונות.
מצטער אם נפגעת מדברי ומאחל לך הצלחה בתחביב!

SEVEN
01-05-2010, 18:35:30
ההודעה שלי נכתבה מתוך כוונה טהורה לעורר מודעות לעניין הנזיקי והביטוחי בחוזה שהוא חשוב מאין כמוהו.
לא הייתה לי שום כוונה לבוא בתלונות ובטענות כלפייך או כלפיי אף אחד אחר כי כמו שכתבתי, אני לא מטיס (עדיין :-)) ואני לא מכיר את השטח שם (רק מידי פעם בהצצה חטופה לעבר המטיסים).
לא נפגעתי, אחרי שראיתי את השרשור השני אני מבין את המצב הלא נעים בו אתה נמצא.
המשך שבת נעימה ..

eranb
01-05-2010, 18:44:50
ההודעה שלי נכתבה מתוך כוונה טהורה לעורר מודעות לעניין הנזיקי והביטוחי בחוזה שהוא חשוב מאין כמוהו.
לא הייתה לי שום כוונה לבוא בתלונות ובטענות כלפייך או כלפיי אף אחד אחר כי כמו שכתבתי, אני לא מטיס (עדיין :-)) ואני לא מכיר את השטח שם (רק מידי פעם בהצצה חטופה לעבר המטיסים).
לא נפגעתי, אחרי שראיתי את השרשור השני אני מבין את המצב הלא נעים בו אתה נמצא.
המשך שבת נעימה ..

המצב שלי מצויין וההיפך מלא נעים!
העובדה שאני מגיב לכול מני יועצים לא נעוצה בזה שאני האדם שעליו ייקרא המנחת....
לא לקחתי שום דבר אישי כמובן,אני פשוט ותיק יחסית בתחביב הנחמד הזה וכואב לי לראות
את הרמה שנוצרה בשנים האחרונות.
פעם לפני המון שנים היינו מוכנים לשלם סכומי עתק כדי שיהיה מקום נחמד להיתכנס בו ולהטיס קצת-
היום כל אחד חושב שמגיע לו הכל,ולא מעריך שום דבר כשזה מגיע חלילה להוצאה כספית.
מאחל לך את כל הטוב -ותגיע להטיס איתנו ,אני בטוח שתהנה!

haimgil
01-05-2010, 18:52:19
סתם לסבר את אוזניך:
השטח המדובר הינו פרטי! לא מינהל לא מוחכר ולא נעליים (בדוק ),אתה טוען שאתה ממילא מטיס במסובים
ומגיע פעם בחודשים לגעש-על מה אתה עושה רעש בדיוק?
אל תשלם ,תטיס חופשי(אנחנו לא מתנגדים לכך) ותתעמת עם הקיבוץ בעצמך-אותנו תעזוב בשקט
ואל תגיד לנו אם לשלם או לא!, הכסף שלי יכול ללכת לאן שאני רוצה ומתי שאני רוצה!
נראה אותך גיבור כשיזמינו לך משטרה ..
ובוא אני אגלה לך עוד משהו שהחברה מהקיבוץ יודעים לעשות-הפעלת ממטרות כל רבע שעה,
הריסת שבילי גישה ועוד(לא המצאה שלי אלא ציטוט של דבריהם).
עכשיו לחשוב על תשובה הגיונית ולא גיבור שמגיע לו הכל.

אתה לא מייצג אף אחד מהמטיסים וכן אתה תשלם ואני לא ואני לא ברברי ועדיף שיפתחו ממטרות על מנת שיהיה לנו דשא ירוק יותר ונעים יותר וגם יש את חוק המים וההשקייה ולגבי הממטרות הדשא לא יכול ליסבול מים כשייש שמש לכן הדשא עלול לצאת לא טוב ואל תישכח שמים עולים הרבה כסף במיוחד שמשקים דשא וחוץ מזה אולי יהיה מים לקפה.ותגיד למר יורי הנחמד מהקיבוץ שימשיך ליהיות נחמד ויתן להטיס חופשי ורק אתה וחברך הפריירים תמשיכו לשלם ואני מבקש ממך ומחברך שאם סוגרים מחיר תגידו ליורי שאתם מייצגים את עצמכם בילבד

eranb
01-05-2010, 18:57:16
, , , , ,

RonTo
01-05-2010, 18:58:05
אתה לא מייצג אף אחד מהמטיסים וכן אתה תשלם ואני לא ואני לא ברברי ועדיף שיפתחו ממטרות על מנת שיהיה לנו דשא ירוק יותר ונעים יותר וגם יש את חוק המים וההשקייה ולגבי הממטרות הדשא לא יכול ליסבול מים כשייש שמש לכן הדשא עלול לצאת לא טוב ואל תישכח שמים עולים הרבה כסף במיוחד שמשקים דשא וחוץ מזה אולי יהיה מים לקפה.ותגיד למר יורי הנחמד מהקיבוץ שימשיך ליהיות נחמד ויתן להטיס חופשי ורק אתה וחברך הפריירים תמשיכו לשלם ואני מבקש ממך ומחברך שאם סוגרים מחיר תגידו ליורי שאתם מייצגים את עצמכם בילבד

להגיב כאן זה קל.
אני אמנם פראייר, אבל אותי לא יסלקו מהשטח.
נראה אותך אומר את זה כשיבוא שוטר הקיבוץ ויבקש ממך (בנימוס) ללכת. אז תהיה גיבור.
עד אז, אל תצא בהצהרות שספק אם תוכל לעמוד בהן.

haimgil
01-05-2010, 19:05:10
ערן אין לי שום בעייה איתך ואם אף אחד פשוט מרגיז שפיתאום רוצים כסף מה הקיבוץ לקח השראה מבעלי שטח אחרים אשר מוסדרים כשטחי הטסה בילבד מה קרה? כל שני וחמישי יבוא לנו מישהו אחר בשטח אחר וירצה כסף על זה שאנחנו מישתמשים בשטח האוירי שלו למה מה קרה קוראים לנו על המצח פריירים מה יש כולה באים כמה שעות שישי שבת *להנות וגם את רוצים להרוס לנו אין מצב הויכוח הוא אני ואתה הויכוח הוא בין אלה שרוצים להמשיך להטיס בכיף ללא תשלום לאלה שרוצים לשלם שכן זה נותן לקיבוץ גושפנקה לבוא ולידרוש כסף מהשאר ואף להציב תנאים בכל פעם מחדש ומה אם ימשיכו להשבר ממטרות מה אז גם יאשימו אותנו ואלי זה הטרקטורונים או האופנועים והאורחים המיזדמנים או סתם ונדליזם של קבוצה מסויימת מה אז תמיד אנחנו אשמים ועד פעם זה לא אני זה אותם אנשים והם לא מיעוט כמו שאתה חושב זה רוב רובם שכניראה מיתביישים להגיב ומקבלים את המצב כמו שהוא כמה אפשר לאנוס את ציבור המטיסים וזה לא רק 600 ש"ח זה הרבה יותר

אייל שפירא
01-05-2010, 19:05:32
אפשר בבקשה לרכז את השלכת הטינופת זה על זה בשירשורים האחרים?

כאן מנסים ליצור רשימה של אנשים שמעוניינים לשאת ולתת עם הקיבוץ בצורה מכובדת.
פראיירים, נסחטים, מתכופפים, וואטאבר - אפשר לקלל אחד את השני בשאר השירשורים ולפחות לכבד את המבנה של הפורום, גם אם לא מסכימים?

haimgil
01-05-2010, 19:14:14
אפשר בבקשה לרכז את השלכת הטינופת זה על זה בשירשורים האחרים?

כאן מנסים ליצור רשימה של אנשים שמעוניינים לשאת ולתת עם הקיבוץ בצורה מכובדת.
פראיירים, נסחטים, מתכופפים, וואטאבר - אפשר לקלל אחד את השני בשאר השירשורים ולפחות לכבד את המבנה של הפורום, גם אם לא מסכימים?

אייל תרגיע אף אחד לא מקלל ולא משליך תינופת נוצרה סיטואציה מסויימת וכולם נותנים את דעתם וליפעמים זה וליפעמים זה לא אני מכבד את כל חבריי הפורום אלה שאני מכיר ואלה שלא מה הבעייה אסור שיהיה חילוקי דעות מה סוף העולם מישהוא קילל או גידף ואם כן אני מיצטער שפגעתי במישהו מהפורום שכן לא זאת הייתה הכוונה

חן תם
01-05-2010, 19:23:28
תשמעו חברים
לפנעי שעושים הסכמים ולפני שזורקים כסף לפך זה שטוען שהוא בעל השטח הראה לכם שטר בעלות על השטח? או כל מסמך אחר (מקורי כמובן) שאומר שהשטח בבעלותו?
עצה שלי אם כבר אתם בעד לשלם לפחות תעבדו עם עורך דין שגם ינסח חוזה שמוסכם וחתום ע"י שניי הצדדים.

wind556
01-05-2010, 19:52:32
אייל ידידי היקר, לצערי אני נאלץ לתמוך בדעתו של גיל, הוא מדבר מתוך היגיון
כל מה שיקרה בגעש בעקבות התשלום יהיה חיסול הסיבה שמייחדת את געש, וזה האנשים.
כבר היום היו שם חצי מהאנשים שתמיד באים, וכבר היום המעטים שהיו לא יבואו בקרוב.
יש הצדקה לתשלום כלשהו אך ורק אם כולם משלמים אותו, ולא כמה בודדים, כי בנוכחות של כמה בודדים געש יאבד את טעמו ובכך גם את ההצדקה לקיומו.
ומצד שני, מספיק ש5 אנשים ישלמו, לא נראה לי שלקיבוץ יהיה כוח ויכולת להתמודד עם כל השאר שיבואו וישימו עליהם קצוץ,את מי הם יסלקו? את עוברי האורח? את החברים של המטיסים? את אלו שיבואו לראות טיסן באויר? או אולי את מי שיבוא לבחון את השטח ולשקול אם לשלם או לא? מה יהיו הקריטריונים שיהפכו אותך משוהה חוקי שם למסיג גבול? הרי ברור שהתשלום אינו הקריטריון, כי בוודאות יהיו שם בני אדם שלא ישלמו

אייל שפירא
01-05-2010, 20:23:16
עודד אני לא מתכוון לשלם גרוש בודד.

אם מישהו היה מחליט לעשות לי פיקניק מול הדלת בבניין, והשטח הזה הוא שטח ציבורי לכל דבר, האם לא מצופה ממני שאעיר לו?
במיקרה של געש ברור שהם מנצלים התגודדות של אנשים שעוסקים בתחום יקר וכנראה יש להם כסף, ומנסים לחלוב את הפרה הזו.
רק שהפרה הזו לא מטומטמת והיא לא הולכת להיכנע בלי בדיקה מקיפה של הנושא, עם עורכי דין, ועם המועצה האזורית, וגם עם המשטרה.
אני מאמין שאף אחד פה לא רוצה להתחיל מלחמה עם געש. זה לא רק הממטרות, הם יכולים גם להחנות את הטרקטורים בשבילי הגישה ולחרוש לעומק את הכביש באמצע, הם אולי תאבי בצע אבל לא מטומטמים, דונט פאק וויד דה קיבוצניקים.

אני מסכים איתך שהדבר העיקרי שנפגע זו האוירה שהיתה בגעש, אבל זה קרה עוד הרבה לפני שמישהו שילם לקיבוץ. ההעלבות ההדדיות שניטחו פה קרעו את הפורום, וגם אם מחר יחליטו בקיבוץ לוותר על התשלום עדיין יהיו אנשים שנפגעו והקבוצה הזו כבר לא תהיה משפחתית כמו פעם.

בכל מקרה אני מזכיר - השירשור הספציפי הזה נועד לאלה שכן רוצים לפגוש את יורי וללבן את העניינים, ואולי אם יהיו מספיק אנשים אפשר יהיה להפחית את הקנס לגובה סימלי או לבטלו. זה בטח לא יקרה אם בפעם הבאה שיורי יגיע לשטח יקפצו עליו וירביצו לו עם ממטרות שבורות תוך זעקות "גנב גנב".

haimgil
01-05-2010, 22:12:36
מחר אני הולך להתקשר למישטרת נתניה שהם האחריים על האזור ולברר לגבי בעלות השטח ולגבי חוקיות לקיחת הכסף לטובת יצירת ביזניס שהוא לא למטרת חקלאות ולגבי החוק מה הוא מגדיר לגבי שבילי הנסיעה ודרכי הגישה לאזורים מסויימים ולגבי שימוש בשטח האוירי של המקום והאם הוא יכול (הקיבוץ) להזיז אותנו מישם והאם הוא חייב להראות לנו לכל אחד מאיתנו את הטאבו שהקיבוץ כביכול טוען שיש לא ורק אז אחריי יעוץ מהמישטרה ומעורך דין שמיתעסק בעיניני קרקעות נידע עם כדאי ואפשר ליגבות מאיתנו כסף הקיבוץ רוצה חוק הוא יקבל חוק שכן חובת ההוכחה היא עליו

אריה הלפרין
02-05-2010, 08:07:18
חברים תיראו...............
אני קורא כאן את התגובות שלכם ולא הגבתי עד היום
אבל אני לא יכול להתאפק יותר
תראו כולם רוצים להטיס בגעש או בכל מקום נורמאלי אחר
ואם זה אפשרי שיהיה בחינם ושתהיה סככה ומים ושירותים
אבל אנחנו מסתגלים ומסתפקים במה שיש
בגעש יש כמה קבוצות מטיסים בין של טיסנים או מסוקים
או כל דבר אחר..............
ואני בטוח שלא כולם מכירים את כולם
כי הקבוצות לא נפגשות יחד בגלל ימי או שעות ההטסה שונים
או סוג הטיסן אן המסוק
ולכן הקבוצות בעצם מתנגחות אחד בשני וחבל
אותי אישית זרקו כבר כמה פעמים עם הקבוצה שלי
מ -מנדרין - מחוות רונית - מנוה נאמן - מניר אליהו ויש עוד שאני לא זוכר
אז נמאס כבר לנדוד
מצאנו שטח מקסים עם אנשים טובים בדרך כלל
פורסם כאן שתהיה פגישה ואנשים לא באו וחבל
אפשר אולי כפי שהוצא פה ע"י מישהו
לבדוק שוב את העיניין לגבי העלויות החוקיות ועוד מיני דברים אחרים
ולקבוע שוב פגישה עם נציגי הקיבוץ
אבל תבואו לפגישה !!
הקיטורים פה לא יביאו לכלום
גם אני רוצה מקום להטיס שיהיה בחינם או בקצת כסף
העיקר לא לנדוד יותר
נמאס לי

arany
02-05-2010, 08:13:02
אים אתם מחפשים שטח ודשא יש מקום בין גשר הצבים לבין אזור תעשיה עמק חפר אים דשא שקט יפה בלי אנשים ושייך לגעש בשכירות עוד 15 דקות נסיעה מגעש אותו דשא ושקט זה לא רחוק מהטיסנים רק כניסה שונה.

haimgil
02-05-2010, 17:45:25
היום דיברתי עם רשות מקרקעי ישראל והם לא יודעים שום דבר על הנושא ולא יכלו להגיד לי עם יש לקיבוץ טאבו על השטח וגם דיברתי עם מישטרת נתניה אשר אחראית על אזור זה והם גם לא יכלו לימסור לי מידע על המקום וכל הזמן העבירו אותי מגוף אל גוף ממשלתי וגם התיעצתי עם כמה מן החוקרים לגבי אותו שוטר מהקיבוץ ואמרו לי שאם אני בספק אז ראוי שאזמין שוטר בזמן ניסיון הגירוש מהשטח וזאת תיהיה חובתו של הקיבוץ להוכיח לאותו שוטר ע"י מיסמכים רלוונתיים שהשטח באמת שייך לקיבוץ ועוד יותר מזה עם הקיבוץ ייתן קבלות על התשלום ראוי לידרוש שעל החשבונית יהיה רשום תשלום לצורך הטסה בשטח חקלאי ולא סתם קבלה של הקיבוץ כמו חשבונית אירוח או חשבונית חנות מסויימת או חשבונית כללית של הקיבוץ אלה חשבונית על הטסה בשטח חקלאי בילבד כך שבסוף שנה הוא יצטרך לתת סיבה למס הכנסה למה לא פתחו תיק במס הכנסה על הקמת מינחת טיסנים בשטח חקלאי דבר שעל פי חוק אסור בתחלית האיסור אפילו אם השטח שייך לסבא שלו מימי המנדט וחוץ מזה שאלתי אנשים במנהל מקרקעי ישראל לגבי השבילים המובילים ואמרו לי שאין בידי בעל השטח שום רשות וגם לא לשוטר
להרחיק אותנו מהשביל שכן זהו כביש גישה ואם בכל זאת בעל השטח יחליט להרוס ולהשחיט את שביל הגישה ישנה אפשרות להתלונן עליו ולהגיש תלונה במישטרה שכן זהו כביש ציבורי בקיצור חבריי בפורום את כל המאבק הזה אני עושה בשבילכם אותם המטיסים שרוצים להטיס ולהנות חופשי ובלי להרגיש שכל הזמן מנסים לנקנק אותנו אני מודיע לכל החברים שרוצים לשלם אם אותם אנשים שאין ביכולתם לשלם לא יכלו להטיס אני יאבק על שאף אחד לא יטיס שם אני אומר לכם אני יאבק בבעל השטח הזה עם הוא לא יוריד את המחיר ל10 ש" ח לכל כניסה של מטיס לשטח ההטסה או למחיר שנתי של עד 250 ש"ח אנסה בעזרת החוק לימנוע את צרות העין של הקיבוץ הזה והקומבינות האלה של בעלי השטח החקלאי שמוחפשים לעשות קופות נוספות על חשבוננו גם אם יצטרך ליפנות לכלבוטק
או כל תוכנית תחקירים אחרת אני מבקש מיכולם אבל כולם תבואו להטיס חופשי כמה שיותר אנשים כך יפחת הסיכוי של הקיבוץ הזה להעיף מישם ואו לידרוש מיאתנו כסף אחד בשביל כולם וכולם בשביל אחד כמו שאנחנו עוזרים אחד לשני בפורומים ובשטח ובמיפגשים ובבית ובציוד וחלקים עלינו ליהיות מגובשים אם החלטה מגובשת והחלטית שאנו לא משלמים ואנו נבוא להטיס עם לא בדשא אז בשביל גישה גם עם נעמוד עם רכב אחד על שביל הגישה וכולם יחברו את המטענים לאותו מצבר של אותו הרכב אני אומר לכם אני הראשון שיתנדב זכרו היום זה פה מחר זה שם בריונים לא אנחנו ביריונים תחמנים ורודפיי בצע זה הם שאף אחד לא יאמין למה שאותם חברה אומרים על האורחים וכל המבקרים למינהם שיבוא להטיס מידי פעם כי ברגע שהם ישלמו ואנחנו לא עז יתחיל ליכאוב להם למה
אנחנו משלמים ןהם לא ויתחילו להשתנקר על אנשים וליקרוא לאותם אחראיים של הקיבוץ שיעיפו אותנו
מישם כי לא שילמנו או שיתחילו קומבינות של חבר מביא חבר והלאהה

dbrosh
02-05-2010, 18:58:19
היום דיברתי עם רשות מקרקעי ישראל והם לא יודעים שום דבר על הנושא ולא יכלו להגיד לי עם יש לקיבוץ טאבו על השטח וגם דיברתי עם מישטרת נתניה אשר אחראית על אזור זה והם גם לא יכלו לימסור לי מידע על המקום וכל הזמן העבירו אותי מגוף אל גוף ממשלתי וגם התיעצתי עם כמה מן החוקרים לגבי אותו שוטר מהקיבוץ ואמרו לי שאם אני בספק אז ראוי שאזמין שוטר בזמן ניסיון הגירוש מהשטח וזאת תיהיה חובתו של הקיבוץ להוכיח לאותו שוטר ע"י מיסמכים רלוונתיים שהשטח באמת שייך לקיבוץ ועוד יותר מזה עם הקיבוץ ייתן קבלות על התשלום ראוי לידרוש שעל החשבונית יהיה רשום תשלום לצורך הטסה בשטח חקלאי ולא סתם קבלה של הקיבוץ כמו חשבונית אירוח או חשבונית חנות מסויימת או חשבונית כללית של הקיבוץ אלה חשבונית על הטסה בשטח חקלאי בילבד כך שבסוף שנה הוא יצטרך לתת סיבה למס הכנסה למה לא פתחו תיק במס הכנסה על הקמת מינחת טיסנים בשטח חקלאי דבר שעל פי חוק אסור בתחלית האיסור אפילו אם השטח שייך לסבא שלו מימי המנדט וחוץ מזה שאלתי אנשים במנהל מקרקעי ישראל לגבי השבילים המובילים ואמרו לי שאין בידי בעל השטח שום רשות וגם לא לשוטר
להרחיק אותנו מהשביל שכן זהו כביש גישה ואם בכל זאת בעל השטח יחליט להרוס ולהשחיט את שביל הגישה ישנה אפשרות להתלונן עליו ולהגיש תלונה במישטרה שכן זהו כביש ציבורי בקיצור חבריי בפורום את כל המאבק הזה אני עושה בשבילכם אותם המטיסים שרוצים להטיס ולהנות חופשי ובלי להרגיש שכל הזמן מנסים לנקנק אותנו אני מודיע לכל החברים שרוצים לשלם אם אותם אנשים שאין ביכולתם לשלם לא יכלו להטיס אני יאבק על שאף אחד לא יטיס שם אני אומר לכם אני יאבק בבעל השטח הזה עם הוא לא יוריד את המחיר ל10 ש" ח לכל כניסה של מטיס לשטח ההטסה או למחיר שנתי של עד 250 ש"ח אנסה בעזרת החוק לימנוע את צרות העין של הקיבוץ הזה והקומבינות האלה של בעלי השטח החקלאי שמוחפשים לעשות קופות נוספות על חשבוננו גם אם יצטרך ליפנות לכלבוטק
או כל תוכנית תחקירים אחרת אני מבקש מיכולם אבל כולם תבואו להטיס חופשי כמה שיותר אנשים כך יפחת הסיכוי של הקיבוץ הזה להעיף מישם ואו לידרוש מיאתנו כסף אחד בשביל כולם וכולם בשביל אחד כמו שאנחנו עוזרים אחד לשני בפורומים ובשטח ובמיפגשים ובבית ובציוד וחלקים עלינו ליהיות מגובשים אם החלטה מגובשת והחלטית שאנו לא משלמים ואנו נבוא להטיס עם לא בדשא אז בשביל גישה גם עם נעמוד עם רכב אחד על שביל הגישה וכולם יחברו את המטענים לאותו מצבר של אותו הרכב אני אומר לכם אני הראשון שיתנדב זכרו היום זה פה מחר זה שם בריונים לא אנחנו ביריונים תחמנים ורודפיי בצע זה הם שאף אחד לא יאמין למה שאותם חברה אומרים על האורחים וכל המבקרים למינהם שיבוא להטיס מידי פעם כי ברגע שהם ישלמו ואנחנו לא עז יתחיל ליכאוב להם למה
אנחנו משלמים ןהם לא ויתחילו להשתנקר על אנשים וליקרוא לאותם אחראיים של הקיבוץ שיעיפו אותנו

רק חסימת צירים? מה עם מרגמות? אין לך חבר מהמילואים שיכול להביא טנק? אין שום דבר שלא מגיע לאכזריים התחמנים בריונים שטינקרים רודפי בצע האלה מהקיבוץ! סדין אדום סכין בין השיניים נוע נוע סוף!

eranb
02-05-2010, 19:11:00

שיהיה בהצלחה!
אתה ממש צ'ה גווארה של ענף הטיסנאות!
איזה כיף שיש אנשים כמוך בהובי!

אריה הלפרין
02-05-2010, 19:22:52
זה מה שעשינו בזמנו במנדרין
מישהו בדק שאין מניעה חוקית להטיס שם
אבל כשבאה ניידת ושוטר שממלא הוראות
להזיז משם את כולם ולא מעניין אותו כלום !!!
אז מי שמסרב מסתבך עם המישטרה ודוחות ולך תבטל את זה אחר כך
ואולי גם מעצר - מי צריך את זה

אייל שפירא
02-05-2010, 20:06:08
אני מציע שמצא כמה עורכי דין, נאסוף מכל מטיסי געש 600 שקל ונקנה להם איזי-סטארים ואז הם יצטרפו להובי ויוכלו להיאבק עבורנו.

אריה הלפרין
02-05-2010, 20:17:09
אני מציע שמצא כמה עורכי דין, נאסוף מכל מטיסי געש 600 שקל ונקנה להם איזי-סטארים ואז הם יצטרפו להובי ויוכלו להיאבק עבורנו.

לא חסר עורכי דין בין המטיסים

ziki
02-05-2010, 22:52:55

אני אמנם לא מטיס בגעש אבל מזמן שלא ראיתי אטימות שכזו.
אנשים, אתם נמצאים על שטח שלא שלכם, כבדו אותו!
תמשיכו ללכת עם הראש בקיר ויום אחד יגיע מישהו קצת פחות נחמד מאותו יורי שלא מאמין בדיבורים, הוא לא יצטרך משטרה כדי להוכיח לכם שהוא רציני ואז נראה אתכם גיבורים גדולים.
אני כבר הספקתי לראות במו עיניי דבר כזה קורה במקום אחר, תאמינו לי אחרי אירוע כזה לא תתקרבו אפילו להום סנטר שיש שם.
טוב לכם שם? תנמיכו פרופיל ותגיעו להסדר.
איך שאתם נראים כרגע אתם רק הולכים ומסתבכים וחבל.
הספקתי להכיר את רון וקשה לי להאמין שאדם כמוהו לא ייצג אתכם בכבוד.

haimgil
03-05-2010, 20:40:45
אני אומר לכם אישית ותגידו ליורי נימצא דרך להטיס חופשי בגעש או בסכום של 10 ש"ח לכניסה להטסה או סכום כולל של עד 200 ש"ח לשנה באם יפתר העניין מהר ככל האפשר או שנימצא את הדרך ליגרום לקיבוץ להזיע קצת ואולי גם לאלה שרוצים לשלם ניגרום אולי קצת להתפקח וחוץ מיזה אני לא בא בשביל המטיסים אני בא להטיס בישבילי ולכן אם לא אטיס בישבילי בחינם גם אחרים לא יטיסו בתשלום אהה וניראה עוד חודש מה יהיה
אני מזכיר לכולם שוב לכל המטיסים תבואו להטיס חופשי חופשי אל תיפנו לאף אחד מהקיבוץ וגם אם פונים אליכם אל תיתיחסו תנו להם לטייל בין כל המטיסים שיעברו אחד אחד שיבקשו אישית מכל אחד שלא יגיע יותר ואז שכל אחד בתורו יגיד תזמין שוטר שיוכיח לי שהשטח בבעלות פרטית של הקיבוץ כמובן שחובתו של בעל השטח להוכיח לשוטר בעזרת מיסמכים רלוונטיים שהשטח אכן של הקיבוץ ושישנו אישור לקיבוץ להפעיל מינחת טיסנים בשטח חקלאי ללא היתר מרשות התעופה ומרשות מקרקעי ישראל ולוודע שאכן חשבונית או הקבלה מופעים בה את הנוסח מינחת טיסנים ולישאול האם הקיבוץ מפעיל ביטוח על השטח החקלאי במיקרה שניפגע רכב או אדם או כל צד שלישי אחר או האם השכנים יכולים להתלונן על רעש בשעות הבוקר המוקדמות בגלל אותם טיסנים מרעישים ובגדול האם הקיבוץ המציא את כל האישורים וההתרים הקיימים בחוק על מנת להוציא לפועל את מינחת געש בע"מ לעשירים בילבד ולחושבים על עצמם

haimgil
03-05-2010, 20:48:27
אני אמנם לא מטיס בגעש אבל מזמן שלא ראיתי אטימות שכזו.
אנשים, אתם נמצאים על שטח שלא שלכם, כבדו אותו!
תמשיכו ללכת עם הראש בקיר ויום אחד יגיע מישהו קצת פחות נחמד מאותו יורי שלא מאמין בדיבורים, הוא לא יצטרך משטרה כדי להוכיח לכם שהוא רציני ואז נראה אתכם גיבורים גדולים.
אני כבר הספקתי לראות במו עיניי דבר כזה קורה במקום אחר, תאמינו לי אחרי אירוע כזה לא תתקרבו אפילו להום סנטר שיש שם.
טוב לכם שם? תנמיכו פרופיל ותגיעו להסדר.
איך שאתם נראים כרגע אתם רק הולכים ומסתבכים וחבל.
הספקתי להכיר את רון וקשה לי להאמין שאדם כמוהו לא ייצג אתכם בכבוד.

הלואי שיהיה בנאדם כזה שלא צריך מישטרה הרבה זמן לא עשיתי קופה מדבר כזה אפשר להתעשר חופשי מטיפוסים כאלה וחוץ מזה לקיבוץ יש הרבה כסף ליזרוק על תביעות כנגדם

dbrosh
03-05-2010, 21:14:25
אני אומר לכם אישית ותגידו ליורי נימצא דרך להטיס חופשי בגעש או בסכום של 10 ש"ח לכניסה להטסה או סכום כולל של עד 200 ש"ח לשנה באם יפתר העניין מהר ככל האפשר או שנימצא את הדרך ליגרום לקיבוץ להזיע קצת ואולי גם לאלה שרוצים לשלם ניגרום אולי קצת להתפקח וחוץ מיזה אני לא בא בשביל המטיסים אני בא להטיס בישבילי ולכן אם לא אטיס בישבילי בחינם גם אחרים לא יטיסו בתשלום אהה וניראה עוד חודש מה יהיה
אני מזכיר לכולם שוב לכל המטיסים תבואו להטיס חופשי חופשי אל תיפנו לאף אחד מהקיבוץ וגם אם פונים אליכם אל תיתיחסו תנו להם לטייל בין כל המטיסים שיעברו אחד אחד שיבקשו אישית מכל אחד שלא יגיע יותר ואז שכל אחד בתורו יגיד תזמין שוטר שיוכיח לי שהשטח בבעלות פרטית של הקיבוץ כמובן שחובתו של בעל השטח להוכיח לשוטר בעזרת מיסמכים רלוונטיים שהשטח אכן של הקיבוץ ושישנו אישור לקיבוץ להפעיל מינחת טיסנים בשטח חקלאי ללא היתר מרשות התעופה ומרשות מקרקעי ישראל ולוודע שאכן חשבונית או הקבלה מופעים בה את הנוסח מינחת טיסנים ולישאול האם הקיבוץ מפעיל ביטוח על השטח החקלאי במיקרה שניפגע רכב או אדם או כל צד שלישי אחר או האם השכנים יכולים להתלונן על רעש בשעות הבוקר המוקדמות בגלל אותם טיסנים מרעישים ובגדול האם הקיבוץ המציא את כל האישורים וההתרים הקיימים בחוק על מנת להוציא לפועל את מינחת געש בע"מ לעשירים בילבד ולחושבים על עצמם

חיימק'ה, הבנתי שאם אני רוצה לשלם אתה מתכוון לאסור עלי להטיס. לכוון מסוק אתה מרשה לי? יש לך הוראות מיוחדות בנושא לבוש? תספורת? בסימני פיסוק וכתיב נכון אתה מרשה לי להשתמש?

TooLy
03-05-2010, 21:19:48
נשבע , בכל מה שאתה רוצה שאני לא מבין :
אתה בעד ?
אתה נגד ?
תומך ?
מסתייג ?
כי כל מה שאמרת יכול לקרות אם תשלם 600 ש"ח או רק 100 ש"ח !!!
אישור ממנהל התעופה יהיה , ויהיה בתוקף רק אם התשלום יהיה פחות מ-600 ש"ח ??
ואם תשלם רק 50 ש"ח לשנה , מנהל התעופה כן יאשר את המנחת ?
אז הכל כן יהפוך לחוקי ??:confused:
ועל זה נאמר תפסת מרובה , לא תפסת.
סופכם שבגלל המחלוקות והמריבות תצאו קרחים מכאן ומכאן..
ואז המקום היחידי להטיס , יהיה כאן , להטיס מילים לכל עבר.
וכאן לא צריך אישור משום מנהל , רק ממעיין ואיציק.:)
עוזי

gillb
03-05-2010, 21:34:04
לא חסר עורכי דין בין המטיסים

אבל אין להם "איזיסטאר" :D

haimgil
03-05-2010, 22:08:07
נשבע , בכל מה שאתה רוצה שאני לא מבין :
אתה בעד ?
אתה נגד ?
תומך ?
מסתייג ?
כי כל מה שאמרת יכול לקרות אם תשלם 600 ש"ח או רק 100 ש"ח !!!
אישור ממנהל התעופה יהיה , ויהיה בתוקף רק אם התשלום יהיה פחות מ-600 ש"ח ??
ואם תשלם רק 50 ש"ח לשנה , מנהל התעופה כן יאשר את המנחת ?
אז הכל כן יהפוך לחוקי ??:confused:
ועל זה נאמר תפסת מרובה , לא תפסת.
סופכם שבגלל המחלוקות והמריבות תצאו קרחים מכאן ומכאן..
ואז המקום היחידי להטיס , יהיה כאן , להטיס מילים לכל עבר.
וכאן לא צריך אישור משום מנהל , רק ממעיין ואיציק.:)
עוזי
tooly תבין שנים שהחברה בגעש מטיסים בכיף וניפגשים אחד עם השני ומדברים ונהנים בגדול הופכים את אותם מ"ס שעות לחוויה כיפית אחריי שבוע של עבודה לחץ וכו"
כל אותה תקןפה השטח היה חינמי גם למטיסים וגם למבקרים אך לאחרונה החליטו מ"ס בעלי שטחים או קיבוצים או כל אחד שמנסה לעשות קומבינות ולהשתלט על שטח מסויים שכו שכולנו יודעים יש הרבה כאלה מאיפה אני יודע שאיזה אחד מהקיבוץ מנסה לעשות עלינו קומבינה הרי קבלות אפשר לזייף חופשי שלא נדבר על כל מיני טפסים למינהם אז מה איכפת לי ליבדוק את העיניין לעומק
ולחפור קצת ואןלי בעזרת קצת לחץ מכל אותם המטיסים שמטיסים בגעש ובאזורים אחרים לבוא ולהתנחל ולהתעקש ואולי ליגרום קצת לחץ על הקיבוץ לוותר על התשלום עקב בעיות חוקיות וליגרום להם לרדת מזה ואתה יודע מה אולי לבוא למשא ומתן מעמדה של לא פשוט להיפטר מאיתנו עם אותו קיבוץ ולהגיע איתו להסדר שנוח לנו וטוב לכולנו אך יש מ"ס אנשים שאין לי איתם שום עניין אישי שפשוט נותנים לקיבוץ פנטזיות של הלחץ מישתלם ואפשר לעשות קופה על חשבון המטיסים ולא להשקיע כלום ואף לידרוש דרישות מסויימות שאמנם מוצדקות לפחות לגביי אך על נישכח את ההיתנערות של הקיבוץ מכל תביעה או נזקים מסויימים ואף יכול ליתבוע אותנו על נזקים שיכולים ליקרות
כתוצאה של פגיעות או תאונות מסוימות או סתם נזק לדשא או לממטרות או צינור.
בקיצור כסף בחינם מהפראיירים(נדיבים) אפס השקעה מצידנו(קיבוץ) נטו כסף שחור לקופה הקיבוצית וקרוב לוודאי גם כסף נטו לקופה הקטנה הבייתית
תבינו כולם היום זה פה מחר שם אצלכם בשטח ההטסה שליד הבית שלכם לכל אלה שנוח להם ליקרוא ולא להגיב (טיסנאות :כיף ,מישפחה,חברים,חוויה ,הנאה,זמן איכות לעצמנו ועוד הרבה.)

eranb
04-05-2010, 14:07:14
tooly תבין שנים שהחברה בגעש מטיסים בכיף וניפגשים אחד עם השני ומדברים ונהנים בגדול הופכים את אותם מ"ס שעות לחוויה כיפית אחריי שבוע של עבודה לחץ וכו"
כל אותה תקןפה השטח היה חינמי גם למטיסים וגם למבקרים אך לאחרונה החליטו מ"ס בעלי שטחים או קיבוצים או כל אחד שמנסה לעשות קומבינות ולהשתלט על שטח מסויים שכו שכולנו יודעים יש הרבה כאלה מאיפה אני יודע שאיזה אחד מהקיבוץ מנסה לעשות עלינו קומבינה הרי קבלות אפשר לזייף חופשי שלא נדבר על כל מיני טפסים למינהם אז מה איכפת לי ליבדוק את העיניין לעומק
ולחפור קצת ואןלי בעזרת קצת לחץ מכל אותם המטיסים שמטיסים בגעש ובאזורים אחרים לבוא ולהתנחל ולהתעקש ואולי ליגרום קצת לחץ על הקיבוץ לוותר על התשלום עקב בעיות חוקיות וליגרום להם לרדת מזה ואתה יודע מה אולי לבוא למשא ומתן מעמדה של לא פשוט להיפטר מאיתנו עם אותו קיבוץ ולהגיע איתו להסדר שנוח לנו וטוב לכולנו אך יש מ"ס אנשים שאין לי איתם שום עניין אישי שפשוט נותנים לקיבוץ פנטזיות של הלחץ מישתלם ואפשר לעשות קופה על חשבון המטיסים ולא להשקיע כלום ואף לידרוש דרישות מסויימות שאמנם מוצדקות לפחות לגביי אך על נישכח את ההיתנערות של הקיבוץ מכל תביעה או נזקים מסויימים ואף יכול ליתבוע אותנו על נזקים שיכולים ליקרות
כתוצאה של פגיעות או תאונות מסוימות או סתם נזק לדשא או לממטרות או צינור.
בקיצור כסף בחינם מהפראיירים(נדיבים) אפס השקעה מצידנו(קיבוץ) נטו כסף שחור לקופה הקיבוצית וקרוב לוודאי גם כסף נטו לקופה הקטנה הבייתית
תבינו כולם היום זה פה מחר שם אצלכם בשטח ההטסה שליד הבית שלכם לכל אלה שנוח להם ליקרוא ולא להגיב (טיסנאות :כיף ,מישפחה,חברים,חוויה ,הנאה,זמן איכות לעצמנו ועוד הרבה.)

אתה כותב ב-IDLE UP 2...