PDA

צפייה בגרסה מלאה : מה יש לכם נגד FXP?

26112611
01-05-2010, 00:10:47
לא פעם ולא פעמיים ראיתי תגובות זלזול והשמצה על FXP

רציתי לדעת, למה? מישהו היה בפורום הזה? מישהו בכלל מכיר את הפורום הזה?

עומר בנימיני
01-05-2010, 00:27:04
לא פעם ולא פעמיים ראיתי תגובות זלזול והשמצה על FXP

רציתי לדעת, למה? מישהו היה בפורום הזה? מישהו בכלל מכיר את הפורום הזה?

לדעתי זה בגלל שפעם היו חברי פורום מקצוענים שיש להם ניסיון וידע, והכי חשוב היה סדר ותרבות דיון בפורום (הספציפי של הטיסנים).

עכשיו, למרות שאני לא נמצא שם הרבה (מקצת קריאה של הודעות ותגובות שמעבירות ביקורת בפורום), אפשר לראות שחברי הפורום "התחלפו", עדיין יש כמה חברים שמבינים בתחום (כמה מפורום PAM וחלק שמסיעים מכוניות), אבל נושא הפורום "שונה" למכוניות, וכל ההודעות של המשתשמים הן לא רציניות, הרוב זה ירידות אחד על השני או ניחושים והטעיות בנושאים טכניים, בנוסף כל הודעה שנייה היא על בקשת מציאת מסוק\טיסן\מכונית בתקציב של 100-800 ש"ח, ככה שאין מה להציע, רק צעצועים.

מעבר לכך, בפורום הכללי ההנהלה שונתה, ככה שיש "חוקים" שונים ויותר מקפידים על סדר, בגלל זה יש ילדים שסתם מספימים כדי לעצבן את המנהלים, צעד שמוסיף לירידה במספר הגולשים בפורום.

אגב, מה השם משתמש שלך ב-FXP?

26112611
01-05-2010, 00:34:33
אני מסכים עם זה שיש את כל הילדים שמחפשים צעצועים, אבל מה לעשות שFXP זה פורום גדול שמכיל בתוכו מעל 100 פורומים שונים וכשאנשים רואים פורום "טיסנים ומכוניות על שלט" חושבים שזה כל מיני צעצועי ניקו וטיסני ימינה שמאלה בום

אבל עדיין, אני לא חושב שזה הוגן להכליל את הקהילה הקבועה שם שמבינה בתחום וחולקת את הידע שלה עם המשתמשים החדשים (הרציניים)

ושם המשתמש שלי הוא DeLuSioN

עומר בנימיני
01-05-2010, 00:55:06
אני מסכים עם זה שיש את כל הילדים שמחפשים צעצועים, אבל מה לעשות שFXP זה פורום גדול שמכיל בתוכו מעל 100 פורומים שונים וכשאנשים רואים פורום "טיסנים ומכוניות על שלט" חושבים שזה כל מיני צעצועי ניקו וטיסני ימינה שמאלה בום

אבל עדיין, אני לא חושב שזה הוגן להכליל את הקהילה הקבועה שם שמבינה בתחום וחולקת את הידע שלה עם המשתמשים החדשים (הרציניים)

ושם המשתמש שלי הוא DeLuSioN

אהה חח DeLusSioN מה קורה? :) אני פשפש במכנסיים אם יצא לך לראות אותי.

צודק, אבל אפשר לומר שהמשתמשים יוצרים לפורום תדמית כזו, כמו שבטח שמת לב, עד לפני שנה וחצי בערך, כשהיו 4 מנהלים בפורום כשכל אחד הבין בתחום שלו, היה סדר והפורום היה רציני מאוד יחסית, כשבאמצע (בין התקופה של ה-4 מנהלים לבין התקופה עכשיו) הגיעו כל המנהלים (בזכות פרוטקציות) וכל המשתמשים מפורומים אחרים שרצו "לבחון" את המנהלים ולעשות קצת שמח, אז הפורום הדרדר ורוב המשתמשים שתרמו הרבה לפורום ויידעו הרבה פשוט עזבו ולא חזרו, וחבל שכך, הפורום היה טוב כשהם היו בו.

תאמין לי, כנס לפורום דיבורים\תמונות הגולשים, זה הרבה יותר מעניין:D

tisanir
01-05-2010, 06:24:39
אתה מוזמן לשאול את מאהב הטירקסים ואת פיירפוקס.

אייל שפירא
01-05-2010, 07:13:55
אין לי בעיה עם FXP כל עוד הוא נשאר שם.
יש לי בעיה עם גישת FXP כאשר היא מחלחלת באיטיות לפורום הזה. פתיחת נושאים אינטנסיבית כאילו היו משפטים בצ'אט, התעלמות טוטאלית מתשובות מקצועיות ושאילת שאלות רטוריות שוב ושוב, והמסוכן מכולם - המלצות ותשובות מפי אנשים שאין להם מושג ונסיון.
אני חושש שבFXP תשובות מקצועיות הן כמו לקרוא שירה לילדים בגן, כמו מנוע 9000KV עם פרופ קטן מדי, בקיצור - פול גז בניוטרל.

כשאין כבוד לתחום ואין כבוד לידע אין כבוד נקודה.

אני די שמח שFXP קיים כי כמו מנורת לילה הוא מושך את הברחשים הרחק מכאן, אבל מדי פעם אני מרגיש זימזום ליד האוזן וזה גורם לי לנפנף בידיים ולנסות להרחיק את המיטרד.

Shay
01-05-2010, 08:16:37
הבעיה העיקרית ב-FXP(מעבר למה שאייל אמר) היא שיש שם אנשים שלא יודעים את התשובה לשאלות אבל בכל זאת עונים תשובות מטומטמות ללא כל בסיס(ראה ערך RCpower)
כשמישהו אומר שבלט סיפי זה המסוק הכי טוב בעולם והוא אומר את זה רק כי לא נעים לו להבין שדפקו אותו אז זו סיבה להבין את רמת הפורום/
מישהו כמו RCpower לא ישרוד כאן יומיים כי הוא כמו רוב חברי הפורום אטומים לחלוטין

guyst
01-05-2010, 09:43:58
אין לי בעיה עם FXP כל עוד הוא נשאר שם.
יש לי בעיה עם גישת FXP כאשר היא מחלחלת באיטיות לפורום הזה. פתיחת נושאים אינטנסיבית כאילו היו משפטים בצ'אט, התעלמות טוטאלית מתשובות מקצועיות ושאילת שאלות רטוריות שוב ושוב, והמסוכן מכולם - המלצות ותשובות מפי אנשים שאין להם מושג ונסיון.
אני חושש שבFXP תשובות מקצועיות הן כמו לקרוא שירה לילדים בגן, כמו מנוע 9000KV עם פרופ קטן מדי, בקיצור - פול גז בניוטרל.

כשאין כבוד לתחום ואין כבוד לידע אין כבוד נקודה.

אני די שמח שFXP קיים כי כמו מנורת לילה הוא מושך את הברחשים הרחק מכאן, אבל מדי פעם אני מרגיש זימזום ליד האוזן וזה גורם לי לנפנף בידיים ולנסות להרחיק את המיטרד.

+1