צפייה בגרסה מלאה : שאלה שאלה לגבי מערכת רדיו חדשה
gil12345
14-10-2008, 08:53:51
שלום
אני מעונין לקנות מע' רדיו חדשה 6-7 ערוצים (כרגע עבור טיסן ואולי אח"כ למסוק)
מה כדאי בטווח מחירים 1000-1300 ש"ח ?
כמוכן מה קיבולת הסוללות המינימאלית המומלצת ? (האם 700 ma מספיק ?)
תודה רבה
אופיר נחום
14-10-2008, 09:01:38
לפי דעתי אם התקציב מוגבל, נסה להתאמץ ולהזמין מחו"ל - תוכל במחיר זה לקבל DX7 (לא כולל סרוואים) כולל משלוח ומיסים.
קיבולת הסוללה תלויה בסרוואים שלך ובאלקטרוניקה (ג'יירו, גוברנור)- צריכת המקלט זניחה. אני יכול להגיד ש700 מיליאמפר זה לא מספיק לאף מסוק.
לפי דעתי אם התקציב מוגבל, נסה להתאמץ ולהזמין מחו"ל - תוכל במחיר זה לקבל DX7 (לא כולל סרוואים) כולל משלוח ומיסים.
קיבולת הסוללה תלויה בסרוואים שלך ובאלקטרוניקה (ג'יירו, גוברנור)- צריכת המקלט זניחה. אני יכול להגיד ש700 מיליאמפר זה לא מספיק לאף מסוק.
לתקציב הזה יש לך את ה DX6I.מערכת נחותה מDX7אולם לתקציב הזה היא בהחלט תספק אותך.(גם היא 2.4,ותומכת ב CCPMׂ
עמיתפורת
14-10-2008, 11:16:18
חפש אולי מערכת יד שניה במחיר הזה.
חפש אולי מערכת יד שניה במחיר הזה.
הבעיה עם מערכות יד שניה היא שצריך לדעת ממי לקנות.יכולים להיות אנשים רמאים שימכרו לך מערכת לא בדיוק תקינה:).ואחר כך לך תשלח אותה לחו"ל לבדיקות:(.אין אחריות על מערכת משומשת אם אתה לא הרוכש המקורי!....בקיצור לא כדאי בכלל.אלא!!!! אם כן המערכת ממש חדשה חודשיים שלושה והכי חשוב שתהיה 2.4 ולא מדור הממותות....(תאימות תוכנה,פונקציות וכ'ו)
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.