התחברות

צפייה בגרסה מלאה : הרכבת CopterX

SEVEN
15-05-2010, 12:37:59
שלום
אני מנסה לבנות את המסוק לבד, ראיתי את הסרטים של בוב חסר הסנפיר, אולם הוא לא ממש מדגים בנייה של המסוק מקיט (או שפיספסתי משהו).
בכל מקרה בקובץ המנואל זה מפורט מספיק.

הקיט הגיע עם הראש מורכב, מערבת זנב מורכבת ושלדה מורכבת. על פי המנואל של קופטרX צריך לשים לוקטייט בברגי השלדה והזנב. אולם לא מצויין כך על ברגי הראש. לעומת זאת, במנואל של TREX כן מצויין לשים לוקטייט בברגי הראש.

האם יש צורך לפתוח מחדש את כלללל ההברגות ולהרכיב מחדש עם לוקטייט ?
הלוקטייט שמגיע עם הקיט הוא אדום, האם עדיף לקנות אחד כחול במקום ?

כל טיפ יתקבל בברכה :o
שבת שלום

עומר בנימיני
15-05-2010, 13:05:14
שלום,

הכוונה היא שהמסוק מגיע בתצורת ARF ככה שיש מקומות שצריך להשלים את ההרכבה ויש מקומות שלא צריך, בשביל השקט הנפשי שלך פרק את כל המכלולים ותרכיב מחדש לאחר ניקוי עם יישום לוקטייט. ובחלקי פלסטיק\קרבון דבק CA\מהיר.

פעם אמרו לי שלמסוק 450 לוקטייט כחול מספיק טוב, אין בעיה, אבל אם יש לך לוקטייט אדום כמובן שעדיף למכלול הראש להשתמש באדום.

SEVEN
15-05-2010, 13:09:17
לוקטייט אדום לא בעייתי מבחינת ריסוקים ? לא תהיה בעייה רצינית לפתוח הברגות "אדומות" אח"כ ?

עומר בנימיני
15-05-2010, 13:43:28
לוקטייט אדום לא בעייתי מבחינת ריסוקים ? לא תהיה בעייה רצינית לפתוח הברגות "אדומות" אח"כ ?

צריך לחמם קצת עם מלחם כדי לפתוח את הנעילה.

SEVEN
15-05-2010, 14:53:07
אוקיי תודה
ועוד משהו
עם הקיט הגיעו ארבעה מיכלים: דבק מהיר, שמן, לוקטייט (שצבעו אדום אז אני מניח שהוא אדום :-), לא מצויין מספר כלשהו ) והאחרון הוא חומר שנקרא Anaerobics retainer
לא מצאתי איזכור לשימוש (במנואל של קופטרX) שלו בחלקי המסוק, האם הוא נחוץ ? היכן משתמשים בו ?
תודה

עומר בנימיני
15-05-2010, 15:00:10
אני חושב שזה ככה -

מה שאתה חושב שזה שמן זה אולי גריז (אם יש בקיט)?

לוקטייט זה האדום או כחול (מה שבא בקיט) - אפשר להשתמש בהם אבל רצוי לקנות בקבוקון קטן (כמו אלה שבאים בקיט) ב-20 ש"ח בחנות ולקבל לוקטייט אדום איכותי נורמלי.

המיכל הגדול זה הדבק CA

anaerobics retainer אמור להיות השמן

SEVEN
15-05-2010, 15:05:59
חיפשתי קצת ומצאתי באיזשהו מקום אזכור לכך שה-Anaerobics retainer הוא בעצם לוקטייט ירוק.
אין שמן וגריז ... יש רק גריז (טעות שלי)
לוקטייט אדום וCA.

wind556
15-05-2010, 17:11:02
אוקיי תודה
ועוד משהו
עם הקיט הגיעו ארבעה מיכלים: דבק מהיר, שמן, לוקטייט (שצבעו אדום אז אני מניח שהוא אדום :-), לא מצויין מספר כלשהו ) והאחרון הוא חומר שנקרא Anaerobics retainer
זה דבק למיסבים

לא מצאתי איזכור לשימוש (במנואל של קופטרX) שלו בחלקי המסוק, האם הוא נחוץ ? היכן משתמשים בו ?
תודה

הלוקטייט האדום המצורף מספיק טוב
ובנוסף יש שם דבק CA דליל ושמן

SEVEN
15-05-2010, 17:25:00
אני מעדיף להשתמש בלוקטייט כחול כדי לאפשר החלפה קלה של חלקים בהמשך...
האם אפשר להשתמש בלוקטייט כחול (243 או 242) בכל מתכת-מתכת במקום האדום וה-anaerobic retainer ?
כמובן שבמקומות של מתכת-פלסטיק אני אשתמש בCA.

תודה

hatul
15-05-2010, 19:43:45
כן ואפילו עדיף