צפייה בגרסה מלאה : דיון Corona 2.4Ghz Futaba Module
ram130111
16-05-2010, 18:55:30
שלום חברים,
הייתי מעוניין לקבל דעות איך המודול קורונה 2.4 http://hobbycity.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=7381
עובד עם futaba. יש לי futaba 9C ורציתי לקבל דעות ואם יש לאנשים את השילוב הזה של ה9C והקורונה זה יהיה ממש טוב.
אני מטיס טיסן 50CC ולא רציתי לקחת אחריות עם משהו שאני לא מכיר כי זה גדול ומסוכן.
האם המקלט והשידור יעמדו בG בלחצים במרחק.
תודה והמשך יום טוב, רם.
tisanir
16-05-2010, 19:03:44
קצת חיפוש והייתה מגיע לזה: http://www.efly.co.il/forums/blog.php?b=36
לבוגל יש קורונה עם 9C
אני "קצת דפוק" ובגלל שקט נפשי לא הייתי שם אותו על 0 סמ"ק אבל המודול של FRSKY מפתה מאוד
ram130111
16-05-2010, 19:28:25
לבוגל יש קורונה עם 9C
אני "קצת דפוק" ובגלל שקט נפשי לא הייתי שם אותו על 0 סמ"ק אבל המודול של FRSKY מפתה מאוד
אבל פה יש לך נסיון איתו אחי, ומה שאין לך ניסיון אני אלך עם הFRSKY ?:confused:
סמארט-פליי מראים אותו באתר שלהם, אני מאמין שהם יודעים מה הם מוכרים
ram130111
16-05-2010, 19:33:10
סמארט-פליי מראים אותו באתר שלהם, אני מאמין שהם יודעים מה הם מוכרים
אז מה כל הרעש על קורונה?:)
tisanir
16-05-2010, 20:02:45
התבלבלת בין הקורנה ל DX7 :D
erazz
16-05-2010, 20:21:56
שלום חברים,
הייתי מעוניין לקבל דעות איך המודול קורונה 2.4 http://hobbycity.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=7381
עובד עם futaba. יש לי futaba 9C ורציתי לקבל דעות ואם יש לאנשים את השילוב הזה של ה9C והקורונה זה יהיה ממש טוב.
אני מטיס טיסן 50CC ולא רציתי לקחת אחריות עם משהו שאני לא מכיר כי זה גדול ומסוכן.
האם המקלט והשידור יעמדו בG בלחצים במרחק.
תודה והמשך יום טוב, רם.
אתה שואל את השאלות הלא נכונות. למקלט לא יהיו בעיות עם הפרעות, טווח, רעידות ו/או G.
השאלה האמיתית היא האמינות של המערכת.
אני מטיס כבר כמה חודשים עם הקורונה. היו לי כמה בעיות ואני בכנות לא חושב שהם נבעו מהקורונה אלא משימוש לקוי שלי. אבל בגלל הבעיות האלו קשה לי ממש לסמוך על המערכת.
ב-2.4 הרבת תלוי באיכות המקלט וביכולת העיבוד שלו. קשה עד בלתי אפשרי להעריך את ההבדלים בין המערכות. לדעתי לפוטאבה וסנווה יש יתרון מעצם העובדה שיש להם נסיון עם מערכות תקשורת והם מתכננים את הרכיבים בעצמם. קורונה משתמשת ברכיבים מסחריים שתוכננו עבור מחשבים ניידים ונתבים ביתיים. האם הרכיבים האלה מספיק טובים? רק הזמן יגיד אבל לדעתי עדיין מוקדם להשתמש באלה עבור טיסנים גדולים, יקרים ומסוכנים.
ram130111
16-05-2010, 20:51:01
אתה שואל את השאלות הלא נכונות. למקלט לא יהיו בעיות עם הפרעות, טווח, רעידות ו/או G.
השאלה האמיתית היא האמינות של המערכת.
אני מטיס כבר כמה חודשים עם הקורונה. היו לי כמה בעיות ואני בכנות לא חושב שהם נבעו מהקורונה אלא משימוש לקוי שלי. אבל בגלל הבעיות האלו קשה לי ממש לסמוך על המערכת.
ב-2.4 הרבת תלוי באיכות המקלט וביכולת העיבוד שלו. קשה עד בלתי אפשרי להעריך את ההבדלים בין המערכות. לדעתי לפוטאבה וסנווה יש יתרון מעצם העובדה שיש להם נסיון עם מערכות תקשורת והם מתכננים את הרכיבים בעצמם. קורונה משתמשת ברכיבים מסחריים שתוכננו עבור מחשבים ניידים ונתבים ביתיים. האם הרכיבים האלה מספיק טובים? רק הזמן יגיד אבל לדעתי עדיין מוקדם להשתמש באלה עבור טיסנים גדולים, יקרים ומסוכנים.
אוקי, תודה, פתחת נקודה טובה.
אני אקנה כבר את המודול הרגיל של פוטאבה וזהו בלי משחקים.
תודה, רם.
Boogle
17-05-2010, 00:18:13
לא התייחסת לסט של ASSAN שמטיסי הסילוניים כבר ניסו ויש דיווחים טובים על אמינותם.
שים לב לקנות רק מודול חדש (גרסה 2 כמדומני) .
אגב, עם גרסה V1 של קורונה הטסתי טיסן ניטרו 46 תקופה ארוכה עם 0 תקלות, את גרסה V2 קניתי כשהפסקתי להטיס ניטרו אז בחשמליים היא בסדר.
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.