PDA

צפייה בגרסה מלאה : זהירות! לכל תושבי הדרום

edoman
18-05-2010, 08:58:42
אנשים שלום,

לא כולם יודעים וזה לא בדיוק האישו אבל אני פקח טיסה בחיל האוויר ...
אתמול בשעות הבוקר כמה חברים מפה הלכו להטיס טיסנים במנחת הדלק שצמוד לבאר שבע
אני מבקש מכם בכל לשון של בקשה העיניין הזה מסוכן מאוד יש באיזור זה תעבורה מאוד עמוסה
שטסה שם נמוך אל תלכו להטיס שם זה לא בטיחותי בעליל
מה גם שאנחנו מזמינים לשם משטרה כל הזמן לפנות את האנשים אז
גם חבל שתסתבכו
ומי שהיה שם ורוצה ליצור איתי קשר ולהבין יותר פרטים אני אשמח ...
שיהיה לכולנו חג שמח ובטוח

אליקופטר
18-05-2010, 09:39:33
למה אתה בטוח שהם "מפה" אולי כדי שהצבא יתקין שילוט אזהרה אם ידוע שבמקום באופן קבוע ישנם מטיסים ,שמדבריך בהחלט מסכנים מטוסים.

edoman
18-05-2010, 09:44:54
אליקופטר- תקשיב ותקשיב לי טוב
לא כל כך קשה להבחין של בלאקהוק וסייפנים וכו' עוברים מעליך כל חצי דקה
מה גם שזה מנחת שהצבא משתמש בו ונוחת שם הרבה פעמים
אז אולי אם אנשים יפעילו קצת את המוח אז הם יבינו
ואתה אל תקטין לאנשים פה עוד יותר את הראש !!!! הבנת ? כי בפעם הבאה זה תיהיה אתה שיזלזל ואז יקרה פה אסון תתחילו לקחת דברים ברצינות ולא לענות בציניות על כל דבר
אם אין לך מה להגיד פשוט אל תגיב!!!!!!

אליקופטר
18-05-2010, 09:51:54
אליקופטר- תקשיב ותקשיב לי טוב
לא כל כך קשה להבחין של בלאקהוק וסייפנים וכו' עוברים מעליך כל חצי דקה
מה גם שזה מנחת שהצבא משתמש בו ונוחת שם הרבה פעמים
אז אולי אם אנשים יפעילו קצת את המוח אז הם יבינו
ואתה אל תקטין לאנשים פה עוד יותר את הראש !!!! הבנת ? כי בפעם הבאה זה תיהיה אתה שיזלזל ואז יקרה פה אסון תתחילו לקחת דברים ברצינות ולא לענות בציניות על כל דבר
אם אין לך מה להגיד פשוט אל תגיב!!!!!!

אופססס תרגע , השאלה לא צינית בכלל ,אתה יוצא מנקודת הנחה שכל המטיסים בארץ בעיקר באזור באר שבע נכנסים לפורום הנ"ל וקוראים כל הודעה ? דבריך חשובים אך משום מה אתה באמת מאמין שכפרסמת כאן "נגעת" בכל מטיסי הדרום... ? אז ראשית עליך להתנצל על התגובה העצבנית והלא ברורה שלך ודבר שני אם באמת איכפת לך ודבריך חשובים בהחלט קיבלת עוד רעיון אך להגיע לעוד כמה מטיסים.
לא מדובר בפירסום בערוץ 2 ,ערוץ 10 ,"וקול ישראל" אתה מגיב בתוקפנות ללא כל סיבה וכנראה מחוסר ידיעה יש בתחום שלנו עוד 3 פורום לפחות לא כולם בEFLY.

אגב שמור לעצמך בלב מה טס באזור המדובר ולא צריך להראות שאתה יודע.

edoman
18-05-2010, 09:56:56
אני לא מראה שום ידע נרחב ולא מפרסם ידיעות שאסור
ולא מחפש לגעת באף אחד אבל סביר להניח שיש פה מטיסים מהאיזור הזה

אליקופטר
18-05-2010, 09:58:18
יש כאן חברה מהדרום אני בטוח ,גם אני. אני נותן הארה בכדי שההערה שלך באמת תגיע לאן שצריך.
אתה מוזמן לפנת אלי בפרטי כדי לקבל עוד קישורים לאתרים אחרים לא אפרסם אותם כאן כדי לא לפגוע בפורום ואני מאמין שמנהלי הפורום יסלחו לי שאני יעביר לך עוד קישורים אך המטרה חשובה.

לא צריך לכעוס.

גבי א
18-05-2010, 12:17:29
edoman , יכול להיות שבאמת ניסית להעביר משהו ענייני, אבל אתה באמת "נשמע" מה זה כועס, תרגע קצת וכולם יקבלו זאת אחרת.

edoman
18-05-2010, 14:46:06
אני לא כועס הוא סתם עצבן אותי עם התגובה הזאת ...
אינ להפך מבין את המטיסים לגמרי ואני לא כועס עליהם רק רציתי להגיד להם שיזהרו ושלא יטיסו שם כי זה לא המקום

אליקופטר
18-05-2010, 16:39:32
בחור אתה כנראה אדם מאוד עצבני ,אני מסביר לך את הרעיון בתגובה שלי שהיא נכונה לחלוטין ,לא מבין מה אתה מתעצבן ומה מעצבן ,אני יסביר שוב אתה משום מה בטוח שכל מטיסי הדרום חברי פורום ורואים את הדברים החשובים שאתה אומר כדי למנוע ממך עצבים לא ברורים מבטיח מבטיח לא להגיב יותר לשאלות או הודעות שלך.

הצעתי לך עזרה בפירסום ההערה והראה שלך בכך שתקבל קישור לעוד אתרים של מטיסים ישראלים הארץ ,אבל לא טרחת לבקשם מעניין כמה באמת חשוב לך להגיע לאוזניים הנכונות.

חג שמח.

edoman
18-05-2010, 21:11:56
אליקופטר - תקרא שוב ושוב את התגובה שלך ותבין
ואני לא חושב שכולם נמצאים בפורום הזה
וזה כן חשוב לי אבל אני לא הולך לרוץ לערוץ 2 ולא לערוץ 10 כי אין צורך
ותאמין לי שמספיק שאתה רושם פה הודעה והיא עוברת למספיק אנשים שיעבירו את זה הלאה
אז הסר דאגה מלבך

מושיק
18-05-2010, 22:37:11
אליקופטר - תקרא שוב ושוב את התגובה שלך ותבין
ואני לא חושב שכולם נמצאים בפורום הזה
וזה כן חשוב לי אבל אני לא הולך לרוץ לערוץ 2 ולא לערוץ 10 כי אין צורך
ותאמין לי שמספיק שאתה רושם פה הודעה והיא עוברת למספיק אנשים שיעבירו את זה הלאה
אז הסר דאגה מלבך

צר לי אך דעתי עם אליקופטר.התעצבנת עליו בכך שהוא גורם בתגובה שלו להקטנת ראש...מה שאתה עושה עכשיו זו לא הקטנת ראש?
אתה חושב שאם תעלה את הבעייה הזו בפורום אחד כולם ידעו אז לצערי אתה טועה .
גם אני איש חייל האויר ואיך אומרים אצלנו אם יש ספק אז אין ספק
תקבל את מה שאליקופטר אמר ותפרסם את ההערה החשובה שלך בעוד אתרים.
בהצלחה.

rtf22
18-05-2010, 23:10:03
איזה אנשים מוזרים אתם בן אדם מעלה בעיה במקום לקרוא את זה ואם זה קשור אלייך תפנים אם לא תעבור לפוסט הבא אתם חייבים להעיר איזה הערה מטומטמת לפעמים עדיף לשתוק מאשר להגיד דבר טיפשי