PDA

צפייה בגרסה מלאה : עזרה! בחירת מסוק "מיקרו" עד 160 דולר.

Gabz
22-05-2010, 03:19:39
אהלן , כמו בכותרת, אני מחפש מסוק מיקרו 4 ערוצים בתקציב של עד 160 דולר ללא משלוח , אשמח לשמוע את הצעותיכם , בין המועמדים :

E-flite MSR RTF (http://www.bladehelis.com/Products/Default.aspx?ProdId=EFLH3000)

Walkera CB100 (http://www.walkera.com/en1/particular.jsp?pn=Z2CB100)

NINE EAGLES למיניהם אולי?

אלו הם האופציות שמצאתי , המסוק מיועד לאבא שלי , חשוב לו שיהיה אמין , יציב ולא שברירי ושיהיה מתאים לאחד שנכנס לתחום(יש לו קצת ניסיון עם DOUBLE HORSE 9053 שכבר הספיק למות). רק RTF לבנתיים. אשמח אם תציעו אופציות אחרות\טובות יותר וכמובן חוות דעת על שני המסוקים שהצגתי כאן.

תודה מראש

guylederer
22-05-2010, 03:43:08
אני מכיר אח ורק את ה MCX\MSR
אני יכול לציין שה MCX הוא המסוק הכי יציב שראיתי ושקראתי עליו ...
לא מזמן רכשתי MSR גם מסוק חמוד מאד ... הוא יכול להיות טיפה קשה ... אם היה לכם שלט של ספקטרום או של JR הייתם יכולים לעדן את התגובות שלו ...

לדעתי תנסה למצוא למי יש בארץ ותראה אותו עף ... רק ככה תבין מה בישבילך :)

ultras
22-05-2010, 10:48:33
אני מכיר אח ורק את ה MCX\MSR
אני יכול לציין שה MCX הוא המסוק הכי יציב שראיתי ושקראתי עליו ...
לא מזמן רכשתי MSR גם מסוק חמוד מאד ... הוא יכול להיות טיפה קשה ... אם היה לכם שלט של ספקטרום או של JR הייתם יכולים לעדן את התגובות שלו ...

לדעתי תנסה למצוא למי יש בארץ ותראה אותו עף ... רק ככה תבין מה בישבילך :)

בשלט שמגיע עם גרסת הRTF אפשר גם לעדן את התגובות של המסוק על ידי לחיצה על הסטיק הימני.

מצטרף להמלצה על הMSR, הוא יותר יקר מSOLO PRO אבל בסופו של דבר על איכות משלמים..
אחרי 4 חודשים, וכאשר בהתחלה היו אינסוף ריסוקים, מה שהחלפתי זה גריפ להבים וזנב..

nadavli
22-05-2010, 11:48:17
מסוקי מיני כמו אלה שמוצגים כאן למעלה, הם רק indoor ? או גם outdoor ?

Eranh
22-05-2010, 12:22:39
ה blade MSR וה solo pro הינם מסוקי indor אך בהחלט ניתנים להטסה בחוץ כל עוד אין רוח.
אני הזמנתי מהסיני solo pro בדרכו ארצה בעלות כוללת של $75.
לפי מה שקראתי ההתנהגות דומה והחלקים של ה solo זולים יותר אם כי קשה להשיגם אצל הסיני בגלל הביקוש.
ה pro אמור להיות עמיד, לכשיגיע נבדוק.

Gabz
22-05-2010, 13:18:32
קודם כל תודה לכולם על התגובות.
ניתן לומר בפה אחד שהMSR היא ההמלצה הגורפת פה?

אשמח אם מישהו יוכל לפרט את הבדלים בין הMSR ל MCX.

אגב, בשבוע הקרוב אני אמור לקבל את ה"FREE SPIRIT MICRO" של NINE EAGLES . מה אתם אומרים עליו ? (הוא בשבילי).

zvok
22-05-2010, 17:20:05
ה CB-100 עולה על ה mSR וכל ה Nine Eagles.

לך עליו

orendar181
22-05-2010, 19:02:45
1+

Bob Shark
22-05-2010, 19:36:13
בטור התחלה ה MCX מאוד יתאים לאבא שלך. מסוק נינוח יציב בצורה לא רגילה. וכשמרגישים קצת בטוחים איתו יודע גם לעשות פעימות לב. עם משדר DX ניתן להחריף או להיפך, לעדן את תגובותו.
מומלץ.

Gabz
22-05-2010, 19:53:17
סליחה על הבורות , אני בכלל מגיע מתחום מכוניות ניטרו , האם מישהו יכול להסביר מה זה DX?
SPEKTRUM ושאר הירקות? מדובר כאן על מערכת שלט?

תודה :]

wind556
23-05-2010, 07:43:41
סליחה על הבורות , אני בכלל מגיע מתחום מכוניות ניטרו , האם מישהו יכול להסביר מה זה DX?
SPEKTRUM ושאר הירקות? מדובר כאן על מערכת שלט?

תודה :]

התגובה הזאת מחייבת תגובה:
לרגע היה ניתן לחשוב שאתה יודע מה אתה רוצה
הדברים האלו שאתה מתעניין בהם, צריכים להיות בפורום אחר, לא בפורום מסוקים חשמליים, אלא בפורום צעצועים.
אף אחד מהצעצועים האלו לא יקדמו אותך לכיוון הטסת מסוק ולהיפך, רק ירחיקו אותך ויגזלו לך נתח מהתקציב.
אם באמת אתה מודע לכך שזה צעצוע קטן ושאין לזה כל קשר למסוקים, לך על זה. אבל אם הכוונה שלך שזה יהיה שלב בדרך למסוקאות, אז זה ממש לא....
אם תרצה הכוונה אמיתית אל תהסס להתקשר. אעזור לך להבין לעומק את הנושא.
בהצלחה

Shanti
23-05-2010, 10:38:45
הי

הדברים האלו שאתה מתעניין בהם, צריכים להיות בפורום אחר, לא בפורום מסוקים חשמליים, אלא בפורום צעצועים.
אף אחד מהצעצועים האלו לא יקדמו אותך לכיוון הטסת מסוק ולהיפך, רק ירחיקו אותך ויגזלו לך נתח מהתקציב.
אם באמת אתה מודע לכך שזה צעצוע קטן ושאין לזה כל קשר למסוקים, לך על זה. אבל אם הכוונה שלך שזה יהיה שלב בדרך למסוקאות, אז זה ממש לא....
בהצלחה

שטויות במיץ. מסוקי המיקרו הם הזדמנות נהדרת להכנס לתחביב. הם זולים, עמידים וניתן להתקדם ממסוק קואקסיאלי למסוק FP ואף למסוק CP.

Shanti

Gabz
23-05-2010, 14:28:48
בהצלחה

אין לי כל כוונה להכנס לתחום כמו שנכנסתי לNITRO CARS.
אני אזכיר שוב , המסוק מיועד לאבא שלי , שסך הכל מחפש מסוק INDOOR עמיד שיספק לו הנאה לשעות הפנאי.
רק שאלתי במה מדובר כיוון שהמילים האלו הוזכרו כמה בפעמים בשרשור , רק מתוך התעניינות.
בכל מקרה תודה לך.

Shanti
23-05-2010, 15:54:54
הי

ה- CB100 הוא בחירה מצוינת.

Shanti

wind556
23-05-2010, 16:30:58
הי

ה- CB100 הוא בחירה מצוינת.

Shanti

עכשיו הכל ברור :D:D:D

Shanti
24-05-2010, 07:21:05
הי

עכשיו הכל ברור :D:D:D

עשה לך טובה (וגם לנו) וקנה Walkera CB100 או Walkera 4G6. ראה זאת כהשקעה לטובת הרחבת אופקים :)

Shanti

zvok
24-05-2010, 12:52:03
הי

עשה לך טובה (וגם לנו) וקנה Walkera CB100 או Walkera 4G6. ראה זאת כהשקעה לטובת הרחבת אופקים :)

Shanti

רבותי למה לריב?

עודד חושב כמו שהוא חושב והוא צודק. ככל שהמסוק גדול יותר קל יתר להטיס אותו ולתקן אותו. יש מבחר גדול יותר של חלקי חלוף ואלקטרוניקה.

אבל למסוקים הקטנים כמו ל mSR CB-100 ודומיהם יתרונות גדולים אחרים. שלחלק מאתנו שרוצים להתחיל בתחביב אבל אינם יכולים מסיבות שונות לצאת לשטחי ההטסה תכופות, המסוקים הקטנים נותנים מענה מעולה. מנסיוני שליטה באלה תאפשר שליטה ברמה דומה ואף טובה יותר במסוקים בגודל 450 ווגדולים יותר.

Shanti - אני לא יודע אם יש לך 4G6, לדעתי אין להשוותו כלל וכלל ל CB-100 או mSR. ה 4G6 הוא אמנם קטן אבל דורש מיומנויות נוספות ועקשנות לא מעטה כדי להתחיל להנות ממנו. תקון של 4G6 וכוון שלו דורש ידע טכני דומה לנדרש עבור 450.

אני יכול לסכם שאם לא היו המסוקים הזעירים הייתי אולי נכנס לתחביב אבל הייתי פורש ממנו מהר כיוון שאין לי זמן להשקיע עבור נסיעות לשטחי הטסה כד להטיס קצת לפגוש חברים ולחזור. אולי כאשר אהיה בפנסיה זה יתאפשר. המסוקים הזעירים מאפשרים לי לנצל כל רגע פנוי שמתחשק לי להטסה בבית. אין מצב אפילו ביום העמוס ביותר שלא אטיס לפחות 5-6 פעמים שה 40-50 דקות נטו.

זאת דעתי ואני תומך בה..........