התחברות

צפייה בגרסה מלאה : הצעות עבודה

Ido
24-05-2010, 23:27:40
החברה בה אני עובד, פרומותאוס, היא חברה מובילה בתחום עיצוב, והפקת פתיחים לטלוויזיה, מיתוג תוכן, פרומואים ושיווק תוכן.
כרגע יש 3 משרות פנויות:

משרת סטודנט
עבודה במשמרות ערב, בכל יום בשבוע בין 17:00 ל- 21:00 (ניתן לאייש אתה משרה בסטודנט אחד או שניים שיתחלקו ביניהם).
מטרת העבודה היא לשמור על הבניין בשעות הערב ולנעול את המקום. במקביל - לבצע עבודות שונות בתחום של שכפול סרטים, יצירת בלאקים על קלטות, יצירת גיבויים של DVD וכו'.

אין צורך בידע מוקדם, אך זו הזדמנות מוציינת לטודנטים שגם מחפשים עבודה טובה וגם להכנס מהדלת האחורית לחברה כמו פרומותאוס.

איש סיסטם
אנחנו מחפשים מישהו למשרה מלאה או חלקית שיוכל להיות "איש הסיסטם" של החברה. לנהל את הרשת, להיות אחראי על גיבויים, תיקון תקלות במחשבים, ביצוע התקנות וכו'.
משרה מושלמת לכל מי שרוצה להכנס לעולם של אפל, בתוך אחת מהחברות הראשונות בארץ שעובדת על תשתית אפל מלאה.

דרישות:
נסיון בניהול מערכות או בתמיכת מערכות.
נסיון בניהול מערכות גיבוי
נסיון בניהול רשת ומערכות Storage מרכזיות

נסיון ב- Linux - יתרון
נסיון בכתיבת סקריפטים - יתרון

מפתח WEB
"איש קומנדו" לפיתוח ל- Web. תוכניתן/מפתח שמסוגל "לקפוץ" מטכנולוגיה לטכנולוגיה, ומסוגל ללמוד לבד.
מדובר במשרה של פיתוח פרוייקטים קטנים וגדולים ל- Web : אפליקציות Facebook, פיתוח אתרים, אפליקציות Flash, וכו'.
אנחנו מחפשים מישהו צעיר סופר מוכשר ומלא מוטיבציה, שמעוניין במקום שבו הוא יוכל להתפתח גם לכיוונים נוספים.

דרישות:
נסיון בפיתוח ל- Web.
נסיון בעבודה בצוות.
נסיון פיתוח לפייסבוק - יתרון
נסיון פיתוח למכשירים סלולריים - יתרון

מעוניינים יכולים לפנות לרותם: rotem@promots.tv

26112611
25-05-2010, 12:52:51
סתם שאלה, יש לכם גם עבודות לקטינים? ;)

אייל שפירא
25-05-2010, 12:56:30
צריכים עורכי Avid ? :D

s.mario
25-05-2010, 21:26:40
איזור בארץ?

amnon
02-06-2010, 07:50:59
החברה בה אני עובד, פרומותאוס, היא חברה מובילה בתחום עיצוב, והפקת פתיחים לטלוויזיה, מיתוג תוכן, פרומואים ושיווק תוכן.
כרגע יש 3 משרות פנויות:

משרת סטודנט
עבודה במשמרות ערב, בכל יום בשבוע בין 17:00 ל- 21:00 (ניתן לאייש אתה משרה בסטודנט אחד או שניים שיתחלקו ביניהם).
מטרת העבודה היא לשמור על הבניין בשעות הערב ולנעול את המקום. במקביל - לבצע עבודות שונות בתחום של שכפול סרטים, יצירת בלאקים על קלטות, יצירת גיבויים של DVD וכו'.

אין צורך בידע מוקדם, אך זו הזדמנות מוציינת לטודנטים שגם מחפשים עבודה טובה וגם להכנס מהדלת האחורית לחברה כמו פרומותאוס.

איש סיסטם
אנחנו מחפשים מישהו למשרה מלאה או חלקית שיוכל להיות "איש הסיסטם" של החברה. לנהל את הרשת, להיות אחראי על גיבויים, תיקון תקלות במחשבים, ביצוע התקנות וכו'.
משרה מושלמת לכל מי שרוצה להכנס לעולם של אפל, בתוך אחת מהחברות הראשונות בארץ שעובדת על תשתית אפל מלאה.

דרישות:
נסיון בניהול מערכות או בתמיכת מערכות.
נסיון בניהול מערכות גיבוי
נסיון בניהול רשת ומערכות Storage מרכזיות

נסיון ב- Linux - יתרון
נסיון בכתיבת סקריפטים - יתרון

מפתח WEB
"איש קומנדו" לפיתוח ל- Web. תוכניתן/מפתח שמסוגל "לקפוץ" מטכנולוגיה לטכנולוגיה, ומסוגל ללמוד לבד.
מדובר במשרה של פיתוח פרוייקטים קטנים וגדולים ל- Web : אפליקציות Facebook, פיתוח אתרים, אפליקציות Flash, וכו'.
אנחנו מחפשים מישהו צעיר סופר מוכשר ומלא מוטיבציה, שמעוניין במקום שבו הוא יוכל להתפתח גם לכיוונים נוספים.

דרישות:
נסיון בפיתוח ל- Web.
נסיון בעבודה בצוות.
נסיון פיתוח לפייסבוק - יתרון
נסיון פיתוח למכשירים סלולריים - יתרון

מעוניינים יכולים לפנות לרותם: rotem@promots.tv

שלחתי לך מייל לפני כמה ימים בצרוף קו"ח ומכתב המלצה

מצפה לתגובתך

אמנון.

Ido
02-06-2010, 07:59:28
המייל שכתבתי אינו שלי, אלא של המנהל הטכנולוגי בחברתנו. הוא אחראי על גיוס האנשים ולבחירת המתאימים.
תודה
עדו

amnon
07-06-2010, 07:58:50
המייל שכתבתי אינו שלי, אלא של המנהל הטכנולוגי בחברתנו. הוא אחראי על גיוס האנשים ולבחירת המתאימים.
תודה
עדו

אשמח מאוד אם תוכל לעזור ולתת המלצה ,אני מובטל כבר חצי שנה עם משפחה וילדים קטנים :o

תקופת דמי ההבטלה נגמרה...