צפייה בגרסה מלאה : שרשור בניה מי רצה תמונות של מפלצת..(TREX700E לשירותכם..) :)
wonderd
27-05-2010, 17:42:01
תודה לכולם על הברכות, החיוך לא נעלם לי כבר כמה ימים ועכשיו הוא רק התמתח יותר, האייקון שאפשר להוסיף פה לא מחייך מספיק בשבילי...
לפני חצי שעה חזרתי מהדואר עם החבילה, ביחד איתה הגיעה גם החבילה של הסוללות.
למי ששאל על הסטאפ;
הסטאפ הוא כרגע המקורי של אליין -
סייקליק DS610
זנב DS650
מערכת פלייברלס של אליין
בקר 110A של CC
מנוע BL700M של אליין שמספק מעל 4000W בלי מאמץ..
רגולטור אליין B6X
מקלט AR7100 של ספקטרום
2 סוללות 5000MAH 6 תאים
סוללת מקלט 3300MAH 2 תאים
הנה כמה תמונות ואני מיד מתחיל בבניה.
אלעד.
יפה מאד
למה אתה מחכה בדיוק?
קדימה לבנייה !
עומר בנימיני
27-05-2010, 17:46:14
רצחני ביותר~!
תתחדש, תשכיל ותהנה מההרכבה והכי חשוב תהנה איתו!
בהצלחה!!
אין מילים לתאר:eek:
סקסי!:D
תתחדש:)
szgal
27-05-2010, 17:53:38
מדהים,
תתחדש ותהנה !!!
tisanir
27-05-2010, 17:56:49
תתחדש!
תהנה מההרכבה...
RonTo
27-05-2010, 19:04:53
תתחדש!! אני בטוח שאתה תהנה מהכלי הזה... (סוג של נסיון...)
wind556
27-05-2010, 20:03:59
אלעד, מה אתה מבזבז זמן על צילומים?
קדימה לעבודה....
(אני בטוח שתהנה מכל רגע)
SHAHAR AB
27-05-2010, 20:44:08
תתחדש ניראה פצצה .
orendar181
27-05-2010, 22:18:25
איכס...איזה מסוק....******...סתאם
לא הייתה לך סובלנות עד שאני גם יגיע?....לא יפה לך
בקיצור תהנה אח שלי מקווה לראות אותו מחר בבוקר מורכב
אני בטוח שלא תלך לישון עד שהרוטורים לא יסתובבו
איזה כיף לך...
תתחדש אורן
gal15260
27-05-2010, 22:52:20
ואאו תתחדש אלעד !!
מסוק רוצח קנית לך !!
תתחדש והכי חשוב תהנה בכל רגע ורגע איתו !!
תעלה שרשור בניה כמו שאני עשיתי ל 700 ניטרו שלי ! דווקא יהיה נחמד לראות האם הם שינו משהו מגירסת הניטרו לגירסת החשמלי למשל : משהו מפלסטיק למתכת או ההפך ....
:)
guylederer
28-05-2010, 15:18:40
אלעד ! תתחדש ותהנה מהבניה !
אני מקווה שבעוד כמה ימים תפרסם לנו את התמונות האלו + מגן דוד !
שוב תתחדש !
גיא
http://img401.imageshack.us/img401/712/img2122x.th.jpg (http://img401.imageshack.us/i/img2122x.jpg/)
http://img717.imageshack.us/img717/1834/img2121o.th.jpg (http://img717.imageshack.us/i/img2121o.jpg/)
http://img263.imageshack.us/img263/5363/img2115b.th.jpg (http://img263.imageshack.us/i/img2115b.jpg/)
http://img155.imageshack.us/img155/6548/img2114a.th.jpg (http://img155.imageshack.us/i/img2114a.jpg/)
gal15260
28-05-2010, 21:19:37
ואאו גיא איזה תמונות מדליקות !
איפה ראית את המסוקים ?
wonderd
29-05-2010, 19:34:58
אהלן חברה, היום היה טסט פלייט מדהים.
זה לא ייאמן כמה כח יש למסוק הזה עם משקל טיסה שמתקרב ל 5 ק"ג!
בדחיפה קלה של סטיק המצערת הוא פשוט עף לשמיים!!
הרולים שלו מהירים בטירוף ונדמה שפשוט אין סוף לכח שלו.
אני אנוח קצת ואעלה תמונות יותר מאוחר.
דרך אגב, תודה רבה רבה לאבנר מטייסת העמק שנסע אליי כמעט שעה רק כדי לעזור לי בכיולים וסטאפ האחרונים. אבנר אתה כריש!
אלעד.
עומר בנימיני
29-05-2010, 20:36:23
אהלן חברה, היום היה טסט פלייט מדהים.
זה לא ייאמן כמה כח יש למסוק הזה עם משקל טיסה שמתקרב ל 5 ק"ג!
בדחיפה קלה של סטיק המצערת הוא פשוט עף לשמיים!!
הרולים שלו מהירים בטירוף ונדמה שפשוט אין סוף לכח שלו.
אני אנוח קצת ואעלה תמונות יותר מאוחר.
דרך אגב, תודה רבה רבה לאבנר מטייסת העמק שנסע אליי כמעט שעה רק כדי לעזור לי בכיולים וסטאפ האחרונים. אבנר אתה כריש!
אלעד.
כבר הספקת את כל זה?? פששש יפה תתחדש ותהנה איתו!
אתה יכול לתת חוות דעת לגבי הביצועים שלו?
תודה
wonderd
29-05-2010, 22:11:50
חוות הדעת היא פשוטה - מדהים ביציבות ובעל כח בלתי נגמר, אני צריך לבצע עוד כמה טיסות ולהתרגל לחדות התנועה שלו - הוא פשוט מגיב מיידית ובמהירות לכל נשימה שלי. שמעתי שמערכת הפלייברלס של אליין לא משהו, אם ככה מתנהגת מערכת שמוגדרת 'לא משהו', אני לא רוצה לחשוב איך מתפקדת מערכת מיקדו..
מעבר לכך בשביל מיקוד בפרטים צריך כנראה מישהו יותר מנוסה ממני. אני פשוט נהנה מכל רגע איתו.
אלעד.
דרך אגב - בסוף, אחרי הרבה התייעצויות, הסרוואים בסייקליק מקבלים מתח ישיר מסוללת ליפו 2 תאים, ללא BEC. הסרוואים נשארים קרים ועובדים מדויק מאוד ומהיר מאוד. אני מעריך שאבנר יכול להעיד על כך אחרי שניסה את המסוק בטיסת 3D היום.
guylederer
29-05-2010, 22:34:49
אלעד
שמח לדעת שהכל עובד טוב ויפה ... לחייה הזו כמו שאמרת יש כוח מטורף !
התמונות הם מחו"ל מהפגישה שלי בלוס אנג'לס אם בוב פינלס והיו שם כמה 700E וגם אפילו 550 :)
אני יעשה שירשור מסודר אם זה יעניין אותכם ...
בקיצור ולעניין !
אלעד! עזוב אותך שטויות אנחנו רוצים תמונות =]
תתחדש ותהנה ... הרבה נחיתות מרובות
גיא
חוות הדעת היא פשוטה - מדהים ביציבות ובעל כח בלתי נגמר, אני צריך לבצע עוד כמה טיסות ולהתרגל לחדות התנועה שלו - הוא פשוט מגיב מיידית ובמהירות לכל נשימה שלי. שמעתי שמערכת הפלייברלס של אליין לא משהו, אם ככה מתנהגת מערכת שמוגדרת 'לא משהו', אני לא רוצה לחשוב איך מתפקדת מערכת מיקדו..
מעבר לכך בשביל מיקוד בפרטים צריך כנראה מישהו יותר מנוסה ממני. אני פשוט נהנה מכל רגע איתו.
אלעד.
דרך אגב - בסוף, אחרי הרבה התייעצויות, הסרוואים בסייקליק מקבלים מתח ישיר מסוללת ליפו 2 תאים, ללא BEC. הסרוואים נשארים קרים ועובדים מדויק מאוד ומהיר מאוד. אני מעריך שאבנר יכול להעיד על כך אחרי שניסה את המסוק בטיסת 3D היום.
טוב לשמוע, אכן הפלייברלס עולם אחר.
תעבור ללהבים קצת יותר כבדות מה 690D של אליין ותהנה עוד יותר.
בקשר לסרוואים של הסייקליק, הם עובדים קשה מאד במערכת פלייברלס ובמיוחד על מסוק גדול כזה לכן וחובה לעקוב שלא מתפתחים חופשים עם הזמן.
wonderd
30-05-2010, 10:47:00
טוב חברים,
לגבי הרכבת המסוק, הנה הסבר קצר מלווה בתמונות, עבר עליי לילה לא קל שבו הייתי צריך להרכיב את המסוק ולדאוג לכל פרט, לכן חסרות תמונות בשלבים שונים אבל אני אנסה להסביר מה שחסר.
הרכיבים נראים איכותיים מאוד ומתאימים בול. ישנן כמה נקודות ששוות התייחסות מיוחדת ואני אפרט כאן עם התמונות;
בהתחלה תמונות של קבלת הקיט וההתלהבות הראשונית:
wonderd
30-05-2010, 10:51:45
לאחר מכן תמונות של ראש הפלייברלס (איזה גודל :eek:) וההרכבה, צריך לזכור להרכיב הכל ישר ומאוזן, בדיוק לפי הספר, ולא לשכוח לוקטייט בכל בורג.
wonderd
30-05-2010, 11:01:04
אחרי הרכבת הראש, מתחילים עם הגוף בחלק התחתון של הפריים יש לשים לב למחברי המתכת - האמצעיים מחוברים עם שני ברגים והקיצוניים מחוברים רק לפריים הצדדי ולא לתחתון - עד הוספת הסקידים - הברגים שלהם תופסים גם את הפריים וגם את תושבת המתכת.
הפס הלבן זוהי המסילה שיצוקה בקרבון שבתוכה מחליקה תושבת הסוללות.
יש שם מיסב שתופס את ציר המנוע, תוספת נחמדה שמחזקת את יציבות המנוע ואת האיזון שלו.
wonderd
30-05-2010, 11:03:59
המנוע מתחבר לתושבת - המנוע צריך להיות מורכב על התושבת לפני שמכניסים את התושבת למקומה מכיוון שזה יותר נוח ואח"כ אין הרבה גישה להתעסק עם זה. בחוברת מצויין שהמנוע מורכב עם 2 ברגים בלבד, אני הרכבתי את כל הארבעה. כיוון חוטי המנוע אצלי היה לא נכון, בהרכבת הבקר העברתי את החוטים לצד השני לחלקו האחורי של הסרוו. שימו לב עד כמה קרוב המנוע לגוף הסרוו ועד כמה קרוב הסרוו לתושבת מיסב הציר הראשי, למען האמת, אין ברירה אלא לחתוך את הפינה של חתיכת הקרבון שעליה מתברגים ברגי הסרוו. אם תסתכלו טוב רואים את זה בתמונה.
wonderd
30-05-2010, 11:10:20
הלאה,
הרכבת הנדנדה של ה ELEVATOR, הרכבת הסרוואים והלינקים. אני לא יודע איך זה בניטרו אבל כאן הסרוו האחורי בסייקליק וסרוו הזנב יושבים על תושבת הגבהה מיוחדת.
wonderd
30-05-2010, 11:22:25
הרכבת הבום ומכלול הזנב, פה יש קצת חוסר בתמונות מכיוון שהייתי כבר עייף ושכחתי כבר איפה אני נמצא..
לא לשכוח לבדוק את כל הברגים לנוכחות מספקת של לוקטייט! אני שמתי קצת יותר לוקטייט על הבורג שמחזיק את הגריפים של הזנב על ציר הזנב - מניסיון של אחרים ב 700, החלק הזה נוטה להתפרק באויר אז אני משקיע שם קצת יותר תשומת לב.
הטורק טיוב נכנס למקומו די בקלות עם 2 מיסבים והרבה גריז, הבום (מגיעים 2 בומים, אני השתמשתי בקרבון) נכנס למקומו יפה ובקלות, הכל מתאים בדיוק במידות ובחורים מלבד בורג שנמצא קרוב לתושבת הבום ואמור להיכנס לתוך הבום בנוסף לארבעה ברגים שמקיפים אותו בתושבת - שם החור משום מה נעלם לי אז פשוט חיזקתי את הבורג קצת בלחץ על הבום עם דבק 3 שניות.
wonderd
30-05-2010, 11:34:09
הרכבת האלקטרוניקה - מערכת הפלייברלס של אליין שמורכבת מג'יירו ומחשב קטן, מקלט ספקטרום AR7100 עם רגולטור פנימי לזנב, בקר CC 110HV (ענק!), בהתחלה לא ידעתי איפה להתקין אותו אבל ההחלטה נפלה על התושבת האחורית מאחורי הציר הראשי - המקום שם אינו מכוסה בחופה ופתוח לקירור הכי טוב בזמן ההטסה.
מיקום הסוללות מעולה ונותן אפשרות משחק על המסילה כדי להתאים את ה CG, המסוק שוקל יותר בחלקו האחורי ולכן הסוללות בולטות קצת מקדימה. ישנם שני חבקי סקוצ' שמחבקים את הסוללות בחלק האחורי וגם בחלק הקדמי כדי שהן לא יזוזו על המסילה.
בהתחלה חשבתי למקם את סוללת המקלט מתחת לסוללות המנוע (כן..יש שם מקום) אבל בסוף שמתי אותה על האף, היא קצת גדולה פיזית והחופה נכנסת בקושי, כנראה שאני אחליף את הסוללה לקטנה יותר (3000MAH במקום 3300) ואז לא תהיה בעיה.
דרך אגב - הסוללה של המקלט מספקת מתח ישירות למקלט ללא רגולטור, הסרוואים של אליין מקבלים 8V.
WoW
נראה פשוט מדהים !
תתחדש ואל תשכח נתונים כגון זמן טיסה...
wonderd
30-05-2010, 11:50:48
1. תמונה של קארן עייף מת בשעה 03:00 בערך אחרי שסיימנו את הרכבת הגוף והסרוואים..
2. אח"כ תמונה של אלון, הבן של גיסתי וכנראה ה'משתמש' הצעיר שאני מתכוון לטפח בתחום, מתלהב מהמסוק ומתחנן לסיבוב..
3. 2 תמונות של המסוק מורכב ומחכה להגדרות סטאפ וחיבורי סוללות.
דרך אגב, בין הבקר לסוללות השתמשתי בכבל חשמל שבד"כ מיועד למגברים ברכב, עובי 8 מ"מ..
בשבת בבוקר קמתי ולא מצאתי כבל מתאים - נסעתי לחבר שמתעסק במערכות הגברה לרכב ופשוט גזרתי לו את הכבל של המגבר שלו מהאוטו...:)
אני אעלה בערב עוד כמה תמונות של חיבור הסוללות לבקר - יצרתי בעצתו של אבנר פיצול בחוטים שמגיע משני צידי המסוק ומתחבר לסוללות בנפרד, כך הרבה יותר קל לחבר ולנתק את הסוללות הראשיות. הוספתי בצד הגוף מפסק שהגיע עם המקלט כדי לכבות את הסרוואים בלי לנתק סוללה.
אני רוצה לציין שההרכבה הייתה נחמדה מאוד, קצת מלחיצה כי זה היה ה 700 הראשון שלי ועם מערכת החשמל העוצמתית לא רציתי לעשות טעויות - בסוף כן פישלתי ובטעות הלחמתי לבקר את הפלוס והמינוס הפוך, בחיבור הראשון היה פיצוץ גדול ויצאה אש מהחיבורים שנמסו לגמרי תוך חצי שנייה..
לקח לי שעה של הלחמות כדי להחליף את כל החיבורים לחדשים ולהפוך את הקטבים שבהם היתה טעות.
הסטאפ של מערכת הפלייברלס היה די קל במעקב מתאים אחרי ההוראות, גם הסטאפ של הבקר היה חלק למדי ולאחר שהדפסתי את ההוראות פשוט סימנתי על הדף בדיוק את ההגדרות שאני רוצה ובזמן ההגדרות לא היו עיכובים מיותרים או טעויות.
בטסט פלייט לא היה צריך שום קיזוז, טראקינג מושלם.
הג'יירו מוגדר ב END POINTS על 60% ב DX7, אחרי ניסיון ראשון הדבר היחיד שהיה צריך לעשות היה להוריד קצת את גרף המנוע ל 65% כי הוא הרגיש חזק מדי לפחות להתחלה. בתרגילי ה 3D לא היה צורך להשתמש במצערת מלאה אפילו לשנייה!
מסוק פשוט מהמם ביופי ובכח שהוא מייצר - כמעט 5 ק"ג משקל טיסה שמתרומם לשמיים כמו טיל. זמן טיסה שמדדנו בפאק הראשון (זה כל מה שיש כרגע..:( ) היה בערך 6.5 דקות, אבל אני צריך לבדוק שוב כי המדידה לא היתה מדוייקת בגלל כל מיני עצירות באמצע.
אני אשתדל להעלות סירטון בימים הקרובים.
הנה בינתיים גם כמה תמונות של אבנר נהנה מהמסוק..
ultras
30-05-2010, 11:58:08
נראה מעולה! תתחדש!!
ד"א הגיע הזמן לשנות תחתימה שלך.. :]
wonderd
30-05-2010, 12:21:21
צודק..
ניראה פצצה תתחדש,עושה חשק גם לאחד כזה,תעלה סרטון שלו שניראה אותו בפעולה,בהצלחה
gal15260
30-05-2010, 16:23:46
אלעד מדהים !!! תתחדש !!
תעלה סרטון של המפלצת החדשה שלך....
תתחדש נראה מעולה, תהנה ממנו.
wonderd
30-05-2010, 17:34:59
הנה כמה תמונות שלו ושל החברים שלו שליוו אותו בטקס החניכה:
ואוו נראה ממש טוב!
לא רואים בתמונות אבל אני מקווה ששמת מגיני רשת על החוטים...
guylederer
31-05-2010, 16:35:55
אלעד כל הכבוד על ההשקעה ... מאד יעזור לאחרים !
חוץ מזה מתי נוכל לראות את היתוש הגדול בפעולה ? :)
wonderd
31-05-2010, 20:11:30
דור - לא שמתי שרוולי חוטים - אין צורך, אין כמעט חוטים שעוברים על הפריים, הכל מסודר ויפה קרוב למקלט.
גיא - אתה קצת רחוק בשבילי, אני גר ברמת הגולן... אבל אם יהיה לך איזה סופשבוע בצפון אתה מוזמן לבקר אותנו בכיף. אפשר אפילו לארגן איזה מפגש מסוקים צפוני גדול.
guylederer
31-05-2010, 20:16:52
מקווה שיהיה לי סיכוי להגיע :)
גם מפגש נשמע טוב מאד ! ( הגיע הזמן לעשות מפגש מסוקים גדול בלי קשר ... )
המשך שבוע טוב!
גיא
haimz24
31-05-2010, 20:22:26
כל הכבוד, בנייה מושקעת וסיקור איכותי, תהנה מכל רגע...
wonderd
04-06-2010, 20:21:48
עדכון קל:
לאחר שינויים בהגדרות הבקר, הגעתי לצריכה של 1900mah בהטסת 'ספורט' (איידל אפ - לופים, רולים, פליפים, קצת טיסה הפוכה ופסים ישרים ומהירים) של קצת מעל 5 דקות, להזכירכם מדובר בפאק סוללות של 5000mah, שאם נחשב 80% מהקיבולת, ייצא שאפשר להשתמש ב 4000mah. (אם אני טועה אני אשמח שיתקנו אותי לפני שאני אהרוס את הסוללה..).
כל זה אומר שבעצם השתמשתי בחצי מהקיבולת של הסוללה ב 5 דקות, לכן נדמה שאפשר להטיס 10 דקות?? מתח הסוללות לאחר ההטסה היה 3.95 לתא.
אתה יכול להגיע ל-7 דקות בכייף אבל שוב הכל תלוי בסגנון ההטסה.
אני הצלחתי לגמור סוללה של 5000Mah ב-4:30 דקות :eek:
MDreamer
04-06-2010, 22:23:34
אחלה סקירה. תענוג לקרוא. תודה
Coyote
05-06-2010, 08:23:27
תתחדש נראה ממש טוב :D
מה איך?!?! קשרת פיל למסוק או משהו? :eek:
bendisar
05-06-2010, 08:30:31
מה שאתה שוכח זה שאתה מטיס 3D
ועוד דבר מאוד חשוב הוא שאתה מטיס טירקס 600 על 6 תאים שצריכת הזרם שלו הרבה יותר גבוה מצריכת הזרם של טירקס 700 שהוא בעל 12 תאים. מאנשים בחול מדווח שבהטסת ספורט ניתן להגיע ל-8.5 דקות טיסה על טירקס 700 חשמלי
sharonx
05-06-2010, 10:48:04
WONDED- תתחדש זה נראה מסוק מדהים - הטופ של הטופ במחיר סביר.
למה שלא תטיס פעם אחת עם WATT METER ואז תראה כמה זרם אתה צורך ? עשיתי את זה על ה500 וקיבלתי 45 אמפר ב PEAK.
איך מערכת ה FBL של אליין לעמות מיקאדו VBAR ? יש הבדל ?
wonderd
05-06-2010, 13:06:01
שרון, אין לי עדיין מכשירים כאלה..
ה FBL של איליין (לפחות הגירסה הזו..) מצויינת לטעמי, עושה עבודה מעולה וגורמת להרגשה כאילו הפלייבר שם. אני לא מכיר אישית את המערכת של מיקדו אבל אומרים שהיא הרבה יותר טובה, אני אישית לא מרגיש צורך ביותר מהמערכת של אליין שמבתחינתי לפחות מספקת את הסחורה יפה ובמחיר סביר ביותר.
היום הטסתי קצת הפוך, עשיתי הרבה רולים ופליפים, שמונה קובני אחד והרבה הרבה הטסה מהירה בקו ישר. היה מצויין, המסוק מאוד מאוד יציב בטיסה, אין רעידות ואין קפיצות, הכל חלק ויציב.
דרך אגב, גיליתי שהמסוק לא מושלם; היום נתקלתי (שוב) בבעיה חמורה שאולי זאת בעיה בתיכנון של אליין ואולי לא, אבל לא נראה לי שאני אצליח לפתור אותה בקרוב ------- המסוק הזה כ"כ יפה ומרשים שהוא מושך הרבה תשומת לב מסביב, פתאום צצים אנשים שלא הכרתי שמתקרבים למסוק ורק רוצים לראות. אכן בעיה קשה...אני אשלח מייל לאליין ונראה מה יש להם לומר בעניין...:rolleyes:
האמת שזאת בעיה אמיתית כי לא נותנים להטיס בשקט וצריך ממש להיזהר עם האנשים שמתקרבים מסביב. :cool:
זה המקום אולי גם להזכיר שוב את עניין הבטיחות - אני מתרחק כעשרה מטרים קדימה מכולם לקראת ההמראה ומוודא שאין אף אחד קרוב מדי אליי או למסוק בזמן האצת המנוע - שלא יהיו טעויות שנצטער עליהן אח"כ.
sharonx
05-06-2010, 15:45:15
שמח לשמוע, אני מתחיל לחסוך לאחד כזה.
המכשיר שאני מדבר עליו עולה 24 דולר אצל הסיני והוא חובה לדעתי לכל מטיס חשמליים. הוא עד 130A ויש לו תאורה וזיכרון לערכי מקסימום. תקנה כזה ולא תצטער.
בכל מקרה - אם ניפגש אני אביא אותו ונמדוד. איזה מחברים יש לך על המסוק ? יש לך ניצוץ חזק בחיבור ? כמה זמן טיסה קיבלת היום ?
תתחדש נראה ממש טוב :D
מה איך?!?! קשרת פיל למסוק או משהו? :eek:
לא אבל אתה צריך לראות איך אני מטיס :eek:
תחפש sagiadir ביוטיוב ותמצא את הסרטונים שלי :)
אטקין ש
05-06-2010, 20:15:44
בהצלחה איש נראה מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wonderd
06-06-2010, 06:59:00
שמח לשמוע, אני מתחיל לחסוך לאחד כזה.
המכשיר שאני מדבר עליו עולה 24 דולר אצל הסיני והוא חובה לדעתי לכל מטיס חשמליים. הוא עד 130A ויש לו תאורה וזיכרון לערכי מקסימום. תקנה כזה ולא תצטער.
בכל מקרה - אם ניפגש אני אביא אותו ונמדוד. איזה מחברים יש לך על המסוק ? יש לך ניצוץ חזק בחיבור ? כמה זמן טיסה קיבלת היום ?
לא בטוח ש 130A יהיה מספיק, ראיתי לוג של מישהו שעבר את ה 140A בפיק אחד או שניים..
מחברי XT60, יש ניצוץ אבל הוא יבוטל בקרוב מאוד כשאני ארכיב נגד על החיבורים. אני אעלה פה תסקיר קצר כשאני אעשה את זה. אתמול בהטסת הערב שלי, הטסתי 7 דקות, הסוללה הגיעה ל 3.84 לתא.
RonTo
06-06-2010, 07:34:00
בהטסה עם לוגר, ה 700 שלי הגיע לפיק של 160 אמפר. ככה שכדאי שתשים לוגר שמסוגל לעמוד בזרמים כאלה... לגבי זמן טיסה: שלי טס 6:30 דקות... כמובן שהוא מוסב כך שיכולים להיות הבדלים...
wonderd
06-06-2010, 10:53:07
אצלי יש בקר 110HV, הגדרת כיבוי INTENSIVE, אתמול בהטסה היה לי כיבוי רגעי של המנוע, יכול להיות שעברתי את תחום הזרם שמוגדר ולכן הבקר כיבה את המנוע לחצי שנייה בערך?
Coyote
06-06-2010, 13:59:07
לא אבל אתה צריך לראות איך אני מטיס :eek:
תחפש sagiadir ביוטיוב ותמצא את הסרטונים שלי :)
ראיתי כבר איך אתה מטיס- ממש מרשים אני מת להיות טוב כמוך :D
שבוע הבא אני מזמין עד אז סימולטור :S
RonTo
06-06-2010, 14:13:56
אצלי יש בקר 110HV, הגדרת כיבוי INTENSIVE, אתמול בהטסה היה לי כיבוי רגעי של המנוע, יכול להיות שעברתי את תחום הזרם שמוגדר ולכן הבקר כיבה את המנוע לחצי שנייה בערך?
האם ביצעת עדכון גירסה של הבקר למעל 3.1.9?
הגרסאות של 3.2 ומעלה גורמות ל Cutoff...
זה קרה לי ולעוד רבים אחרים. מבדיקה בפורומים בחו"ל זו המסקנה. מאז ששינמכתי הבעיה לא חזרה...
תבדוק ואם כן תוריד לגירסה הישנה (3.1.9)
wonderd
07-06-2010, 15:13:50
תודה, יש בחור בפורום שמוכן לשלוח לי כדי שאוכל לתכנת, אני אבדוק הכל ואעדכן.
בינתיים היום הטסתי 8 דקות שלמות באיידל, הבקר ירד קר, המנוע לא היה חם מדי כנ"ל הסוללות.
באותו סגנון הטסה עם ה 500 היום (פעם עם סוללת 3000mah 20c ופעם עם 2650mah 40c), שתי הסוללות ירדו חמימות למדי וגם הבקר והמנוע היו קצת חמימים.
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.