צפייה בגרסה מלאה : שאלה איך עושים הסבה ל12 תאים ל t-rex 500 ?
firefox3
29-05-2010, 09:21:40
יעני איך עושים?
זה מסוכן ?
כמה עולה ומאיפה מזמינים ?
זה סתם שאלה אני לא באמת הולך לעשות הסבה ...
tisanir
29-05-2010, 11:46:48
תתרכז בללמוד להטיס.
לא צריך לשאול סתם.
bendisar
29-05-2010, 12:46:57
יעני איך עושים?
זה מסוכן ?
כמה עולה ומאיפה מזמינים ?
זה סתם שאלה אני לא באמת הולך לעשות הסבה ...
פשוט מאוד, לא עושים
הטירקס 500 עם הסט אפ המקורי של 6 תאים הוא מסוק מאוד מאוד חזק. וגם לי בתור מטיס 3D לא חסר כוח. הסוללות הבקר והמנוע יורדים קרים ושום דבר לא מתאמץ יותר מידי פשוט צריך סוללות של לפחות 30C והכל עובד מצויין
wind556
29-05-2010, 13:42:34
תתרכז בללמוד להטיס.
לא צריך לשאול סתם.
למה לא 24 תאים?
זו באמת שאלה סתמית ומיותרת
firefox3
29-05-2010, 14:24:50
אלוהים רק שאלתי ...
edoman
29-05-2010, 14:58:23
אלוהים רק שאלתי ...
אל תתרגש אחי
יש פה אנשים שאוהבים לעקוץ...
עודד לא ציפיתי ממך הבנאדם בסך הכל שאל שאלה מתוך התעניינות
אתה רוצה תענה אתה לא רוצה אל תענה
סתם מיותר כל התגובות האלה.
טירקס 500 לא יעמוד בסטאפ כזה.
מרכז הכובד יהיה בעייתי מאד.
לא יהיה מקום לסוללות (לא בתוך החופה בכל אופן).
הגיר לא יעמוד בעומס של סטאפ כזה וכנ"ל לגבי שאר המכניקה.
ספק אם בכלל יהיה ניתן להכניס מנוע מתאים בגוף כזה.
זה בערך כמו להרכיב מנוע של למבורגיני על פיאט אונו.
orendar181
29-05-2010, 18:43:48
מתי יבוא משיח ויחלק קצת שכל?
איזו שאלה..?
תשאל דברים ריאלים
אורן
נולד לטוס
29-05-2010, 18:47:04
איפה כתוב שהמשיח מחלק שכל לפי מה שאני יודע רצוי לעשות בדיוק הפוך ממה שאתה עשית ולהיות קצת יותר נחמד לבחור ולהסביר את דעתך כי אלו בדיוק הדברים אשר יעמדו לזכותך בביאת המשיח הבנת.
תודה
firefox3
29-05-2010, 18:48:33
מתי יבוא משיח ויחלק קצת שכל?
איזו שאלה..?
תשאל דברים ריאלים
אורן
אני לא כמו האנשים פה בני 20+ עם נימוסים
אני מנסה אבל אתה יכול לקפוץ לי ......
wind556
29-05-2010, 19:26:58
אל תתרגש אחי
יש פה אנשים שאוהבים לעקוץ...
עודד לא ציפיתי ממך הבנאדם בסך הכל שאל שאלה מתוך התעניינות
אתה רוצה תענה אתה לא רוצה אל תענה
סתם מיותר כל התגובות האלה.
לא עדן, ממש לא סתם מיותרות התגובות האלה
גם על השואל לכבד את אלו שהוא רוצה מהם תשובות, והדרך לכבד זה טיפה לקרוא, טיפה להבין ואפילו לנסח שאלות אינטליגנטיות.
מי שלא טורח לנסח שאלה אינטליגנטית יקבל תשובה שהולמת את השאלה שלו, ואת אותו יחס שהוא נותן
wonderd
29-05-2010, 19:27:59
התשובה מאוד פשוטה למי שמנסה להבין על מה מדובר - ראית פעם איך נראית סוללה/פאק 12 תאים?
לך למישהו שיש לו ותבין לבד למה קיבלת תגובות כאלה. (אתה מוזמן לבוא אליי...:) )
firefox3
29-05-2010, 20:27:03
לא עדן, ממש לא סתם מיותרות התגובות האלה
גם על השואל לכבד את אלו שהוא רוצה מהם תשובות, והדרך לכבד זה טיפה לקרוא, טיפה להבין ואפילו לנסח שאלות אינטליגנטיות.
מי שלא טורח לנסח שאלה אינטליגנטית יקבל תשובה שהולמת את השאלה שלו, ואת אותו יחס שהוא נותן
גם אתה יכול לקפוץ לי אם אתה רוצה ?
אני רק חודשים בתחום לעזאזל ואתה מצפה ממני לגדולות "ולאינטליגנציה"
שאלתי כולה אם זה אפשר להסב t-rex 500 ל-12 תאים זה הכל אני לא בן 20 עם ניסיון של 8 שנים כמו רובכם אני כולה בן 14 מה נסגר איתכם ואני עוד חשבתי שאתה אחד האנשים שעוזרים וזה מה שאני מקבל ?
26112611
29-05-2010, 20:43:56
שאלתי כולה אם זה אפשר להסב t-rex 500 ל-12 תאים זה הכל אני לא בן 20 עם ניסיון של 8 שנים כמו רובכם אני כולה בן 14 מה נסגר איתכם ואני עוד חשבתי שאתה אחד האנשים שעוזרים וזה מה שאני מקבל ?
רוצה לשמוע הפתעה? אני בן 15, בעל מסוק קופטר איקס 450 עם ניסיון של מספר חודשים איתו
אבל אני לא שואל שאלה כמו "להבים של טירקס 700 יתאימו לקופטר איקס 450?" (שאלה זהה לשאלה שלך)
לפני שאתה מנסח שאלה תשתמש באמצעים הבאים:
היגיון
גוגל
שכל (הרבה הרבה שכל)
בהצלחה בהמשך :)
דרך אגב במקומך לא הייתי אומר לאנשים שעזרו ויעזרו לך לקפוץ לך, אתה שורף את עצמך בפורום
מושיק
29-05-2010, 20:45:56
חבל, חבל שאתם הורסים את הפורום המכובד הזה.
עודד ,באמת שממך לא ציפתי לרדת לרמה כזו,מה זה השטות הזו שאתה אומר ששאלות מפגרות דורשות תושובות מפגרות!.בכך אתה תורם באופן ישיר לירידה ברמה של הפורום.
זכותו של כל אדם להתעניין גם בדברים שהוא לא תכוון לעשותם.אפשר לענות לו תשובה עיינית כמו שכמה עשו כאן ואז הדיון מתפתח למשהו מעניין,וזה אפילו יתרום לאנשים אחרים...חשבתם על זה?
לדעתי עדיף לנעול או למחוק את הדיון הזה בגלל הרמה שעליה הוא ירד וחבל.
שלכם באהבה וסובלנות.מושיק.
firefox3
29-05-2010, 20:52:51
רוצה לשמוע הפתעה? אני בן 15, בעל מסוק קופטר איקס 450 עם ניסיון של מספר חודשים איתו
אבל אני לא שואל שאלה כמו "להבים של טירקס 700 יתאימו לקופטר איקס 450?" (שאלה זהה לשאלה שלך)
לפני שאתה מנסח שאלה תשתמש באמצעים הבאים:
היגיון
גוגל
שכל (הרבה הרבה שכל)
בהצלחה בהמשך :)
דרך אגב במקומך לא הייתי אומר לאנשים שעזרו ויעזרו לך לקפוץ לך, אתה שורף את עצמך בפורום
_delsion_ תזהר ממני חח
tisanir
29-05-2010, 20:57:30
נהיה פה FXP שזה לא יאמן...
נראה לי הגיע הזמן לאחד את FXP ואיפליי. גם ככה כל המטיסים משם נודדים לפה :(
firefox3
29-05-2010, 21:00:11
אני לא הורדתי תרמה...פשוט אנשים עם ניסיון גדול רואים שאלה של מתחיל ויש אומרים שאלה לא "אינטליגנתית"
"שאלה מפגרת"
וכזה ...
orendar181
29-05-2010, 21:05:44
מנהלי פורום יקר
אתה יכולים בבקשה לנטרל את הבחור הזה שפתח את השרשור?
הוא פשוט לא יודע לקבל ביקורות ומנבל את פיו.
זה בטח לא המקום להתנהגות כזו ולא מתאימה לפורום המכובד הזה
אז אם לא אכפת לכם למחוק את כל השרשור הזה ולהזהיר את הבחור
תודה
אורן
tisanir
29-05-2010, 21:27:00
מנהלי פורום יקר
אתה יכולים בבקשה לנטרל את הבחור הזה שפתח את השרשור?
הוא פשוט לא יודע לקבל ביקורות ומנבל את פיו.
זה בטח לא המקום להתנהגות כזו ולא מתאימה לפורום המכובד הזה
אז אם לא אכפת לכם למחוק את כל השרשור הזה ולהזהיר את הבחור
תודה
אורן
כמה שאני מסכים איתך!
+1000
wind556
29-05-2010, 21:47:34
לא שאלת אם אפשר
שאלת איך לעשות את זה
עם טיפת אינטליגנציה היית רואה את ההבדל, ולאינטליגנציה אין שום קשר לוותק במסוקים.
ולי אין שום טיפת ציפיה ממך, אבל גם אין לי שום כוונה "להתנחמד" כשאתה שואל שאלה אווילית.
וזה שאתה בן 14 לא פוטר אותך מלכבד את אלו שאתה מבקש מהם משהו, או כל אדם אחר.
עדיף שתלמד בגיל צעיר שיחס גורר יחס ושאלה מטופשת גוררת תשובה בהתאם.
ושים לב לפתיחה שלך, "אתה יכול לקפוץ לי" .... רחוק לא תגיע כאן בדרך הזאת, אתה אף פעם לא יודע מי בצד השני
וכשתדע לבקש עזרה בצורה מכובדת, תקבל מכל הלב,שאל את נדב "הקשיש" ולמד ממנו , יש מה ללמוד ממנו
wind556
29-05-2010, 21:49:57
חבל, חבל שאתם הורסים את הפורום המכובד הזה.
עודד ,באמת שממך לא ציפתי לרדת לרמה כזו,מה זה השטות הזו שאתה אומר ששאלות מפגרות דורשות תושובות מפגרות!.בכך אתה תורם באופן ישיר לירידה ברמה של הפורום.
זכותו של כל אדם להתעניין גם בדברים שהוא לא תכוון לעשותם.אפשר לענות לו תשובה עיינית כמו שכמה עשו כאן ואז הדיון מתפתח למשהו מעניין,וזה אפילו יתרום לאנשים אחרים...חשבתם על זה?
לדעתי עדיף לנעול או למחוק את הדיון הזה בגלל הרמה שעליה הוא ירד וחבל.
שלכם באהבה וסובלנות.מושיק.
מושיק, אני נוטה לנסח את דברי בצורה מדוייקת ככל האפשר:
"מי שלא טורח לנסח שאלה אינטליגנטית יקבל תשובה שהולמת את השאלה שלו, ואת אותו יחס שהוא נותן "
לא אמרתי "תשובה מפגרת" כדבריך, אלא " תשובה הולמת"
ואפילו לא אמרתי "שאלה מפגרת" אלא שאלה "לא אינטליגנטית"
והיא אכן כזו...
נולד לטוס
29-05-2010, 21:50:20
עודד החינוך במדינה בשפל לא חשבת שזה יגיע גם אלינו
guylederer
29-05-2010, 22:41:26
הטעות הייתה היא להגיב לשאלה הזו ...
עודד אם כל הכבוד אליך ואתה יודע שאני מכבד אותך ובדרך כלל אני לא נכנס לריבים המיותרים האלו
אם השאלה לא נראת לך לרמה שלך אז אין טעם להגיב ולהתחיל את כל הריבים האלו
כל שבוע יש פה לפחות 2-3 ריבים על שטויות וזה כבר נהיה מעוס בעין ...
אין לי שום דבר נגד מי שפתח את התרד ... אולי נכון השאלות שלו לא לעניין אבל כל עוד תגיבו לו זה לא יגמר ... פשוט תדלגו ונגמר העניין :)
קחו הכל לטובה ... אין טעם לעוד ריבים במדינה שלנו ...
שיהיה שבוע טוב לכולכם :o
גיא
wind556
29-05-2010, 22:41:28
עודד החינוך במדינה בשפל לא חשבת שזה יגיע גם אלינו
אתה צודק מאד, אבל זה לא אומר שעלי להתפשר עם זה.
ובכל מקרה, הצבת גבולות תמיד תומכת ועוזרת לזה שזקוק לזה, הרבה יותר מאשר יחס שמתעלם מהצורך בגבולות במסווה של "יחס מכבד".
הילד הזה יודה בעתיד על היחס הזה הרבה יותר מאשר על התשובות ה"ענייניות" וה"מתחשבות"
עמיתפורת
30-05-2010, 00:02:29
אוקיי חברים.
בואו נתחיל מהתחלה.
לשואל שלום.
סט אפ של 12 תאים דורש מסוק שמבחינת מיבנה מסוגל לעמוד בלחצים שיופעו עליו.
בנוסף עליו "לדעת" להכיל את המרכיבים החשובים שהם סוללות (שתיים של 6 תאים) וכן מנוע מספיק גדול וחזק.
באשר לאלה אינני בטוח שניתן להכניס מנוע כזה לתוך הפריים הצפוף של ה 500 וכן סוללות אלה באמת שאני לא רואה מקום אלא אם משנים משהו בפריים.
כפי שאמר ציקי, מרכז הכובד של המסוק ישתנה כי אנחנו שמים שני בלוקים מלפנים.
מישקל המסוק יעלה וכך גם הלחץ על הלהבים ובאמת שאינני בטוח כי המכניקה ועומסי הלהבים הקטנות יחסית יעמדו בכל אלה.
באשר לתמסורות של המסוק - אין לי מושג אם לא יעמדו אינני מהנדס חומרים.
מקווה שקיבלת תשובה.
flyinglizard
30-05-2010, 03:16:21
אתם מצחיקים אותי. הנה שיעור קצר: המתח כשלעצמו לא משנה דבר. כל מה שחשוב הוא ההספק בוואטים. אתה יכול לעשות סטאפ של 100 אמפר ב10 וולט, או של 100 וולט ב10 אמפר, ושניהם יתנו בדיוק את אותו כוח (1 קילוואט). אמנם המנוע יהיה שונה - KV גבוה בראשון, נמוך בשני, וגם הפיניון יוחלף - גדול בראשון, קטן בשני - אבל ההספק יהיה זהה. ההבדל המשמעותי העיקרי הוא שהסטאפ עם המתח הגבוה יותר יהיה יעיל יותר ויתחמם פחות, ועל כך הוא עדיף.
לצורך העניין, סוללת 6S 3000MAH טיפוסית של טירקס 500 נותנת לנו 66 וואט\שעה. אנחנו יכולים להגיע לאותו הדבר בדיוק אם ניקח סוללת 12S 1500MAH, ונשים מנוע עם KV נמוך יותר בשילוב עם פיניון קטן יותר.
בקיצור, מה שמשנה הוא ההספק של הסטאפ, פחות איך אתה מגיע אליו. כמו שאלת הפסיכומטרי הידועה, "מה כבד יותר, קילו ברזל או קילו נוצות".
מכירים את ה450 של OUTRAGE שטס עם פאק 6S 1300MAH? תאמינו לי שאין לו פי 2 כוח מטירקס 450 עם 3S. זה סטאפ שונה, זה הכל.
למסוק לא אכפת כמה אמפר אתה צורך, או כמה מתח עובר, או באיזה צבע להבי הזנב שלך. כל מה שאכפת לו זה כמה וואט של הספק אתה דוחף לתוך הציר הראשי (אחרי המנוע והתמסורת).
firefox3
30-05-2010, 07:05:29
אוקיי חברים.
בואו נתחיל מהתחלה.
לשואל שלום.
סט אפ של 12 תאים דורש מסוק שמבחינת מיבנה מסוגל לעמוד בלחצים שיופעו עליו.
בנוסף עליו "לדעת" להכיל את המרכיבים החשובים שהם סוללות (שתיים של 6 תאים) וכן מנוע מספיק גדול וחזק.
באשר לאלה אינני בטוח שניתן להכניס מנוע כזה לתוך הפריים הצפוף של ה 500 וכן סוללות אלה באמת שאני לא רואה מקום אלא אם משנים משהו בפריים.
כפי שאמר ציקי, מרכז הכובד של המסוק ישתנה כי אנחנו שמים שני בלוקים מלפנים.
מישקל המסוק יעלה וכך גם הלחץ על הלהבים ובאמת שאינני בטוח כי המכניקה ועומסי הלהבים הקטנות יחסית יעמדו בכל אלה.
באשר לתמסורות של המסוק - אין לי מושג אם לא יעמדו אינני מהנדס חומרים.
מקווה שקיבלת תשובה.
עודד היה קשה לענות ככה ??
סוף סוף אחד משסביר לי ואומר לי "לשאלה אינטלגנצית אין תשובה"
firefox3
30-05-2010, 07:06:01
אתם מצחיקים אותי. הנה שיעור קצר: המתח כשלעצמו לא משנה דבר. כל מה שחשוב הוא ההספק בוואטים. אתה יכול לעשות סטאפ של 100 אמפר ב10 וולט, או של 100 וולט ב10 אמפר, ושניהם יתנו בדיוק את אותו כוח (1 קילוואט). אמנם המנוע יהיה שונה - KV גבוה בראשון, נמוך בשני, וגם הפיניון יוחלף - גדול בראשון, קטן בשני - אבל ההספק יהיה זהה. ההבדל המשמעותי העיקרי הוא שהסטאפ עם המתח הגבוה יותר יהיה יעיל יותר ויתחמם פחות, ועל כך הוא עדיף.
לצורך העניין, סוללת 6S 3000MAH טיפוסית של טירקס 500 נותנת לנו 66 וואט\שעה. אנחנו יכולים להגיע לאותו הדבר בדיוק אם ניקח סוללת 12S 1500MAH, ונשים מנוע עם KV נמוך יותר בשילוב עם פיניון קטן יותר.
בקיצור, מה שמשנה הוא ההספק של הסטאפ, פחות איך אתה מגיע אליו. כמו שאלת הפסיכומטרי הידועה, "מה כבד יותר, קילו ברזל או קילו נוצות".
מכירים את ה450 של OUTRAGE שטס עם פאק 6S 1300MAH? תאמינו לי שאין לו פי 2 כוח מטירקס 450 עם 3S. זה סטאפ שונה, זה הכל.
למסוק לא אכפת כמה אמפר אתה צורך, או כמה מתח עובר, או באיזה צבע להבי הזנב שלך. כל מה שאכפת לו זה כמה וואט של הספק אתה דוחף לתוך הציר הראשי (אחרי המנוע והתמסורת).
גם ככה היה קשה (אני בטוח שלא)
אייל שפירא
30-05-2010, 21:42:10
לדעתי אפשר בקלות להסב TREX500 לעבוד עם 12 תאים, פשוט שמים 12 סוללות כאלה ומטיסים אותו בערך עשרים שניות (הן 30C זה מספיק לא?):
http://www.hobbycity.com/hobbycity/store/catalog/T160-1-30.jpg
tisanir
30-05-2010, 21:47:20
:D:D:D
bendisar
30-05-2010, 22:40:02
רועי, לדעתי דווקא אתה פיספסת פה את הפואנטה
נכון שלעבור בין מתחים ואמפרים זה אפשרי, אבל זה לא העניין-העניין הוא נצילות המערכת!:)
אתה יכול להריץ טירקס 600 עם סט אפ של 6 תאים, ואם המנוע והבקר המתאימים גם להריץ טירקס 600 ב-12 תאים, ובהנחה שההספק זהה בשני הסט אפים לשני המסוקים יהיה בדיוק אותו כוח...אממה? הטירקס 600 על 6 תאים יאמץ את הסוללה מאוד, היות וצריכת האמפרים תהיה גבוהה מאוד הסוללה והמנוע ירדו רותחים מהטיסה והסוללה לא תחזיק יותר מ- 50 מחזורים. הסט אפ של ה- 12 תאים אמנם יטוס באותה עוצמה (עוד פעם בהנחה כי ההספקים שווים) אבל הסוללות ירדו קרות מהטיסה היות וצריכת האמפרים ירדה ולכן הסוללות יחזיקו 100 מחזורים ולא 50
ובקשר לאאוטרייג' 450 על 6 תאים- זה סתם גימיק מעופף, לא משנה מה יההי הצבע של הלהבי זנב שלו:p
לכן במסוקים גדולים מומלץ לעבוד על מתח גבוה- כדי להוריד את האמפר! (צריכת הזרם) על ה- 600 לפחות 8S, ה-700 עובד מצויין על 12S ולפותח השרשור- הטירקס 500 עובד עם המון כוח על 6 תאים ואין שום הצדקה לעבור ליותר מזה. אולי להשקיע בבקר בעל דירוג אמפר גבוה ומנוע חזק יותר.
ובלי קשר לזה אני ממליץ לך לשנות את סגנון הכתיבה שלך לפני שיעיפו אותך מהפורום הזה. פה זה לא FXP.
flyinglizard
31-05-2010, 00:48:52
ההבדל המשמעותי העיקרי הוא שהסטאפ עם המתח הגבוה יותר יהיה יעיל יותר ויתחמם פחות, ועל כך הוא עדיף.
אמרתי ;)
wind556
31-05-2010, 09:49:14
עודד היה קשה לענות ככה ??
סוף סוף אחד משסביר לי ואומר לי "לשאלה אינטלגנצית אין תשובה"
זה שקיבלת תשובה חכמה לא הופך את השאלה שלך לחכמה, ולהיפך
אף אחד לא צריך ללעוס עבורך את האוכל,ככה תהיה מוקף חכמה אבל מאומה מזה לא ידבק אליך.
אם היית מקשיב במקום להתלהם היית הולך להכין טיפה שיעורי בית, אז אולי גם היית מפיק תועלת מתשובות חכמות....
אייל שפירא
31-05-2010, 12:39:22
עודד, הוא לא ביקש שתקפוץ לו? (על הרגל עם מגפי עבודה...)
מישהו יכול סתם בגלל שמגרד לי בתחת לענות לי על השאלה - האם אפשר לעשות טי-רקס 450 עם סט אפ 18 תאים?
firefox3
31-05-2010, 13:06:42
זה שקיבלת תשובה חכמה לא הופך את השאלה שלך לחכמה, ולהיפך
אף אחד לא צריך ללעוס עבורך את האוכל,ככה תהיה מוקף חכמה אבל מאומה מזה לא ידבק אליך.
אם היית מקשיב במקום להתלהם היית הולך להכין טיפה שיעורי בית, אז אולי גם היית מפיק תועלת מתשובות חכמות....
דבר ראשון אני יכול ללעוס את האוכל בעצמי ועשיתי את השיעורים שלי בחשבון ובאנגלית.....
וזה שאתה חושב שהשאלה לא חוכמה זה לא הופך אותה לטיפשה ....וגם היא לא אמורה ליהיות חכמה עם כבר מדברים על זה כי רק שאלתי עם אפשרי ואיך ....אז תעשה טובה עם אין לך מה לרשום אל תרשום
אייל שפירא
31-05-2010, 13:20:39
בפורום הזה חוצפנים מקבלים יחס טוב יותר מאשר אידיוטים, אפילו שהם ראויים פחות לעזרה.
דבר ראשון אני יכול ללעוס את האוכל בעצמי ועשיתי את השיעורים שלי בחשבון ובאנגלית.....
וזה שאתה חושב שהשאלה לא חוכמה זה לא הופך אותה לטיפשה ....וגם היא לא אמורה ליהיות חכמה עם כבר מדברים על זה כי רק שאלתי עם אפשרי ואיך ....אז תעשה טובה עם אין לך מה לרשום אל תרשום
ניראה לי שקיבלת יותר מידי תשובות לשאלה אחת,מקווה שתלמד מהם משהו,וידידי היקר להגיע לידע של עודד יהיו לך שערות לבנות,או אם יהיו לך בכלל שערות עד אז,עכשיו אני מקווה שתראה לנו את הטירקס 500 שלך עם 12 תאים,אם יהיה לך אי פעם.
wonderd
31-05-2010, 13:33:38
נראה לי שפאק 12 תאים שוקל יותר מטירקס 500, לא? אז אפשר לקשור סוללה אחת מלמטה, אחת רגיל, מחליפים חופה לחופה של 600 ולהבים לקצת יותר גדולים (נגיד 690..) כדי שיסחבו את הסוללות.
זה יעבוד לא?
נראה לי שפאק 12 תאים שוקל יותר מטירקס 500, לא? אז אפשר לקשור סוללה אחת מלמטה, אחת רגיל, מחליפים חופה לחופה של 600 ולהבים לקצת יותר גדולים (נגיד 690..) כדי שיסחבו את הסוללות.
זה יעבוד לא?
ניראה לי יטוס טוב,מה גם הוא יטוס הפוך באופן אוטומטי כך שלא צריך להתאמן בסימולטור:D
firefox3
31-05-2010, 13:56:20
ניראה לי שקיבלת יותר מידי תשובות לשאלה אחת,מקווה שתלמד מהם משהו,וידידי היקר להגיע לידע של עודד יהיו לך שערות לבנות,או אם יהיו לך בכלל שערות עד אז,עכשיו אני מקווה שתראה לנו את הטירקס 500 שלך עם 12 תאים,אם יהיה לך אי פעם.
לא אמרתי שהוא לא מבין כלום ואני כן יודע שהוא מבין הרבה אז שיהיה בריא
אבל באיזה זכות בן אדם יבוא ויגיד לי שהשאלה שלי לא עניינית לא איננלגנצית וטיפשית אני שואל מה שאני מעוניין לדעת ועם זה מפריע לו שלא יגיב שידלג לסרסור הבא ויש פה כבר כמה אנשים מאוד נחמדים שהסבירו יפה מאוד ....אז באמת אני לא בעד ריבים
יכול ליהיות שאני יתחיל לפתוח סרסורים חכמים בעוד מאה שנה אבל לפחות עם התגובה תגרום לסכסוכים תחסכו אותה נגיד עם עודד לא היה אומר למה לא 24 תאים שאלה טפשית חצי מהתגובות פה לא היו נכתבות..וגם לא הייתי מתחצף אליו
אני יודע לכבד יפה מאוד אנשים גדולים אך לפחות שיכבדו אותי גם למה אני בטוח שעם הייתי מבוגר יותר ולא בן 14 הוא היה מסביר ולא מזלזל
אייל שפירא
31-05-2010, 14:11:20
לא אמרתי שהוא לא מבין כלום ואני כן יודע שהוא מבין הרבה אז שיהיה בריא
אבל באיזה זכות בן אדם יבוא ויגיד לי שהשאלה שלי לא עניינית לא איננלגנצית וטיפשית אני שואל מה שאני מעוניין לדעת ועם זה מפריע לו שלא יגיב שידלג לסרסור הבא ויש פה כבר כמה אנשים מאוד נחמדים שהסבירו יפה מאוד ....אז באמת אני לא בעד ריבים
יכול ליהיות שאני יתחיל לפתוח סרסורים חכמים בעוד מאה שנה אבל לפחות עם התגובה תגרום לסכסוכים תחסכו אותה נגיד עם עודד לא היה אומר למה לא 24 תאים שאלה טפשית חצי מהתגובות פה לא היו נכתבות..וגם לא הייתי מתחצף אליו
אני יודע לכבד יפה מאוד אנשים גדולים אך לפחות שיכבדו אותי גם למה אני בטוח שעם הייתי מבוגר יותר ולא בן 14 הוא היה מסביר ולא מזלזל
Too good to be true
מי שפותח סרסורים בגיל 14 יצטרך המון טיפולים פסיכולוגיים כשיגדל.
firefox3
31-05-2010, 14:26:03
Too good to be true
מי שפותח סרסורים בגיל 14 יצטרך המון טיפולים פסיכולוגיים כשיגדל.
או שאתה לא יודע אנגלית או שאני לא יודע
ומה זה קשור לגיל שלי ?
tisanir
31-05-2010, 14:46:02
רק שלא תהיה פה טעות נגררת :D
סרסור- אדם המנהל את עסקיה של זונה, ומתפרנס מרווחיה. פעם הבאה תזכור לכתוב: שרשור
בהצלחה עם הטירקס 500 12 תאים.
firefox3
31-05-2010, 14:50:51
רק שלא תהיה פה טעות נגררת :D
סרסור- אדם המנהל את עסקיה של זונה, ומתפרנס מרווחיה. פעם הבאה תזכור לכתוב: שרשור
בהצלחה עם הטירקס 500 12 תאים.
אם אתה רוצה אני מארגן לך בלונדינית במחיר טוב XD
ואין לי טירקס 12 תאים ...
tisanir
31-05-2010, 14:58:00
אם אתה רוצה אני מארגן לך בלונדינית במחיר טוב XD
ואין לי טירקס 12 תאים ...
די באמת???? עבדת עליי כל השרשור הזה?
firefox3
31-05-2010, 15:06:12
נראה לך באמת שהייתי פותח עם אין לי טירקס ?!?!?!?!?!?!!??!?!?!!!!
התכוונתי שהטירקס שלי לא 12 תאים כלומר שאין לי טירקס שהוא 12 תאים
tisanir
31-05-2010, 15:11:14
אני צוחק ידידי :D:D
בהצלחה בהמשך! ובבקשה תפתור אותנו מהשאלות האלה...
firefox3
31-05-2010, 15:13:46
אתה מפחיד אותי יותר מדי :D:D
אתה עדין מעונין בבלונדינית XD ?
tisanir
31-05-2010, 15:21:49
:)
נראה לך באמת שהייתי פותח עם אין לי טירקס ?!?!?!?!?!?!!??!?!?!!!!
התכוונתי שהטירקס שלי לא 12 תאים כלומר שאין לי טירקס שהוא 12 תאים
אל תעלב אבל לא ניראה לי שיש לך טירקס,ולא ניראה לי שאתה מטיס בכלל,יש כאן מישהו בפורום שמכיר אותך אישית?שוב אל תפגע זוהי דעתי האישית בלבד.
firefox3
31-05-2010, 15:24:07
אני חדש בפורום הזה ... אבל פה התייעצתי לגבי האלק'
guylederer
31-05-2010, 15:26:25
אולי תנעלו כבר ... חלאס
אני חדש בפורום הזה ... אבל פה התייעצתי לגבי האלק'
תראה איזה בלאגן עשית אנשים הסתכסכו כאן בגללך:D
firefox3
31-05-2010, 15:38:44
לא סכסכתי פה אף אחד
וגיא דווקא אחלה בחור עזר לי הרבה במסן ...
26112611
31-05-2010, 15:58:07
לא סכסכתי פה אף אחד
אחינו צוחקים איתך ;)
לא סכסכתי פה אף אחד
אם הוא אחלה בחור אולי תסדר לו איזה בלונדינית כמו שאתה יודע:D
guylederer
31-05-2010, 16:37:22
הלו הלו ... אני תפוס :*)
שבוע טוב סאחבקים ...
firefox3
31-05-2010, 16:44:16
שחורדינית ואסיאתיות נכנסו לתפריט XD סתם סתם
אפשר באמת לסגור תדיון הזה ...
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.