צפייה בגרסה מלאה : מחפש מצלמה קדמית לרכב
אייל שפירא
31-05-2010, 14:05:32
אני רוצה שתהיה לי מצלמה על החלון הקדמי באוטו, שתתחיל אוטומטית לצלם ברגע שפותחים את ה"סוויץ'" ותקליט בלופ ללא הפסקה את הנסיעה.
אני יודע שקיימות מצלמות שמקליטות בלופ כזה, רק שהן לא מתחילות לפעול אוטומטית וצריך בכל פעם ליזום את ההקלטה.
יש למישהו רעיון יצירתי?
המרסק
31-05-2010, 14:39:41
מנסה להתלבש על המופרעים בכביש ?
אני רוצה שתהיה לי מצלמה על החלון הקדמי באוטו, שתתחיל אוטומטית לצלם ברגע שפותחים את ה"סוויץ'" ותקליט בלופ ללא הפסקה את הנסיעה.
אני יודע שקיימות מצלמות שמקליטות בלופ כזה, רק שהן לא מתחילות לפעול אוטומטית וצריך בכל פעם ליזום את ההקלטה.
יש למישהו רעיון יצירתי?
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.24394
תתחדש.
אייל שפירא
31-05-2010, 15:02:22
ניר עברתי על כל המצלמות של DX יותר מפעם אחת, וגם המצלמות שהאיכות שלהן סבירה (ולפי הביקורות זו הספציפית לא משהו) לא מתחילות את ההקלטה בצורה אוטומטית.
guyst
31-05-2010, 16:06:33
יש למישהו רעיון יצירתי?
אתה רוצה לחלוק איתנו משהו....?
אתה צריך כרטיס זכרון ענק.... אלא אם כן הנסיעות שלך הן שלך 5 דקות...:p
אתה רוצה לחלוק איתנו משהו....?
אתה צריך כרטיס זכרון ענק.... אלא אם כן הנסיעות שלך הן שלך 5 דקות...:p
גיא,
לא ממש.
Automatic looped recording (new video automatically overwrites the oldest recordings)
guyst
31-05-2010, 18:48:25
גיא,
לא ממש.
Automatic looped recording (new video automatically overwrites the oldest recordings)
אז מה הרעיון? פיספסתי משהו... אם זה מוחק את ההקלטה הישנה ויש שם משהו חשוב...:confused:
אייל שפירא
31-05-2010, 18:55:34
גיא זה בסה"כ שיטת FIFO, אם יש לך משהו חשוב ואתה מחליט ללחוץ RECORD למשך יותר מארבע שעות - מגיע לך... :D
guyst
31-05-2010, 19:12:05
FIFO המשחק...?:D לא כולם למדו חשבונאות...;)
אז לא שיתפת אותנו למה זה? אחרי מי אתה עוקב...? בעלי DX7 שעוברים על החוק ברגע שמטיסים מוגי בגעש עם DSM2 ? - חוסר אחריות מינימלי...!:eek:
אייל שפירא
31-05-2010, 19:22:24
לא, אני פשוט רוצה שיהיה לי תיעוד של מכוניות מסויימות מבצעות תמרונים מסויימים... בוא נגיד שחלק מהן מעוטרות בכל מיני פסים ארוכים בצדדים ויש להן צ'קלאקה בגווני אדום-כחול... וגם בכלל לכל מקרה שמישהו יחליט לצאת מהאוטו ולדקור אותי כי צפרתי לו שיפסיק לדבר בסלולרי כשהוא גולש בזיגזג על קו הפרדה בין שני נתיבים.
haimz24
31-05-2010, 19:29:20
לא, אני פשוט רוצה שיהיה לי תיעוד של מכוניות מסויימות מבצעות תמרונים מסויימים... בוא נגיד שחלק מהן מעוטרות בכל מיני פסים ארוכים בצדדים ויש להן צ'קלאקה בגווני אדום-כחול... וגם בכלל לכל מקרה שמישהו יחליט לצאת מהאוטו ולדקור אותי כי צפרתי לו שיפסיק לדבר בסלולרי כשהוא גולש בזיגזג על קו הפרדה בין שני נתיבים.
אני חושב שאתה מתכוון לכל שונאי ה dx7 שליטעעע שמנסים להוריד אותך?:o;):D:eek:
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.