PDA

צפייה בגרסה מלאה : שאלה טריינר למנוע 40 כם מנוע 46

מטיס1
10-06-2010, 07:31:24
בוקר טוב,

עד כמה הבדל בנפחים משמעותי אילו ארכיב מנוע 46 או 40 על טריינר?

תודה.

asafsee
10-06-2010, 08:56:57
46 יקח את הטריינר כמו גדול, כוח מהירות
40, גם לוקח את הטריינר יפה מאוד, אולם פחות מהיר, ריצה מעט ארוכה יותר.

רוצה דעה אישית?
קח 46, המפתחות בפנים

אבי סירוטה
10-06-2010, 09:21:01
מטיס 1-לא ציינת מה מטרת הטיסן. אם אתה רוצה טריינר פשוט וזול עם כח כדי "להתחרע"-לך על מנוע חזק מאוד\מידי. אם אתה מטיס מתחיל ועדיין לומד את יסודות ההטסה-לא ממליץ להתקין מנוע חזק מידי.

טריינר למנוע 40 עם מנוע 46 יטוס כמו קטיושה וכאן בדיוק הבעיה. הוא לא יתפקד כטריינר אלא כפיילון. מעבר לתכונות ההטסה הסלחניות והמבנה היחסית עמיד, טריינר טוב בתצורה נכונה צריך לתת למטיס המתחיל את הכלים המתאימים ללימוד הטסה נכונה כולל המנוע המתאים. מטיס לא מיומן שיתרגל להטיס טיסן עם Over power ימצא עצמו בצרות כשיגיע זמנו להטיס טיסן אחר שמצריך ניהול מצערת נכון.

נכון שמנוע 46 יתן לך כח, אפשרות להתקדם לטיסן אחר\גדול יותר וזאת מבלי להכנס לרכישת מנוע נוסף אבל אם בכוונתך ללמוד להטיס-תתאים לעצמך חבילה מאוזנת ונכונה ללימוד הטסה.

מטיס1
10-06-2010, 11:25:56
אבי תודה, אכן אני די לומד להטיס אבל ראיתי באיזה שרשור שאולי כדאי לשקול מנוע גדול לטיסן הבא..מצד שני העתה תגובה שאומרת שלכל טיסן המנוע שלו .
בגדול אני רוצה טריינר אבל שיטוס טוב ולא יהיה איטי אבל לא יהיה מהיר מדי אני מפחד שלא לשלוט במהירות.

אליקופטר
10-06-2010, 12:54:59
מטיס1

גם אני באותו מצב די מתבלט אולם החלטתי לקחת מנוע 46 ההבדל במשקל בינו לבין ה 40 לא משמעותי ולא חייב להטיס במצערת מלאה אולם תמיד תוכל להפיק עוד מעט כוח בקליק ולא להטיס באופן קבוע במצערת מלאה כדי לקבל מהירות.

אני הולך על 46 (אבי תתכונן:))

אבי סירוטה
10-06-2010, 12:55:47
מטיס 1-

לרוב אנחנו עושים בחירות שהן פשרה בין מה שצריך(הכי טוב\מתאים לעבודה) לבין מה שאפשר(עלויות\יכולות\זמינות). לטעמי יש לך שתי אפשרויות:

1-אם עדיין אין לך טיסן: לדעתי יהיה נכון אם תקח מנוע 46 אמין ומוכח וטריינר קצת יותר גדול שיתאים למנוע. השילוב יתן לך אפשרות ללמוד להטיס נכון וטוב ואח"כ להמשיך לטיסן שלב 2 או אחר עם אותו מנוע 46.

2-אם יש לך את הטריינר 40: רק במידה וכבר יש לך את הטיסן אז קח מנוע 46, תעזר במישהו עם ניסיון ותתאים למנוע פרופלור מתאים(איטי)+ויסות תערובת דלק לעשירה ולך להטיס.

אל תתבייש לשאול, תיצמד למישהו אחד שנח לך איתו ושאתה מאמין בו וביכולות שלו ובעיקר תהנה.

בהצלחה

flatspin
10-06-2010, 18:11:47
לדעתי קח מנוע 46. הוא אמנם מעט יותר חזק אבל יש דרך קלה מאד להגביל את כוחו בשלבי הלימוד. אתה מכוון את המצערת (באופן מכני או אלקטרוני) כך שבהרמת ידית המצערת במשדר עד הסוף, תתקבל פתיחה של חצי מעבר האויר/דלק בקורבורטור. בשלב מתקדם יותר תוכל לשחרר את המגבלה ותקבל את ההספק במלואו.