צפייה בגרסה מלאה : מטיס האמינגבירד. למה להתקדם?
knfevg
21-10-2008, 23:24:58
שלום לכולם.
אני "מטיס מזדמן" של האמינגבירד V4. כלומר אני מטיס תקופה מסויימת ואחר-כך מפסיק....
ברצוני לעבור למהו גדול יותר, רציני יותר, טוב יותר...
מה תמליצו (בהשקעה כספית לא מטורפת)
knfevg
22-10-2008, 00:09:10
קראתי קצת בינתים ואני מבין שCOPTERX הוא אופציה מאוד מעניינת.
בRCUNIVERSE ממליצים לקנות את ה KIT ולשים אלקטרוניקה טובה. מה תגידו? האם המקורים שמגיעה בRTF היא טובה מספיק? מה עם השלט? לשדרג או לא?
האם יש חנות שבה אפשר לראות או רק אתר אינטרנט? עם רק אתר אז איך השירות?
קופטר הוא מסוק מצוין מאחר והוא חיקוי טוב של הטירקס, אך האלקטרוניקה שלו לא ברמה גבוהה - בלשון המעטה. כדאי לרכוש את הקיט מדגם SE V2 ולצייד באלקטרוניקה איכותית.
vinay
22-10-2008, 00:44:04
תלוי איזה גודל אתה רוצה, אם אתה רוצה יותר גדול מ 450 נראה שהבא בתור הוא Hurricane 550. זול לקניה, טוב ומאד, זול לתחזוקה ומומלץ בחום באתרים בחו"ל.
knfevg
22-10-2008, 00:45:14
הוא יותר יקר מ450?
knfevg
22-10-2008, 00:46:28
ניסן,
איזה אלקטרוניקה הייתה ממליץ לקיט? אנא, שמור אל פרופורציות - אני לא צריך הכל HIGH END אלא רק שיהיה מספיק בשביך להנות :)
בשביל להנות ממסוק מדוייק ובטוח ולא HIGH END אני ממליץ על סרווים הייטק HS-65HB, ג'יירו לוג'יקטק 2100 + סרוו 3100.
אני הייתי ממליץ לך לשים את המנוע והבקר אם הקופטר או עם אתה רוצה לקנות יותר טוב אז תקנה את ה מנוע סקורפיון 2221-8 V2 משהו כזה ובקר סקורפיון 55 אמפר
סרוו זנב וג'ירו אניי ממלץ לך לקנות את הג'ירו 401+סרוו פוטבה 9257 אולי זה יקר אבל אתה במילא בשלב כלשהו תקנה את זה..
סרוואים אני אישית לא אוהב את ה HS-65 משום שהם לא דיגטלים לכן אני ממליץ לך לקנות את הסרוואים האלה: http://www.hobbycity.com/hobbycity/store/uh_viewItem.asp?idProduct=6583&Product_Name=Digital_high_torque_bearing_servo_13. 5g/2.2kg/.09sec
זה סטאפ לסוללה 3 תאים שהיא יותר זולה יש לי את הסטאפ הזה על הטירקס
השארתי לך הודעה בפרטי
אני הייתי ממליץ לך לשים את המנוע והבקר אם הקופטר או עם אתה רוצה לקנות יותר טוב אז תקנה את ה מנוע סקורפיון 2221-8 V2 משהו כזה ובקר סקורפיון 55 אמפר
סרוו זנב וג'ירו אניי ממלץ לך לקנות את הג'ירו 401+סרוו פוטבה 9257 אולי זה יקר אבל אתה במילא בשלב כלשהו תקנה את זה..
סרוואים אני אישית לא אוהב את ה HS-65 משום שהם לא דיגטלים לכן אני ממליץ לך לקנות את הסרוואים האלה: http://www.hobbycity.com/hobbycity/store/uh_viewItem.asp?idProduct=6583&Product_Name=Digital_high_torque_bearing_servo_13. 5g/2.2kg/.09sec
זה סטאפ לסוללה 3 תאים שהיא יותר זולה יש לי את הסטאפ הזה על הטירקס
השארתי לך הודעה בפרטי
הסרווים שדור הציג גם יכולים להיות טובים לי אין ניסיון איתם, אבל יש סרווים חדשים של הייטק שהם גם דיגיטלים וגם מטאל גיר - HS-5065MG אם כי מעט יקרים.
http://www3.towerhobbies.com/cgi-bin/wti0001p?&I=LXSDA9
wind556
22-10-2008, 09:56:52
יסלחו לי ידידי המלומדים, אבל צרור העצות שאתם נותנים אינו מסתדר עם השאלות שנשאלו כאן
מטיס מתחיל עם מנוע סקורפיון ובקר סקורפיון? זה עולה יותר מחצי ממחיר המסוק, חזק בטירוף עד אבדן שליטה של מטיס מתחיל והוצאה מיותרת לחלוטין
כמו כן הג'יירו 401 עם 9257 זה כמו להעמיס מקרר על טוסטוס,הסרוו ענק וכנ"ל הג'יירו, בעוד שה2100 נוצר בדיוק עבור מסוקים כאלה,וניתן לרכוש סרוו זנב זהה למקורי רק בפחות מחצי מחיר
בקיצור, אתה מוזמן להתקשר אלי
0525-454380
עודד
יסלחו לי ידידי המלומדים, אבל צרור העצות שאתם נותנים אינו מסתדר עם השאלות שנשאלו כאן
מטיס מתחיל עם מנוע סקורפיון ובקר סקורפיון? זה עולה יותר מחצי ממחיר המסוק, חזק בטירוף עד אבדן שליטה של מטיס מתחיל והוצאה מיותרת לחלוטין
כמו כן הג'יירו 401 עם 9257 זה כמו להעמיס מקרר על טוסטוס,הסרוו ענק וכנ"ל הג'יירו, בעוד שה2100 נוצר בדיוק עבור מסוקים כאלה,וניתן לרכוש סרוו זנב זהה למקורי רק בפחות מחצי מחיר
בקיצור, אתה מוזמן להתקשר אלי
0525-454380
עודד
אני לא מבין מה צריך למנוע ממטיס מתחיל לרכוש אלק' (סרווים וג'יירו) איכותית כמו שהצעתי. אגב, הסרווים שהצעתי לא עולים יותר מ 20$ לסרוו והם מצוינים. מאחר ולא ידעתי שהקיט מגיע ללא מנוע ובקר גם לא הצעתי זאת.
בסופו של יום איש איש כטוב בעיניו יעשה. http://www.efly.co.il/forums/images/icons/icon14.gif
בהצלחה :)
wind556
22-10-2008, 18:01:14
ניסן
מאומה לא צריך למנוע את זה, והסרוואים שהצעת אכן בעלי ביקורות טובות מאד ומחיר סביר
לעומת זאת הג'ירו והסרוו זנב שהצעת , איכותם גבוהה מאד, אבל פיזית הגודל שלהם קצת גדול ומסורבל על מסוק מהגודל הזה, לעומת ה2100 והסרוו התואם למקורי שהאיכות שלהם גבוהה מאד והגודל הפיזי הוא חצי מגירסת ה401 וה9257 והמשקל בהתאם, וכל זה ללא וויתור על איכות.
בכל מקרה, עיקר דברי היו מכוונים להמלצה על המנוע והבקר, שזאת המלצה המתאימה למטיס מנוסה ובעל תקציב גדול יותר, ולא מתאימה למטיס מתחיל דל תקציב
בשביל להנות ממסוק מדוייק ובטוח ולא HIGH END אני ממליץ על סרווים הייטק HS-65HB, ג'יירו לוג'יקטק 2100 + סרוו 3100.
:)
vinay
22-10-2008, 22:37:24
הוא יותר יקר מ450?
למי התכוונת ב"הוא"?
vinay
22-10-2008, 23:05:32
הוא יותר יקר מ450?
לא יודע להגיד באופן מלא כי אין לי COPTERX ומן הסתם זה תלוי בעיקר באיזה SETUP אתה עושה לו.
מחיר בסיסי של קיט 550 הוא כ 250$ בחו"ל כבר כולל המשלוח (ללא מכס) אם קונים באתרים הנכונים. מן הסתם אתה רוצה לשים עליו ציוד יותר יקר מאשר היית שם על COPTERX אבל אם תתפשר תוכל למצוא חבילה מלאה במחיר זול למדי.
אני כרגע חוקר את הנושא והגעתי להבנה לגבי SETUP מלא וטוב (ציוד איכותי בהחלט) ב 550$ כולל משלוח (לא כולל מכס) שלזה צריך להוסיף חבילת רדיו מלאה DX7 (משתמש בסרווים משם). לדעתי אפשר לצאת בהרבה יותר זול עם הציוד שמקורי שבא בחבילה המקורית, תלוי על מה אתה מוכן להתפשר.
שים לב - אין לי נסיון אישי עם המסוק וגם עוד לא ביצעתי את הקנייה כך שקח את הכל בערבון מוגבל.
אבל ההמלצות עליו פשוט מעולות באתרים בחו"ל + ראיתי אותו טס בסמיכות ל COPTERX והוא נראה לעין הבלתי מקצועית שלי ברמה אחרת לחלוטין מ COPTERX, הרבה יותר נשלט גם ברוחות, והרבה יותר כיפי להטסה (הרבה יותר גדול).
זה גם תלוי במה אתה מחפש במסוק.
אם זה יעניין אותך אפשר לדבר.
knfevg
23-10-2008, 07:52:42
טוב, כנראה שאני מתכונן ל COPTERX בSETUP ביניים כלומר לט HIGH END בצורת SCORPION אבל גם לא RTF.
אשמח לשמוע הצעות נוספות לSETUP בינוני.
קיט קופטר X
מנוע ובקר שמציעים שם למכירה
סרוואים כמו שאמרתי לך: http://www.hobbycity.com/hobbycity/s...g/2.2kg/.09sec
ג'יירו לוג'יקטק 2100 + סרוו 3100.
זה בערך הכל..
bendisar
23-10-2008, 18:15:57
אני לא הייתי מציע לקנות את המנוע או את הבקר של הקופטר איקס, שניהם דווחו כבעיתיים הבקר נוטה להתחמם יתר על המידה ולהתחיל גליצים, והמנוע לא כזה חזק
המנוע והבקר של אליין V2 יעשו את העבודה מצוין בסטאפ 3 תאים והמחיר גם טוב.
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.