MDreamer
26-06-2010, 11:41:55
היי,
הלכתי להטיס לבטרון. בגלל הרוחות החזקות היינו פחות או יותר לבד אני, משה ואביו-יואב. החלטנו לעשות ניסיון למעקב עם ה FPV אחרי הטריינר. יצא ממש מגניב. בעיקר החלק של הנחיתה - חבל שהיה לי זמן רק לטיסה אחת כזאת.
יש כמה אתגרים בטיסה הזאת שנראה שגרתית:
1. אין לי OSD - אני לא יודע מה המהירות/גובה שלי. צריך לזהות הזדקרות:confused: עפ"י "תחושה"
2. היו רוחות מאוד חזקת שאפילו זרקו את הטריינר השמנמן מצד לצד ולמעלה למטה.. אני היית עם המרלין - תחשבו מה הוא עבר.
3. הרבה פעמים במהלך המעקב נזרקתי אחורה לצדדים בגלל האויר שזורק המנוע ניטרו.
4. לעקוב ללא צידוד(המצלמה FIXED על האף) תוך התחשבות ב1-3 זה קשה. בעיקר ב 1
5. הנחיתת FPV אחרי הטריינר.. תראו בסרטון - כל מילה מיותרת
העלתי את זה לפני כמה דקות, יהיה אפשר לצפות באיכות טובה יותר מאוחר יותר
http://www.youtube.com/watch?v=og6_nYYQoWI
מתנגן לי בראש איזה רעיון כבר הרבה זמן.
לעשות מערכת קרבות FPV עם אינפרא אדום או משהו דומה לקרבות אויר - אני יודע שיש כבר כזה דבר ברשת אבל הרעיון הוא שהיא תהיה משולבת בתוך ה OSD עם UPLINK וגם DOWNLINK כדי שיהיה סמן על ה OSD שבכל רגע על טיסן ידע איפה השני. ככה יהיה אפשר למצוא אחד את השני באויר. סתם רעיון.
אני חומד את ה F-16 MINI EDF של HK לטובת המשימה.
הלכתי להטיס לבטרון. בגלל הרוחות החזקות היינו פחות או יותר לבד אני, משה ואביו-יואב. החלטנו לעשות ניסיון למעקב עם ה FPV אחרי הטריינר. יצא ממש מגניב. בעיקר החלק של הנחיתה - חבל שהיה לי זמן רק לטיסה אחת כזאת.
יש כמה אתגרים בטיסה הזאת שנראה שגרתית:
1. אין לי OSD - אני לא יודע מה המהירות/גובה שלי. צריך לזהות הזדקרות:confused: עפ"י "תחושה"
2. היו רוחות מאוד חזקת שאפילו זרקו את הטריינר השמנמן מצד לצד ולמעלה למטה.. אני היית עם המרלין - תחשבו מה הוא עבר.
3. הרבה פעמים במהלך המעקב נזרקתי אחורה לצדדים בגלל האויר שזורק המנוע ניטרו.
4. לעקוב ללא צידוד(המצלמה FIXED על האף) תוך התחשבות ב1-3 זה קשה. בעיקר ב 1
5. הנחיתת FPV אחרי הטריינר.. תראו בסרטון - כל מילה מיותרת
העלתי את זה לפני כמה דקות, יהיה אפשר לצפות באיכות טובה יותר מאוחר יותר
http://www.youtube.com/watch?v=og6_nYYQoWI
מתנגן לי בראש איזה רעיון כבר הרבה זמן.
לעשות מערכת קרבות FPV עם אינפרא אדום או משהו דומה לקרבות אויר - אני יודע שיש כבר כזה דבר ברשת אבל הרעיון הוא שהיא תהיה משולבת בתוך ה OSD עם UPLINK וגם DOWNLINK כדי שיהיה סמן על ה OSD שבכל רגע על טיסן ידע איפה השני. ככה יהיה אפשר למצוא אחד את השני באויר. סתם רעיון.
אני חומד את ה F-16 MINI EDF של HK לטובת המשימה.