צפייה בגרסה מלאה : שאלה צריך המלצה למסוק להרכבה למתחילים
shayzakai
28-06-2010, 09:55:13
שלום,
אני מעוניין לרכוש מסוק חשמלי להרכבה (מה הכיף שהוא מגיע מוכן?!) צריך שהמסוק יהיה למתחילים..
אני יודע להטיס אבל עדין שם את עצמי בקטגוריה של "מתחילים".
**אין לי בעיה להזמין מebay או משהו כזה - לינקים התקבלו בברכה! (אני מכיר משהו שמגיע עוד שבועיים מארה"ב)
** כרגע יש לי LAMA V4 יד 2 שקניתי במחיר מופקע (לא משנה כרגע בכמה) והוא לא כזה מלהיב..
אשמח לרעיונות בהקדם :)
tisanir
28-06-2010, 09:57:04
תקציב יש?
yonatan 813
28-06-2010, 09:57:30
trex 450 se v2 הדרך הטובה ביותר למתחילים מניסיון!!
ותקנה גם סימולטור!:):):)
wind556
28-06-2010, 10:04:19
אין דבר כזה "מסוק למתחילים"
יש מסוקים טובים ויש גרועים
והלאמה שלך לא נחשבת למסוק, זה צעצוע לילדים וטס שונה לחלוטין ממסוק.
מה שיקבע איזה מסוק יהיה לך זה כמה דברים:
הראשון זה התקציב
השני זה הרצינות שבה אתה נכנס לעסק
השלישי זו הבנה מהי הדרך הנכונה
הפורום מלא המלצות. קרא את הסט אפ למסוקי 450 בנעוץ לפני כל השאלות, ואם אחרי זה תזדקק להבהרות נוספות אשמח לעזור לך
אין דבר כזה "מסוק למתחילים"
יש מסוקים טובים ויש גרועים
והלאמה שלך לא נחשבת למסוק, זה צעצוע לילדים וטס שונה לחלוטין ממסוק.
מה שיקבע איזה מסוק יהיה לך זה כמה דברים:
הראשון זה התקציב
השני זה הרצינות שבה אתה נכנס לעסק
השלישי זו הבנה מהי הדרך הנכונה
הפורום מלא המלצות. קרא את הסט אפ למסוקי 450 בנעוץ לפני כל השאלות, ואם אחרי זה תזדקק להבהרות נוספות אשמח לעזור לך
עודד, למה לרדת עליו בענין הלאמה? הוא כבר מבואס מספיק. תאמין לי אני מכיר את ההרגשה.
לגבי צעצועים: כל המסוקים האלה הם צעצועים גם Trex 700. ההגדרה של דגם מסוק מכל סוג שהוא אם הוא מסוק או לא היא האם הוא מסוגל לעשות לפחות מה שמסוק כמו בלק-הוק מסוגל לעשות. כל המסוקים 4 ערוצים עונים על ההגדרה הזו. מסוקים 6 ערוצים הם "צעצועים" מכיוון שאין לפי דעתי אף מסוק שיכול לטוס הפוך. לופ כן, גלגול כן לטוס הפוך לא. אם מסכימים עם ההגדרה אזי מסוק 3 ערוצים יוגדר כצעצוע ולצערי גם מסוק 6 ערוצים. דווקא הלאמה היא אינה צעצוע.
נולד לטוס
28-06-2010, 14:55:30
טעות בדבריך ההגדרה לצעצוע היא לא המציאות אלה המציאות במסגרת הטסה מקצועית של מסוק כזה או אחר ,אבל ההגדרה לפי הבנתי הקטנה היא השוני בין מסוק כזה או אחר ולאמה הוא מסוק שבהגדרתו שונה לחלוטין ממסוקי שישה ערוצים המוגדרים בענף המטיסים כמקצועי ,לכן אין קשר בין מה שנכתב לבין המציאות הקיימת . כמטיס למה בכיר רק אומר שכל מה שרכשתי בהטסת למה גרם לעיכובים בהטסת מסוק שישה ערוצים עקב הרגלים גרועים בהטסת הצעצוע הזה. ולמעשה אני מעיז לומר שזו דעתו של עודד ולא בהגדרת צעצוע כזה או אחר נקודה.
תכנס תקרא תנסה להבין ואז תשאל שאלות.
ריכזתי את על הנתונים בהודעה אחת !
להלן הלינק :
http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?t=21411
בסופו של דבר המלצה שלי זה הטירקס 500
וזה בגלל העלות מול התועלת ועל זה אין מה להתווכח !
שיהיה בהצלחה וברוך הבא לתחום :)
אנריקו
28-06-2010, 15:59:02
:)עודד צודק .
שי אם תיהיה לך בעיה או שאלה תתקשר לעודד הוא יעזור לך.
בהצלחה
אריק
טעות בדבריך ההגדרה לצעצוע היא לא המציאות אלה המציאות במסגרת הטסה מקצועית של מסוק כזה או אחר ,אבל ההגדרה לפי הבנתי הקטנה היא השוני בין מסוק כזה או אחר ולאמה הוא מסוק שבהגדרתו שונה לחלוטין ממסוקי שישה ערוצים המוגדרים בענף המטיסים כמקצועי ,לכן אין קשר בין מה שנכתב לבין המציאות הקיימת . כמטיס למה בכיר רק אומר שכל מה שרכשתי בהטסת למה גרם לעיכובים בהטסת מסוק שישה ערוצים עקב הרגלים גרועים בהטסת הצעצוע הזה. ולמעשה אני מעיז לומר שזו דעתו של עודד ולא בהגדרת צעצוע כזה או אחר נקודה.
מה מקצועי במסוק Trex 700? שום דבר!!
כל המסוקים האלה אינם אלא צעצועים. כולם מנסים לדמות את הדבר האמיתי.
אשמח אם משהו יראה לי מסוק צבאי או אזרחי שמסוגל לטוס הפוך.
זה שלאמה הוא מסוק גרוע לא אומר דבר. בפועל יש מסוקים לא צעצועים שהם Coaxial בדיוק כמו הלאמה.
נכון שלאמה לא תקדם אותך הרבה אם אתה רוצה מסוק צעצוע שיכול לטוס הפוך. יש אנשים שלא מחפשים לעשות 3D אלא מעדיפים להטיס בצורה אחרת, אז למה או CX2 יתאים להם. אין זה אומר דבר עליהם. כל הענין במסוקים האלה הוא של הובי שאמור להביא הנאה. אז מה אם לא התקדמת? מי רץ אחריך? יש איזה מסדר כנפיים ודרגות שאתה מחכה להם.
המקצועיים היחידים בתחום הם הסוחרים שמוכרים לנו המתחילים לאמות דפוקות במיומנות רבה והמטיסים שיצרנים מגייסים אותם להטיס ולבחון את הצעצועים האלה כדי שפרייארים כמונו יקנו אותם במחיר מופקע.
זאת דעתי ואני תומך בה פה אחד.:D:D:D
ZVOK ? :eek:
אני מתפלא עליך ..... :)
איך אתה יכול להסביר את ההטסה שלי
עם מסוק אליין וההתעללות שהמסוק עובר ?
ואני לא מטיס מקצועי. מה שכן ישנם דגמים
וחברות מסוימות שאני אישית לא הייתי נוגע.
אבל גם עם הלאמה אפשר לעשות תרגילים יפים,
אומנם לא 3D אבל בהחלט טיסת זנב וכדומה.
אל תשכח שכל הצעצועים הללו בסה"כ מקנים לך
ידע בסיסי ביותר ואינסטינקטים כמו שהסימולטור נותן.
אין ספק שבמחיר של 900 ש"ח זה בזבוז של כסף
ובמיוחד לאור ירידת המחירים בשוק של ענף הטיסנאות.
אבל כמו שכבר נאמר פראירים לא מתים רק מתחלפים :)
אני את המחיר שלי כבר שילמתי על הבלייד 400
כיום אני יותר מתוחכם וחכם ולכן הרצון שלי לעזור ולחסוך לאחרים.
ישנם כאלו שיסכימו איתי וישנם שלא ... בסופו של יום ההוצאה
שלי על התחזוקה נמוכה מכל אחד אחר :)
שיהיה אחלה ערב :p
wind556
28-06-2010, 19:33:42
ההגדרה שלי פשוטה מאד וחד משמעית:
מסוק RC אמיתי: 6 ערוצים CCPM כשהקטן ביותר בשוק הוא הטי רקס 250 והדומים לו. כאשר רוטור הזנב מונע בעזרת המנוע הראשי והקורלאציה ביניהם מאולצת.
כל שאר המסוקים כמו הקואקסיאלים או בעלי רוטור זנב ממונע במנוע משלו או בעלי רוטור זנב אופקי או כל מיני פטנטים אחרים, 4 ערוצים ומטה,שייכים לקטגוריה אחרת לגמרי, וההטסה שלהם שונה וברוב המקרים מזיקה למי שרוצה להטיס באמת בעתיד.לאלו אני קורא צעצועים מיותרים וזריקת כסף
אולי יש יוצאים מין הכלל בודדים כמו הפאנקופטר של מולטיפלקס שהוא קטגוריה בפני עצמה.
המטרה בכל האמירה הזאת היא למנוע ממחילים להיות מולכים שולל על ידי סוחרים ופירסומות השמים את כל המסוקים בסל אחד ולא מבדילים ביניהם קטגורית.
מי שנכנס לסוכנות רכב לא מציעים לו מכונית על פדאלים להתחלה....
ZVOK ? :eek:
אני מתפלא עליך ..... :)
איך אתה יכול להסביר את ההטסה שלי
עם מסוק אליין וההתעללות שהמסוק עובר ?
ואני לא מטיס מקצועי. מה שכן ישנם דגמים
וחברות מסוימות שאני אישית לא הייתי נוגע.
אבל גם עם הלאמה אפשר לעשות תרגילים יפים,
אומנם לא 3D אבל בהחלט טיסת זנב וכדומה.
אל תשכח שכל הצעצועים הללו בסה"כ מקנים לך
ידע בסיסי ביותר ואינסטינקטים כמו שהסימולטור נותן.
אין ספק שבמחיר של 900 ש"ח זה בזבוז של כסף
ובמיוחד לאור ירידת המחירים בשוק של ענף הטיסנאות.
אבל כמו שכבר נאמר פראירים לא מתים רק מתחלפים :)
אני את המחיר שלי כבר שילמתי על הבלייד 400
כיום אני יותר מתוחכם וחכם ולכן הרצון שלי לעזור ולחסוך לאחרים.
ישנם כאלו שיסכימו איתי וישנם שלא ... בסופו של יום ההוצאה
שלי על התחזוקה נמוכה מכל אחד אחר :)
שיהיה אחלה ערב :p
שגיא ידידי,
שים לב אני דברתי על מה זה "מסוק אמיתי" ומה זה "צעצוע" לא נכנסתי לענין הסוג. כל שטענתי הוא שכל מסוק RC שיכול לבצע מה שמסוקים גדולים עושים ויותרהוא מסוק. מסוק שאינו יכול לבצע את אותן תנועות אינו מסוק. על מה שאתה מעלה אין לי ויכוח. אין לי נסיון עם Blade 400 או Trex 500 לכן אני לא נכנס לענין.
אותי זה תמיד מצחיק לקרוא על Trex 450 או אפילו 700 שזה מסוק אמיתי.
מקווה שהבהרתי את הנקודה!!
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.