צפייה בגרסה מלאה : צריך המלצה למסוק ויש לי גם כמה שאלות
Orr4more
30-06-2010, 20:27:55
טוב אז אחרי שקנו לי מסוק 3 ערוצים חמוד מהדיוטי פרי והוא התקלקל כבר נדלקתי על הקטע ואני רוצה משהו קצת יותר רציני, אבל לא בהרבה.
חיפשתי מסוקי 4 ערוצים ביתיים וכרגע חשבתי על Nine eagles solo pro שנראה לי אחלה..
אף פעם לא הזמתי מהאינטרנט ונכנסתי לאתר מהונג הונג ברשימת החנויות המומלצות, המסוק עולה שם 70$ אבל לא הבנתי איפה אני רואה כמה הוא עולה כולל המשלוח - אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי..
דבר שני, אם יש למישהו המלצות למסוקים עד 130$ בערך כולל משלוח, תרגישו חופשי..!
עכשיו כמה שאלות:
1. במסוק 3 ערוצים הייתי צריך 6 סוללות לשלט ובסופו של דבר אחרי שקצת חרשתי עליו הסוללות כבר עלו יותר מהמסוק עצמו, וסוללות נטענות לא מתאימות לשלט כי המתח שלהן נמוך מידי.
אני משאר שאותו דבר יהיה עם המסוק הבא שאני אזמין - מה אפשר לעשות בנידון?
2. איך אני יכול להיות בטוח שאני אזמין מאיזו חנות והמסוק באמת יגיע?אף פעם לא הזמתי מהאינטרנט אבל לפי מה שראיתי בכל הקשור למסוקים - המחירים בחו"ל זולים משמעותית!
3. יש מכס על מסוקים חשמליים?ואם כן - כמה אחוז ממחיר המוצר זה מכס?
תודה לעונים!
נ.ב
זאת הכתובת של החנות שדיברתי עליה:
http://www.miracle-mart.com/store
galoz
30-06-2010, 21:06:10
היי אור,
ברוך הבא לתחביב המגניב הזה :)
1. אני לא בטוח שסוללות נטענות בעלות מתח נמוך יותר, לדעתי הן יתאימו
2. בדרך כלל הזמנות מחנויות מוכרות מגיע, הסתכל בנעוץ נושא חנויות מסוקים. אני ממליץ לך לעשות חשבון פייפאל. הקנייה בו יותר מוגנת.
3. מכס לדעתי יש על קנייה של יותר מ 50 דולר, את המכס משלמים בדואר במעמד קבלת החבילה.
אני חושב שזה משהו כמו 17 אחוז, שיתקנו אותי אם אני טועה.
בהצלחה !!!
MRDATA
01-07-2010, 00:15:42
אם תרכוש את ה SOLO PRO שהוא מיקרו מסוק נהדר אתה עובר למשדר
רדיו 2.4GHZ ולא אינפרה כך שסוללות נטענות עובדות איתו מצויין.
MIRACLE MART היא חנות נהדרת עם שירות מצוין ומשלוחים מאד מהירים
אך היא לא הזולה ביותר - אני רוכש ממנה חלפים כי יש כמעט הכל במלאי ומגיע מהר;)
בהצלחה
רונן
RoVal
01-07-2010, 02:47:35
היי אור,
ברוך הבא לתחביב המגניב הזה :)
1. אני לא בטוח שסוללות נטענות בעלות מתח נמוך יותר, לדעתי הן יתאימו
2. בדרך כלל הזמנות מחנויות מוכרות מגיע, הסתכל בנעוץ נושא חנויות מסוקים. אני ממליץ לך לעשות חשבון פייפאל. הקנייה בו יותר מוגנת.
3. מכס לדעתי יש על קנייה של יותר מ 50 דולר, את המכס משלמים בדואר במעמד קבלת החבילה.
אני חושב שזה משהו כמו 17 אחוז, שיתקנו אותי אם אני טועה.
בהצלחה !!!
יש לי גם סוללות נטענות של GP והם 1.2V להבדיל מ 1.5 שזה מה שצריך כביכול.
RonTo
01-07-2010, 06:56:35
המחיר שתשלם במעמד קבלת החבילה הוא 30% שזה כולל מכס ומע"מ.
וכמו שכבר אמרו כאן, רק על חבילות של 50 דולר ומעלה.
לנושא המחיר עם המשלוח, אותו תראה ממש לפני ביצוע התשלום. כלומר, עליך לבצע את ההזמנה ורק לפני שתשלם תראה כמה יעלה הכל. אז אתה יכול לבחור אם להזמין או לא
wind556
01-07-2010, 09:21:18
תיקח בחשבון שמאד מהר אתה תרצה מסוק אמיתי ולא תסתפק בצעצוע שאתה הולך לקנות עכשיו.
ההמלצה שלי לך זה לדלג שלב, לא לבזבז כסף על צעצועים שישעממו אותך אחרי זמן קצר ולהתארגן כבר מעכשיו על מסוק משובח.
כל מי שהלך בנתיב שלך התחרט על זה. צעצועים זה נחמד, אבל אחרי שיש לך מסוק אמיתי והבחירה בצעצוע באה ממקום של ידיעה מה אתה רוצה ולא ממקום של התפשרות.
אל תבזבז את המשאבים שלך סתם
כדאי לך לעשות חיפוש אולי תמצא משומש במחיר טוב
אחלה מסוק:)
Orr4more
01-07-2010, 23:22:20
תודה לכל העונים!
אז ככה, בקשר לסוללות - אכן, יש לי סוללות נטענות שהן 1.2V ולכן הן לא עובדות עם השלט של המסוק - אז עם השלט של הNine eagles pro הן אמורות לעבוד או שצריך לקנות סוללות נטענות שעובדות כמו סוללות רגילות על 1.5V(יש כזה דבר בכלל?)
בקשר ללדג על השלב הזה - אני דווקא חושב שאני אשאר בשלב הזה כי לפי מה שראיתי השלבים הבאים ממש לא זולים והעסק המעניין הזה גם יקר, עבודה בחופש בלונה פארק לא נראה לי יכולה לכסות את זה :)
אני אבדוק מחירים של המסוק בעוד חנויות, ואם יהיה יותר זול אזמין מחנות אחרת - אם לא אני חושב שאזמין מהחנות הזאת מהונג קונג כי לפי מה שאתם אומרים פה היא אמינה עם משולחים מהירים..
הא ושוב - אם למישהו יש המלצה למסוק אחר בסביבות המחירים הזו תרגישו חופשי, אתם בטח ובטח הרבה יותר מבינים ממני אבל לפי מה שראיתי ה Nine eagles pro הוא מסוק ביתי ממש נחמד במחיר זול יחסית..!
MRDATA
02-07-2010, 00:58:11
תודה לכל העונים!
אז ככה, בקשר לסוללות - אכן, יש לי סוללות נטענות שהן 1.2V ולכן הן לא עובדות עם השלט של המסוק - אז עם השלט של הNine eagles pro הן אמורות לעבוד או שצריך לקנות סוללות נטענות שעובדות כמו סוללות רגילות על 1.5V(יש כזה דבר בכלל?)
לא :) סוללות נטענות הן בנות 1.2V לתא ועובדות טוב על השלט של NINE EAGLES
בקשר ללדג על השלב הזה - אני דווקא חושב שאני אשאר בשלב הזה כי לפי מה שראיתי השלבים הבאים ממש לא זולים והעסק המעניין הזה גם יקר, עבודה בחופש בלונה פארק לא נראה לי יכולה לכסות את זה :)
מסכים ובניגוד לדיעותיהם של חברים בפורום שאני מאד מעריך את נסיונם,גם ממסוקי המיקרו
ניתן ללמוד המון ולהשתפר כשלב למסוקים יקרים וגדולים יותר, יתרון גדול נוסף שבישבילי
עובד חזק זה האפשרות להטיס בבית :D
אני אבדוק מחירים של המסוק בעוד חנויות, ואם יהיה יותר זול אזמין מחנות אחרת - אם לא אני חושב שאזמין מהחנות הזאת מהונג קונג כי לפי מה שאתם אומרים פה היא אמינה עם משולחים מהירים..
הא ושוב - אם למישהו יש המלצה למסוק אחר בסביבות המחירים הזו תרגישו חופשי, אתם בטח ובטח הרבה יותר מבינים ממני אבל לפי מה שראיתי ה Nine eagles pro הוא מסוק ביתי ממש נחמד במחיר זול יחסית..!
לא יודע מה נסיונך עם מסוק אבל אם לא הטסת מעולם אתה יכול להתחיל עם ה SOLO של
NINE EAGELS שהוא בעל רוטור כפול (קואקסיאלי) והרבה יותר יציב מה SOLO PRO
ואחר כך להמשיך ל SOLO PRO
שני המסוקים עובדים עם אותן סוללות ואותו שלט כך שאתה יכול לקנות את השני
בגרסת BIND & FLY ׁ(ללא שלט)
בהצלחה
רונן
nlior
02-07-2010, 06:55:17
ממליץ לך להקשיב לעודד
גם אני לא הייתי מחושב ושילמתי המון כסף תוך חודשיים סתם
130$ אתה כבר בחצי הדרך.
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.