צפייה בגרסה מלאה : חדש בתחום
elran
04-07-2010, 00:41:22
שלום לכולם,
כבר כמעט חודש שאני מסתובב לי בפורום של המסוקים החשמליים בודק ומתעניין לגבי מסוק חדש אחרי שריסקתי hony bee cp3 לאחר מספר נסיונות הטסה. היום החלטתי להכנס לפורום "מסוקי דלק" ומאוד מעניין אותי הדבר..
עכשיו השאלה היא כזאת עם איזה מסוק טוב עדיף להתחיל דלק או חשמלי ?? (דלק יותר מלהיב אותי )
אם עדיף מסוק דלק אשמח לקבל פרטים :)
תודה לכם,
אלרן
הבוררר
04-07-2010, 01:47:13
אתה כנראה תקבל כאן מספר חוות דעת שהן בעד ונגד לחשמליים ואותו הדבר לגבי הדלק, מן הסתם כאן בפורום מסוקי הדלק תקבל חווד טוב לכיוון הדלק אני אישית שיצא לי להטיס משני התחומים לא מעט דגמים, אמליץ לך דווקא על הדלק.
אבל לפני הכל בוא תאמר לי מה התקציב שיש בידיך להשקיע?
RoVal
04-07-2010, 03:39:46
אם זה לא בעיה של תקציב ודלק יותר עושה לך את זה אז מה עוצר בעדך?
(אני אישית בעד החשמלי כי פחות בלאגן בלי רעש ועשן) אבל יש כאלה שדלק יותר מאתגר אותם ועושה להם את זה למרות הרעש הבלאגן וכ'ו... יותר מחשמל.
;)
elran
04-07-2010, 10:35:26
אני בטוח שיש חוות דעת שונות, השאלה שלי היא אם מבחינת למידה של ההטסה עדיף דלק או חשמלי?
לגבי התקציב כבר הבנתי לפי מה שראיתי שמסוקי דלק יותר יקרים...
אני חושב שבאיזור ה1000 דולר פלוס מינוס..
asafsee
04-07-2010, 10:55:39
תרים את התקציב ל2000+ ואז תתחיל :) יקר מה לעשות
elran
04-07-2010, 11:09:54
כשאתה אומר 2000 אתה מתכוון שזה כולל שלט איכותי?
אין לי בעיה להשקיע, אני פשוט רוצה לבדוק טוב טוב לאן אני נכנס וחסוך לעצמי כמה שיותר כאבי ראש מיותרים :)
שחר לזרוב
04-07-2010, 11:15:18
השאלה שאתה צריך לשאול היא: באיזה גודל כדאי להתחיל" ולא אם חשמלי או ניטרו. לגודל המסוק השפעה הרבה יותר גדולה על איך שהמסוק יטוס. בעיקרון, מסוק גדול יותר יהיה יציב יותר וקל יותר ללימוד, לחילופין, מסוק קטן יותר יהיה זול יותר גם לרכישה וגם להטסה.
לדעתי, מסוקי הניטרו 50 מצויינים לכל שלבי ההטסה החל מלימוד ועד ל-3D מטורף. כמובן שקימים גם מסוקים בגודל הזה שהם חשמליים ולא ניטרו, אבל ההבדל ביניהם הוא עניין של העדפה כללית בין ניטרו וחשמלי ועל כך היו מספיק דיונים בפורום הזה ובפורומים אחרים.
מנגד, היום מסוקי ה-450 החשמליים זולים מאד, כך גם הסוללות שלהם וחלקי החילוף שלהם.
בתקציב של 1,000 דולר, ובהנחה שמערכת שלט טובה יש לך, אני הייתי ממליץ על קומבו של TREX 600 (ניטרו או חשמלי זה לא משנה - לפי העדפתך) - התמורה הטובה ביותר ביחס למחיר.
בהצלחה
Roy B.A
04-07-2010, 11:56:58
1000 דולר הינו תקציב בהחלט נאה וניתן לקנות בו מסוק שיעשה עבודה נאמנה.
כמו כן ישנם חלקים שתוכל לקנות יד שניה כגון:
1. גוף מסוק בלבד.
2. משדר + מקלט.
3. ציוד התנעה.
סרבואים, סוללה, ומנוע אני ממליץ לרכוש חדשים.
ההמלצה שלי היא על מסוק 50 כפי שנאמר לעיל.
לא חובה לקנות את הציוד הכי יקר שיש, אפשר להתחיל עם ציוד סביר בהחלט ולאט לאט להתקדם.
הבוררר
04-07-2010, 14:33:45
אני מצדד בדעתו של שחר, טירקס 600 קומבו אפילו מחול עם תשלום המכס המלא בוודאות זו העסקה הכי טובה שתוכל לעשות! ואני אומר זאת מנסיון הדרכה של המון חברים טובים, ואפילו לי היה את המסוק במשך שנה וחודשיים-ללא ריסוק אחד! והתחזוקה היחידה של המסוק במהלך כל התקופה, היא ניקוי המסוק.... יש לי גם רעיון נחמד בשבילך פנה אלי בפרטי אם אתה מעוניין...
sudi9
08-07-2010, 20:12:30
אני אישית אמליץ על דלק היו לי חשמליים וכרגע רפטור 30 דלק כמובן,מאוד ממליץ עליו להתחלה אמין יציב וקל להטסה בטח יותר קל להטסה ויציב מכל מסוק 450 ואפילו 500 חשמלי,במקרה זה גדול יותר זה טוב יותר.
לי אישית הצליל של המנוע עושה את זה זה כל היופי!! ולא צריך להתעסק עם סוללות שנגמרות כל 10 דקות של הטסה ולהחזיק סטוק של סוללות ולהטעין.....
sudi9
08-07-2010, 20:16:23
שלא נדבר על כל מיני תקלות מעצבנות במערכות חשמל של חשמליים....בקרים וכו'....
גם בדלק לא חסרות צרות
ההחלטה מסתכמת בבחירה אישית.
מה אתה רוצה? חשמלי? או דלק?
על זה רק אתה יכול לענות.
הבוררר
08-07-2010, 20:33:39
יש לי המלצה ממש טובה! לא תצטער! פנה אלי בפרטי.
shai509030
09-07-2010, 00:25:00
חברים אני מבקש על תשמיצו את החשמלי בעיות וכאלה חשמלי זה הכי לא בעיות
דלק יש לנקות טיפולים מנוע על תיכנסו לדברים האלה שניהם טובים עם אתה אוהב רעש ליכלוך של הניטרו
הרבה זמן הטסה לך על מה שהבורר אמר לך להתקשר אליו עם אתה רוצה כמעת כלום טיפול חזק יותר מהניטרו
במקרים אין ניקיון אין רעש דלק שקט וקטלני פחות זמן טיסה לך על 600 חשמלי אני אישית בה מהחשמלי אבל
אני גם חולה על דלק אז אני בשני הדעות אתה פשוט צריך לדעת למה אתה מכוון כי מסוק טוב יעלה ככה ועם אתה לא
עובד תכין את ההורים לא משנה מה יגידו לך ריסוקים יבואו וככל שהמסוק גדול יותר ככה גם יעלה לך התיקונים תביא
בחשבון לא רק את המסוק ואת השלט אתה כל החבילה ותחשוב למרחק קח הכל לאט ותקרא הרבה בפורום
elran
09-07-2010, 08:32:06
תודה רבה לכולם,
הבנתי את הנקודה שנייהם טובים שניהם חזקים רק תחליט מה אתה אוהב... האמת שאני מת על הרעש, חולה על מנועים בכללי אבל כרגע אני עדיין מתלמד על החשמלי שלי ומחפש דיל טוב.
לגבי עניין התקציב, אני עצמאי ויש לי את היכולת לקנות גם את הדגם של ה׳ 700 אבל זו לא הנקודה, הנקודה היא שאני רוצה להכנס בצורה הנכונה ולמזער את "הבאסה״ של ההתחלה למינימום ואני מתכוון לריסוקים כמובן.
בכל מקרה אני חוקר הרבה על הנושא ולוקח הכל באיזי, מקווה שבסוף יסגר איזה ניטרו עצבני :)
תודה,
אלרן
shai509030
09-07-2010, 08:54:09
תיקנה סימולטור זה הכי חשוב ותיתאמן הרבהה ועם אתה רואה שאתה מספיק שולט במסוק
בסימולטור ויש לך את המסוק אז תגיע לשטח שיהיה מישהו מוסמך לידך ולאט תרחף ותיצור מצב שאתה
לאט מטיס ברגעים הריאשונים שיהיה לך מישהו לידך מיקצועי
elran
09-07-2010, 08:59:34
יש לי סימולטור של FMS נרא לי שהוא לא הכי מוצלח שיש בתחום
חפש לך REAL FLIGHT G3/4/4.5/5 - סימולטור מצויין!
עוד סימולטור (טוב יותר בעיני...) פוניקס... חפש אותו הוא לא אמור להיות יקר!
ה FMS או האירופלי פרו דלקוס לא יתנו לך מענה לצרכי הלימוד הבסיסים שלך
ויעקבו משמעותית את עקומת הלימוד!
liran
09-07-2010, 09:19:35
קנה לך ראפטור 30 שהוא כמו "הסובארו של המתחילים" לדעתי :D מאוד יציב יחסית לגודלו, זול מאוד , חסכוני בדלק וקל לתקן לאחר ריסוקים. כמובן, רכישה כזאת באה בחשבון רק לאחר שאתה שולט לפחות בריחוף או אם יש לך מדריך.
יש לי אחד כזה בבית למכירה מוכן לטיסה מינוס שלט שככל הנראה ימתין בסבלנות לאחד הבנים הקטנים שלי :).
קנה לך ראפטור 30 שהוא כמו "הסובארו של המתחילים" לדעתי :D מאוד יציב יחסית לגודלו, זול מאוד , חסכוני בדלק וקל לתקן לאחר ריסוקים. כמובן, רכישה כזאת באה בחשבון רק לאחר שאתה שולט לפחות בריחוף או אם יש לך מדריך.
יש לי אחד כזה בבית למכירה מוכן לטיסה מינוס שלט שככל הנראה ימתין בסבלנות לאחד הבנים הקטנים שלי :).
תגיד לי?? מה הוא בא לקנות סובארו או מסוק להטסה?
הפלת אותי מצחוק אחי....
ועכשיו ברצינות, הגישה הזו כבר לא עובדת! מחירי הקיטים וחלקי החילוף זולים היום!
ולכן, את הקידום מחירות שלך תעשה בפורום המתאים.
ביי
liran
09-07-2010, 09:46:02
אמיר היקר,
השימוש במילה "סובארו" בא להמחיש לבחור עד כמה אני חושב שהמסוק אמין לפחות כמו אוטו יפני. שמח שזה שיעשע אותך ;) לגבי קידום המכירות, יש משהו בדבריך, אך לדעתי דברי נכתבו בסך הכל בטעם וללא אלמנט "הבאסטה בשוק" או "עכשיו במבצע" כך שאין סיבה לבהלה, אבל תודה על ההערה ;)
shai509030
09-07-2010, 10:58:23
על תיקנה מסוק 30 אחרי חודשיים שתראה שאתה שולט את תירצה להיפתר מימנו קח לך עם אין לך בעיה
של תקציב בלי להתפרע trex 600 le עם שלט טוב פוטבה 10 או jr 9 ערוצים תיקנה ציוד ואתה לא תיתאכזב
מהמסוק כשה אתה תיתקדם אתה תוכל לעשות איתו דברים מטורפים וגם ההתחלה שלך תהיה קלה מאוד קל להטיס
מסוק גדול שרואים אותו וגם הוא יציב בטרוף וגם 3d שלו מתי שתעשה יקח אותך שלא תירצה להיפתר מימנו ולא
חסר לך מקומות להזמין עם אתה רוצה תיפנה עליי בפרטי לא תיתכזב שווה ליכתוב
אמיר היקר,
השימוש במילה "סובארו" בא להמחיש לבחור עד כמה אני חושב שהמסוק אמין לפחות כמו אוטו יפני. שמח שזה שיעשע אותך ;) לגבי קידום המכירות, יש משהו בדבריך, אך לדעתי דברי נכתבו בסך הכל בטעם וללא אלמנט "הבאסטה בשוק" או "עכשיו במבצע" כך שאין סיבה לבהלה, אבל תודה על ההערה ;)
יקירי... אולי נשמעתי קצת בוטה אבל גם הדברים שלי באו ממקום נינוח וטוב...
אני אשלח לך הודעה בפרטי. תציץ בה כי היא כולה עבורך.
מקווה שלא נעלבת ממני..
אם כן אני מתנצל כבל עם ועולם.
הבוררר
09-07-2010, 19:36:19
עכשיו יצאת מלך העולם!:)
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.