צפייה בגרסה מלאה : התייעצות עם חכמי הפורום...
michaelm
04-07-2010, 17:38:40
שלום
אשמח על היעוץ של חכמי הפורום, אני מחפש לדעת איזה מסוק לקנות, עד היום הטסתי מסוק v-max קטן וחמוד בעל שלושה ערוצים שעלה לי רק מאה וחמישים שקלים ונהניתי מאד.
אני מחפש להתקדם, אני מבין שהתקדמות זה לארבעה ערוצים, הדברים שחשובים לי:
קטן, כך שניתן להטיס בבית.
אמינות ועמידות גבוהה למכות ונפילות.
מחיר זול וחלקי חילוף זמינים וזולים, רצוי אם אפשר בארץ אבל לא חובה.
סוללה נטענת שמאפשרת זמן שהיה באויר גבוה.
אין דרישה לביצועים מיוחדים או פעלולים, אני מחפש מסוק קל להטסה, כלומר כולל אולי גיירו.
אשמח אם ניתן יהיה להמליץ לי על יצרן מומלץ רצוי גם דגם מומלץ ואולי אפילו חנות או כתובת אתר אינטרנט.
תודה מראש, אקבל בברכה כל תשובה
מיכאל
קבל עצה חכמה תריץ חיפוש איזה מסוק לקנות, ומבט קטן על הנושאים בנעוץ ואתה מסודר.
michaelm
04-07-2010, 20:35:17
עשיתי חיפוש, הסתכלתי בנעוץ, אין לי 2000 שקל, אני לא מחפש מסוק מקצועי, לא מעניין אותי היכן מרכז הכובד, לא מעניין אותי ממה עשויים הלהבים ולא רוצה רולים ושאר ירקות.
אני לא מתבייש לומר שאני נהנה מצעצוע של מאה וחמישים שקלים, אני מטיס אותו בבית ורוצה להמשיך להטיס בבית אבל להתקדם קצת... משלשה ערוצים, זה הכל...
אשמח לקבל תשובות
shai509030
04-07-2010, 20:41:23
אוקיי יש מסוק ממש מצוין הוא גם יתן לך מעבר למה שאתה רוצה יש חנות בבית החולים רמבם יש מסוק אכותי
גדול ממש כמו המקצועי ועולה בערך 700 שקל אני ממליץ לפי מה שקראתי שאתה מחפש
SomeDude
04-07-2010, 20:49:59
שלום מיכאל,
אני לא מרגיש "חכם הפורום" אך לדעתי מסוק(ים) שיענה על הדרישות שלך :
1. מקצועי יוצר מצעצוע שיש לך (מדגיש - יחסית לצעצוע שיש לך כרגע בלבד )
2. קטן להטסה בבית.
3. יחסית זול ברכישה ראשונית וחלפים
* לפי סדר העדפה שלי אישית :
א. SOLO PRO 2 (http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=10998&Product_Name=S-Pro_FP_II_2.4Ghz_Micro_Heli_w/_2.4Ghz_Tx_(V2)&aff=135396) - יש לו שני מצבי טיסה : יחסית נוח ויותר אגרסיבי (75$ כולל משלוח ללקוחות זהב)
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/catalog/SOLOP2-1.jpg
ב. ( כולל משלוח105$)Walkera CB100 (http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=11646&aff=135396)
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/catalog/CB100(1).jpg
ג. -אבל כאן אתה מתקרב למחיר של מסוק 450 (150$)BLADE MSR (http://www.miracle-mart.com/store/index.php?main_page=product_info&cPath=66_79&products_id=4204)
http://www.miracle-mart.com/store/images/medium/eflite/EFLH3000_MED.jpg
בהצלחה !
אייל שפירא
04-07-2010, 22:13:50
נשמע שאתה מחפש Eflite Blade MCX - המסוק הכי איכותי ועמיד להתנגשויות בשוק.
זה הסרטון ששיכנע אותי לבחור בו על פני המתחרים בקטגוריה:
http://www.youtube.com/watch?v=S-B3xow6dRM
guyst
04-07-2010, 22:50:40
גם הסולו נראה תותח:
http://www.youtube.com/watch?v=-LV3HFZ4hsE
http://www.youtube.com/watch?v=Q0QybvIURX0
elran
04-07-2010, 23:40:19
קניתי לי עכשיו אחד כזה (SOLO PRO 2) צעצוע מגניב לבית... כמה זמן לוקח לזה להגיע?
shai509030
05-07-2010, 01:36:05
המסוק שהמלצתי הוא טיפה יותר גדול מהטירקס 450 הוא ממש טוב מומלץ לא הקטנים האלה
שאתה מסובב רק ימינה שמאלה
michaelm
05-07-2010, 17:29:52
היי
עברתי על כל התשובות, כולכם מקצוענים, תודה ותודה על הוספת הסירטונים שממחישים
נראה לי שהכי מתאים לי זה
Eflite Blade MCX
המחיר סביר, ניתן לרכוש גם סוללה נוספת
דרך אגב, לא הבנתי את ההבדל בין דגם RTF לדגם BNF שעולה פחות משמונים דולר
אשמח לקבל גם דעות נוספות על מסוקים נוספים
בנוסף, האם אני מפסיד משהו בזה שאני לא לוקח מסוק עם רוטור זנב ?
בברכה
מיכאל
26112611
05-07-2010, 18:03:24
RTF = ready to fly
מגיע לך מוכן לטיסה עם כל מה שצריך
bnf = bind and fly
מגיע מוכן לטיסה חוץ משלט, אתה יכול לעשות bind עם שלט אחר שיש לך שמתאים (ספקטרום, JR וכו)
האם אתה מפסיד בזה משהו? האופציות שלך הן:
מסוק 3 ערוצים = הרה פחות טוב תסמוך עלי
מסוק 6 ערוצים = אמרת שאתה לא רוצה מסוק מקצועי נכון? :P
את תפקידו של רוטור הזנב עושה תוספת הרוטור שהוא מייצב את המסוק וגורם לו לא לסתובב סביב עצמו
michaelm
07-07-2010, 12:57:50
נדב תודה
ידידי המלומדים...
מערכות בקרת הטיסה השתכללו, היום, קל יותר להטיס F-16 מאשר סקייהוק.
בעיני רבים, טיסן שאינו מקצועי הוא טיסן שאנשים חסרי מקצועיות יכולים להטיס.
וההמשך ברור:
"אם קיים טיסן שכל טמבל יוכל להטיס, רק טמבלים ירצו להטיס אותו"
אני לא מסכים עם ההגדרה של החברים החכמים והמקצועיים למילה צעצוע ואני מחפש מסוק זול, בעל אמינות וביצועים שקל להטיס אותו.
במידה ויש לעוד מישהו רעיונות למסוק מתאים, מעבר לרעיונות הטובים שקיבלתי עד עכשיו, אשמח לשמוע
אשמח גם לתשובות פילוסופיות בעניין הצעצועים
מאחל לכולם המשך יום נעים
בברכה
מיכאל
wonderd
07-07-2010, 18:03:04
נשמע כאילו אתה נפגע ממהגדרה באופן אישי..
המסוקים הקטנים הם אכן צעצועים. גם הגדולים צעצועים, אבל צעצועים מקצועיים יותר שדורשים הרבה יותר ידע, ניסיון וכסף על מנת שתוכל להטיס אותם.
הסיבה שדווקא הקטנים (2-4 ערוצים) נקראים צעצועים היא היכולת המוגבלת מאוד שלהם לטוס בצורה סבירה והעובדה שכולם עשויים פלסטיק פשוט ושהרוטור שלהם מסתובב במהירות של אולי 100 סל"ד ולכן לא ממש יכולים להזיק (אולי לקישוטים עדינים בתוך הבית).
בכל מקרה אין קשר בין הטסת מסוק קוברה או F16 לפני שנים והיום, מכיוון שהיכולות של כלי הטיס רק השתפרו עם הטכנולוגיה ולא נסוגו בעקבותיה. לא דומה בכלל להבדלים שבין מסוקים 3-4 ערוצים ומסוקי 6 ערוצים.
wonderd
07-07-2010, 18:04:37
דרך אגה, המסוקים שהציעו לך פה מצויינים יחסית לצעצועים מוגבלים. כשתרצה להתקדם לצעצוע קצת פחות מוגבל אבל עדיין זעיר במימדים - אני הייתי הולך על 4G6 שהוא מסוק 6 ערוצים חמוד ביותר.
אופטימי10
08-07-2010, 16:28:57
עשיתי חיפוש, הסתכלתי בנעוץ, אין לי 2000 שקל, אני לא מחפש מסוק מקצועי, לא מעניין אותי היכן מרכז הכובד, לא מעניין אותי ממה עשויים הלהבים ולא רוצה רולים ושאר ירקות.
אני לא מתבייש לומר שאני נהנה מצעצוע של מאה וחמישים שקלים, אני מטיס אותו בבית ורוצה להמשיך להטיס בבית אבל להתקדם קצת... משלשה ערוצים, זה הכל...
אשמח לקבל תשובות
אם אין לך 2000 שקל לתחביב הזה אז חבל להשקיע כול גרוש בתחום
הזה .. בסוף תשאר עם גוף של מסוק , שלט , וסוללת ליפו שאין לך שימוש
בהם .. התחום הזה הוא פרה חולבת ..
לדעתי : מי שחושב להתעסק בתחום הזה הדרך הטובה ביותר והזולה ביותר
זה לרכוש שלט איכותי .. לרכוש קיט לבניית מסוק 450 ומעלה בדרך הזו בסופו של יום
חוסכים כסף ונהנים מהתחביב ..
wind556
10-07-2010, 11:21:24
אם אין לך 2000 שקל לתחביב הזה אז חבל להשקיע כול גרוש בתחום
הזה .. בסוף תשאר עם גוף של מסוק , שלט , וסוללת ליפו שאין לך שימוש
בהם .. התחום הזה הוא פרה חולבת ..
לדעתי : מי שחושב להתעסק בתחום הזה הדרך הטובה ביותר והזולה ביותר
זה לרכוש שלט איכותי .. לרכוש קיט לבניית מסוק 450 ומעלה בדרך הזו בסופו של יום
חוסכים כסף ונהנים מהתחביב ..
אין מה לעשות, זו האמירה הכי מדוייקת כאן
כל דבר אחר זו זריקת כסף עבור מתחיל, המקצוענים שיקנו צעצועים לסלון אם הם אוהבים את זה,אבל עבור מתחילים זה חיסול משאבים ועיכוב רציני בדרך למעלה (תרתי משמע)
הדרך הכי זולה זה להעזר באיש מקצוע , מדריך, מלווה, לא משנה מה, אבל לא לא להתפתות לשטויות שלכאורה יותר קל להתחיל איתן
אני עדיין גורס שצריך לפתוח כאן פורום נפרד לצעצועים, זה לא מסוקים ולא דומה למסוקים
נולד לטוס
10-07-2010, 11:29:25
עודד מה קורה ? שמח לראות שחזרת
המון בריאות כפיר
michaelm
10-07-2010, 15:11:37
כרגיל, אני חולק על דעתם של אופטימי10 ו wind556 ...
חלק מתחילים מכך שהם קונים מסוק של שלשה ערוצים ומתקדמים הלאה, חלק מתחילים מכך שהם קונים מסוק ארבע ערוצים ומתקדמים הלאה.
את חלק מהאנשים לא מעניין להתקדם הלאה ונשארים בהנאה עם מסוק של שלשה ערוצים (שמתם לב שלא קראתי לזה צעצוע ?)
יש אנשים כמו אופטימי10 ו wind556 שמעניין אותם רק צעצועים מתקדמים וחשוב להם רק לעלות למעלה בלי עיכובים.
כמה שיותר מהר וכמה שיותר גבוה, בלי עיכובים...
ראיתי בעבר אנשים שטיפסו בהצלחה במעלה הסולם, אך כשהגיעו גבוה למעלה הם זיהו שטיפסו על סולם לא נכון, כלומר טיפסו על סולם של תחביב או קריירה או כסף, והזניחו למשל את הטיפוס בסולם של האושר עם המשפחה...
חשוב לדעתי שימשיך להיות פורום מאוחד של מתקדמים ומתחילים, פורום נפרד יגרום לכך שמתקדמים לא יכנסו לפורום של המתחילים, כתוצאה מכך הפורום של המתחילים יידעך בגלל חוסר עזרה של מתקדמים.
פורום של מתחילים שדועך משמעותו שדור העתיד של פורום המתקדמים ייעלם ובעקבותו, לאחר זמן מה יידעך גם פורום המתקדמים כתוצאה מפרישה טבעית של מבוגרים וחוסר כניסה של חברים חדשים
סוף שבוע נעים
מיכאל
wind556
10-07-2010, 15:50:50
כרגיל, אני חולק על דעתם של אופטימי10 ו wind556 ...
חלק מתחילים מכך שהם קונים מסוק של שלשה ערוצים ומתקדמים הלאה, חלק מתחילים מכך שהם קונים מסוק ארבע ערוצים ומתקדמים הלאה.
את חלק מהאנשים לא מעניין להתקדם הלאה ונשארים בהנאה עם מסוק של שלשה ערוצים (שמתם לב שלא קראתי לזה צעצוע ?)
יש אנשים כמו אופטימי10 ו wind556 שמעניין אותם רק צעצועים מתקדמים וחשוב להם רק לעלות למעלה בלי עיכובים.
כמה שיותר מהר וכמה שיותר גבוה, בלי עיכובים...
ראיתי בעבר אנשים שטיפסו בהצלחה במעלה הסולם, אך כשהגיעו גבוה למעלה הם זיהו שטיפסו על סולם לא נכון, כלומר טיפסו על סולם של תחביב או קריירה או כסף, והזניחו למשל את הטיפוס בסולם של האושר עם המשפחה...
חשוב לדעתי שימשיך להיות פורום מאוחד של מתקדמים ומתחילים, פורום נפרד יגרום לכך שמתקדמים לא יכנסו לפורום של המתחילים, כתוצאה מכך הפורום של המתחילים יידעך בגלל חוסר עזרה של מתקדמים.
פורום של מתחילים שדועך משמעותו שדור העתיד של פורום המתקדמים ייעלם ובעקבותו, לאחר זמן מה יידעך גם פורום המתקדמים כתוצאה מפרישה טבעית של מבוגרים וחוסר כניסה של חברים חדשים
סוף שבוע נעים
מיכאל
תגובה מוזרה קצת
לא זכור לי חילוקי דעות בינינו;)
ובנוסף, אין לך צל של מושג מה באמת מעניין אותי, אבל אם תשאל, אענה :D
ובהחלט צריך רק פורום אחד למתחילים ומתקדמים, לא ייתכן אחרת, אבל כמו שיש הפרדה בין טיסני חשמל לטיסני דלק, ובין מסוקי חשמל ומסוקי דלק, שכולם בפורומים נפרדים, כך צריך (לדעתי) לפתוח פורום טעצועים טסים ולא לערב נושאים כפי שבאמת מקובל כאן.
זו קטגוריה אחרת, לא חלק מתהליך ההתקדמות לקראת מסוק , ואין בזה כל רע, כל עוד אתה יודע את זה.
עקב היות שני הנושאים מעורבים, לא מעט אנשים טועים וחושבים שמסוק צעצוע זה שלב בדרך להיותך מסוקאי, מה שאינו נכון, והפרדה לפורום נוסף תקל ותבהיר יותר טוב את התמונה לחסרי הנסיון.
בכל מקרה, כשתרצה עזרה אמיתית,אל תהסס
בהצלחה
wonderd
19-07-2010, 09:07:07
אחרי שבדקתי את העניין, החלטתי להביא כמה BLADE SR לבדיקה - זה מסוק 6 ערוצים, מגיע RTF עם סוללה ושלט מעפאן שמכוייל להטסה הכי עדינה שקיימת במסוקי 6 ערוצים.
זה מתאים בול למתחילים בלי להסתבך עם מסוק 450 ועם ההוצאות שלו, מה גם שהמקלט הוא 6100 וזה אומר שאח"כ אפשר לשדרג שלט ולהתקדם עם אותו המסוק להטסה קצת יותר מתקדמת.
העלות היא כ 1200 ש"ח בארץ כולל השלט.
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.