PDA

צפייה בגרסה מלאה : אוף! אני ממש לא מבין ???

אריה הלפרין
05-07-2010, 22:02:13
במסגרת חיפוש שטחי הטסה הגענו דורון ואני לשטח כל שהוא באזור המרכז
כמות הזבל שהיתה שם פשוט לא נתפסת
מתי תבינו שעוד מאט לא יהיה לנו מקומות להטיס??
מה הבעיה לאסוף את האשפה שעוזבים שטח??
כמה תמונות להתרשמות

http://www.israup.net/images/18c4a7ee62379e286380a4126eea067d.jpg (http://www.israup.net)

http://www.israup.net/images/b978b83eff651ae7dc385fa1eb3cd9ad.jpg (http://www.israup.net)

http://www.israup.net/images/e3d87e14fa0958ba6e6715ac4496c65f.jpg (http://www.israup.net)

חברה די
תנסו להתנהג אחרת
לטובת כולנו

amnon
05-07-2010, 22:23:14
פשוט מגעיל אותי החוסר איכפתיות הזאת !

MDreamer
06-07-2010, 01:01:37
אריה,

מה לדעתך צריך לעשות? כל יומיים יש שרשור כזה וכולם מצקצקים בלשונם כמה מגעיל זה. ברצינות.. הייתי שמח לפתרון.. אם היית רואה איך לטרון נראה בגלל כמה סוגי זבל (רגיל ואנושי)
פעם חשבתי שאם 1/100 מהטיסנאים ילכו ויעשו נאמני ניקיון (http://www.sviva.gov.il/bin/en.jsp?enPage=BlankPage&enDisplay=view&enDispWhat=Zone&enDispWho=cleanTrustee&enZone=cleanTrustee) שיכולים לחלק דוחות אז התופעה תיפסק, הבעיה שכאשר הערתי פעם למישהו כמעט חטפתי מכות. אני לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם היית מעיז לרשום לו דו"ח. יש יותר מדי סולבנות לכל מיני דברים בארץ שלנו, עבריינות, תקיפה מינית, הטפה וקיצוניות לדת כזאת או אחרת, אגרסיביות בכביש וכן... גם לכלוך.
לצערי בגלל חלק מהעם שלנו שמאוד דומה לשכנים שלנו אנחנו תנהגים ונראים ככה:(

אם למישהו יש רעיון מלבד לדפוק כדור בברך למי שמאיים אחרי שמעירים לו על הלכלוך אני בטוח שכולנו נשמח לשמוע.
מנחת חברים שאפשר לבחור נראה לי כרגע הפתרון היחידי:(

edoman
06-07-2010, 08:03:07
זה באמת מגעיל שחבל על הזמן אין דברים כאלה
וגם לא ניראה לי שיש פיתרון חוץ משאם כל אחד יהיה אכפתי ויחשוב שזה בית שלו (ברמה כזאת) אז הוא לא ילכלך.... מקווה לא לראות עוד זבל במנחתים

אייל שפירא
06-07-2010, 08:08:47
אם אני לא טועה התמונות האלו צולמו במקום חסר האחריות ביותר בגוש דן - "מנחת" גלילות.
אני מגיע לשם לעיתים מאוד רחוקות רק למטרת טסטים בגובה נמוך ולדקות ספורות, וכל פעם מופתע ומזועזע מחדש לראות מסוקי דלק שמתוחזקים כאילו היו טרקטור באיזה כפר במדינת עולם שלישי, וטיסני דלק גדולים ש"משופצים" עם מסקינגטייפ חום.

הטינופת שם היא בסך הכל עוד סימפטום לבעיה הרבה יותר רחבה.

אריה הלפרין
06-07-2010, 10:07:47
אייל רגע רגע
גלילות זה זה בגלילות - והשני שהזכרת זה מסובים
בוא נדייק
כניראה שבשני המקומות יש אי סדר וחבל

ולדרימר - פעם קטפו פרחים ועישנו בקולנוע ובאוטובוסים
והיום כבר לא!!! כך שאני מאמין שיש סיכוי
פשוט צריך להזכיר כל הזמן ולהפנים

MDreamer
06-07-2010, 11:05:12
פעם היה כבוד לאנשים אחרים, פעם היה כבוד למבוגרים.
היום תנסה להעיר למישהו שמעשן בפאב כשבחוק כתוב שאסור.
את הסדרה "נבלות" עם יורם גאון ראית?
יש לי תיאוריה(לא מוכללת חלילה יש אשנים סופר מקצועיים ונהדרים בדלק) לגבי כל הנושא הזה של מטיסי ניטרו מול מטיסי חשמליים והידע הדרוש כדי להטיס חשמלי מול ניטרו וכותצאה מכך סוג האנשים שמטיסים כל דבר אבל זה לשרשור אחר.
חוסר הנימוס והאיכפתיות מלווה בבורות שמונעת מאנשים מסויימים להיכנס לעולם החשמלי אני מקווה שזה ישאר ככה.

האנשים שמלכלכים לא קוראים פה בפורום.

sabi
06-07-2010, 11:10:29
+1 :D

אייל שפירא
06-07-2010, 12:52:26
תיקון, צודק, טעיתי, התכוונתי למסובים.
גלילות זה כבר עולם חדש של חוסר פרופורציה שאני לא איכנס אליו, רק אומר שאם הייתי משרת ב8200 היו הרבה מעצרים ביטחוניים בשדה הזה...

במסובים יש הכי הרבה טינופת והכי פחות אחריות מקצועית, ושני אלה יחד הם גם סימפטום וגם תוצאה של אטימות.

ziki
06-07-2010, 14:06:27
פעם היה כבוד לאנשים אחרים, פעם היה כבוד למבוגרים.
היום תנסה להעיר למישהו שמעשן בפאב כשבחוק כתוב שאסור.
את הסדרה "נבלות" עם יורם גאון ראית?
יש לי תיאוריה(לא מוכללת חלילה יש אשנים סופר מקצועיים ונהדרים בדלק) לגבי כל הנושא הזה של מטיסי ניטרו מול מטיסי חשמליים והידע הדרוש כדי להטיס חשמלי מול ניטרו וכותצאה מכך סוג האנשים שמטיסים כל דבר אבל זה לשרשור אחר.
חוסר הנימוס והאיכפתיות מלווה בבורות שמונעת מאנשים מסויימים להיכנס לעולם החשמלי אני מקווה שזה ישאר ככה.

האנשים שמלכלכים לא קוראים פה בפורום.

אמנם הנושא הוא אכן לדיון אחר אבל לדעתי אתה טועה בקביעה שלך.
כמי שמטיס ומתמצה גם בצד הניטרו וגם בחשמלי אני יכול לומר שבנייה ותחזוקה של סטאפ חשמלי דורשת פחות ניסיון,לימוד וידע מסטאפ זהה בניטרו.
אין קשר בין חוסר נימוס או חוסר איכפתיות ובורות שמונעת מאנשים להכנס לעולם החשמלי, לא מדובר כאן במדע של טילים.
בנוסף, הוזלת הסטאפים החשמליים ופשטותם גרמה לכך שהתחביב יהיה דווקא זמין יותר לקהל גדול יותר של מטיסים המועט בניסיון טכני.
אדם שמשאיר אחריו ליכלוך הוא אדם שזה טבעו ולא משנה אם הוא מטיס ניטרו או חשמלי, משכיל יותר או משכיל פחות.
ובקשר לאלו שמלכלכים, תתפלא הם בכל מקום.

zvok
06-07-2010, 14:50:46
כמי שמטיס ומתמצה גם בצד הניטרו וגם בחשמלי אני יכול לומר שבנייה ותחזוקה של סטאפ חשמלי דורשת פחות ניסיון,לימוד וידע מסטאפ זהה בניטרו.
אין קשר בין חוסר נימוס או חוסר איכפתיות ובורות שמונעת מאנשים להכנס לעולם החשמלי, לא מדובר כאן במדע של טילים.
בנוסף, הוזלת הסטאפים החשמליים ופשטותם גרמה לכך שהתחביב יהיה דווקא זמין יותר לקהל גדול יותר של מטיסים המועט בניסיון טכני.
אדם שמשאיר אחריו ליכלוך הוא אדם שזה טבעו ולא משנה אם הוא מטיס ניטרו או חשמלי, משכיל יותר או משכיל פחות.

+1 נאה דרשת.

אני שונא הכללות באופן כללי ופרטי. הכללות הם גם סוג של גסות רוח ואלימות. בכל קבוצה יש טובי ויש רעים.

אני זוכר היטב שרשור על לכלוך שהושאר באתר כלשהו שרוב האנשים שם מטיסים חשמלי והחקלאים הודיעו לחברה שאם הם לא ינקו אחריהם לא תתאפשר שם הטסה.

asafh1
06-07-2010, 14:57:37

+1

barakshilo
06-07-2010, 15:10:32
[QUOTE=MDreamer;168816]אריה,

מה לדעתך צריך לעשות? כל יומיים יש שרשור כזה וכולם מצקצקים בלשונם כמה מגעיל זה. ברצינות.. הייתי שמח לפתרון.. אם היית רואה איך לטרון נראה בגלל כמה סוגי זבל (רגיל ואנושי)

בלטרון אני התגייסתי לנקות אז כבר לא מלוכלך

MDreamer
06-07-2010, 15:36:36
זה דורש פחות התעסקות אבל יותר ידע.
בכל מקרה אני חושב שאתה צודק.
אמרתי כבר "תיאוריה" נכון?

אטקין ש
06-07-2010, 16:07:53
האמת פעם אחרונה שאני הייתי בלטרון ,אני ועוד בחור אחד אספנו תזבל ואז כולם עזרו לנו !!!

לא ניתן לחנך אנשים אבל ברגע שרואים אותך מנקה זה הכי פשוט..

נכון שהרבה זמן לא הייתי בלטרון ואני לא יודע מה הולך שם היום אבל במקום לחפש מי מנקה מי מלכלך

ברגע שאתה מנקה זה הסימן והדרך הכי נכונה לעשות.

הרבה חברה יקפצו ויגידו כמה פרייר אני יכול להיות מי שעושה את זה מכל הלב זה לא משנה מה יגידו!!!!

אז בואו נעשה ולא נחפש מי ומה!!!!!!!!!!!

barakshilo
06-07-2010, 17:29:43
לדעתי צריך לעשות קבוצה שתתנדב לכמה זמן וכל יום מישהו אחד הולך למנחת ואם הוא תופס מישהו שמלכלך הוא אומר לו שזו פעם אחרונה ופעם הבאה קנס ואז אנשים יפחדו ואני בטוח שתוך חודש לפחות זה ייפסק או לפחות זה יעזור בהרבה

אני יודע שהלכלוך בלטרון מצטבר במהלך השבוע ולא בסופו

Shahars
06-07-2010, 20:33:13
אריה,

פעם חשבתי שאם 1/100 מהטיסנאים ילכו ויעשו נאמני ניקיון (http://www.sviva.gov.il/bin/en.jsp?enPage=BlankPage&enDisplay=view&enDispWhat=Zone&enDispWho=cleanTrustee&enZone=cleanTrustee) שיכולים לחלק דוחות אז התופעה תיפסק, הבעיה שכאשר הערתי פעם למישהו כמעט חטפתי מכות. אני לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם היית מעיז לרשום לו דו"ח. יש יותר מדי סולבנות לכל מיני דברים בארץ שלנו, עבריינות, תקיפה מינית, הטפה וקיצוניות לדת כזאת או אחרת, אגרסיביות בכביש וכן... גם לכלוך.
לצערי בגלל חלק מהעם שלנו שמאוד דומה לשכנים שלנו אנחנו תנהגים ונראים ככה:(

אם למישהו יש רעיון מלבד לדפוק כדור בברך למי שמאיים אחרי שמעירים לו על הלכלוך אני בטוח שכולנו נשמח לשמוע.
מנחת חברים שאפשר לבחור נראה לי כרגע הפתרון היחידי:(

הקטע עם הנאמני נקיון זה אחלה רעיון!!!

נרשמתי ומבטיח להתחיל למלא דוחות לכמה מטיסים בעייתיים!!

barakshilo
06-07-2010, 21:09:34
חח והכסף של הדוחות ילך למתנדבים ולמימון "נאמני הניקיון"

Shahars
07-07-2010, 14:41:27
חח והכסף של הדוחות ילך למתנדבים ולמימון "נאמני הניקיון"

האמת שלא איכפת לי לאן הוא ילך העיקר שילך לאן שהוא... אנשים מבינים לפעמים רק מהחור בכיס ואולי זו הדרך להזכיר להם...

שחר