PDA

צפייה בגרסה מלאה : הזמנת מוצרים מהאינטרנט

wind556
14-07-2010, 10:16:57
דניאל, תתחדש וברוך הבא למשפחה

DanielJoseph20
14-07-2010, 18:53:13
שלום לכם משפחתי החדשה...
חשבתי לשתף אתכם במשו מאוד מעניין ומאוד מועיל...

הזמנתי מאתה infinity hobby את הקומבו של ההוריקאן...והיא לי הרבה חששות לגבי מכס וכל המיסויים בעתיד...
אז החלטתי שאני מתקשר לחברה עם חבר שדובר סינית :) כן כן יש לי אחד כזה...
ודיברנו על שירות המכירות של החברה,מה אפשר לעשות לגבי משלוח...והיה נחמד מאוד הבחור ואמר שכעיקרון החברות חייבות לשלוח באיזה דרך שהקונה בוחר(אם היא אפשרית כמובן), והקונה יקבל את הפרש המשלוחים בחזרה אם זה זול יותר ובדרך כלל הם לא מחייבים תוספת עם המחיר זניח ...

זה בעצם מעולה כי כמו שעודד אמר לי EMS זה מתכון בטוח למיסוי רב..
ודרך Air mail הסיכוי יורד...
כמובן שביקשתי שישלח לי במייל שיהיה לי למקרה שיהיו אילו שהם בעיות
והנה המייל:
Hi Daniel,

Thank you for your inquiry. We generally ship merchandise worldwide via EMS or FedEx as they are more secure in several aspects. Anyway, if you still prefer registered post (Air Post Parcel for package weighted over 500g), we will suggest you put a note in the comments field to request this. We will then manually convert the shipping to Registered Airmail or Postal Parcel Air (note: parcel with "volumetric" weight over 1kg may be converted to "Postal Parcel Air" as advised by our local post office) and refund you the shipping difference if any. Hope this proposal is ok for you. Please let us know if we can be of further help.

Regards,
Infinity Hobby

זהו חשבתי שיעניין חלק מהאנשים החדשים פה באתר כמוני שעכשיו הזמנות מחול נעשות חלק משגרת החיים!

אייל שפירא
14-07-2010, 19:17:11
אם היית פונה לחבריך דוברי העברית היית מגלה שבמייל פשוט אפשר לבקש מ Infinity Hobby לשלוח חבילה בדואר אויר רשום אחרי שבצ'ק-אאוט סימנת משלוח בEMS, והם יזכו אותך על ההפרש.
הכל כתוב כאן כבר ממזמן:
http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?t=1544#22

ותתחדש על ההוריקאן!!!

DanielJoseph20
14-07-2010, 20:47:18
שמע קשה לפעמיים למצוא את הפוסטים האלה...
אבל אתה יודע חשבתי בכל זאת שזה יעניין לפחות את החדשים מבנינו בתחביב

אייל שפירא
14-07-2010, 21:58:06
בהחלט מעניין וזה אתר ממש מצויין שלא מרכלים עליו מספיק בפורום.

liorz055
14-07-2010, 22:37:27
אם היית פונה לחבריך דוברי העברית היית מגלה שבמייל פשוט אפשר לבקש מ Infinity Hobby לשלוח חבילה בדואר אויר רשום אחרי שבצ'ק-אאוט סימנת משלוח בEMS, והם יזכו אותך על ההפרש.
הכל כתוב כאן כבר ממזמן:
http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?t=1544#22

ותתחדש על ההוריקאן!!!

אייל אתה ממש אשף השרשורים. אם מקבילית המוחות הייתה עדיין משודרת הייתי מציע לך להתמודד שם ולבחור את שרשורי eFly כנושא עיקרי ;););)

"התחלתי ולכן אסיים...":D:D

sharonx
14-07-2010, 23:50:49
למה יש היפוך הודעות בתחילת ההודעה ? לא פעם ראשונה.
דרימייייר ?