צפייה בגרסה מלאה : אז מהם הרווחים של HK
giladba
15-07-2010, 11:39:10
או איך הם עובדים עלינו.
החזרתי להם את השלט 9X שהיה תקול.
במשלוח לארץ הם גבו ממני 31$ שזה ~120 ש"ח.
כשאני שלחתי להם חזרה את השלט (בקופסת אריזה גדולה יותר ממה שהם שלחו לי שגם הוסיפה למשקל) בדואר רשום, הדואר גבה ממני רק!! 45ש"ח.
זאת אומרת ש HK מרוויחים הרבה גם על המשלוח.
זה בטח לא מפתיע הרבה אנשים אבל אני כן בטוח שההפרש כן מפתיע.
(למרות האמור לעיל הם עדיין בין הזולים ביותר ואני עדיין אמשיך לרכוש מהם:))
גלעד
עמרי רז
15-07-2010, 12:08:45
עלויות השילוח אינן זהות בכל מדינה,
לדוגמא
לשלוח קילו מהארץ לארה"ב עולה 40 ש"ח
לשלוח קילו מארה"ב לכאן עולה 20$ 80 ש"ח
אבל עדיין כל מעסיק מכניס רווח מסוים למשלוח שכוללים בד"כ
עלות אריזת המוצר ושילוח (הבאת החבילה לסניף דואר וכו..)
OneLink
15-07-2010, 12:12:02
תבין שרשות הדואר בישראל במחיריה לשליחה לחו"ל היא בין הזולות בעולם..
אבל עזוב את זה הם כן מרוויחים מהמשלוח ,כי לדוגמא משלוח של קילו(לא יותר) יעלה 21 דולר(בדואר הונג קונג).
Observer
15-07-2010, 13:32:57
ואני לתומי חשבתי שכבר השכלתם להבין את הביזנס פלן של HK, ויש מצב שלפעמים הרווח הוא רק מהמשלוחה. המוצרים הם הסיבה למסובב.
Boogle
15-07-2010, 15:15:15
אתם פשוט משלמים לי על עלות המשלוח של החבילות הגדולות.
בחבילות הגדולות המחיר הנגבה נמוך מהעלות האמיתית והם סופגים את ההפסד, פייפאל לוקח עמלה שהם סופגים כחלק מהמחיר, ערסי טיימר גובה מכם את עמלת פייפאל ואז המחיר שלו נראה זול יותר וחוץ מזה הכל בממוצע.
שקלתי את כל החבילות האחרונות שהגיעו אליי וכולן היו במשקל המוצהר, מפתיע לא? הכל בתחום הטעות של הסטטיסטיקה.
וסתם שאלה, לגלעד, ספר לנו כמה אתה מרויח כל חודש , מה השכר שלך ומה אתה עושה, אולי משלמים לך יותר מדי? אולי אני אביא למקום עבודתך מישהו זול יותר והחברה שבה אתה עובד תרויח יותר?
אתה מבין לאן אני חותר? מה אתה נכנס לו לכיס ??? מתאים לך תשלם לא מתאים לך קנה בארץ כאן אתה יכול חופשי להכנס לכיס של בעלי החנויות ולקבוע להם כמה ירוויחו וחס וחלילה לא עליך......
העיקר שאף אחד פה בישראל לא יצא פראייר!!!:eek::eek:
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.