צפייה בגרסה מלאה : רכישת מסוק - להתחיל מאיפשהו....!!
asi2k5
24-07-2010, 15:57:28
צהריים טובים
כמו בכותרת אני מעוניין להכנס לתחום ע"פ מה שקראתי בהרבה פורומים מאד
ממליצים על honey bee v2 כמסוק שכדאי להכנס איתו לתחום.... מה גם שהתקציב מתאים 950ש"ח בארץ ,
הטסתי לפני שנים רבות טיסנים אבל אני כבר הבנתי שאין קשר בין הדברים...
בכל אופן אשמח להצעות ורעיונות אם יש ובכלל לגבי הדגם שרשמתי
תודה מראש
אסף
rtf22
24-07-2010, 16:02:56
טעות אנוש מספר 4589667
אח שלי מה מצפה לך אחרי ההודעה שלי...הולכים לשטוף אותך...
אף אחד פה לא ימליץ לך על זה...להפך
tisanir
24-07-2010, 16:09:04
על מערכת החיפוש שמעת?
ממליץ לך להשתמש בה.
רוב ההמלצות שתקבל הן Trex 450 או אחד החיקויים שלו כמו הקופטר X אם התקציב שלך מוגבל או Trex 500 אם אתה מתכוון להשקיע יותר בהתחלה.
asi2k5
24-07-2010, 16:22:34
שמעתי על מערכת החיפוש חיפשתי ולא מצאתי כלום רלוונטי:confused:
השאלה היא מה זה להשקיע יותר אני לא רוצה לחרוג מעבר ל-1200 +- במיוחד
לא בשלב הזה , ולכן הבחירה נראתה לי הגיונית אשמח לקבל המלצות אחרות פה
הרי בשביל זה הפורומים נולדו ....
ואם אפשר אז באמת דברים ספציפיים שאני אדע לחפש לפי הבנתי ה-trex 450 מגיע רק
כקיט וצריך את כל שאר הדברים ואז העלויות כבר הרבה יותר רציניות ומוקדמות לטעמי.
שאלה לי אליך, האם אתה מעוניין להכנס לתחביב "עד הסוף" או להשאיר זאת בצורה חובבנית בלבד?
tisanir
24-07-2010, 16:26:40
1200 ש"ח לא יספיקו לך למסוק מוכן לטיסה.
תצטרך להוסיף עוד כמה מאות שקלים לקבלת מערכת רדיו איכותית.
דניאל דקל
24-07-2010, 16:47:48
תחום המסוקים אינו מתאים למאותגרי תקציב
גם אם תמצא מסוק קומפלט ב 1200 ש"ח, אתה עוד תתגעגע לסכום הזה
אתה תשדרג בסופו של דבר את האלקטרוניקה (כמו ש 99% עושים)
כמו כן עליך להחזיק מלאי חלקי חילוף זמין בשווי של לפחות 200 ש"ח, תלוי בתדירות
הריסוקים שלך
wonderd
24-07-2010, 16:52:15
לי יש מסוק שהבאתי לבדיקה, מיועד למתחילים, 6 ערוצים ועולה 1200 ש"ח בארץ כולל שלט וסוללה אחת. לאחר הבדיקה אני ממליץ עליו מאוד למתחילים, עלויות הריסוק שלו נמוכות מאוד, ואם רוצים לשדרג להטסה מתקדמת יותר, מספיק להחליף את השלט. המסוק קטן יותר מבלייד 400 וגדול יותר מרוב מסוקי ה 4 ערוצים.
לדעתי זה המסוק האולטימטיבי למתחילים שלא רוצים להוציא סכום גדול בהתחלה אבל עדיין רוצים ללמוד איך להטיס.
אם הייתי צריך להתחיל היום מחדש לא הייתי מנסה עם מסוק 450 (ולא משנה איזה דגם..) אלא עם זה.
אלעד.
wonderd
24-07-2010, 17:25:46
שאלה לי אליך, האם אתה מעוניין להכנס לתחביב "עד הסוף" או להשאיר זאת בצורה חובבנית בלבד?
אני הספקתי להבין שאדם שמתעניין לא יודע אם הוא רוצה להישאר בתחום או אם הוא בכלל אוהב את התחום, פשוט יש לו סוג של 'דודא' והוא רוצה לנסות. לכן לדעתי זה קצת טפשי להמליץ למתחיל לקנות שלט בסכום גבוה (גם אם זה איכותי וגם אם שלט קונים פעם אחת וגם וגם וגם..).
גם מסוק 450 לדעתי יהיה התחלה לא כ"כ טובה מכיוון שמסוק כזה דורש תחזוקה וכיוונים בלי סוף, אני מכיר כמה אנשים שהתייאשו כי נמאס להם לרסק ולתקן כל הזמן ולא תמיד יש לאנשים מדריך צמוד שיכול לעזור להם.
זאת דעתי.
אלעד.
rtf22
24-07-2010, 17:45:13
אלעד איזה מסוק זה?
shaharg
24-07-2010, 17:47:19
לי יש מסוק שהבאתי לבדיקה, מיועד למתחילים, 6 ערוצים ועולה 1200 ש"ח בארץ כולל שלט וסוללה אחת. לאחר הבדיקה אני ממליץ עליו מאוד למתחילים, עלויות הריסוק שלו נמוכות מאוד, ואם רוצים לשדרג להטסה מתקדמת יותר, מספיק להחליף את השלט. המסוק קטן יותר מבלייד 400 וגדול יותר מרוב מסוקי ה 4 ערוצים.
לדעתי זה המסוק האולטימטיבי למתחילים שלא רוצים להוציא סכום גדול בהתחלה אבל עדיין רוצים ללמוד איך להטיס.
אם הייתי צריך להתחיל היום מחדש לא הייתי מנסה עם מסוק 450 (ולא משנה איזה דגם..) אלא עם זה.
אלעד.
אפשר לינק ?
copter
24-07-2010, 18:35:45
האני בי קינג 2?????????????????
אל תגע בזה
זה פשוט מסוק גרועעעעעעעעעעעעעע
לך על איכות ולא על הזול
להאי בי קינג 2 יש הרבה צרות
ובכלל אל תקנ שום מסוק או טייסן שמגיע עם שלט
קנה לעצמך איזה טירקס 450 או קופאר איקס 450
שלט ספטקטרום די אקס 6 או 7
נגמר הסיפור
אל תתעסק עם צעצועים
asi2k5
24-07-2010, 18:52:40
1. איך אני אמור לדעת אם אני מתכוון להכנס עד הסוף ללא התנסות ??? ולא
אני לא חושב שהטסה חד פעמית נחשבת להתנסות...
2. אלעד כבר הצעת רעיון מה לגבי עוד פרטים לגביו ?
3. HBV2 זה לא הקינג שחלק רשמו פה מה ההבדל ?
4. לא עדיף לשמור השקעה בשלט וכ"ו לשלב יותר מתקדם שאני ירגיש שאני אוהב את התחום
יהיה פחות בעיתי להשקיע בשלט
ורק לצורך הרגעת הציבור לא מדובר על חובב מאותגר תקציב זה לא העניין פה
העניין הוא שיקול אמיתי נטו וצורך להתחלה.
Shanti
24-07-2010, 19:04:57
הי
בגדול יש לך 2 אופציות
1. מסוק 450 כגון Trex - החסרון הוא העלות. גם של הציוד הבסיסי וגם של הריסוקים. היתרון הוא שמסוק 450 מספק את כל הפונקציונליות והכח הנדרש לביצוע כל התרגילים השונים - 2D, 3D וכו,
2. מסוק מיקרו כגון Walkera CB100 (http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=11636) או Eflite Blade mSR (http://www.amainhobbies.com/product_info.php/cPath/2_382_707/products_id/148978/n/Blade-mSR-RTF-Electric-Micro-Helicopter). החסרון הוא שאלו מסוקי FP בעלי יכולת תמרון מוגבלת בהשואה למסוק 450. היתרונות הינם מחיר נמוך (100$- 150$ למסוק RTF) ועמידות גבוהה.
Shanti
yonatan 813
24-07-2010, 19:05:21
זה צעצוע..
בישביל להתחיל אתה חייב תקציב קצת יותר גדול..
להתחלה מצויין זה או טירקס 450 או קופטר איקס 450 שגם מצוין.
אני התחלתי עם צעצוע ורק חלקי חילוף ותיקונים אלו יותר מהמסוק עצמו תקנה מסוק חזק..
יש הרבה מציאות היום תחפש או ביד שניה או שפשוט תזמין מחו"ל..
תוסיף לך שלט טוב dx7 או futaba יש גם הרבה מציאות פשוט תחפש ותמצא את מה שתרצה.
asi2k5
24-07-2010, 19:10:30
מאיפה הכי טוב להזמין מחו"ל ? אני שומע רק תלונות על HK!!
yonatan 813
24-07-2010, 19:13:05
למה hk?
תזמין מפליינג הובי..
rtf22
24-07-2010, 19:45:12
אלעד עדין מחכים לקישור של המסוק נשמע מענין
dbrosh
24-07-2010, 20:07:09
שמעתי על מערכת החיפוש חיפשתי ולא מצאתי כלום רלוונטי:confused:
השאלה היא מה זה להשקיע יותר אני לא רוצה לחרוג מעבר ל-1200 +- במיוחד
לא בשלב הזה , ולכן הבחירה נראתה לי הגיונית אשמח לקבל המלצות אחרות פה
הרי בשביל זה הפורומים נולדו ....
ואם אפשר אז באמת דברים ספציפיים שאני אדע לחפש לפי הבנתי ה-trex 450 מגיע רק
כקיט וצריך את כל שאר הדברים ואז העלויות כבר הרבה יותר רציניות ומוקדמות לטעמי.
יש בפורום מסוקים חשמליים למכירה כמה מסוקי 450 בטווח התקציב שאתה מחפש עם אלקטרוניקה איכותית
wonderd
24-07-2010, 20:52:58
BLADE SR.
בתחילת החודש יהיו פה עוד כמה מסוקים כאלה.
edoman
24-07-2010, 22:34:14
1. איך אני אמור לדעת אם אני מתכוון להכנס עד הסוף ללא התנסות ??? ולא
אני לא חושב שהטסה חד פעמית נחשבת להתנסות...
2. אלעד כבר הצעת רעיון מה לגבי עוד פרטים לגביו ?
3. HBV2 זה לא הקינג שחלק רשמו פה מה ההבדל ?
4. לא עדיף לשמור השקעה בשלט וכ"ו לשלב יותר מתקדם שאני ירגיש שאני אוהב את התחום
יהיה פחות בעיתי להשקיע בשלט
ורק לצורך הרגעת הציבור לא מדובר על חובב מאותגר תקציב זה לא העניין פה
העניין הוא שיקול אמיתי נטו וצורך להתחלה.
1. לך למנחתים קודם תסתכל תתעניין תשאל שאלות ..
2. אין לי התנסות עם הוביקינג 2 אבל לפי מה שכולם אומרים פה זה חרא מסוק
3. אני ממליץ לך קודם לבדוק מה אתה רוצה מהתחביב המדהים הזה ואחר כך לראות מה מתאים לך
בכל מקרה 1200 שקל זה לא סכום שמספיק .. כדי שיהיה לך נוח וקל יותר להטיס עם אלקטרוניקה כמו שצריך ושלט כמו שצריך .
בכל מקרה שיהיה בהצלחה
אסי צא לשטחי ההטסה תתרשם תתיעץ ואז תחליט !
לגבי מסוק ב-1,200 ש"ח זהו שלב מיותר אשר שווה
כבר להשקיע בסימולטור כמו שצריך !!!
גם אני ניסיתי להכנס לתחביב הזה בצורה הזולה ביותר
ובסוף זה עלה לי ביוקר.... תחסוך תתאמץ כדי שתוכל באמת להנות !
אם חיפשת חיים קלים בתחביב הזה תשכח מזה ותשמור על הכסף שלך !
בהצלחה וברוך הבא לתחביב !
נולד לטוס
25-07-2010, 01:14:26
צהריים טובים
ממליצים על honey bee v2 כמסוק שכדאי להכנס איתו לתחום.... מה גם שהתקציב מתאים 950ש"ח בארץ ,
תודה מראש
אסף
תתחיל מכאן בהצלחה
http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?t=19167&highlight=%EE%F1%E5%F7+%EE%FA%E7%E9%EC%E9%ED+%EC%E E%F2%E5%E8%E9+%E9%EB%E5%EC%FA
wonderd
25-07-2010, 07:18:26
שגיא, לא תמיד יש לאנשים את היכולת לדעת אם הם רוצים להישאר בתחביב ואז לא כדאי להשקיע הרבה כסף כבר מההתחלה, הפתרון שאני מציע עושה את העבודה יפה למתחיל כזה.
אם אין בעיה של מזומנים ואין בעיה של מדריך צמוד שגם יעזור עם התיקונים, אז כדאי להתחיל עם טירקס 500.
אם אין מדריך צמוד, אז זה כבר לא רק עניין כלכלי - תשאל את הבחור מקרית שמונה (שעזרת לו עם קניית חלקים) כמה הוא נהנה...הוציא כבר אלפי שקלים והספיק לרחף אולי פעמיים..אין לו את היכולת לרחף בכלל ולא את הידע לתקן ולהחליף חלקים לבד והוא משלם על זה ביוקר גם בזמן וגם בכסף, והוא שוקל ברצינות פשוט לפרוש. כל זה כי הוא התחיל ללא הדרכה ולפי ההמלצות פה.
שגיא, לא תמיד יש לאנשים את היכולת לדעת אם הם רוצים להישאר בתחביב ואז לא כדאי להשקיע הרבה כסף כבר מההתחלה, הפתרון שאני מציע עושה את העבודה יפה למתחיל כזה.
אם אין בעיה של מזומנים ואין בעיה של מדריך צמוד שגם יעזור עם התיקונים, אז כדאי להתחיל עם טירקס 500.
אם אין מדריך צמוד, אז זה כבר לא רק עניין כלכלי - תשאל את הבחור מקרית שמונה (שעזרת לו עם קניית חלקים) כמה הוא נהנה...הוציא כבר אלפי שקלים והספיק לרחף אולי פעמיים..אין לו את היכולת לרחף בכלל ולא את הידע לתקן ולהחליף חלקים לבד והוא משלם על זה ביוקר גם בזמן וגם בכסף, והוא שוקל ברצינות פשוט לפרוש. כל זה כי הוא התחיל ללא הדרכה ולפי ההמלצות פה.
אז יש פתרונות הרבה יותר זולים מאשר להוציא סכום של 1,200 ש"ח !
ולגבי הבחור מקרית שמונה שוחחתי איתו מספר פעמים אבל ההדרכה
שהוא קיבל בצפון לא הייתה נכונה ותחילת הדרך שלו הייתה מוטעית.
עדיף לא להכנס לזה כאשר לא יודעים את כל הפרטים המלאים או שחושבים שיודעים.
wonderd
25-07-2010, 17:18:24
אתה צודק, רק שאני כן יודע את כל הפרטים...וההדרכה שהוא קיבל בצפון היתה בערך כלום, הכל הוא קיבל מהאינטרנט, תנחש מאיפה?
אילו פתרונות זולים יותר יש מ 1200 ש"ח?
יש את המסוקים הקטנים 3 ערוצים ב-120 ש"ח וכדומה...
אבל הדיון הזה מתחיל להיות אישי ומנגד אינטרסים עסקים
של אדם כזה או אחר אז בוא נעצור פה.
אני בטוח שאתה קצת יותר מבין ממה שאני יכול להסביר
על הפתרונות הנ"ל.....
wonderd
25-07-2010, 21:50:51
חס וחלילה שגיא, מבחינתי אין פה שום דבר אישי, רק לאחר שבדקתי את הנושא ועברתי את התהליך בעצמי, אני חושב שלמתחילים מגיעה האפשרות להתחיל עם מסוק 6 ערוצים ללא השקעה גדולה מדי.
אל תערב אינטרסים עיסקיים, הבחור שאל איך כדאי להתחיל ומה לקנות. זאת דעתי.
מסוקי 3 ו 4 ערוצים אמנם יכולים להיות כיף גדול אבל לא מספקים את הסחורה מבחינת לימוד ההטסה.
חס וחלילה שגיא, מבחינתי אין פה שום דבר אישי, רק לאחר שבדקתי את הנושא ועברתי את התהליך בעצמי, אני חושב שלמתחילים מגיעה האפשרות להתחיל עם מסוק 6 ערוצים ללא השקעה גדולה מדי.
אל תערב אינטרסים עיסקיים, הבחור שאל איך כדאי להתחיל ומה לקנות. זאת דעתי.
מסוקי 3 ו 4 ערוצים אמנם יכולים להיות כיף גדול אבל לא מספקים את הסחורה מבחינת לימוד ההטסה.
Wondred
מסוקי 4 ערוצים של וולקירה כמו ה CB-100 ה 4#6 וה 4#3 בהחלט מלמדים הטסה.
רחוף ושליטה במסוק 4#3 מאתגר לא פחות מ Trex 450. אפשר לומר שההיפך שליטה ברמה מסוימת ב 4#3 תאפשר הטסה של 450 לפחות באותה רמה.
והמחיר נמוך בהרבה מ 1200 ש"ח.
חלקי חלוף זולים וסוללות זולות.
wonderd
26-07-2010, 11:03:35
אין ספק שזה גם מאתגר וגם כיף, אבל אין מה להשוות. בכל מקרה, בהצלחה לפותח השירשור בכל דרך שתבחר, אני מעריך שמגוון הדיעות פה רחב ולכן כדאי אולי למצוא מישהו 'מבין' ולהיעזר בו בפועל.
אלעד.
אלעד,
כבר כתבתי הרבה פעמים, אם הפתרון של הוולקירות הקטנים לא היה בנמצא, הייתי נאלץ לדחות את ההתעסקות בזה אולי לפנסיה. בפנסיה מי יודע אולי הפיליפינית הייתה מטיסה ולא אני.
כרגע אין לי את הזמן לצאת ולבלות בחוץ עם המסוקים בעוד שאם הוולקירות גם בחצות אני יכול להטיס.
אני ממליץ בחום על המסלול הזה למי שמשטחי הטסה לא נמצאים קרוב לביתם או שהם עסוקים בעניני עבודה או ענינים אחרים.
אופטימי10
26-07-2010, 16:33:12
1. לך למנחתים קודם תסתכל תתעניין תשאל שאלות ..
2. אין לי התנסות עם הוביקינג 2 אבל לפי מה שכולם אומרים פה זה חרא מסוק
3. אני ממליץ לך קודם לבדוק מה אתה רוצה מהתחביב המדהים הזה ואחר כך לראות מה מתאים לך
בכל מקרה 1200 שקל זה לא סכום שמספיק .. כדי שיהיה לך נוח וקל יותר להטיס עם אלקטרוניקה כמו שצריך ושלט כמו שצריך .
בכל מקרה שיהיה בהצלחה
גם מזדה .. על יד מרצדס
הוא חרה של אוטו
יש לי KING 2 .. מטיס אותו בחצר
מטיס אותו בשדה ונהנה ממנו (טיסות רגועות בלי להשתולל )
החיסרון ,,,צריך לתפוס יום בלי רוח חזקה ..
אגב גם הטירקס 450 ברוח חזקה סכנה להטיס ..
כול מסוק , מטיס מתחיל ירסק אותו
אם זה האני בי או טירקס 500
אני מעדיף לרסק king 2 עם הסטפ הכי זול
מאשר מסוק אחר יקר (אגב KING 2 בנוי נחמד , פשוט וקל לתיקון )
כול אחד יעשה את השיקולים שלו ,,
באהבה ! :-))
copterx
30-07-2010, 14:27:22
תרשה לי לחלוק על דעתך
טירקס 450 ברוח טס מצויין
האני בי קינג 2 זה פשוט מסוק לא טוב מכל הבחינות!
לא ממליץ עליו
תמיר
copterx
30-07-2010, 14:29:17
:)
נולד לטוס
30-07-2010, 15:39:26
גם מזדה .. על יד מרצדס
הוא חרה של אוטו
נכון אבל ההבדל הקטן הוא שבקינג אתה תמשיך לרסק ועוד הרבה ללא קשר ליכולת ההטסה שלך ,כלומר הקינג מסוק כלכך גרוע שמשאיר אותך ממש מאחור בכל הקשור להתקדמות הטסה ללא קשר לכמות הריסוקים כי הוא בנוי בצורה לקויה כמו אחיו הגדול הבלט סיפי "האגדי" מה שבטוח שאם אתה תעבור לtrex 500 לדוגמא ,בתוך זמן מאוד קצר אתה תשפר פלאים את רמת הטיסה שלך וזה מובטח לך. אז השאלה האם הדרך הארוכה והמסורבלת שאתה מיעץ לשואל היא נכונה ,אז התשובה היא לא .
אם השואל מעוניין להשתעשע קצת במכשיר מעופף אז באמת יש פתרונות כמו הקאוקסלים וכל הצעצועים
שגם הם מסבים הנאה מוגבלת וכאשר יחליט השואל האם להכנס ברצינות לתחביב ,בטוח על קינג 12345 ו6 אף אחד לא ימליץ לו . בהצלחה:D
tzn11
30-07-2010, 18:04:04
:)אני חושב שלאדם שעדיין לא בטוח אם הוא רוצה להיכנס לתחביב בצורה רצינית, פתרון של מסוק 4 ערוצים הוא אידאלי.
המסוק מתנהג באויר כמו מסוק 6 ערוצים רק לא טס הפוך ולא עושה אירובטיקה.
כל נושא הכיוונים הרבה יותר פשוט ומצריך רק ידע בסיסי.
מסוק 4 ערוצים כגון ה-WALKERA CB100, בהחלט מלמדים הטסה בסיסית, אוריינטציה, וגם ריחוף.
יש גם מסוקים כאלו גדולים יותר שטסים גם בחוץ.
להמליץ לבנאדם שבכלל לא יודע למה הוא נכנס או האם הוא רוצה להיכנס בכלל, להמליץ לו להוציא סכום של סביב ה-2000 ש"ח זה לדעתי לא לעניין.
למי שבאמת רוצה להיכנס ולהטיס מסוק 6 ערוצים, צריך לפחות כ-1500 עד 2000 ש"ח למסוק (כמובן שאפשר גם הרבה יותר יקר), עוד כ-1000 ש"ח לסימולטור, עוד קצת כסף בצד (לפחות כ-500 ש"ח) לחלקים, צריך גם ציוד מסביב כגון: מאזן להבים, מטען, סוללות נוספות, משקל ללהבים, בול אנד לינק פלייר ועוד...
בקיצור, צריך מינימום של כ-2000 ש"ח להיכנס לעסק וכפי שציינתי, אפשר גם בהרבה יותר.
כמובן שלאדם כזה אין שום ניסיון איך לבנות ולכוון מסוק כמו שצריך ולכן הוא יאלץ להעזר באדם מנוסה ולפעמים גם זה כרוך בתשלום.
מה בקשר לשיעורי טיסה? גם מתחיל שרוצה לקחת 3 או 4 שיעורים עם טייס מנוסה, יצטרך לשלם על כך.
אני חושב שמי שלא באמת יודע אם הוא 100% בטוח שהוא רוצה להיכנס ולהטיס מסוק 6 ערוצים, שיתחיל עם משהו פשוט יותר, כזה שיצריך פחות ידע, פחות התעסקות וכמובן בעלות הרבה, אבל הרבה יותר נמוכה.
מי שירצה להתקדם, תמיד יוכל לעשות זאת.
לי אישית יש WALKERA CB-180 ואני יכול לומר בבטחה שהוא מספק שעות רבות של הנאה, לא מצריך ידע מקיף לצורך תחזוקה או כיוונים וללא ספק יכול להוות כניסה קלה לתחביב.
הוא בהחלט מלמד את הבסיס להטסה ובלי הלחץ והפחד של לרסק מסוק שעלה 2000 ש"ח.
כך שבעלות של כ- 600 ש"ח, אפשר בהחלט להשיג מסוק שיתאים לכל אלו שרוצים רק "לגשש" ולעשות צעדים ראשונים בתחביב מבלי היכולת כרגע לדעת אם הם ימשיכו או לא?
בברכה,
ניסים
wonderd
30-07-2010, 18:37:07
אלו בדיוק הסיבות שאני ממליץ על הבלייד SR - מסוק 6 ערוצים עם עלויות של מסוק 4 ערוצים.
היתרון בו לעומת מסוקי ה 4 ערוצים הוא שאיתו אפשר להשתמש להטסות קצת יותר מתקדמות ועלויות ההטסה או הריסוק נשארות זהות. אפשר גם לשדרג אותו קצת אם ממש מתעקשים.
צריך להפנים שכסף כן קובע בשבי הרבה אנשים, לא כולם יכולים להרשות לעצמם לקנות מסוקים באלפי שקלים גם אם הם ממש רוצים ובטח שלא לרסק אותם.
wonderd
30-07-2010, 18:41:31
נכון אבל ההבדל הקטן הוא שבקינג אתה תמשיך לרסק ועוד הרבה ללא קשר ליכולת ההטסה שלך ,כלומר הקינג מסוק כלכך גרוע שמשאיר אותך ממש מאחור בכל הקשור להתקדמות הטסה ללא קשר לכמות הריסוקים כי הוא בנוי בצורה לקויה כמו אחיו הגדול הבלט סיפי "האגדי" מה שבטוח שאם אתה תעבור לtrex 500 לדוגמא ,בתוך זמן מאוד קצר אתה תשפר פלאים את רמת הטיסה שלך וזה מובטח לך. אז השאלה האם הדרך הארוכה והמסורבלת שאתה מיעץ לשואל היא נכונה ,אז התשובה היא לא .
. בהצלחה:D
מבלי להיכנס לאיכות הדגם עצמו, אתה טועה. זאת מכיוון שאת המסוק הזול אדם יכול להרשות לעצמו בלי לקחת משכנתא ולעומת זאת ריסוק אחד של טירקס 500 יכול להוציא אדם מהתחום ולכן אין שום היגיון בלהמליץ למישהו להתחיל איתו.
נולד לטוס
30-07-2010, 23:42:39
מבלי להיכנס לאיכות הדגם עצמו, אתה טועה. זאת מכיוון שאת המסוק הזול אדם יכול להרשות לעצמו בלי לקחת משכנתא ולעומת זאת ריסוק אחד של טירקס 500 יכול להוציא אדם מהתחום ולכן אין שום היגיון בלהמליץ למישהו להתחיל איתו.
לא זאת הכוונה ,כוונתי היא מאוד פשוטה ,אם אתה רוצה לקנות מסוק "בניים" בשביל להבין אם אתה נמשך לעניין זה אני מבין, אבל התגובה שלי הגיע בעקבות המלצה לא נכונה לקניה ו או הטסת קינג שאני חושב שזאת טעות גדולה ולמה,כי עקב איכות גרועה ביותר השואל לא יבין למה הוא מרסק מבלי קשר ,אפילו אם הוא כישרוני וקולט מהר ,המסוק מוריד את היכולות הפוטנציאליות של כל מטיס באשר הוא נקודה.
ולכן אני ממליץ לבחור השואל לנסות למצוא מישהו עם סימולטור נכבד ולהתחיל להבין את הדרישות והקורדינציה הדרושה להתחיל להטיס מסוק ורק אחר כך לקנות מסוק לפי משאלתו ויכולתו ,אבל אם ברצונו מכשיר מעופף ביתי כזה או אחר בבקשה אין בעיה עם זה אבל אני מבקש לא לתת המלצות מוטעות שהם אלו שיוציאו אותו מהתחביב עוד לפני שהתחיל . תודה ובהצלחה
נ.ב עלויות חוזרות על ריסוקים בתדירות גבוה כמו שיש במסוקים מסוג esky ,בחישוב הכללי יוצאות הרבה יותר ממסוק 500 ,מניסיון אישי אני הוצאתי על מסוק לאמה כ 1200 ש"ח תיקונים ושידרוגים ואני זה "שתיחזק" את הצעצוע
tzn11
31-07-2010, 01:10:01
נ.ב עלויות חוזרות על ריסוקים בתדירות גבוה כמו שיש במסוקים מסוג esky ,בחישוב הכללי יוצאות הרבה יותר ממסוק 500 ,מניסיון אישי אני הוצאתי על מסוק לאמה כ 1200 ש"ח תיקונים ושידרוגים ואני זה "שתיחזק" את הצעצוע
לי יש מסוק LAMA כבר למעלה מ-4 שנים. הוא מעולם לא התרסק ואפילו שטס בחוץ ועבר מספר נחיתות "קשות". הדבר היחיד שנפגע זה זוג להבים.
עלויות החלפים של המסוק הם בגדר בדיחה. מכלול ראש שלם ממתכת, כולל 10 זוגות להבים וסוללה נוספת, עולים ב-E-BAY כ-13 דולר עם משלוח חינם לארץ. סרוואים עולים כ- 2 דולר לסרוו והחלק הכי יקר, שהוא המקלט המובנה עם הג'ירו עולה כ- 25 דולר.
מה עשית למסוק שהוצאת עליו 1200 ש"ח?:confused:
בברכה,
ניסים
ניסים אני לא מכיר מסוק ששווה להוציא עליו 1,200 ש"ח ולהשוות אותו ל-6 ערוצים...
ישנם היום מסוקים יותר זולים מהסכום הזה שיכולים להוות בקלות "גישוש" למי שרוצה
לבדוק אם מתאים לו בכלל להכנס לתחום. אבל כמו תמיד כל פעם שיש שאלה כזו
"איזה מסוק מומלץ ?" נפתח דיון שבסופו של דבר מגיע לאינטרס עסקי כזה או אחר...
למזלי אין לי מניות באליין :D אבל אני נהנה לקרוא שרשורים כאלו כי הם חושפים דברים מענינים :eek: :D
שיהיה אחלה שבת שלום לכולם ובהצלחה לפותח השרשור שאני כמעט בטוח מבולבל יותר
מאשר הגיע עם השאלה הפשוטה כאשר כתב אותה...... :D
Shanti
31-07-2010, 08:35:59
הי
ולכן אני ממליץ לבחור השואל לנסות למצוא מישהו עם סימולטור נכבד ולהתחיל להבין את הדרישות והקורדינציה הדרושה להתחיל להטיס מסוק ורק אחר כך לקנות מסוק לפי משאלתו ויכולתו ,אבל אם ברצונו מכשיר מעופף ביתי כזה או אחר בבקשה אין בעיה עם זה אבל אני מבקש לא לתת המלצות מוטעות שהם אלו שיוציאו אותו מהתחביב עוד לפני שהתחיל . תודה ובהצלחה
1. חלק מהאנשים לא מעונינים להשקיע שעות רבות בסימולטור.
2. הקואורדינציה הדרושה משתנה בהתאם למסוק (קואקסיאלי / CP / FP) כך שאין מבחן קואאורדינציה למסוקים.
3. אני לא מכיר את המסוקים של ESKY אבל מסוקי המיקרו של Walkera ושל Eflite הינם עמידים למדי ועלות הריסוקים מינימלית. ב- 1200 ש"ח תקנה 3 CB100 ותשאר עם עודף.
Shanti
גם מזדה .. על יד מרצדס
הוא חרה של אוטו
אתה טועה בגדול מאזדה טובה בהרבה ממרצדס. מרצדס זה כבר לא מרצדס ומאזדה כמו שאר המכוניות היפניות אמינות ללא שעור. כך שההשוואה היא לא השוואה.
מה שקורה לדגם מסוים יצא שם רע לפני מספר שנים ולאנשים שנכוו קשה לשנות את דעתם. כאשר מאן דהוא שואל על הוולקירה או ה Honey Bee הרפלקס מקפיץ את התגובה ולא העובדות........
בתחילת שנות השבעים הביאו את סוברו הראשונים לארץ. הבדיחה היתה שהרבנות נתנה פסק הלכה שנתן לסוע בסוברו בשבת למה??.........כי זאת לא מכונית.
חברים נא לשמור על ראש פתוח זה לא מזיק.
:)אני חושב שלאדם שעדיין לא בטוח אם הוא רוצה להיכנס לתחביב בצורה רצינית, פתרון של מסוק 4 ערוצים הוא אידאלי.
מסוק 4 ערוצים כגון ה-WALKERA CB100, בהחלט מלמדים הטסה בסיסית, אוריינטציה, וגם ריחוף.
להמליץ לבנאדם שבכלל לא יודע למה הוא נכנס או האם הוא רוצה להיכנס בכלל, להמליץ לו להוציא סכום של סביב ה-2000 ש"ח זה לדעתי לא לעניין.
למי שבאמת רוצה להיכנס ולהטיס מסוק 6 ערוצים, צריך לפחות כ-1500 עד 2000 ש"ח למסוק (כמובן שאפשר גם הרבה יותר יקר), עוד כ-1000 ש"ח לסימולטור, עוד קצת כסף בצד (לפחות כ-500 ש"ח) לחלקים, צריך גם ציוד מסביב כגון: מאזן להבים, מטען, סוללות נוספות, משקל ללהבים, בול אנד לינק פלייר ועוד...
בקיצור, צריך מינימום של כ-2000 ש"ח להיכנס לעסק וכפי שציינתי, אפשר גם בהרבה יותר.
כמובן שלאדם כזה אין שום ניסיון איך לבנות ולכוון מסוק כמו שצריך ולכן הוא יאלץ להעזר באדם מנוסה ולפעמים גם זה כרוך בתשלום.
מה בקשר לשיעורי טיסה? גם מתחיל שרוצה לקחת 3 או 4 שיעורים עם טייס מנוסה, יצטרך לשלם על כך.
אני חושב שמי שלא באמת יודע אם הוא 100% בטוח שהוא רוצה להיכנס ולהטיס מסוק 6 ערוצים, שיתחיל עם משהו פשוט יותר, כזה שיצריך פחות ידע, פחות התעסקות וכמובן בעלות הרבה, אבל הרבה יותר נמוכה.
לי אישית יש WALKERA CB-180 ואני יכול לומר בבטחה שהוא מספק שעות רבות של הנאה, לא מצריך ידע מקיף לצורך תחזוקה או כיוונים וללא ספק יכול להוות כניסה קלה לתחביב.
כך שבעלות של כ- 600 ש"ח, אפשר בהחלט להשיג מסוק שיתאים לכל אלו שרוצים רק "לגשש" ולעשות צעדים ראשונים בתחביב מבלי היכולת כרגע לדעת אם הם ימשיכו או לא?
בברכה,
ניסים
מסכים ב 100%.
הסבר ממצה חכם ונכון.
לי יש מסוק LAMA כבר למעלה מ-4 שנים. הוא מעולם לא התרסק ואפילו שטס בחוץ ועבר מספר נחיתות "קשות". הדבר היחיד שנפגע זה זוג להבים.
עלויות החלפים של המסוק הם בגדר בדיחה. מכלול ראש שלם ממתכת, כולל 10 זוגות להבים וסוללה נוספת, עולים ב-E-BAY כ-13 דולר עם משלוח חינם לארץ. סרוואים עולים כ- 2 דולר לסרוו והחלק הכי יקר, שהוא המקלט המובנה עם הג'ירו עולה כ- 25 דולר.
מה עשית למסוק שהוצאת עליו 1200 ש"ח?:confused:
בברכה,
ניסים
עצם זה שמישהו מוציא 1200 ש"ח על תקונים ושפורים על לאמה מצביע על חוסר שיקול דעת וראוי להמנע מלהתיחס להמלצות של אדם כזה.
Overg2
31-07-2010, 11:38:35
צהריים טובים
תודה מראש
אסף
נכנסת למקום הלא נכון.
אתה בפורום בישראל כאן לא עוזרים לאנשים אלא רק מסתלבטים עליהם כל הזמן.
ממליץ לך בחום לשאול שאלות כאלה במדינות מערביות מפותחות כמו ארה"ב.
שם תקבל תשובות יפות עניינות, מסודרות עם הסברים.
Overg2
31-07-2010, 11:41:49
בברכה,
ניסים
תשובה יפה ונדירה באיכותה בפורום הזה.
Overg2
31-07-2010, 11:44:28
1200 ש"ח לא יספיקו לך למסוק מוכן לטיסה.
תצטרך להוסיף עוד כמה מאות שקלים לקבלת מערכת רדיו איכותית.
איזה קישקוש,
אני בהלם?!
ב 1200 עוד תקבל עודף של מסוק יפיפה להטסה!(למען האמת תוכל לקנות 2 ..)
מאיפה אתה מביא את כל הדברים האלה? אתה עובד בחנות כלשהי ובעל אינטרסים ???
Overg2
31-07-2010, 11:46:30
האני בי קינג 2?????????????????
אל תגע בזה
זה פשוט מסוק גרועעעעעעעעעעעעעע
לך על איכות ולא על הזול
להאי בי קינג 2 יש הרבה צרות
ובכלל אל תקנ שום מסוק או טייסן שמגיע עם שלט
קנה לעצמך איזה טירקס 450 או קופאר איקס 450
שלט ספטקטרום די אקס 6 או 7
נגמר הסיפור
אל תתעסק עם צעצועים
נראה לך סביר שאדם שלא יודע אם בא לו להכנס למשהו יפרק 1200 ש/ח על שלט?!
מה נסגר איתך?
Overg2
31-07-2010, 11:48:38
יפה, מסקנה.
אל תקשיב לעצות פה.
תכנס לפורום אמריקאי.
שם אנשים מקצוענים אמיתיים .
ותשמע עצות רציניות.
ולא של ילדים מתלהבים שקנו TREX . ומנפנפים בזה על כל צעד ושעל.
tisanir
31-07-2010, 11:54:30
איזה קישקוש,
אני בהלם?!
ב 1200 עוד תקבל עודף של מסוק יפיפה להטסה!(למען האמת תוכל לקנות 2 ..)
מאיפה אתה מביא את כל הדברים האלה? אתה עובד בחנות כלשהי ובעל אינטרסים ???
אפשר לשאול אותך שאלה?
כמה זמן אתה בתחום המסוקים ומה אתה מטיס?
Overg2
31-07-2010, 11:55:52
אפשר לשאול אותך שאלה?
כמה זמן אתה בתחום המסוקים ומה אתה מטיס?
זה בכלל לא רלבנטי.
אני לפחות לא מסתלבט על אנשים.
ואל חשש את הידע שלך אני אדביק בשבוע.
אם לא יותר מהר.
להבדיל ממך אני לפחות נותן עצות בונות.
במקום לכתוב איזה משפט מסתלבט. ולהעלם.
יש לך ידע אדיר. יפה. למה לא תחלוק עם עוד אנשים?
tisanir
31-07-2010, 11:57:26
זה בכלל לא רלבנטי.
אני לפחות לא מסתלבט על אנשים.
ואל חשש את הידע שלך אני אדביק בשבוע.
אם לא יותר מהר.
מסכים איתך לגמרי. לא מתווכח לשנייה אחת.
יום טוב מלך!
Overg2
31-07-2010, 12:00:33
מסכים איתך לגמרי. לא מתווכח לשנייה אחת.
יום טוב מלך!
ממליץ לך לקרוא את התוספות שהוספתי להודעה הקודמת.
(אגב הפורום הזה זה לא טוויטר, אתה יכול לכתוב תשובה מעבר ל 140 תווים)
Tisanir ו Over2g,
נראה לי שירדתם מהפסים!!
tisanir
31-07-2010, 12:13:33
Tisanir ו Over2g,
נראה לי שירדתם מהפסים!!
וזו הסיבה שעצרתי פה ואני לא מגיב יותר בשרשור הנ"ל אם שמת לב.
יפה, מסקנה.
אל תקשיב לעצות פה.
תכנס לפורום אמריקאי.
שם אנשים מקצוענים אמיתיים .
ותשמע עצות רציניות.
ולא של ילדים מתלהבים שקנו TREX . ומנפנפים בזה על כל צעד ושעל.
אני ממליץ לך בחום לשנות את הגישה שלך
כי בדרך הזו אתה לא תתקדם לשום מקום !
ולגבי ילדים מתלהבים..... נראה לי אתה קצת
מתבלבל :eek: תבדוק טוב טוב מי עונה לך ובן כמה הוא
לפני שאתה יוצא בהצהרות מוזרות ומשונות "ילד".
Overg2
31-07-2010, 12:17:22
Tisanir ו Over2g,
נראה לי שירדתם מהפסים!!
אני חושב שהפורום הזה על כל אנשיו צריך לשאול את עצמו שאלות קשות.
1) האם אנחנו פורום רק של מקצוענים?
2) האם לא רוצים לקבל אנשים חדשים שלא מבינים כלום?
אם התשובה כן , אין בעיה לסדר דבר כזה.
אם התשובה לא, אז יש מקום לנער חזק מאוד כמה אנשים פה, ולא משנה כמה פ"זמניקים הם וכמה תותחים הם חושבי םאת עצמם.
זה כבר נושא שני, שאני רואה פה הסתלבטות אין סופית שלא רלבנטית בכלל לנושא הנדון.
(לרוב מובלת על ידי בעלי TREX)
לא מובן לי למה בפורומים בארצות הברית ששם יש אנשים ש "קצת " ברמה יותר גבוה מרוב האנשים כאן, מסוגלים לענות שאלות מקצועיות לאנשים מתחילים,בלי לצאת כיון, עם עצות כמו
:
"תתחיל במינימום שלט של 1200 שח."
"עזוב אותך שטויות אחי תקנה TREX 500."
או תקרא איזה 800 מדריכים על סרוואים ובטריות לפני שאתה שואל.
מה זה חוג אקדמי ? יש תנאי סף?
אתם יודעים שענה לי אישית(!!) אחד מבעלי האתרים (Cארצות הברית) הכי כבדים בתחום?
תשובה חברית, יפה מקצועית, לשאולות סופר בסיסיות.
שלח אותי בסופו של המייל לאתרים שנותנים הרבה ידע ועניין.
אבל לא לפני שהוביל אותי בדיוק למה שאני צריך לדעת לתקציב שלי, ומה שאני מחפש.
אם הוא יכול גם השאר יכולים פה בארץ.
נולד לטוס
31-07-2010, 12:37:56
עצם זה שמישהו מוציא 1200 ש"ח על תקונים ושפורים על לאמה מצביע על חוסר שיקול דעת וראוי להמנע מלהתיחס להמלצות של אדם כזה.
אני רוצה לומר שפניני החוכמה שלך מפתיעים כל פעם מחדש והשיאים נשברים בכל תגובה .
1.אני קניתי לאמה בתאילנד ומבחינתי זאת היתה התנסות ראשונה וממש מגניבה
2.לא הייתי חלק מהפורום הזה ולא נהנתי מנסיון שקיים במערכת לטובת החדשים בתחום
להלן פירוט חלקים ושידרוגים:
קיט אקסטרים -500 ש"ח הכולל את כל השידרוגים הידועים
קונטרולר שנדפק - 250 ש"ח
להבים שנשברו כמובן של אקסטרים כי הסבירו לי בחנות בארץ שהם "ממש טובים " 3 זוגות 150
סרבו שנשרף עקב הקונטרולר הדפוק 50 ש"ח
בטרייה נוספת 150 ש"ח
גלגל שניים, פלייבר ,מנוע נוסף 100 ש"ח
אני מקווה שאתה יודע לחשב כי אני חשבתי וזה יוצא 1200 ש"ח
כל החלקים נקנו בארץ בחנות ידוע ולכן אין מה להשוות למחירי ebay שיש היום.
mosesishere
31-07-2010, 13:02:29
ההמלצות שניתנו פה מוטרפות על כל הראש.
למי שרק נכנס לתחום מומלץ להתחיל עם איזה בלייד כמו MSR או MCX2.
זה מסוקים סופר יציבים (לא ברוח) וקלים להטסה, והכי חשוב למתחיל - הם סופר עמידים.
אתה יכול להתרסק איתם מלא פעמים בלי צורך לתחזק כלום.
אה, והם כמובן מגיעים מוכנים להטסה מהקופסא, בלי לחקור איך ג'ירו עובד ולהתחיל להחליף סרווים ולהבים.
אגב עוד מעט יוצא גם ה MSR120 שגם צריך להיות להיט.
ה MCX עולים באזור ה 100$ וה MSR באזור ה 150$ אם אני זוכר נכון. כמובן לא לקנות בארץ כי בחנויות פה דולר אמריקאי מתורגם לעשרה שקלים.
להתחיל עם TREX ושלטי DX6/7 זה בדיחה. אתה תרסק אותם מיידית ותתבעס מההוצאות הכספיות.
תחפש בגוגל וביוטיוב חומר וסרטים על blade msr, blade mcx
ואתה תגנב. פשוט כיף חיים וללא כאבי ראש.
אחר כך אם אתה רואה שנדלקת ואתה רוצה להשקיע, אז תכנס לגדולים והיקרים.
ואגב,
גם אני לפני שבוע לא ידעתי כלום על מסוקים, כתבתי פה שאלה תמימה, וחטפתי קטילות בעיקר.
Overg2
31-07-2010, 14:02:48
הנה כאן תוכל למצוא מאמר על MSR 120 שממשמש ובא.
http://www.rchelicopterfun.com/blade-120-sr.html
ובכלל כתבות ברמה גבוהה ביותר.
mosesishere
31-07-2010, 14:50:13
נהה
נראה לי שמתחילים צריכים מינימום את זה:
http://www.guncopter.com/apache-helicopter/
mosesishere
31-07-2010, 15:02:47
אלעד איזה מסוק זה?
הוא מתכוון לבלייד SR.
עולה 200$ בחו"ל. האמת 1200 שקל בארץ זה מחיר לא רע יחסית לניפוחים שכבר ראינו בחנויות אחרות.
אני רוצה לומר שפניני החוכמה שלך מפתיעים כל פעם מחדש והשיאים נשברים בכל תגובה .
1.אני קניתי לאמה בתאילנד ומבחינתי זאת היתה התנסות ראשונה וממש מגניבה
2.לא הייתי חלק מהפורום הזה ולא נהנתי מנסיון שקיים במערכת לטובת החדשים בתחום
להלן פירוט חלקים ושידרוגים:
קיט אקסטרים -500 ש"ח הכולל את כל השידרוגים הידועים
קונטרולר שנדפק - 250 ש"ח
להבים שנשברו כמובן של אקסטרים כי הסבירו לי בחנות בארץ שהם "ממש טובים " 3 זוגות 150
סרבו שנשרף עקב הקונטרולר הדפוק 50 ש"ח
בטרייה נוספת 150 ש"ח
גלגל שניים, פלייבר ,מנוע נוסף 100 ש"ח
אני מקווה שאתה יודע לחשב כי אני חשבתי וזה יוצא 1200 ש"ח
כל החלקים נקנו בארץ בחנות ידוע ולכן אין מה להשוות למחירי ebay שיש היום.
נולד לטוס,
איפה אתה רואה פניני חכמה? בסך הכל אמרתי ששיקול הדעת שלך לוקה בחסר.
אני מצטער עם דרכתי לך על יבלת. לצערי הפרוט שנתת רק מראה שאני צודק שיש לך בעיה בשיקול הדעת מהסיבות הבאות:
- קנית לאמה (אגב גם אני התחלתי עם לאמה).
- לא נכנסת לפורומים להתעניין מה כדאי לקנות.
- קנית חלקים בארץ שזה יקר בין פי 2 לפי 3 והתמדת בכך במקום לקנות באינטרנט.
- קנית חלקים Xtreme בממון רב למסוק שהוא בסך הכל לא מוצלח. יש בודאי אנשים כמו ניסים שמטיסים לאמה 4 שנים.
לסכום איש יקר, הייתי אומר שאם מדברים על חכמה אתה לא בדיוק האדם לשפוט. אני גם רוצה להגיד לך שזה לא היה במיוחד קשה לזהות שיש לך בעיות בשיקול הדעת שלך לפחות בעניני מסוקים.
Overg2
31-07-2010, 15:16:01
נהה
נראה לי שמתחילים צריכים מינימום את זה:
http://www.guncopter.com/apache-helicopter/
תגיד המסוק הזה קואקסילי?
כמה ערוצים?
הוא יציב ? :rolleyes:
נראה לי TREX ייותר טוב..
אני חושב שהפורום הזה על כל אנשיו צריך לשאול את עצמו שאלות קשות.
1) האם אנחנו פורום רק של מקצוענים?
2) האם לא רוצים לקבל אנשים חדשים שלא מבינים כלום?
אם התשובה כן , אין בעיה לסדר דבר כזה.
אם התשובה לא, אז יש מקום לנער חזק מאוד כמה אנשים פה, ולא משנה כמה פ"זמניקים הם וכמה תותחים הם חושבי םאת עצמם.
זה כבר נושא שני, שאני רואה פה הסתלבטות אין סופית שלא רלבנטית בכלל לנושא הנדון.
(לרוב מובלת על ידי בעלי TREX)
לא מובן לי למה בפורומים בארצות הברית ששם יש אנשים ש "קצת " ברמה יותר גבוה מרוב האנשים כאן, מסוגלים לענות שאלות מקצועיות לאנשים מתחילים,בלי לצאת כיון, עם עצות כמו
:
"תתחיל במינימום שלט של 1200 שח."
"עזוב אותך שטויות אחי תקנה TREX 500."
או תקרא איזה 800 מדריכים על סרוואים ובטריות לפני שאתה שואל.
מה זה חוג אקדמי ? יש תנאי סף?
אתם יודעים שענה לי אישית(!!) אחד מבעלי האתרים (Cארצות הברית) הכי כבדים בתחום?
תשובה חברית, יפה מקצועית, לשאולות סופר בסיסיות.
שלח אותי בסופו של המייל לאתרים שנותנים הרבה ידע ועניין.
אבל לא לפני שהוביל אותי בדיוק למה שאני צריך לדעת לתקציב שלי, ומה שאני מחפש.
אם הוא יכול גם השאר יכולים פה בארץ.
Over2g,
נראה לי שעברת 10g ואתה ב Blackout מוחלט.
לידיעתך זהו פורום וולונטרי. אתה רשאי לשאול, לחוות דעה וכו'. אנשים כותבים את דעתם מרצונם ואתה רשאי לקבל או לא לקבל את דעתם. זכותך גם להתווכח אתם בלהט, אבל מי אתה שתנער פה אנשים?
בעקרון אני מסכים אתך. הפורום הזה כולל בעקר אוהדי CopterX ו Trex ודומיהם ןלכן נטיתם הכללית של החברים (שחלקם התחילו עם מה שמכונה בפיהם "זבלים מעופפים") להמליץ עלTrex או CopterX. כללית עצותיהם טובות ונכונות ותוכל להפיק הרבה תועלת מחברי הפורום שהם אנשים מנוסים בתחום שמוכנים גם לעזור גם במפגש דבר שלא עולה על הדעת עם חברי פןרןם בחו"ל.
על כן אם Trex או CopterX אינו הכיוון שלך אז כמו שאתה יודע יש פורומים זרים שהם מקור לא אכזב לאינפורמציה טובה. הפורומים כמו שאתה יודע גם בנויים לפי דגמי המסוקים. האנשים שמשתתפים בפורומים מכירים היטב את הדגמים שהם מטיסים ומעלים שאלות שרבים מתחבטים בהם.
Overg2
31-07-2010, 16:15:23
Over2g,
נראה לי שעברת 10g ואתה ב Blackout מוחלט.
לידיעתך זהו פורום וולונטרי. אתה רשאי לשאול, לחוות דעה וכו'. אנשים כותבים את דעתם מרצונם ואתה רשאי לקבל או לא לקבל את דעתם. זכותך גם להתווכח אתם בלהט, אבל מי אתה שתנער פה אנשים?
בעקרון אני מסכים אתך. הפורום הזה כולל בעקר אוהדי CopterX ו Trex ודומיהם ןלכן נטיתם הכללית של החברים (שחלקם התחילו עם מה שמכונה בפיהם "זבלים מעופפים") להמליץ עלTrex או CopterX. כללית עצותיהם טובות ונכונות ותוכל להפיק הרבה תועלת מחברי הפורום שהם אנשים מנוסים בתחום שמוכנים גם לעזור גם במפגש דבר שלא עולה על הדעת עם חברי פןרןם בחו"ל.
על כן אם Trex או CopterX אינו הכיוון שלך אז כמו שאתה יודע יש פורומים זרים שהם מקור לא אכזב לאינפורמציה טובה. הפורומים כמו שאתה יודע גם בנויים לפי דגמי המסוקים. האנשים שמשתתפים בפורומים מכירים היטב את הדגמים שהם מטיסים ומעלים שאלות שרבים מתחבטים בהם.
ממש לא 10G ישרה ואופקית 1G .
פעם אחרונה שבדקתי לפורום לא קראו COPTER X או TREX .
אם זה השם, וזה מהות הפורום אני מתנצל מראש.
(אבל לא נראה לי שזה מהות הפורום)
אולי יש מקום לפתוח אזור לאנשים מתחילים.
וככה הם "לא יפריעו" לשלוותם של הפזמניקים.
(בשיא הרצינות)
מעבר לזה, מזכיר לי כל הדיסקוס הזה , את תחום הצילום.
זה כמו שיבוא משהו חדש ,וישאל על מצלמה קטנה וטובה לטיולים, למשהו מתחיל שלא מבין בצילום ,
וכולם בלי יוצא מן הכלל יגידו לו עזוב, DSLR הכי טוב.
אגב לגבי נעימותם וחביבותם של האנשים באותם מנחתים סודיים , יתכן, אני לא פוסל שאכן האנשים נחמדים.
אבל מה אתה מציע לי בעצם?
לעזוב הכל לסוע לאיזה חושה בשביל לשאול אנשים דברים בסיסים שהם יכולים לענות לי כאן ועכשיו בפורום ?
mosesishere
31-07-2010, 16:37:55
ממש לא 10G ישרה ואופקית 1G
EJECT ! EJECT !
מעניין אם יש ל TREX המהולל כסא מפלט :)
ממש לא 10G ישרה ואופקית 1G .
פעם אחרונה שבדקתי לפורום לא קראו COPTER X או TREX .
אם זה השם, וזה מהות הפורום אני מתנצל מראש.
(אבל לא נראה לי שזה מהות הפורום)
אולי יש מקום לפתוח אזור לאנשים מתחילים.
וככה הם "לא יפריעו" לשלוותם של הפזמניקים.
(בשיא הרצינות)
מעבר לזה, מזכיר לי כל הדיסקוס הזה , את תחום הצילום.
זה כמו שיבוא משהו חדש ,וישאל על מצלמה קטנה וטובה לטיולים, למשהו מתחיל שלא מבין בצילום ,
וכולם בלי יוצא מן הכלל יגידו לו עזוב, DSLR הכי טוב.
אגב לגבי נעימותם וחביבותם של האנשים באותם מנחתים סודיים , יתכן, אני לא פוסל שאכן האנשים נחמדים.
אבל מה אתה מציע לי בעצם?
לעזוב הכל לסוע לאיזה חושה בשביל לשאול אנשים דברים בסיסים שהם יכולים לענות לי כאן ועכשיו בפורום ?
אני מציע לך לברור את המוץ מהתבן. זה מה שאני עושה. אני לא הלכתי בכוון ה Trex אלא בכוון של וולקירה מסיבות שונות שהעקרית בהם אפשרות הטסה בבית. זה לא מונע ממני לקרוא וללמוד ממה שאחרים כותבים.
מכיוון שהוולקירות לא פופולריות כאן את עקר האינפורמציה אני שואב מ Helifreak.com שהוא אתר מצוין לכל המסוקים.
mosesishere
31-07-2010, 17:02:31
zvok יש לי שאלה:
מה אתה אומר על האתר
http://www.rchelicopterfun.com
?
על פניו הוא די מרשים ומאוד אינפורמטיבי אבל לאחרונה אני מתחיל לחשוד שזה פרסום סמוי למסוקי בלייד, שהרי הבחור שם לא ממליץ על אף מסוק אחר, למרות שהוא עושה רושם של אובייקטיבי (לפעמים הוא אפילו קוטל את המסוקים של בלייד, למשל הוא די קוטל את ה SR).
mosesishere
31-07-2010, 17:22:07
מכיוון שהוולקירות לא פופולריות כאן את עקר האינפורמציה אני שואב מ Helifreak.com שהוא אתר מצוין לכל המסוקים.
שמע
שיחקת אותה
נראה אתר מרשים ביותר עם קהילה עצומה !
תודה
zvok יש לי שאלה:
מה אתה אומר על האתר
http://www.rchelicopterfun.com
?
על פניו הוא די מרשים ומאוד אינפורמטיבי אבל לאחרונה אני מתחיל לחשוד שזה פרסום סמוי למסוקי בלייד, שהרי הבחור שם לא ממליץ על אף מסוק אחר, למרות שהוא עושה רושם של אובייקטיבי (לפעמים הוא אפילו קוטל את המסוקים של בלייד, למשל הוא די קוטל את ה SR).
לא מכיר.
asi2k5
31-07-2010, 22:54:18
קודם כל תודה לכולם על המיליון דעות , רעיונות ועצות....
אחרי עוד מספר בדיקות בכל מיני פורום שונים והתייעצויות שונות נראה
לי שאני ילך על סימולטור טוב(כבר הזמנתי שלט) ובינתיים על ה-COPTERX 450SE V2 RTF
נשמע טוב ?
אם אפשר תשובות לשאלה זו בלבד ולהתעלם משאר השירשור !!
תודה מראש
אסף
נולד לטוס
01-08-2010, 00:03:07
קודם כל תודה לכולם על המיליון דעות , רעיונות ועצות....
אחרי עוד מספר בדיקות בכ, ל מיני פורום שונים והתייעצויות שונות נראה
לי שאני ילך על סימולטור טוב(כבר הזמנתי שלט) ובינתיים על ה-COPTERX 450SE V2 RTF
נשמע טוב ?
אם אפשר תשובות לשאלה זו בלבד ולהתעלם משאר השירשור !!
תודה מראש
אסף
לללללללללללללללללא רק לא זה ,עדיף זבל מעופף\וואלקרה פלוס כל מיני צעצועים מעופפים [SIZE="7"][COLOR="Red"]רק לא אבל עוד פעם לא RTF מבין.
את כל האלקטרוניקה תחליף זה בטוח ואת צי'קמוק הזה שקוראים לו שלט גם תחליף וכמובן איתו את המקלט ולכן אין צורך לבזבז כל כך הרבה כסף אם אתה מעונין כבר במסוק כזה אז יש לך קומבו שמופיע כבר בכמה שירשורים קודמים trex 450 sport עם כל מה שצריך ב 350 דולר ,אל תעשה טעויות קשות כמו rtf יש מספיק תגובות בנושא ואני אישית קניתי קופטר rtf והחלפתי הכל נקודה ללא קשר איך תטיס אותו ,גם להטסה מינימלית האלקטרוניקה גרועה ,טוב אז בהצלחה ותקשיב לפגוע rtf לשעבר.
אם בחרת COPTERX ללכת עליו, בחירה לא רעה הרבה התחילו כך. המסוק בגרסת RTF מכיל
אלקטרוניקה בעייתית ( מנוע, סרוואים, סרוו זנב, ג'יירו בקר), המסוק במצב זה טס בסיסי מאוד מאוד.
כדי להנות מהמסוק תזדקק לשדרג את כל האלקטרוניקה הנ"ל ולכן יש לך 2 אפשרויות.
1. קניית COPTERX בגרסת קיט בלבד ולרכוש אלקטרוניקה לפי הנעוץ בפורום- תוצאה מסוק יטוס
מעולה ( האלקטרוניקה למעט ג'יירו אפילו לא יקרה).
2. לקנות TREX קומבו 350$ מוכן כמעט הכל למעט שלט- לא נראה לי שאתה בכיוון.
לגבי שלט- ככלל עדיף להשקיע בשלט איכותי נורמלי מוכר שישרת אותך בהמשך. אם בכל זאת תרצה
לחסוך או שתקנה יד 2 , או שתבחר בשלט טוב יותר משל הקופטר לדוגמא TURNEGY9 אני
אהבתי את התפקוד שלו מחירו סביב 60$ ללא משלוח . הערה : השלט הזה הוא פתרון "זמני"
מעולה בדקתי אותו תפריטים נוחים, עושה את העבודה יש כמותו עוד שלטים.
mosesishere
01-08-2010, 07:47:59
אם אתה רוצה RTF לא רע בכלל ובתקציב מצומצם, אז יש את הבלייד 400 שעולה אזור ה 400$.
היתרון: הוא כבר מגיע עם שלט DX6i SPEKTRUM
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.