צפייה בגרסה מלאה : מה אתם אומרים על המסוק הזה
moshem022
08-08-2010, 16:22:35
HK 250
אני יודע שזה חיקוי של טירקס אחד לאחד אבל בכל זאת סתם כדיי להטיס ככה בכיף בשכונה מה אתם אומרים מסוק סבבה?...
מסוק זול חלקים זולים
tisanir
08-08-2010, 16:30:06
נראלי שאתה שוכח שלא הטסת מסוק בחיים שלך.... :o
מאיזה בחינה אתה שואל?
נ.ב. יהיה לך זול יותר לרכוש טירקס 250 מקורי
s.mario
08-08-2010, 17:27:55
עזוב אותך מחיקויים , לך על המקורי.
נותן תמורה מעולה - ללא פשרות!
moshem022
08-08-2010, 17:37:47
נראלי שאתה שוכח שלא הטסת מסוק בחיים שלך.... :o
הטסתי כבר מסוק יש לי טירקס 500 ואני כבר יודע להטיס..
ס"כ בא לי משהו קטן להטיס בגינה זה הכל..
moshem022
08-08-2010, 17:39:42
מאיזה בחינה אתה שואל?
נ.ב. יהיה לך זול יותר לרכוש טירקס 250 מקורי
אחי למה יהייה לי יותר זול?..
הטירקס יותר יקר וחלקים יקרים הHK ממש זול וכל החלקים גרושים זה לא יהייה המסוק העיקרי שלי זה סתם ככה בתור כיף בגינה..
יש לי טירקס 500 בתור מסוק עיקרי
tisanir
08-08-2010, 17:46:52
אז תטיס את הטירקס ותפסיק לחפש דברים אחרים!
יש לך מסוק מצויין.
s.mario
08-08-2010, 17:55:14
משה ,
כאשר אתה מסתכל על מחירי המסוק קח בחשבון את עלויות האלקטרוניקה שאתה מזווד אותו.
על הטירקס 250 , בגירסת הקומבו אתה מקבל אלקטרונירקה משובחת ביותר - כולה תוצרת מקורית של אליין.
את הHK אתה תזווד כרצונך ופה יש לך מס אופציות:
* אלקטרוניקה איכותית( זהה לזו שאתה מקבל בעיסקת הקומבו של אליין) - ואז המחיר של החבילה משתווה פחות או יותר בין 2 הדגמים.
* או אלקטרוניקה פשוטה: כך תוכל לחסוך לא הרבה כסף(70-100$) ותקבל מסוק עם ביצועים ואמינות נחותים משמעותית מהמקור.
**לגבי חלקי החילוף.
אכן ישנה התאמה בין 2 הדגמים - בכל המכלולים , אך לא באיכותם!
ז"א , שתמיד ניתן לרכוש חלקי חילוף גם של החברה הזולה יותר(והיא אכן יותר זולה) במידה ומדובר בצירים\גגשי"ם \לינקים וכדומה.... או לחילופין לשבח את המסוק הפשוט יותר ע"י שדרוג מכלולים חשובים לאלו המקוריים.
שורה תחתונה , כמו שרשמתי לך: לדעתי עדיפה הרכישה של הקומבו המקורי , כבעלים של אחד כזה - בהשוואה בין השניים: לך על המקור!
moshem022
08-08-2010, 18:06:23
אז תטיס את הטירקס ותפסיק לחפש דברים אחרים!
יש לך מסוק מצויין.
תגיד אתה ניסית פעם להטיס מסוק 500 בגינה ליד הבית?.. שהוא טס לידך ועוד אנשים עומדים לידך והוא קרוב אלייך... אולי כן... אבל אני לא כזה ולי לא בא לסכן את הסביבה עם המיפלצת הזאת אז תפסיק ליהיות כמו הגאונים האלה בפורום שיודעים מה טוב לי ... שאלתי שאלה אתה רוצה לענות תענה לשאלה אל תנתח את האישיות שלי ומה טוב לי ומה אני רוצה ומה אני צריך....
tisanir
08-08-2010, 18:07:37
תגיד אתה ניסית פעם להטיס מסוק 500 בגינה ליד הבית?.. שהוא טס לידך ועוד אנשים עומדים לידך והוא קרוב אלייך... אולי כן... אבל אני לא כזה ולי לא בא לסכן את הסביבה עם המיפלצת הזאת אז תפסיק ליהיות כמו הגאונים האלה בפורום שיודעים מה טוב לי ... שאלתי שאלה אתה רוצה לענות תענה לשאלה אל תנתח את האישיות שלי ומה טוב לי ומה אני רוצה ומה אני צריך....
עם השאלות שלך עד עכשיו- אתה סכנה לציבור!
Tisanir,
תגיד לי החום משפיע עליך?
מה אתה רוצה הא? תגיד אתה דפוק?
יאיר1
08-08-2010, 18:32:33
להטיס מסוק 450 בגינה בכיף???
אתה לא תהנה ממנו, הוא זקוק לשטח הטסה גדול כמו הטירקס 500,
לא מומלץ ביכלל.
עריכה: טעות משום מה חשבתי שהיתכוונתה למסוק גדול יותר!
אופטימי10
08-08-2010, 18:48:27
אחי למה יהייה לי יותר זול?..
הטירקס יותר יקר וחלקים יקרים הHK ממש זול וכל החלקים גרושים זה לא יהייה המסוק העיקרי שלי זה סתם ככה בתור כיף בגינה..
יש לי טירקס 500 בתור מסוק עיקרי
כמסוק שני אני ממליץ עליו (יש לי אחד כזה )
חמוד
את האלקטרוניקה אתה תמצא ב EBAY
תחת הכותרת T-REX 250
המנוע תקנה של אלין (לא יקר ) הוא מתאים מבחינת הגודל פיסי
לא כדאי לחפש תחליפי לא תמיד המרווח של החורים מתאים
חשוב ! אם אתה רוכש את המסוק תזמין מפתח הלן 0.9 מ"מ
קשה למצוא אותו בארץ .. אני הזמנתי אותו ב EBAY
תחת הכותרת .. טי רקס 250 כלים
asafh1
08-08-2010, 18:51:20
קנה WALKERA
אופטימי10
08-08-2010, 18:56:58
גם 450 לא מטיסים בשכונה ליד אנשים
גם למטיס הכי טוב יכול להיות כשל טכני
DanielJoseph20
08-08-2010, 18:57:26
Tisanir,
תגיד לי החום משפיע עליך?
מה אתה רוצה הא? תגיד אתה דפוק?
עם כל הכבוד ZVOK יש דרכים להתבטא... ויש משהו בדבריו....
לפי ראות עיניי אין דבר כזה משו להטיס ככה לכיף בגינה...
המסוקים האלו הם לא צעצועים וגם 250 יכולים לפצוע, היה לחבר שלי את הKING 3 שהוא גם 250 בערך והוא שבר בגללו את האצבע, אז אין כזה דבר גודל בטוח לטיסות בחצר בבית...
ניר הוא אדם המבין עניין, אין מה לעשות הריבים האלו כל פעם מתחילים וזו הפעם השנייה שתחת פותח הפוסט הזה...
אם הוא חושב שהוא מצא מישהו שמשדר על אותו הגל שלו שייתייעץ איתו בפרטי...
אני בתור אדם חדש יחסית פה בפורום, שמוצא את המקום הזה נורא מועיל ועוזר וממש משפחתי מפריע לי אנשים מתבטאים כמוך...
אופטימי10
08-08-2010, 19:11:20
המסוקים האלו הם לא צעצועים וגם 250 יכולים לפצוע, היה לחבר שלי את הKING 3 שהוא גם 250 בערך והוא שבר בגללו את האצבע, אז אין כזה דבר גודל בטוח לטיסות בחצר בבית...
ניר הוא אדם המבין עניין, אין מה לעשות הריבים האלו כל פעם מתחילים וזו הפעם השנייה שתחת פותח הפוסט הזה...
אני בתור אדם חדש יחסית פה בפורום, שמוצא את המקום הזה נורא מועיל ועוזר וממש משפחתי מפריע לי אנשים מתבטאים כמוך...
ה KING הרבה יותר גדול ,, ה250 קטן יותר מהאני בי
כנפיים קטנות מפלסטיק ,,
מי דוחף אצבעות ברוטור שמסתובב ??
הוא לא ילד קטן אפשר להטיס בזהירות
ולהרחיק בני אדם מסביבת ההטסה ..
נראה לך שהתגובה של Tisanir הייתה משפחתית?
אם כן, מזל שאני לא בן משפחה שלך.
פותח השרשור מבקש לדעת על ה 250 אז עושים לו פרופיל פסיכיאטרי ונותנים לו עצות מחוצפות. אולי לך זה נראה משפחתי אותי זה מעצבן וגם את פותח השרשור לפי מה שראיתי זה די הרגיז.
DanielJoseph20
08-08-2010, 19:50:41
הבחור נתן את הדעה שלו, למזלו זה רק פורום...
הוא לא עומד איתו פנים אל פנים... לא רוצה שלא יתייחס אף אחד לא מכריח אותו לעשות שום דבר כאן...
הכל בגדר המלצות...
הבחור נתן את הדעה שלו, למזלו זה רק פורום...
הוא לא עומד איתו פנים אל פנים... לא רוצה שלא יתייחס אף אחד לא מכריח אותו לעשות שום דבר כאן...
הכל בגדר המלצות...
Mr. Joseph,
Tisanir כתב: "עם השאלות שלך עד עכשיו- אתה סכנה לציבור! "
זה נראה לך המלצות ?
לצערי לי זה נראה כמו גסות רוח וטפשות לשמה.
asafh1
08-08-2010, 20:20:08
Mr. Joseph,
זה נראה לך המלצות ?
+100000
AVIV123
08-08-2010, 20:48:58
250 מסוק מסוכן נקודה.
4000 סיבובים לדקה מסוכנים בדיוק כמו טירקס 450 וכמו 500
להטיס 250 בגינה ממש לא דבר בריא
אם אתה מטיס מקצועי יש סיכוי שתצליח להטיס בגינה אם לא יש סיכוי גדול שתרסק בגינה
בעברי קניתי 250 לאחר שבועים של ריסוקים לקחתי צעד אחורה וקיניתי מסוק יותר קל להטסה שהיה מתאים להטסה בגינה .
+1
http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?t=26002
DanielJoseph20
08-08-2010, 21:13:16
כן הוא רשם את זה, כי השאלות שנשאלו פה ממש חסרות בסיס ונסיון...
בנאדם ששואל שאלה כזאת כנראה שהידע שלו לא גדול במיוחד...ולכן גם מסוק 250 הוא מסוכן לטיסה בחוץ...
אלה הם לא צעצועים....וזהו!
אני הייתי בסינמה סיטי בראשון ונכנסתי לראות איזה חנות גימיקים...והיה שם מוכר שהטיס שם איזה זבוב...והוא איבד שליטה ונכנס במישהו שכמעט בכה שם מפגיעה ביד אני לא רוצה לדעת מה היה קורה מפגיעה בפנים של טותו אחד...
שורה תחתונה ונסיים את זה כאן גם 250 זה לא צעצוע והוא ממש קשה לטיסה, תשאלו את אלעד שהוא בעל 250 מה הוא אומר עליו, כמה הוא רוצח
כן הוא רשם את זה, כי השאלות שנשאלו פה ממש חסרות בסיס ונסיון...
בנאדם ששואל שאלה כזאת כנראה שהידע שלו לא גדול במיוחד...ולכן גם מסוק 250 הוא מסוכן לטיסה בחוץ...
אלה הם לא צעצועים....וזהו!
אני הייתי בסינמה סיטי בראשון ונכנסתי לראות איזה חנות גימיקים...והיה שם מוכר שהטיס שם איזה זבוב...והוא איבד שליטה ונכנס במישהו שכמעט בכה שם מפגיעה ביד אני לא רוצה לדעת מה היה קורה מפגיעה בפנים של טותו אחד...
שורה תחתונה ונסיים את זה כאן גם 250 זה לא צעצוע והוא ממש קשה לטיסה, תשאלו את אלעד שהוא בעל 250 מה הוא אומר עליו, כמה הוא רוצח
מה זה קשור לאיך שהוא ענה לפותח השרשור?
נתן לענות בלי כל הפלוורות והשחצנות הבלתי נסבלת!!
הוא רוצה להטיס אצלו בגינה אתה היית אצלו בגינה? אולי יש לו גינה גדולה של 20X20 ?מי אתה בכלל שתקבע לו מה להטיס ואיפה להטיס?
הוא שואל על מסוק קטן כל מקהלת הצדקנים והחכמים ומומחי הבטיחות כבר פוסקים אם הוא ראוי או לא ראוי? למקהלת הצווחנים תמיד מצטרפים כל מיני מוקיונים שנפוחים מעצמם שמצטטים אחרים להראות שלהם גם יש דעה.
בסוף אתה עוד שולח אותי לשאול את אלעד? אם אתה לא יודע אז מה אתה קופץ?
אייל שפירא
08-08-2010, 22:28:44
מישהו יכול להמליץ לי על הליקופטר קטן ולא יקר שיעשה תרגילים 3D וכאלה אבל לא משהו מקצועי, אלא כזה שאני יכול להטיס באמצע חדר עם אנשים מסביב? יש לי ביג-לאמה וחוץ מזה שקצת פצעתי את הכלבה שלי ונחתכה לה האוזן הוא מסוק לא משהו, מישהו יכול להמליץ לי על אחד טוב לפעלולים בבית?
אני גם צריך משהו לטעון את הבטריות כי הם נגמרות נורא מהר כל הזמן, אולי זה בגלל שהם יוצאות רותחות מהטיסה וכמו בלון כזה? אני מטעין אותם עם מטען של פלאפון שאירגנתי להם, שני חוטים ואיזולירבנד, עובד כמו נמר! ממליץ מאוד!
wind556
08-08-2010, 22:57:13
Mr. Joseph,
זה נראה לך המלצות ?
ידידי היקר, צר לי לאמר זאת, אבל אני מסכים לחלוטין עם טיסניר
תמיד אני טוען שצריך להתאים מסוק לאדם ולא ההיפך, וההתבטאויות של המשה הזה מעידות על כך שעדיף לכולם וגם לעצמו שירחק מכל מסוק.
עקוב אחרי כל מה שהאיש הזה כתב וגם אתה תסכים לזה.
במקרה הספציפי הנ"ל תגובתו של טיסניר באה מאחריות וראיה רחבה של התמונה
guyst
08-08-2010, 23:23:19
חברים, התחביב הזה מסוכן אם לא נוקטים בצעדי זהירות! אלה המקלים ראש יגרמו לאחרים (אם לא לעצמם) נזק וזה מה שמנסים פה להגיד.
הפורום והמדיה החברתית בכלל מספקת אינפורמציה לכל אדם מהרחוב ולכן האינפורמציה חייבת להיות מדוייקת.
אנלוגיה לקיצוניות העיניין יכולה להיות בדמות שאלה של ילד מתחת גיל 16: "מאזדה 2 מספיק קטנה לעשות סיבוב בגינה בלי שאבא יודע?"
תקשיבו למקצוענים פה במקום להתחבא מאחורי ניק ולהרגיש גיבורים וחזקים בזה שאתם צועקים, מחזירים ומתבטאים לא יפה (כי יש לכם במה, אתם יכולים והאדם לא נמצא מולכם) לאחרים פה שנותנים את דעתם.
snimsky
08-08-2010, 23:27:14
אני גם צריך משהו לטעון את הבטריות כי הם נגמרות נורא מהר כל הזמן, אולי זה בגלל שהם יוצאות רותחות מהטיסה וכמו בלון כזה? אני מטעין אותם עם מטען של פלאפון שאירגנתי להם, שני חוטים ואיזולירבנד, עובד כמו נמר! ממליץ מאוד!
מטען של פלאפון? תתקדם, ישר לקיר - 220C זה הכי... אחי
+ משה, סורי, אייל הרים להנחתה....
;)
wonderd
09-08-2010, 06:35:47
הטסתי כבר מסוק יש לי טירקס 500 ואני כבר יודע להטיס... :):)
משה, לא ניסית כבר את אחד החיקויים הזולים האלה? הצליח לך עד עכשיו?
רד מזה כבר, אני לא מבין למה אתה ממשיך לשאול דברים כאלה כשכבר קיבלת את כל התשובות ממני, אלא אם אתה לא סומך על מה שאני אומר ואז אני פשוט אפסיק לבזבז מלים.
לשאר החבר'ה האחרים שלא ממש מצליחים להבין (טיסניר, עודד וחבריכם להתקפה..) - משה לא מסוכן ולא מסכן את הסביבה, הוא פשוט לא מכיר את התחום ויש לו הרבה שאלות שנובעות מכך, לפעמים קצת מוזרות ולפעמים מיותרות, אבל אם לא ישאל איך יידע? תהיו רגועים ותסבירו בנחת, לא יקרה כלום. משה מחפש משהו להטיס באיזור הבית ללא סיכון לאנשים מסביב, ז"א שהוא צריך מסוק מחלקי פלסטיק שמסתובב בסל"ד נמוך, הוא ניסה מסוק 3 ערוצים קטן ואת הסולו פרו, שניהם קצת קטנים בשבילו.
אייל שפירא
09-08-2010, 09:31:07
:):)
משה, לא ניסית כבר את אחד החיקויים הזולים האלה? הצליח לך עד עכשיו?
רד מזה כבר, אני לא מבין למה אתה ממשיך לשאול דברים כאלה כשכבר קיבלת את כל התשובות ממני, אלא אם אתה לא סומך על מה שאני אומר ואז אני פשוט אפסיק לבזבז מלים.
לשאר החבר'ה האחרים שלא ממש מצליחים להבין (טיסניר, עודד וחבריכם להתקפה..) - משה לא מסוכן ולא מסכן את הסביבה, הוא פשוט לא מכיר את התחום ויש לו הרבה שאלות שנובעות מכך, לפעמים קצת מוזרות ולפעמים מיותרות, אבל אם לא ישאל איך יידע? תהיו רגועים ותסבירו בנחת, לא יקרה כלום. משה מחפש משהו להטיס באיזור הבית ללא סיכון לאנשים מסביב, ז"א שהוא צריך מסוק מחלקי פלסטיק שמסתובב בסל"ד נמוך, הוא ניסה מסוק 3 ערוצים קטן ואת הסולו פרו, שניהם קצת קטנים בשבילו.
אם ככה אולי באמת הוא צריך קואקסיאלי גדול כמו הביג-לאמה, או מה שמוכרים בפילוטאז' שאני לא זוכר את שמו... ממילא ברוח הוא לא יצליח להטיס 250, אז לפחות אלה מסוכנים הרבה פחות.
יואב צדיקוב
10-08-2010, 17:32:30
תיקנה את ה hk 250 gt
משה ,
כאשר אתה מסתכל על מחירי המסוק קח בחשבון את עלויות האלקטרוניקה שאתה מזווד אותו.
על הטירקס 250 , בגירסת הקומבו אתה מקבל אלקטרונירקה משובחת ביותר - כולה תוצרת מקורית של אליין.
את הHK אתה תזווד כרצונך ופה יש לך מס אופציות:
* אלקטרוניקה איכותית( זהה לזו שאתה מקבל בעיסקת הקומבו של אליין) - ואז המחיר של החבילה משתווה פחות או יותר בין 2 הדגמים.
* או אלקטרוניקה פשוטה: כך תוכל לחסוך לא הרבה כסף(70-100$) ותקבל מסוק עם ביצועים ואמינות נחותים משמעותית מהמקור.
**לגבי חלקי החילוף.
אכן ישנה התאמה בין 2 הדגמים - בכל המכלולים , אך לא באיכותם!
ז"א , שתמיד ניתן לרכוש חלקי חילוף גם של החברה הזולה יותר(והיא אכן יותר זולה) במידה ומדובר בצירים\גגשי"ם \לינקים וכדומה.... או לחילופין לשבח את המסוק הפשוט יותר ע"י שדרוג מכלולים חשובים לאלו המקוריים.
שורה תחתונה , כמו שרשמתי לך: לדעתי עדיפה הרכישה של הקומבו המקורי , כבעלים של אחד כזה - בהשוואה בין השניים: לך על המקור!
.
orendar181
10-08-2010, 18:20:09
היי
zvok אל תרתח נשמה...הם לא מבינים את הדבר העיקרי שבשביל זה יש פורום לשאול גם שאלות מטומטמות.
את טיסניר לא הבנתי מהתחלה תמיד יש לו מה לענות ועוד בכזו ציניות
ניר תבין שזו הבמה לכל "המטומטמים" בשביל ללמוד ולהשכיל
אם השאלות מפריעות לך ונראות לך ממש מטומטמות אז תתאפק ואל תענה הרי הם שאלות מטומטמות והרי אתה אדם חכם..מיקצועי מנוסה אז יאללה תעוף מפה ותפסיק לנסות לחנך אנשים פה...אתה מתחיל אבל ממש מתחיל להרגיז פה אנשים
תתנתק מהפורום הזה תעשה לי טובה אתה מבזה כאן אנשים בלי להפסיק אני פשוט רותח עלייך שאני ממש מתאפק לא להכפיש אותך כאן ברבים....אז קצת סובלנות ותהיה יותר שקול בדבריך
יום טוב אורן
yonatan 813
10-08-2010, 19:39:26
שלום משה,
יש לך טירקס 500!! משהו שאני יכול רק לחלום עליו..עזוב אתה לא צריך להטיס בגינה אפילו מסוק קטן כמו ה250 יכול לגרום נזק!!
יש לך טירקס 500!!!!!!!!!!!!!!!!:)
היי
zvok אל תרתח נשמה...הם לא מבינים את הדבר העיקרי שבשביל זה יש פורום לשאול גם שאלות מטומטמות.
את טיסניר לא הבנתי מהתחלה תמיד יש לו מה לענות ועוד בכזו ציניות
ניר תבין שזו הבמה לכל "המטומטמים" בשביל ללמוד ולהשכיל
אם השאלות מפריעות לך ונראות לך ממש מטומטמות אז תתאפק ואל תענה הרי הם שאלות מטומטמות והרי אתה אדם חכם..מיקצועי מנוסה אז יאללה תעוף מפה ותפסיק לנסות לחנך אנשים פה...אתה מתחיל אבל ממש מתחיל להרגיז פה אנשים
תתנתק מהפורום הזה תעשה לי טובה אתה מבזה כאן אנשים בלי להפסיק אני פשוט רותח עלייך שאני ממש מתאפק לא להכפיש אותך כאן ברבים....אז קצת סובלנות ותהיה יותר שקול בדבריך
יום טוב אורן
אורן,
+1
עודד אני מבין שההוא מעצבן אותך אז אל תענה, לא נורא.....הוא מחפש משהו קטן להטיס בבית או בגינה יש את דגמי וולקירה המעולים כאופציה. לא מסוכנים ולא בטיח.
ידידי היקר עם כל הכבוד לך יש לא מעט אנשים מבואסים ממפלגת ה 450 או ה 500 והם אחרי שהם נחשפים ליהירות שחלק מהאנשים כאן מפגינים הם מדירים את עצמם מהאתר.
קצת יותר פתיחות לא תזיק.
לגבי טיסניר אין לי מה להוסיף. אורן היה רהוט ביותר.....
firefox3
10-08-2010, 20:51:05
עם השאלות שלך עד עכשיו- אתה סכנה לציבור!
אני רוצה לחזק את דברי ניר אבל במובן אחר אם רמת ההטסה שלך עם טירקס 500 זה רמת ריחופים
אז אתה באמת תהיה סכנה לציבור עם טירקס 250 הם הרבה יותר זריזים והתגובות הרבה יותר חדות וחריפות ולא תצליח להשתלט עליו וחבל על הכסף ועל הסבובים אותך זה הכל
עכשיו אם אתה מתעקש טירקס 250 הכי טוב אבל לא לשכוח אלקטרוניקה
ואם אתה רוצה יש ת-kds 250 מוכן לטיסה אני יוכל לתת לך תקישור בפרטי
wind556
11-08-2010, 00:11:09
אורן,
+1
עודד אני מבין שההוא מעצבן אותך אז אל תענה, לא נורא.....הוא מחפש משהו קטן להטיס בבית או בגינה יש את דגמי וולקירה המעולים כאופציה. לא מסוכנים ולא בטיח.
ידידי היקר עם כל הכבוד לך יש לא מעט אנשים מבואסים ממפלגת ה 450 או ה 500 והם אחרי שהם נחשפים ליהירות שחלק מהאנשים כאן מפגינים הם מדירים את עצמם מהאתר.
קצת יותר פתיחות לא תזיק.
לגבי טיסניר אין לי מה להוסיף. אורן היה רהוט ביותר.....
ידידי, אני אגיב כאן רק בגלל שאני מכבד ומעריך אותך
איש בפורום לא מעצבן אותי, גם לא אלה שנוהגים להתלכלך עלי אישית, ויש כאן כמה כאלה, אבל אין כאן עניין של עצבנות.
כמו כן מאד לגיטימי לחשוק במסוק קטן מכל סוג ותוצרת, אין כאן שום עניין.
העניין הוא בגישה של משה שמבקש מיומו הראשון כאן עצות, מקבל את הטובות בעצות ועושה בדיוק את ההיפך, הוא קיבל מכמה אנשים טובים כאן הנחיות כאלו ואחרות וההתייחסות שלו מראה שהוא בכלל לא קולט מה נאמר לו, אז או שהוא מסתלבט על האנשים או שהוא באמת לא מבין את התשובות שהוא מקבל.
במצב כזה כל תשובה לכאורה רצינית יכולה לגרום לעשיה מזיקה ולא מתאימה, עקוב אחרי ההתנסחויות של האיש הנ"ל (שאפילו שוחח איתי בטלפון) ותראה את חוסר העקביות שלו ואת העובדה שמכל מה שנאמר לו לא הרבה נקלט.
לא משנה איך תקרא לזה, חוסר ריכוז, חוסר הבנה, חוסר כבוד למאמצים של המשיבים לו ועוד הרבה חוסרים.
מה שמאפיין את ההתנהלות שלו בפורום מעיד על "חוסר" כזה או אחר
איך אמרו לפני? לא נותנים אקדח טעון לאדם חסר אחריות -ואתם נותנים....... (מה שניר ניסה למנוע)
Shanti
11-08-2010, 06:33:30
הי
ידידי, אני אגיב כאן רק בגלל שאני מכבד ומעריך אותך
איש בפורום לא מעצבן אותי, גם לא אלה שנוהגים להתלכלך עלי אישית, ויש כאן כמה כאלה, אבל אין כאן עניין של עצבנות.
כמו כן מאד לגיטימי לחשוק במסוק קטן מכל סוג ותוצרת, אין כאן שום עניין.
העניין הוא בגישה של משה שמבקש מיומו הראשון כאן עצות, מקבל את הטובות בעצות ועושה בדיוק את ההיפך, הוא קיבל מכמה אנשים טובים כאן הנחיות כאלו ואחרות וההתייחסות שלו מראה שהוא בכלל לא קולט מה נאמר לו, אז או שהוא מסתלבט על האנשים או שהוא באמת לא מבין את התשובות שהוא מקבל.
במצב כזה כל תשובה לכאורה רצינית יכולה לגרום לעשיה מזיקה ולא מתאימה, עקוב אחרי ההתנסחויות של האיש הנ"ל (שאפילו שוחח איתי בטלפון) ותראה את חוסר העקביות שלו ואת העובדה שמכל מה שנאמר לו לא הרבה נקלט.
לא משנה איך תקרא לזה, חוסר ריכוז, חוסר הבנה, חוסר כבוד למאמצים של המשיבים לו ועוד הרבה חוסרים.
מה שמאפיין את ההתנהלות שלו בפורום מעיד על "חוסר" כזה או אחר
איך אמרו לפני? לא נותנים אקדח טעון לאדם חסר אחריות -ואתם נותנים....... (מה שניר ניסה למנוע)
אם אתה באמת רוצה לעזור למשה אני בספק אם לעג יעשה את העבודה. מה גם שעצות צריך לקחת עם קורטוב של ספק אחרת הוא עוד היה עלול לבנות Trex 500 בלי לוקטייט ולבצע טסט פלייט בתוך הסלון :)
Shanti
יואב צדיקוב
11-08-2010, 09:59:08
אולי תפסיקו לריב ותענו על השאלה
לפי התגובות פה אני רואה שכולם שכחו איך הם התחילו ומה הם עברו !
חבר'ה תתחילו לענות כמו בני אדם ולא כמו חבורת זאבים שישר קוטלים
את החדשים שמנסים להצטרף ללהקה. מה קרה לכם ?! החום שיבש
את הסבלנות והסובלנות שלכם ? האגו שלכם טס יותר גבוה מהמסוק ?!
תעצרו תנשמו ותזכרו איך אתם התחלתם ואת השאלות ה"מפגרות" שלכם !!!
במקום לעזור להכנס לתחום אתם מוציאים לקהילה שם רע בגלל התגובות הללו.
תשתו הרבה מים קרים תרגעו קצת תרכשו קופון של עיסוי ו..... ואז תחזרו לענות לשאלות.
משה יש לך יעוץ לא רע מאלעד
ויש פה עוד כמה שישמחו לעזור לך
אל תתיאש בגלל כמה תפוחים רקובים.
שיהיה לך בהצלחה !
AVIV123
11-08-2010, 13:55:21
משה חשבתה על ה QUARK
יש 2 ורסיות
4 ערוצים
ו 6 ערוצים
הלהבים מקלקר כך שהוא לא מסוכן
וקל להטסה
גם בחוץ וגם בבית
wind556
11-08-2010, 16:41:06
לפי התגובות פה אני רואה שכולם שכחו איך הם התחילו ומה הם עברו !
חבר'ה תתחילו לענות כמו בני אדם ולא כמו חבורת זאבים שישר קוטלים
את החדשים שמנסים להצטרף ללהקה. מה קרה לכם ?! החום שיבש
את הסבלנות והסובלנות שלכם ? האגו שלכם טס יותר גבוה מהמסוק ?!
תעצרו תנשמו ותזכרו איך אתם התחלתם ואת השאלות ה"מפגרות" שלכם !!!
תשתו הרבה מים קרים תרגעו קצת תרכשו קופון של עיסוי ו..... ואז תחזרו לענות לשאלות.
משה יש לך יעוץ לא רע מאלעד
ויש פה עוד כמה שישמחו לעזור לך
אל תתיאש בגלל כמה תפוחים רקובים.
שיהיה לך בהצלחה !
שגיא ידידי היקר
האיש הזה קיבל כל תשובה אפשרית, גם כאן וגם בטלפון, באורך רוח ובסבלנות אין קץ לאורך זמן.
כמו כן הוא קיבל יעוץ ועזרה מעוד כמה אנשים טובים ומביני עניין.
ההתייחסות שלו לכל עצה שהוא קיבל, לכל תשובה עניינית ותומכת היתה זילזול וחוסר רצינות בכל הנאמר לו.
יש כאן רק תפוח רקוב אחד....שמנסה לייאש את כל מי שמנסה לעזור לו.
Sagi,
+1 מסכים עם כל מילה. מי שאין לא סבלנות ונדמה לו שמסתלבטים עליו שלא יענה לעזאזל.
עודד, גם אם טסניר צודק כל הסגנון שלו לא לענין ולא מוסיף דבר פרט ליהירות וגסות רוח. אני מזמין אותך לשוטט ב Helifreak או RCGroups לא תמצא תגובות שחצניות יהירות ומחוצפות.
תגובה כמו של Aviv123 היא תגובה רהוטה ענינית וטובה והייתי מצפה לסגנון דומה מאחרים.
orendar181
11-08-2010, 17:58:23
zvok
1+++++
לכל שאלה יש תשובה
יום טוב
שגיא ידידי היקר
האיש הזה קיבל כל תשובה אפשרית, גם כאן וגם בטלפון, באורך רוח ובסבלנות אין קץ לאורך זמן.
כמו כן הוא קיבל יעוץ ועזרה מעוד כמה אנשים טובים ומביני עניין.
ההתייחסות שלו לכל עצה שהוא קיבל, לכל תשובה עניינית ותומכת היתה זילזול וחוסר רצינות בכל הנאמר לו.
יש כאן רק תפוח רקוב אחד....שמנסה לייאש את כל מי שמנסה לעזור לו.
עודד היקר,
גם אני עם כל הידע הבסיסי שלי והניסיון המועט
שואל את מי שצריך שאלות שאני כבר יודע את התשובה
עליהן ! לא תמיד השאלות הינן באמת שאלות אלא חיזוק
העמדה אליה אני רוצה להגיע תוך שימוש בפיידבקים חיצונים.
למרות כל זאת אני לא חושב שצריך לרדת לרמה הזו שהגענו
אליה כי במילה אחת אפשר להעליב את כולם כולל ה"מנוסים" שבינינו.
קצת סבלנות וסובלנות לא פגעה באף אחד..... אני כבר למדתי
שיש דברים שאני לא עונה ואף לא מתייחס כי אני יודע לאן זה יוביל
אבל אני לא מוביל שום דבר לרמה כזו של דיון !!!!
אז בפעם האחרונה קצת סבלנות ועוד טיפה סובלנות !
wind556
11-08-2010, 18:31:42
עודד היקר,
גם אני עם כל הידע הבסיסי שלי והניסיון המועט
שואל את מי שצריך שאלות שאני כבר יודע את התשובה
עליהן ! לא תמיד השאלות הינן באמת שאלות אלא חיזוק
העמדה אליה אני רוצה להגיע תוך שימוש בפיידבקים חיצונים.
למרות כל זאת אני לא חושב שצריך לרדת לרמה הזו שהגענו
אליה כי במילה אחת אפשר להעליב את כולם כולל ה"מנוסים" שבינינו.
קצת סבלנות וסובלנות לא פגעה באף אחד..... אני כבר למדתי
שיש דברים שאני לא עונה ואף לא מתייחס כי אני יודע לאן זה יוביל
אבל אני לא מוביל שום דבר לרמה כזו של דיון !!!!
אז בפעם האחרונה קצת סבלנות ועוד טיפה סובלנות !
אני מסכים איתך לחלוטין
אבל באותה מידה של סובלנות ובדיוק מאותו מקום נסה להבין את אלה שקראת להם "תפוחים רקובים"
הסובלנות היא דו צדדית
אני מגיב כאן רק מהסיבה שכל התומכים ב הנ"ל לא ממש מכירים את ההיסטוריה ואת הרקע שהוביל לזה
אף אחד כאן לא איש רע, אבל יש מי שמכיר את כל התמונה ויש מי שמכיר רק את חלקה
שגיא, לא ידעתי שאתה מהקהילה :eek:
אתה מפחיד אותי, רוצה כרית ? :D
שגיא, לא ידעתי שאתה מהקהילה :eek:
אתה מפחיד אותי, רוצה כרית ? :D
אני לא צריך כרית יש לי אותך בשביל זה :D
אני לא צריך כרית יש לי אותך בשביל זה :D
עכשיו יש לי באמת סיבה לפחד :eek:
guyst
11-08-2010, 20:24:15
אתם קרועים, אבל זו בהחלט נימה יותר נעימה מההתחלה פה....
משה תביא לי אוראנג'דה, מתחיל להיות מעניין פה....:p
שגיא, קבל סכמת צבעים למסוק הבא שלך, שיתאים לקהילה ;)
snimsky
11-08-2010, 21:34:51
שגיא, קבל סכמת צבעים למסוק הבא שלך, שיתאים לקהילה ;)
אם היה כפתור like, הייתי מצביע ל ziki
:D
אני מסכים איתך לחלוטין
אבל באותה מידה של סובלנות ובדיוק מאותו מקום נסה להבין את אלה שקראת להם "תפוחים רקובים"
הסובלנות היא דו צדדית
אני מגיב כאן רק מהסיבה שכל התומכים ב הנ"ל לא ממש מכירים את ההיסטוריה ואת הרקע שהוביל לזה
אף אחד כאן לא איש רע, אבל יש מי שמכיר את כל התמונה ויש מי שמכיר רק את חלקה
אף אחד כאן לא רע. אם אתה רווי מהקלוץ קאשס של מאן דהוא אל תענה!! אני גם לא חושב שמישהו תומך במישהו. יכול להיות גם שפותח השרשור הוא ליצן הדור, אז מה תפקידו של טיסניר לחנך אותו? מה טיסניר כבר מחונך? הוא פה הממונה? מי הוא בכלל?
שגיא צודק. לפעמים בן אדם שואל על מנת להפנים ולקלוט יותר טוב את האינפורמציה שהוא קורא. לחדש מה שלך מובן וברור, לו לא ברור כלל.
אני אתן לך דוגמא' לפני קצת יותר משנה שאלתי על הוולקירה 4#3, מיד חטפתי על הראש כאשר באותיות אדומות גדולות כתבת "רק לא וולקירה" ואחריך מקהלה של קוקויות שלא ראו את המסוק חזרו אחריך באותם מילים כמו מקהלה יוונית.
אני מודה אני קצת קשה תפיסה, עד היום אני לא מבין ולא הפנמתי למה לא וולקירה. יש לי שני מסוקי וולקירה ואני נהנה מהם. כל רגע חופשי שיש לי אני מטיס אותם וולקירה מיצרת מסוקים מדהימים שגורמים הנאה לרבים ברחבי העולם. מספיק לפתוח את האתרים המתאימים ולראות את ההתלהבות וההנאה שאנשים מפיקים מהמסוקים האלה חלקם "מקצוענים" לא פחות מהמקצוענים" בפורום הזה.
לסכום לא כל מי שלא מקשיב לעצות הנתנות בפורום הוא מוקיון שמסוכן לצבור. מה שמענין בכולנו זה השונות. פניה לפורום ושמיעת דעות עניניות היא מטרת הפורום. אם תהיה אחידות הפורום יגווע.
תענוג לראות פה את הרצון הטוב לעזור אחד לשני בכל נושא, חבל שלפעמים זה מלווה ברעשים צורמים של כל מיני שמנדריקים שחושבים שרק מה שהם חושבים קובע.
עכשיו אני מבין מאיפה יש לך את זה......:eek:
ואל תשתמש בי לצאת מהארון......:)
אייל שפירא
12-08-2010, 06:54:45
הבנת הבטיחות בתחביב הזה חשובה הרבה יותר מיכולות ההטסה, ולהתנער מהחשיבות של הפורום בחינוך לבטיחות זו אימפוטצניה!
אתם לוקחים את הצד של המטיס הכי מסוכן בפורום, נעמדים בעוז ל"הגנה על החלש" גם כשזה מעודד אותו להמשיך לזלזל בכללים, ומציתים סיכסוך בין המשתמשים הותיקים על "מי אתה שתגיד לו".
זה אבסורד, זו פחדנות, ואם כל מתחיל חוצפן ויהיר היה מקבל כזה גיבוי לאגו היינו פותחים פורום "מי נמצא בכירורגיה אורטופדית השבוע".
עכשיו אני מבין מאיפה יש לך את זה......:eek:
ואל תשתמש בי לצאת מהארון......:)
כן ארון לא ארון העיקר שאתה "גאה" :D
שגיא, הייתי חייב להכניס משהו שמתאים לרמת השירשור הזה.
כותבים כאן דברים נוראיים על ניר (טיסניר) ואני בטוח שאפילו מבלי להכיר איזה בנאדם מקצועי ונחמד הוא, תתביישו לכם.
אם כבר כותבים כאן כאלו שטויות אז לפחות שיהיה מצחיק קצת.
הבנת הבטיחות בתחביב הזה חשובה הרבה יותר מיכולות ההטסה, ולהתנער מהחשיבות של הפורום בחינוך לבטיחות זו אימפוטצניה!
אתם לוקחים את הצד של המטיס הכי מסוכן בפורום, נעמדים בעוז ל"הגנה על החלש" גם כשזה מעודד אותו להמשיך לזלזל בכללים, ומציתים סיכסוך בין המשתמשים הותיקים על "מי אתה שתגיד לו".
זה אבסורד, זו פחדנות, ואם כל מתחיל חוצפן ויהיר היה מקבל כזה גיבוי לאגו היינו פותחים פורום "מי נמצא בכירורגיה אורטופדית השבוע".
אייל,
מישהו דבר נגד הבטיחות? אלה דברי הבל!!
דובר כאן על אדם שרוצה להטיס מסוק קטן בגינה. חוץ מ Gaui Trex יש עוד "זבלים מעופפים" שלא גורמים נזק. גם אם הוא חושב על 250 נתן להגיד לו שזה לא מתאים לגינה מבלי להוציא עליו פולסא דנורא.
מה הבעיה? אני אגיד לך מה הבעיה, גאוני הפורום חושבים שרק מה שהם עושים או עשו זאת הדרך. אז יש לי חדשות בשבילך הם לא החכמים היחידים בעולם!!
כל שנדרש הוא דרך ארץ והתיחסות רצינית גם למתחילים. להאזין בסבלנות למה הם מחפשים ולא להחליט בשבילם או לגנות אותם ולנזוף בהם.
זכור לא כל אחד רוצה להטיס Trex 700. אם אני זוכר טוב אתה התחלת עם mCX וקפצת ל Gaui550 ואז פתאום התיאשת והחלטת לעבור לטיסנים. אז כנראה שגם לך המלצות שקבלת לא כל כך התאימו.
wind556
12-08-2010, 09:11:15
אייל,
מישהו דבר נגד הבטיחות? אלה דברי הבל!!
דובר כאן על אדם שרוצה להטיס מסוק קטן בגינה. חוץ מ Gaui Trex יש עוד "זבלים מעופפים" שלא גורמים נזק. גם אם הוא חושב על 250 נתן להגיד לו שזה לא מתאים לגינה מבלי להוציא עליו פולסא דנורא.
מה הבעיה? אני אגיד לך מה הבעיה, גאוני הפורום חושבים שרק מה שהם עושים או עשו זאת הדרך. אז יש לי חדשות בשבילך הם לא החכמים היחידים בעולם!!
כל שנדרש הוא דרך ארץ והתיחסות רצינית גם למתחילים. להאזין בסבלנות למה הם מחפשים ולא להחליט בשבילם או לגנות אותם ולנזוף בהם.
זכור לא כל אחד רוצה להטיס Trex 700. אם אני זוכר טוב אתה התחלת עם mCX וקפצת ל Gaui550 ואז פתאום התיאשת והחלטת לעבור לטיסנים. אז כנראה שגם לך המלצות שקבלת לא כל כך התאימו.
לא נכון
אף מילה שכתבת כאן לא נכונה ולא קשורה לנושא שהתפתח כאן
לא מדובר כאן על מסוק בכלל, כנראה שכל מילה שאני כותב לא נקלטת.
מה שאייל כתב זה יותר ממדוייק, ואייל לא מצדד בשום מסוק,אייל רואה את התמונה בדיוק כפי שהיא
מה שניר כתב לא היה בוטה,להיפך, היה מדוייק ולעניין, בדיוק מה שכל בוגר היה צריך לכתוב לו היה יוצא מהקיבעון על "איזה מסוק הכי טוב".
כשילד מכניס אצבע לחשמל לא שואלים אותו איך קוראים לך ומי הגננת שלך, מעיפים אותו משם לפני הכל, ואם יש צורך, גם בבעיטה . נימוסים ודרך ארץ אחר כך...
אתה ממשיך באטימות את וויכוח "מסוק 700 מול פיקו Z",אפילו לשניה אחת לא היה כאן וויכוח כזה אלא התראה והתרעה על אדם חסר אחריות ולא בגלל העדפותיו המסוקאיות, אלא בגלל גישה והתייחסות שאין להם מקום בתחביב הזה.
s.mario
12-08-2010, 09:25:26
zvok , אני נהנה לקרוא את תגובותיך ,
מרגיש כאילו אלה דבריי שלי - שאיני מצליח לבטא כנגד ה"עליהום" שנוצר לאחרונה בנושאים שאלה ואחרים.
אני בטוח שכמוני עוד רבים!
Shanti
12-08-2010, 11:32:43
הי
לא נכון
מה שאייל כתב זה יותר ממדוייק, ואייל לא מצדד בשום מסוק,אייל רואה את התמונה בדיוק כפי שהיא
מלבד ניסוחים כלליים אייל, ניר ואתה לא כותבים כלום. בגין מה בדיוק זכה משה לתארים כמו "אתה סכנה לציבור!" (ניר) "אדם חסר אחריות" (עודד) "תפוח רקוב אחד" (עודד) "המטיס הכי מסוכן בפורום" (איל)?
מה בדיוק אתם מצפים להשיג בגישה כזו?
משאלות עדיין לא נפגע אף אחד. במקום לתרום אתם מעליבים והופכים את הפורום למקום לא נעים.
Shanti
Ziki
נניח שטיסניר הוא מלאך עם כנפיים שמפזר ריחות קטורת וקונפטי איפה זה בא לידי בטוי במה שהוא כתב? אגב זו לא הפעם הראשונה שנתקלת במלאך עדין הנפש הזה.
עודד לצערי אינני מסכים אתך לחלוטין. היטיב לבטא זאת Shanti ואין לי יותר מה להוסיף
לא נכון
מה שניר כתב לא היה בוטה,להיפך, היה מדוייק ולעניין, בדיוק מה שכל בוגר היה צריך לכתוב לו היה יוצא מהקיבעון על "איזה מסוק הכי טוב".
כשילד מכניס אצבע לחשמל לא שואלים אותו איך קוראים לך ומי הגננת שלך, מעיפים אותו משם לפני הכל, ואם יש צורך, גם בבעיטה . נימוסים ודרך ארץ אחר כך...
אתה ממשיך באטימות את וויכוח "מסוק 700 מול פיקו Z",אפילו לשניה אחת לא היה כאן וויכוח כזה אלא התראה והתרעה על אדם חסר אחריות ולא בגלל העדפותיו המסוקאיות, אלא בגלל גישה והתייחסות שאין להם מקום בתחביב הזה.
עודד,
זה קצת מוזר לקרוא שאתה קובע שאני בין אלה שצריך לצאת מהקבעון.:confused::confused:
מוזר לא????
המרסק
12-08-2010, 14:10:51
השרשור איבד קשר למציאות.
ננעל.
ולעתיד, בואו נענה לשואלים על השאלה שנשאלה או שנתעלם ממנה, את השאר ניתן לעשות בפרטי או בפורום "גרזנים ותתי מקלע".
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.