PDA

צפייה בגרסה מלאה : עזרה! טיסן טריינר למתחילים

Himel
16-08-2010, 11:50:48
קצת על עצמי...
בעקבות אהבה לתחביב במשך שנים, החלטתי לקנות סימולטור, בפעם השניה בחיי, בפעם הראשונה קנו לי סימולטור שהייתי עוד בן 12.
כיום אני משחק בסימולטורים חודש, ממריא נוחת ועושה שטויות, החלטתי שאני רוצה באמת להיכנס לתחביב.
אני מחפש טריינר שיהיה לי טוב למתחילים וגם אוכל להמשיך איתו ולהתקדם איתו.
בחרתי בדלק בגלל שאיתו אוכל להתאמן מספר שעות כל פעם, תקנו אותי אם אני טועה אבל טיסן חשמלי טס סביבות 10-15 דקות לבטריה, משהו שאישית אני חושב שיגביל אותי.
בסה"כ אין לי כל כך בעיית תקציב אבל הייתי רוצה משהו שלא יעלה יותר מדיי.
המלצות על שלטים טובים, סטאפ , מנוע , והטיסן עצמו.

בתודה מראש, בר.

Boogle
16-08-2010, 22:47:25
המחירי הסוללות היום קנה לך את הטריינר המומלץ בנעוצים של החשמליים וקנה 10 סוללות של 8.5$ (=85$) מחיר של פחות מ3 גלוני דלק ואתה מסודר לשנים....
ולעומת הסימולטור (כמה נחמד לא לאמץ את העורף מול המסך) הטסה אמיתית צורכת מאבים רבים מעייפת.

אני יכול להמר שאם תגמור 3-4 סוללות ביום הטסה אתה כבר תהיה גמור בעצמך.

אלא אם אתה ממש שרוף על דלק, חבל להכנס לזה (ואם בכל זאת יש לי מנועים ואביזרים למכירה :D)

daniel_geva
17-08-2010, 01:01:36
אני חושב שאתה טועה
בתור התחלה אני חושב שהכי חשוב להתחיל להתעסק עם דלק מכמה סיבות:
1. בשביל שתלמד איך באמת העסק עובד, לכוון מנוע, לנקות את הטיסן שלך, להשקיע בו, להתעסק איתו, בקיצור "להתחרקש" איתו ועם המנוע.
2. שלא תקח את התחביב כמובן מאליו, לחבר בטריה ויאללה לאויר, זה הופך את התחביב למפונק מדי.

שלא תבין אותי לא נכון, אני לא שולל את החשמל, ההפך, חשמל זה מצויין, אבל אחרי שלומדים להתעסק עם דלק אז עוברים לחשמל.

זאת דעתי

Himel
17-08-2010, 11:39:46
השנאה העמוקה שלי לצליל החשמלי מהווה בעיה (:
בוגל, תרשום לי בפרטי מה יש לך , ובכמה אתה מעוניין לתמכר לי.

nakva
17-08-2010, 14:15:35
יש לי טיסן טריינר מעולה למתחילים שקניתי לפני כחודש וחצי וכבר עברתי לאחר ככה שהוא לא בשימוש, אם אתה מעוניין לקנות אותו אז בשמחה זה הטלפון: 054-4342147.

בהצלחה.

Himel
18-08-2010, 07:58:48
תן לי בפרטי אפילו קצת פרטים עליו,תמונה אם אפשר, והמחיר כמובן :D