PDA

צפייה בגרסה מלאה : שאלה קניתי Solo Pro V2 !!!

oxymetan
22-08-2010, 16:03:24
קניתי Solo Pro V2 מאיביי ב- 82$!! תמזלטו
אז ככה קודם כל אני אף פעם לא הטסתי מסוק על שלט למרות שתמיד חשבתי שזה נשמע מגניב..
יש לי כמה שאלות:
1) מה זה קיזוזים??
2) האם לדעתכם לפני שאני יטיס את ה- Solo Pro V2 אני יצטרך לתרגל בסימולטור?? אם כן בבקשה תתנו לי סימולטור שיתאים לי.
3) אני הולך לקנות חלקי חילוף למסוק, האם לדעתכם כדאי לי לקנות סוללה נוספת למסוק או שאין צורך?
4) האם לדעתכם כדאי לי לקנות מטען קיר לסוללה של המסוק או שאפשר להסתפק בטעינה של השלט?
5) אם יש לכם טיפים נוספים או עצות אתם מוזמנים להגיד לי בתור אחד שממש חדש בתחום.
תודה

gigieyal
22-08-2010, 16:57:25
0. מז"ט - תתחדש !
1. קיזוזים - כאשר הסטיק נמצא באמצע המסוק אמור להיות מאוזן אבל בפועל הוא לא לכן אתה מקזז את הסטיק לימין / לשמאל כך שנקודת ה- 0 שלו תיהיה שונה מהמקור אבל נכונה במציאות !
2. לא צריך סימולטור בשביל להטיס את הסולו ! עם האימונים תגיע המיומנות !
אפשרי סימולטור ... חפש קצת בפורום ותמצא הרי הסברים וקישורים למומלץ .
3. מניסיון - כדאי , כי עד שאתה מתחיל להנות ניגמרת הסוללה !
4. מטען קיר חיוני כשיש 2 סוללות וכך תוכל להטעין ביחד . כשיש בטריה אחת אפשרי להטעין בשלט .
5. הטיפ החשוב שאמרו לי לשמור על הזנב של המסוק תמיד אלי , כך שבסטיק ימינה זה ימינה של המסוק וההיפך .

שיהיה בהצלחה !
מאחד שחדש מאד בתחביב ... בערך חודשיים

moshem022
22-08-2010, 17:03:46
אז ככה... בתור אחד שיש לו סולו פרו וכבר הספיק לישבור אותו פעמיים... אני ימליץ לך כמה דברים

1. קיזוזים זה הכפתורים השחורים מתחת ומצד הסטיקים שאפשר פשוט ליצב את המסוק כמה שאפשר...
2. אם אתה רוצה להתקדם בתחום אתה חייב סימולטור אני אישית מציע לך תיקח קודם סימולטור ליפני שאתה מטיס אותו כי הסולו פרו לא קל להטסה כמה שהוא קטן ופשוט אתה חייב ללמוד את הבסיס בסימולטור: אני אישית הבאתי את הסימולטור הכי טוב שיש שזה REAL FLIGHT 5 ... אתה יכול אפילו להסתפק ב4.5 או אפילו ב REAL FLIGHT BASIC שעולה חצי ממנו...
3. החלקי חילוף שהולכים ונישברים בו זה כל החלקים הקטנים של הראש תיקנה איזה סט חלקים קטנים לראש שיהיה.. בגדול המסוק מאוד חזק ולא נישבר בקלות... אבל אם נישבר אז זה החלקים האלה...
ותיקח עוד שתי סוללות לפחות כי זה ממש באסה להטיס 7 דקות ולחכות 25 דקות להטענה .. זה מסוק ממש כייפי שלא בא לך להפסיק להטיס...
4. ובקשר למטען עדיף לך להביא גם את המטען קיר כי הטענה דרך השלט אוכלת לו את הסוללות וגם מין הסתם המטען מטעין 2 ביחד אז זה שווה...

* בחרת באחלה מסוק להתחיל אני אישית למדתי ממנו המוןןןן וקיבלתי ממנו מלאאאאאא ביטחון למסוק 500 הוא נותן לך את הבסיס לריחופים בצורה מדהימה..

oxymetan
22-08-2010, 17:17:55
0. מז"ט - תתחדש !
1. קיזוזים - כאשר הסטיק נמצא באמצע המסוק אמור להיות מאוזן אבל בפועל הוא לא לכן אתה מקזז את הסטיק לימין / לשמאל כך שנקודת ה- 0 שלו תיהיה שונה מהמקור אבל נכונה במציאות !
2. לא צריך סימולטור בשביל להטיס את הסולו ! עם האימונים תגיע המיומנות !
אפשרי סימולטור ... חפש קצת בפורום ותמצא הרי הסברים וקישורים למומלץ .
3. מניסיון - כדאי , כי עד שאתה מתחיל להנות ניגמרת הסוללה !
4. מטען קיר חיוני כשיש 2 סוללות וכך תוכל להטעין ביחד . כשיש בטריה אחת אפשרי להטעין בשלט .
5. הטיפ החשוב שאמרו לי לשמור על הזנב של המסוק תמיד אלי , כך שבסטיק ימינה זה ימינה של המסוק וההיפך .

שיהיה בהצלחה !
מאחד שחדש מאד בתחביב ... בערך חודשיים
תודה על המידע,
אם תוכל להגיד לי גם איזה חלקי חילוף הכי חשובים שאני יקנה(לפי סדר), תודה :)

geft
22-08-2010, 18:56:36
ציר ראשי!! תקנה כמה שיותר, זה החלק שהולך הכי הרבה!

guylederer
22-08-2010, 20:30:56
יש סיכוי שהציר ראשי של הסולו מתאים גם ל MSR ?

oxymetan
22-08-2010, 21:23:25
ציר ראשי!! תקנה כמה שיותר, זה החלק שהולך הכי הרבה!
אוקיי הזמנתי באיביי, איזה עוד חלקים כדאי לי לקנות??