התחברות

צפייה בגרסה מלאה : עזרה! [עזרה] התייעצות לגבי הזמנה + דגם ומקום ההזמנה(כמה אמין?)

bedimus3d
30-08-2010, 22:11:46
טוב...אז קודם כל שלום...אני די חדש פה אבל לא בתחום...וכפי שאתם רואים השם שלי בדימוס וזה...עקב החזרה שלי לתחום אז אני עוד ככה מפלס את דרכי דרך כורי העכביש שהצטברו...בכל מיקרה אני כרגע בעל RAPTOR 50 ואני מעוניין לשדרג את עצמי לTREX 600 ניטרו על מנת לחזור קצת ועם ציוד יותר נורמאלי ....אז את המסע שלי אני מתחיל בEBAY עם הדגם הבא שבמידה ואני מעוניין בו עליי להזמין אותו על 1 בלילה היום 30 באוגוסט!!! ועקב כך הבקשה לעזרה הדחופה...אז הנה המסוק :
המסוק

אז ככה....כמה שאלות ושוב אני מודה על הסבלנות וסורי שאני ככה חדש וכבר מתנפל עם כל זה..

1. האם העסקה שווה? 289$ ו50$ משלוח ?

2. בתור משתמש EBAY חדש האם המקום אמין? אם למוכר יש 99% פידבק חיובי ?

3. האם כדאי לי לציין כאשר אני מזמין..אם אני מזמין... שלא ירשום את עלות המשלוח? ואם כן..אז האם זה עלול להתברר כהצהרה שיקרית במכס ואז אני יסתבך עמם?

4. במידה ואני חייל ומגיע לי 30$ הנחה אז אני ישלם במידה ולא תצוין עלות המשלוח 87$ פחות ה30$ הנחה 57$ האם בזה זה מסתכם ?

5. האם שווה להשקיע את זה או לקנות בארץ? או שאתם מכירים אתר שמוכר את הTREXIM ביותר זול? בקיצור איך כולכם או הרוב קונים את הTREXIM שלהם... אין משהו כמו המדריך לטריקסאי המתחיל?

בברכה ותודה מראש! למנהלים..עקב כך שהנושא משלב שאלות מכס\משלוח והתייעצות לגבי מפרט המסוק וסוג וכמה הוא משתלם בסופו של דבר אל מול דגמים אחרים אני מפרסם את הנושא כאן.

לינק לעמוד ממנו בחרתי את המסוק שאני מזמין.. (לטעמי הכי משתלם אך אשמח לייעוץ)...

שאר המסוקים (http://shop.ebay.com/?_kw=trex%20600%20nitro%20kit&_fcid=100&_jgr=1&_localstpos=&_sticky=1&_stpos=&gbr=1)

wonderd
30-08-2010, 22:34:34
שים לב שמדובר על קיט בלבד ולא על מסוק מאובזר, לדעתי למסוק מאובזר אתה תגיע עם משלוח ומסים לאיזור ה 1200$+ , תתכונן להוצאה. בפעם האחרונה שבדקתי הגעתי לכ 5500 ש"ח למסוק מושלם בארץ.
בכל מקרה, יש אתרים כמו www.flying-hobby.com שמוכרים דילים מושלים או כמעט מושלמים במחירים טובים.

bedimus3d
31-08-2010, 00:05:57
יש לי מנוע 50 OS HYPER
GYRO 401
סוללות ליטיום
רגולטור
גוברנור
MUFFLER של TRITON
וכמובן שלט וסרוואים.. של JR אז נראה לי שאני די בסדר לא? :confused:

flyinglizard
31-08-2010, 00:08:30
כן אתה בסדר, למרות שהעולם התקדם, לפחות מבחינת המנוע והג'יירו. תראה שהסוללה שלך עדיין טובה (תפרוק ותטען, תראה מה הקיבולת שנכנסת).

עשית אחלה עסקה עם ה600 הזה.

bedimus3d
31-08-2010, 15:16:37
*** לא סתם הניק שלי הוא בדימוס 3D בזמנו אנשים נשערו פעורי פה כשראו RAPTOR 50 ***....ואז עזבתי את התחום לאיזה שנתיים ;) אתה מוזמן לעדכן...