PDA

צפייה בגרסה מלאה : חדשות לא התיאשתי והצלחתי :)

rex450
31-08-2010, 17:48:24
טוב אז כמו שרשמתי אני מפחד להטיס עם האף של המסוק אליי אז בדקתי איזו דרך אני יכול ללמוד אז הטסתי אותו עם הצד אלי ונתתי לו לבד להסתובב עד שהוא עם האף אליי וכל הזמן חשבתי בראש זז שמאלה אז שמאלה ימינה ימינה אמרתי אין ברירה אני חייב ללמוד ולבסוף הצלחתי עכשיו אני יודע עם האף אליי :) לא יותר מדי זמן אבל אני יכול להחזיק אותו בשליטה מלאה 20 שניות זה יחסית הרבה אח"כ ניסיתי הרבה זמן אמרתי אני חייב הרבה הוא התחיל לסטות לי שמאלה ובטעות עשיתי ימינה מה שגרם לו עוד יותר לסטות והוא התרסק לי הנזקים שנגרמו למזלי זה להבים וציר לאחר שבדקתי ומה שלמדתי זה להטיס עם האף ככה שלדעתי זה היה שווה :) כי עכשיו הסיכויים שאני ירסק יהיו הרבה יותר נמוכים מלפני שידעתי

wonderd
31-08-2010, 18:19:32
כל הכבוד! רק אם מנסים מתקדמים. אין אחד שלא מרסק, גם הטובים ביותר.

menymu
31-08-2010, 18:47:39
עוד מעט כבר לא תצטרך לחשוב "זה ימינה זה שמאלה שמאלה ימינה" זה יבוא בטבעי :)

rex450
31-08-2010, 19:27:14
חח אני מקווה בינתיים אני חושב ימינה ימינה ושמאלה שמאלה עד שזה יבוא בטבעי מחר אני יתקן אותו וימשיך

guylederer
31-08-2010, 20:19:09
אני עשיתי דבר דומה ...
התחלתי להמריא אם האף אלי ... אתה תראה שזה הרבה יותר מאמן אותך ... פשוט נשארתי 2-5 ס"מ מעל האדמה ככה שכל טעות ישר הייתי מוריד אותו ולא היה קורה כלום ...
אני פשוט כל פעם לפני שהמראתי עשיתי לי בראש ... אם אני רוצה לייצב אותו והמסוק הולך ימינה אז סטיק ימינה כדי לתקן ... אם המסוק גולש שמאלה אז סטיק שמאלה ... אמרתי את זה בקול אפילו ואחרי כמה וכמה ניסיונות זה פשוט בא בטיבעיות ...
הכי חשוב לדעתי שמטיס מתחיל סוף סוף עובר את הפחד הזה ואז הוא מבין שזה לא כזה נורא ... אחרי שתצליח אתה תתגאה בעצמך וזה ישפר המון !
בהצלחה בהמשך...

haimz24
31-08-2010, 20:32:23
יפה מאד, כמו שהחבר מעליי אמר "גם הטובים ביותר מרסקים", אתה בדרך הנכונה למרות הריסוק!

avihaik
01-09-2010, 00:16:42
ומה עם שעות על גבי שעות של תירגול בסימולטור ?
כשזה יבוא לך באופן טבעי בסימולטור - זה יגיע בקלות יחסית גם במציאות.

נולד לטוס
01-09-2010, 00:23:11
ומה עם שעות על גבי שעות של תירגול בסימולטור ?
כשזה יבוא לך באופן טבעי בסימולטור - זה יגיע בקלות יחסית גם במציאות.

אני רוצ לומר משהו על הסימולטור אין ספק שהוא מועיל אבל... אין כמו טבילת אש טובה .

כמעט כל מטיס 450 אני מדגיש יודע שיש "קצת" שוני בין המציאות לסימולטור ולכן ניסוי אמיתי אבל עם רגש וטאקט בשילוב אימון סימולטור נותן את מענה כך אני חושב מנסיוני הקטן.

אני מצליח בסימולטור קצת יותר מהמציאות כי בסימולטור אין הוצאות וזמני תיקון.

בהצלחה לכולם