התחברות

צפייה בגרסה מלאה : התיעצות מהמומחים

אפי 111
01-11-2008, 17:59:16
אני רוצה לקנות מסוק דלק חדש

אני רוצה לדעת עם TERAX 700 מספיק טוב ל FPV
ובנוסף איזה מערכת יצוב ממש טייס אוטומטי כדי לקנות לזה

ועם לא קשה אז מה השידרוגים שקדי להשקיע למסוק כאלה שממש צריך כדי לקבל תוצאה מושלמת

אגב אני מתיחס למסוק בלבד כרגע

ממש תודה אנשים

אורח
01-11-2008, 19:17:45
אני רוצה לקנות מסוק דלק חדש

אני רוצה לדעת עם TERAX 700 מספיק טוב ל FPV
ובנוסף איזה מערכת יצוב ממש טייס אוטומטי כדי לקנות לזה

ועם לא קשה אז מה השידרוגים שקדי להשקיע למסוק כאלה שממש צריך כדי לקבל תוצאה מושלמת

אגב אני מתיחס למסוק בלבד כרגע

ממש תודה אנשים

תשובות רלוונטיות יתנתו לך גם בפורום FPV

http://www.efly.co.il/forums/forumdisplay.php?f=21

אופיר נחום
02-11-2008, 09:32:15
ל FPV אני הייתי ממליץ על מסוק בנזין וממש לא על טירקס. מסוק הדלק יציב יותר ולא מתפרע- ניתן לראות אותו טוב יותר ממרחק (אם יש בעיות). בעירה נקייה יותר בלי ענן מטורף של עשן שמפריע, מיכל שמספיק לטיסה ארוכה יותר ודלק זול יותר. לא צריך כיוון מנוע כל הזמן, חזק יותר להרמה של מערכת ייצוב גדולה וציוד אלקטרוני.
המערכות המקצועיות ל FPV בתחום המסוקים מתבססות על מנוע בנזין.

אפי 111
02-11-2008, 13:01:45
איזה חנות מתמחה במסוקים כאלה

או איזה דגם מומלץ

liran
02-11-2008, 15:03:19
לא תמצא שום חנות בארץ שמייבאת מסוקי בנזין, היחידי שבעבר הביא, אדי פן, שהוא היבואן של miniature aircraft usa בארץ, את ה-xcell 60 gas כבר לא מביא מסוקים כאלה כי לא מייצרים אותם יותר. הוא הביא בזמנו מסוק אחד מהדגם שהחליף את זה שהזכרתי ושמו spectra-g אבל לא מעבר לזה כמדומני כי לא היה ביקוש. אם חשקה נפשך במסוק כזה אתה לבד חביבי. המסוקים הללו לא תפסו בארץ וגם לעולם לא יתפסו כאן לדעתי בגלל מחירם הגבוה (עולים כמו מסוק 90 ויש אפילו שיותר), ועוד סיבות שלא אפרט. אני הייתי הבעלים הגאה של ה-xcell 60 gas והוא ללא ספק המסוק המרשים ביותר מבחינת נוכחות באויר ויציבות שהטסתי עד היום.
המסוק הנפוץ ביותר כיום בארה"ב לפלטפורמות צילום למיניהן הוא ה-bergen על כל דגמיו השונים, כל מה שצריך על מנת לקנות אחד כזה זה כיסים עמוקים או קשרים עם מנהל הבנק...תבחר אתה :-)

עמיתפורת
02-11-2008, 15:23:05
אפי שלום.
לחברת ברגן יש מסוקי בנזין שבנויים לעבודות אלה והם משווקים לתחומי התעשייה.
באם אתה מחפש משהו מיקצועי יותר הייתי פונה במקומך לחברת סטדי-קפוטר שיושבים באיזור התעשייה ביוקנעם - הם מייצרים מסוק עם מערכת ייצוב מצויינת.

מסוקי בנזין קטנים יותר יחסים יש לחברת רובבה אשר אותם מייבא שרון פרידמן ממרכז המסוקים.

אישית יש לי טיפה ניסיון עם התחום הזה ואם אתה מעוניין אני מוכן לייעץ לך מה ואיפה להשיג ציוד ולהתאים לך אותו לצרכים האישיים שלך.
0528-333137
עמית