PDA

צפייה בגרסה מלאה : עזרה! קופטר איקס

rex450
02-09-2010, 22:56:20
שלום לכולם איזה קופטר איקס עדיף לי את
ה sev2 ה pro הרגיל או הפרו שהוא טורק טיוב ומה ההבדל בין שתי הפרו מה עדיף מה יותר חזק?
תודה

wind556
02-09-2010, 23:42:29
sev2 בלבד
אל תחשוב אפילו על הפרו

dbrosh
02-09-2010, 23:52:47
שלום לכולם איזה קופטר איקס עדיף לי את
ה sev2 ה pro הרגיל או הפרו שהוא טורק טיוב ומה ההבדל בין שתי הפרו מה עדיף מה יותר חזק?
תודה

אתה בטווח של עשרה ימים דיווחת לפורום שהחלטת לרכוש טירקס 500, ביקשת עצות איזה אלקטרוניקה לשים על ההוריקן 425 שהחלטת לקנות, ביקשת להשוות בין המיני טיטאן לטירקס 450 שאתה מתלבט בקניה שלהם ועכשיו עברת להתלבט איזה סוג של קופטר איקס עדיף לך. אז או שאתה נצר למשפחת רוטשילד שמקים לעצמך טייסת פרטית בקצב מסחרר ומעורר קנאה, או שההורים שלך מרשים לך להשאר ער לבד עד שעה מאוחרת מדי. ובכל אופן יהיה נחמד אם הפורום יפסיק להגיב לכל שטות כאן ויעצור קצת את גן הילדים שמשתלט על אגף המסוקים החשמליים

נולד לטוס
03-09-2010, 00:13:35
אתה בטווח של עשרה ימים דיווחת לפורום שהחלטת לרכוש טירקס 500, ביקשת עצות איזה אלקטרוניקה לשים על ההוריקן 425 שהחלטת לקנות, ביקשת להשוות בין המיני טיטאן לטירקס 450 שאתה מתלבט בקניה שלהם ועכשיו עברת להתלבט איזה סוג של קופטר איקס עדיף לך. אז או שאתה נצר למשפחת רוטשילד שמקים לעצמך טייסת פרטית בקצב מסחרר ומעורר קנאה, או שההורים שלך מרשים לך להשאר ער לבד עד שעה מאוחרת מדי. ובכל אופן יהיה נחמד אם הפורום יפסיק להגיב לכל שטות כאן ויעצור קצת את גן הילדים שמשתלט על אגף המסוקים החשמליים

הבחור צעיר ונלהב ובעלים גאה של בלייד 400 אני חושב שאבדת קצת את העניין כאן בפורום ואנצל במה זו לומר שאף אחד לא הבעלים ולא המחוקק בפורום הזה ,מוגדרים אלו שמנהלים כאן את העניינים ולכן אם מישהו לא לרוחו שרשור כזה או אחר יכול לשמור לעצמו את הזכות לא להגיב ומוטב שאתה היתה עושה כך וחוסך מאיתנו את פניני החוכמה והחינוך שלך . תודה

dbrosh
03-09-2010, 00:30:52
הבחור צעיר ונלהב ובעלים גאה של בלייד 400 אני חושב שאבדת קצת את העניין כאן בפורום ואנצל במה זו לומר שאף אחד לא הבעלים ולא המחוקק בפורום הזה ,מוגדרים אלו שמנהלים כאן את העניינים ולכן אם מישהו לא לרוחו שרשור כזה או אחר יכול לשמור לעצמו את הזכות לא להגיב ומוטב שאתה היתה עושה כך וחוסך מאיתנו את פניני החוכמה והחינוך שלך . תודה

אני שמח שאתה מגיב "נולד לטוס" כי גם אתה משתלט כאן על השמיים בפוסטים שלטעמי מדרדרים את רמת השיח, ואולי ראוי באמת שפורום מסוקים חשמליים יקיים איזשהו דיון על סטנדרטים ראויים, משום שהשוואת הדיונים לפורום טיסנים למשל, או לפורום מסוקי דלק, מאוד לא מחמיאה לפורום החשמליים. או שהשאלות בחשמליים חוזרות על עצמן בלי סוף, בסגנון "באיזה מסוק להתחיל", או שהעמודים פשוט מלאים בשאלות ילדותיות - ואגב, נדמה לי שיש הגבלת גיל על כניסה לפורום.
אם לפתוח בדיון, אני חושב שההצעה שלך - נולד לטוס - לא להגיב לשרשור, היא לא מספקת, משום שכשאר הפורום גדוש יום אחר יום בשרשורים תפלים, אני מוצא את עצמי פשוט לא נכנס לפורום ימים שלמים, פשוט מוותר עליו, ולא רק אני, וזה חבל.

rex450
03-09-2010, 09:14:08
מי ביקש ממך להגיב? לא רוצה אל תגיב וכן אני יפתח 100 נושאים על כל המסוקים אתה תגיד לי לא? לא רוצה אל תגיב אתה במילא לא עוזר
ועודד אני מזמיןאת הse v2