צפייה בגרסה מלאה : החלפת ציר זנב ב-copter x
bendisar
01-11-2008, 21:09:31
שלום אני מטיס קופטר איקס se v2 (זהה לחלוטין לtrex se v2) ולא מזמן הייתה לי התרסקות בחול, לכן פירקתי את כל מכלולי המסוק ניקיתי ושימנתי, ואז שמתי לב לבעיה, ה-tail pitch slider לא זז בחופשיות ולפעמים נתקע, אני מנחש שזהו ציר זנב עקום ולכן התחלתי לפרק מחדש את תיבת הזנב, ניסיתי להוציא את הברגים (ברגי אלן) של הגריפים בזנב, בורג אחד יצא בקלות, השני לא יצא, הנחתי שיש לוקטייט, חיממתי עם מלחם ולבסוף הרסתי את ראש הבורג (ניסיתי להוציא אותו והראש נטחן) כך שאני לא יכול להוציא אותו, כך שאני לא יכול להוריד את כל החלקים מציר הזנב, ואין לי איך להחליף אותו (מכיוון שהגריפים וה-tail pitch slider תקועים מצד אחד של התיבת זנב, והגלגל שיניים שמחובר לציר הזנב שנמצא בצד השני) , יש לכם עצות מה לעשות? חשבתי על לנסר את הציר אבל עדיין הגריפים נעולים עליו, כך שאני לא אוכל להוציא אותם ולשים על ציר חדש :(
בתודה מראש על עזרה כלשהיא
אלעד דב
נועם ג
01-11-2008, 21:41:50
לא כל כך הבנתי מה הבעיה..
אבל אם יש לך בורג שתחנת לו את ההברגה של הראש אלן אז פשוט חורצים אותו עם דרמל עם כמה שפחות נזק למסוק ופותחים עם מברג שטוח
wind556
01-11-2008, 21:55:39
אלעד
אני מציע לך לבוא אלי עם זה, אין טוב ממראה עיניים,ואין בעייה ללא פתרון
bendisar
01-11-2008, 22:05:45
לצערי עודד הגעה אליך היא בעיה עבורי, אין לי כל כך זמן, הצעה של נועם נשמעת טובה מאוד, אני אנסה אותה מחר ואם זה לא יעבוד אז אני אצטרך למצוא זמן לבוא אליך עודד, בכל מקרה תודה רבה על התמיכה ואני מבטיח שאחרי שאני אסיים את תיקון הקופטר איקס אני אפרסם מדריך מלא מנקודת מבט של מתחיל עליו
בכבוד
אלעד דב
bendisar
01-11-2008, 22:19:01
א***.. יש לי דרמל אבל בלי ראש של מסור:( טוב נו אני אצור איתך קשר מחר עודד , נראה מה יקרה
א***.. יש לי דרמל אבל בלי ראש של מסור:( טוב נו אני אצור איתך קשר מחר עודד , נראה מה יקרה
אם אתה צריך עזרה בנוסף לעזרתו של עודד,אני גר בתל אביב בעל רשיון לאחזקת ראש חותך של דרמל.אם אתה צריך עזרה דבר איתי
050-9887777
wind556
02-11-2008, 12:40:44
אלעד,יש משהו חשוב לפני שאתה מתחיל
אם ניסית לחרוץ עם דרמל, והחריץ לא יצא טוב, ייתכן שהגדלת את הנזק
אל תעשה דבר אם אינך בטוח ביכולתך להגיע לתוצאה הנכונה
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.