PDA

צפייה בגרסה מלאה : שאלה הסולו פרו לא יציב

Amital
05-09-2010, 18:54:36
קיבלתי היום את הסולו פרו 2 והוא לא ממש יציב שאני מפעיל את המנוע חלש הוא מסתובב במקום וגם אם אני מנסה לעלות אותו או שהוא טס הכי למעלה או שהוא לא עולה למה?
עריכה: את הייצוב קצת סידרתי אבל הבעיה שהוא תופס מהירות ואפילו שהוא לא ממש ממריא עוד הוא מסתובב במהירות בכל החדר מה הבעיה פה?

oxymetan
08-09-2010, 11:13:38
אחי גם אני קיבלתי את הSolo pro שלי אתמול
יש לנו אותה בעיה, המסוק לא פגום, פשוט השלט לא מוגדר טוב, יש מקשים כאלה ליד הסטיקים שהם בעצם נקראים Trim , כשהם לא מאוזנים ומכוונים המסוק יכול למשל ללכת שמאלה לבד, ואז כדי לפתור את הבעיה לוחצים על הtrim הימני(ההפוך) וככה זה אמור להיפתר.. את זה קראתי לבד
אבל זה לא כל כך פשוט כמו שזה נשמע, למרות שאני יודע איך לסדר את הבעיה אני לא ממש מצליח לעשות את זה לבד.. :( במצב שלנו הכי טוב לנסות Factory Trim Reset (http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=1191184)
שזה בעצם לאפס את ההגדרות של הTrimים למצב כמו במפעל..
אני גם ינסה לעשות את זה, מקווה שילך :)

hatul
08-09-2010, 22:52:06
בעיה במנוע זנב או בלוח הראשי
יש לי מנוע זנב אם אתה רוצה לבדוק

oxymetan
09-09-2010, 07:18:29
בעיה במנוע זנב או בלוח הראשי
יש לי מנוע זנב אם אתה רוצה לבדוק

איך אני יכול לדעת אם יש לי בעיה במסוק או שהוא סתם לא מכוון? (או שאני לא יודע לשלוט עליו)?

עריכה: תגידו המסוק אמור לרעוד כשאני מחזיק אותו ביד ומתניע אותו??
עריכה 2: שיט נשבר לי הפרופלור האחורי :( לא נורא אני יקנה חלפים

madel@zahav.net.il
09-09-2010, 10:31:50
רק לידיעה יש אפשרות לתכנת מהשלט SUB TRIM וגם END POINT לסרוואים דבר שמאפשר לשפר בהרבה את איכות הטיסה של המסוק שלי מרחף בלי לגעת בשלט

oxymetan
09-09-2010, 10:37:49
רק לידיעה יש אפשרות לתכנת מהשלט SUB TRIM וגם END POINT לסרוואים דבר שמאפשר לשפר בהרבה את איכות הטיסה של המסוק שלי מרחף בלי לגעת בשלט

וואי נשמע פצץ
אחי תסביר לי בבקשה איך עושים את זה